Nærliggende hoteller i Columbus Monument

Finn på kart
Hoteller i Columbus Monument

Columbus MonumentFra  kr368

Anbefalte hoteller i nærheten av Columbus Monument

 • Ramblas by Pillow
  Frakr1.107Per natt

  Ramblas by Pillowstars

  Las Ramblas, Barcelona , Passatge de la banca 2-4 - Kart
  0.16 km fra Columbus Monument
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 138 anmeldelser fra reisendeBasert på 138 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse herberget er kun for voksne, og ligger i Las Ramblas. De som velger å overnatte her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 10 rom. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Ramblas by Pillow tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Noen av tjenestene til Ramblas by Pillow kan koste ekstra.

  Se mer
 • chic & basic Ramblas
  Frakr1.294Per natt

  chic & basic Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Passatge de gutenberg, 7 7 - Kart
  0.27 km fra Columbus Monument
  3,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1256 anmeldelser fra reisendeBasert på 1256 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Las Ramblas. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra innkvarteringen. Gjester vil finne flyplassen innen 13. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 800 meter fra havnen. Totalt antall gjesteværelser er 85. Dette hotellet ble totalrenovert i 2012. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på chic & basic Ramblas. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Eiendommen stiller en garasje til rådighet for sine gjester. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Besøkende kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Medinaceli
  Frakr1.424Per natt

  Medinacelistars

  Las Ramblas, Barcelona , Placa del duc de medinaceli 8 - Kart
  0.28 km fra Columbus Monument
  3,8/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 725 anmeldelser fra reisendeBasert på 725 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger i en historisk bygning i berømte Barri Gotic i Barcelona, midt i hjertet av gamlebyen, i nærheten av Las Ramblas og andre viktige severdigheter og kultursteder. Innenfor området vil gjestene kunne finne et bredt utvalg for nesten enhver smak: Kafeer, restauranter, butikker og kjøpesentre, samt barer, puber og diskoteker. Offentlig transport kan også nås med to minutter til fots. Dette er et perfekt hotell for gjester som ønsker å oppleve Barcelonas pulserende atmosfære.

  Se mer
 • Eurostars Ramblas
  Frakr1.391Per natt

  Eurostars Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Las ramblas 22-24 - Kart
  0.28 km fra Columbus Monument
  3,4/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet er i Las Ramblas. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger innen 1000 meter fra nærmeste strand. Totalt 55 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet har eksistert siden 1835, men ble totalrenovert i 2011. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Eurostars Ramblas tilbyr også babysenger ved forespørsel. Dette hotellet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede soverom for rullestolbrukere. Eurostars Ramblas ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Bcn Port hostal
  Frakr802Per natt

  Bcn Port hostalstars

  Parallel, Barcelona , Avinguda del para lel 15 - Kart
  0.3 km fra Columbus Monument
  4,2/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 259 anmeldelser fra reisendeBasert på 259 anmeldelser fra reisende

  Dette gjestehuset ligger nordøst i Spania, i den katalonske hovedstaden Barcelona. Hotellet har en sentral beliggenhet, kun en kort spasertur fra Las Ramblas, en kilometerlang promenade i Øst-Barcelona, med mange blomsterhandler, gatekunstnere og gatemusikanter. Barcelonas havn og den gamle havna, som domineres av den 68 meter høye statuen av Christopher Columbus, er kun en kort spasertur unna. Detter er Spanias nest største by, og her finner du Barri Gotic, det gotiske kvarter, som har den vakre katedralen St. Eulalia, Placa del Rei og Frederic Marés-museet. Andre høydepunkt er Parc Güell og Picasso-museet. Offentlige transportmidler er et steinkast unna, så det er lett å komme seg rundt i byen. Barcelona lufthavn ligger om lag 17 kilometer fra hotellet.Dette enetasjers gjestehuset ble åpnet i 2005, og består av 20 rom. Gjester kan benytte seg av foajeen, med døgnåpen resepsjon, safe og heis. Det er også en garderobe, internettilgang og trådløst internett her. Snacks og drikkevarer kan kjøpes fra automat.De sjarmerende rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, og selvstyrt air condition og oppvarming. De komfortable rommene har også dobbeltseng og safe.Det er mange restauranter i nærheten.

  Se mer
 • Catalonia Port
  Frakr1.583Per natt

  Catalonia Portstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer ample 1 - Kart
  0.34 km fra Columbus Monument
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 698 anmeldelser fra reisendeBasert på 698 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Barcelonas gotiske kvartal i en av byens mest populære gater, Calle Ample. De nærmeste forbindelsene til det offentlige transportnettverket ligger 200 meter unna, havnen er 250 meter unna og sentrum er 500 meter unna. Barcelona flyplass ligger 15 km unna. Den ligger i nærheten av alle de store attraksjonene. Dette hotellet tilbyr valutaveksling, bar og restaurant. Det finnes også et internettområde med datamaskiner og gratis trådløst internett på hele hotellet. De moderne, luftkondisjonerte rommene er utstyrte med TV med internasjonale kanaler, telefon og minibar. De kommer med safe designet for bærbare datamaskiner og et privat bad med dusj. Suiten har et spabadekar og et utendørs svømmebasseng med solterrasse. Gjestene kan velge sin frokost fra en buffet.

  Se mer
 • Acta Mimic
  Frakr1.103Per natt

  Acta Mimicstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de l arc del teatre 58 - Kart
  0.39 km fra Columbus Monument
  4,0/5
  Kundeomtalerav 42 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3203 anmeldelser fra reisendeBasert på 3203 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Ciutat Vella-området i Barcelona, ved siden av det gamle Teatro Colon. Herfra har gjestene fremragende offentlige transportmuligheter like utenfor med to metrolinjer innenfor 300 meters avstand. Hotellets innovative design og moderne fasiliteter er fordelt over fem etasjer og 92 rom. På toppetasjen finnes en terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den spektakulære utsikten over Barcelonas havn, Columbusmonumentet og Tibidabofjelet. Konferanselokaler og internett er tilgjengelig for forretningsreisende. Rommene har sove, avslappings- og badeområde i ett rom for å unngå den normale inndelingen av et klassisk hotellrom. Badet er plassert på fasaden, noe som gir værelset mer lys og romfølelse enn normalt.

  Se mer
 • AinB Las Ramblas-Guardia Apartments
  Frakr1.192Per natt

  AinB Las Ramblas-Guardia Apartmentsstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de guardia 8 - Kart
  0.41 km fra Columbus Monument
  3,0/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 175 anmeldelser fra reisendeBasert på 175 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten er i Las Ramblas. Med sin beliggenhet innen 5 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 5 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Leiligheten er innen 1. 7 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 10. 0 kilometer. Leiligheten ligger innen 1000 meter fra havnen. Med bare 14 soverom er denne eiendommen perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på AinB Las Ramblas-Guardia Apartments. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. AinB Las Ramblas-Guardia Apartments er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Alle som bor her vil sette pris på lufthavnstransporten. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Barcelona House
  Frakr785Per natt

  Barcelona Housestars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer dels escudellers 19 - Kart
  0.42 km fra Columbus Monument
  3,8/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1593 anmeldelser fra reisendeBasert på 1593 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante hotellet ligger i Barri Gótic i Barcelona kun 200 meter fra Las Ramblas, mens katedralen og La Boqueria-markedet ligger 600 meter unna. Havnen og shoppingsenteret, Maremagnum, ligger ti minutters gange fra hotellet og til Barcelonetastranden tar det 20 minutter å gå. I området rundt hotellet finnes utallige barer, restauranter og gallerier. Picassomuseet og det fasjonable El Borne-området ligger ti minutter unna.

  Se mer
 • Ramblas Barcelona
  Frakr1.571Per natt

  Ramblas Barcelonastars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 33 - Kart
  0.43 km fra Columbus Monument
  3,4/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i det mytiske Ramblas-området i Barcelona, et ideelt utgangspunkt for å besøke de viktigste severdighetene i byen. Severdigheter som det gotiske kvartalet, katedralen, Plaza de Sant Jaume eller Palau de la Generalitat, bydelen Born og havnen i byen, er lett tilgjengelige til fots. Hotellet er omgitt av et omfattende nettverk av offentlig transport som gjør at man kan bevege seg raskt og komfortabelt til de viktigste stedene i byen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  266  Hoteller i Columbus Monument
Side  1  av  27
 

Nærliggende hoteller i  Columbus Monument

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler