Nærliggende hoteller i Columbus Monument

Finn på kart
Hoteller i Columbus Monument

Columbus MonumentFra  kr395

Anbefalte hoteller i nærheten av Columbus Monument

 • Ramblas by Pillow
  Frakr1.574Per natt

  Ramblas by Pillowstars

  Las Ramblas, Barcelona , Passatge de la banca 2-4 - Kart
  0.16 km fra Columbus Monument
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 142 anmeldelser fra reisendeBasert på 142 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Las Ramblas, er dette upretensiøse herberget eksklusivt for voksne. Med totalt 10 gjesteværelser er dette et utmerket sted å bo. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Ramblas by Pillow. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Noen av tjenestene til Ramblas by Pillow kan koste ekstra.

  Se mer
 • Hostal Nilo
  Frakr570Per natt

  Hostal Nilostars

  North Diagonal, Barcelona , Carrer de josep anselm clave 17 17 - Kart
  0.19 km fra Columbus Monument
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 125 anmeldelser fra reisendeBasert på 125 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse herberget er i Diagonal N. . Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 220 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Herberget er innen 1. 6 kilometer fra nærmeste strand. Herberget ligger innen 280 meters gåavstand fra havnen. Hostal Nilo består av totalt 56 rom. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hostal Nilo. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • chic & basic Ramblas
  Frakr1.422Per natt

  chic & basic Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Passatge de gutenberg, 7 7 - Kart
  0.27 km fra Columbus Monument
  3,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1288 anmeldelser fra reisendeBasert på 1288 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Las Ramblas. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra eiendommen. Gjester vil finne flyplassen innen 13. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 800 meter fra havnen. Overnattingsstedet rommer 85 koselige rom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2012. chic & basic Ramblas sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av gjesteværelsene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. For å gjøre oppholdet enklere kan alle de overnattende benytte garasjefasilitetene. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. Alle som bor her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Noen av tjenestene til chic & basic Ramblas kan koste ekstra.

  Se mer
 • Medinaceli
  Frakr1.246Per natt

  Medinacelistars

  Las Ramblas, Barcelona , Placa del duc de medinaceli 8 - Kart
  0.28 km fra Columbus Monument
  3,8/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 754 anmeldelser fra reisendeBasert på 754 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger i en historisk bygning i berømte Barri Gotic i Barcelona, midt i hjertet av gamlebyen, i nærheten av Las Ramblas og andre viktige severdigheter og kultursteder. Innenfor området vil gjestene kunne finne et bredt utvalg for nesten enhver smak: Kafeer, restauranter, butikker og kjøpesentre, samt barer, puber og diskoteker. Offentlig transport kan også nås med to minutter til fots. Dette er et perfekt hotell for gjester som ønsker å oppleve Barcelonas pulserende atmosfære.

  Se mer
 • Eurostars Ramblas
  Frakr1.674Per natt

  Eurostars Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Las ramblas 22-24 - Kart
  0.28 km fra Columbus Monument
  3,4/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet ligger i Las Ramblas. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra eiendommen. Dette hotellet tilbyr totalt 55 soverom. Eurostars Ramblas ble bygget i 1835 og har blitt totalrenovert i 2011. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Eurostars Ramblas tilbyr døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Alle gjesteværelsene på dette handicapvennlige overnattingsstedet er tilrettelagt rullestolbrukere. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Canton
  Frakr810Per natt

  Cantonstars

  Las Ramblas, Barcelona , Nou de sant francesc 40 40 - Kart
  0.3 km fra Columbus Monument
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 620 anmeldelser fra reisendeBasert på 620 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i Las Ramblas. Canton består av totalt 47 soverom. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Canton har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Bcn Port hostal
  Frakr1.009Per natt

  Bcn Port hostalstars

  Parallel, Barcelona , Avinguda del para lel 15 - Kart
  0.3 km fra Columbus Monument
  4,2/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 264 anmeldelser fra reisendeBasert på 264 anmeldelser fra reisende

  Dette gjestehuset ligger nordøst i Spania, i den katalonske hovedstaden Barcelona. Hotellet har en sentral beliggenhet, kun en kort spasertur fra Las Ramblas, en kilometerlang promenade i Øst-Barcelona, med mange blomsterhandler, gatekunstnere og gatemusikanter. Barcelonas havn og den gamle havna, som domineres av den 68 meter høye statuen av Christopher Columbus, er kun en kort spasertur unna. Detter er Spanias nest største by, og her finner du Barri Gotic, det gotiske kvarter, som har den vakre katedralen St. Eulalia, Placa del Rei og Frederic Marés-museet. Andre høydepunkt er Parc Güell og Picasso-museet. Offentlige transportmidler er et steinkast unna, så det er lett å komme seg rundt i byen. Barcelona lufthavn ligger om lag 17 kilometer fra hotellet.Dette enetasjers gjestehuset ble åpnet i 2005, og består av 20 rom. Gjester kan benytte seg av foajeen, med døgnåpen resepsjon, safe og heis. Det er også en garderobe, internettilgang og trådløst internett her. Snacks og drikkevarer kan kjøpes fra automat.De sjarmerende rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, og selvstyrt air condition og oppvarming. De komfortable rommene har også dobbeltseng og safe.Det er mange restauranter i nærheten.

  Se mer
 • Catalonia Port
  Frakr2.061Per natt

  Catalonia Portstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer ample 1 - Kart
  0.34 km fra Columbus Monument
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 718 anmeldelser fra reisendeBasert på 718 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Barcelonas gotiske kvartal i en av byens mest populære gater, Calle Ample. De nærmeste forbindelsene til det offentlige transportnettverket ligger 200 meter unna, havnen er 250 meter unna og sentrum er 500 meter unna. Barcelona flyplass ligger 15 km unna. Den ligger i nærheten av alle de store attraksjonene. Dette hotellet tilbyr valutaveksling, bar og restaurant. Det finnes også et internettområde med datamaskiner og gratis trådløst internett på hele hotellet. De moderne, luftkondisjonerte rommene er utstyrte med TV med internasjonale kanaler, telefon og minibar. De kommer med safe designet for bærbare datamaskiner og et privat bad med dusj. Suiten har et spabadekar og et utendørs svømmebasseng med solterrasse. Gjestene kan velge sin frokost fra en buffet.

  Se mer
 • Acta Mimic
  Frakr1.259Per natt

  Acta Mimicstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de l arc del teatre 58 - Kart
  0.39 km fra Columbus Monument
  4,0/5
  Kundeomtalerav 42 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3329 anmeldelser fra reisendeBasert på 3329 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Ciutat Vella-området i Barcelona, ved siden av det gamle Teatro Colon. Herfra har gjestene fremragende offentlige transportmuligheter like utenfor med to metrolinjer innenfor 300 meters avstand. Hotellets innovative design og moderne fasiliteter er fordelt over fem etasjer og 92 rom. På toppetasjen finnes en terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den spektakulære utsikten over Barcelonas havn, Columbusmonumentet og Tibidabofjelet. Konferanselokaler og internett er tilgjengelig for forretningsreisende. Rommene har sove, avslappings- og badeområde i ett rom for å unngå den normale inndelingen av et klassisk hotellrom. Badet er plassert på fasaden, noe som gir værelset mer lys og romfølelse enn normalt.

  Se mer
 • AinB Las Ramblas-Guardia Apartments
  Frakr1.066Per natt

  AinB Las Ramblas-Guardia Apartmentsstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de guardia 8 - Kart
  0.41 km fra Columbus Monument
  3,0/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 176 anmeldelser fra reisendeBasert på 176 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende leiligheten er i Las Ramblas. Beliggende innen 5 meter fra bysentrum, er leiligheten lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 5 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen er innen 1. 7 kilometer fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 10. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 1000 meters gåavstand fra havnen. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. AinB Las Ramblas-Guardia Apartments er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på AinB Las Ramblas-Guardia Apartments. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Noen av tjenestene til AinB Las Ramblas-Guardia Apartments kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  240  Hoteller i Columbus Monument
Side  1  av  24
 

Nærliggende hoteller i  Columbus Monument

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler