Nærliggende hoteller i Ciutat Vella/ Barri Gotic

Finn på kart
Hoteller i Ciutat Vella/ Barri Gotic

Ciutat Vella/ Barri GoticFra  kr395

Anbefalte hoteller i nærheten av Ciutat Vella/ Barri Gotic

 • Hesperia Barri Gòtic
  Frakr1.555Per natt

  Hesperia Barri Gòticstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer ample 31 - Kart
  0.14 km fra Ciutat Vella/ Barri Gotic
  4,2/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 946 anmeldelser fra reisendeBasert på 946 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Barrio Gotico. Den nærmeste stranden ligger innen 1. 5 kilometer fra eiendommen. Totalt 71 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Hesperia Barri Gòtic. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2006. Hesperia Barri Gòtic sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Hesperia Barri Gòtic tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet.

  Se mer
 • EXE Laietana Palace
  Frakr1.683Per natt

  EXE Laietana Palacestars

  Gothic Quarter, Barcelona , Via laietana 17 - Kart
  0.19 km fra Ciutat Vella/ Barri Gotic
  3,8/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 638 anmeldelser fra reisendeBasert på 638 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger godt plassert i det gotiske kvartalet, nærme den romerske muren og gamlebyen Barcino. Det er kun et par minutter unna Barcelonas katedral og andre severdigheter. Restauranter, barer, puber og offentlig transport er tilgjengelig rett foran hotellet. Den internasjonale flyplassen ligger ca. 12 km fra hotellet. Den ventilerte bygningen har en koselig bar, en pub og et ventilert frokostrom. Rom- og vaskeservice, i tillegg til medisinsk assistanse er del av tjenestene som tilbys på dette hotellet. De komfortable ventilerte rommene er utstyrt med eget bad, dobbelseng eller king-sized seng og safe til leie. Telefon, internettilgang og en minibar / kjøleskap følger også med. Det er en buffetfrokost hver morgen for gjestene.

  Se mer
 • Artistic Hostel BCN
  Frakr1.130Per natt

  Artistic Hostel BCNstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de simo oller 1 - Kart
  0.19 km fra Ciutat Vella/ Barri Gotic
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 9 anmeldelser fra reisendeBasert på 9 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget er i Las Ramblas. Innen 700 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Herberget er innen 1. 5 kilometer fra nærmeste strand. Innkvarteringen ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Artistic Hostel BCN garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 5 soverom. Artistic Hostel BCN ble bygget i 2015. Artistic Hostel BCN sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Artistic Hostel BCN tilbyr ikke babysenger. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • AinB Gothic-Jaume I Apartments
  Frakr1.546Per natt
  0.25 km fra Ciutat Vella/ Barri Gotic
  3,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 154 anmeldelser fra reisendeBasert på 154 anmeldelser fra reisende

  Dette leilighetskomplekset er ideelt plassert i sentrum av Barcelonas gotiske bydel. Hotellet er plassert nær mange av byens mest velkjente severdigheter. Gjestene befinner seg innen enkel gåavstand til Las Ramblas, katedralen, Picasso Museum, Santa Caterina-markedet og Barcelonas matmarked La Boqueria. Havnen er plassert kun en kort distanse unna. Barcelonas sandstrand er kun 500 meter unna eiendommen. Komplekset er praktisk plassert bare 20 km fra flyplassen. Dette fantastiske leilighetskomplekset har et periodisk design. Leilighetene har et smakfullt dekor og en avslappende atmosfære. Gjestene blir fornøyde med de utmerkede tjenestene som komplekset har å tilby.

  Se mer
 • Arai Aparthotel
  Frakr2.749Per natt

  Arai Aparthotelstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer avinyo 30 - Kart
  0.26 km fra Ciutat Vella/ Barri Gotic
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 866 anmeldelser fra reisendeBasert på 866 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten er i Las Ramblas. Med sin beliggenhet innen 950 meter fra bysentrum, tillater leiligheten lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra leiligheten. Besøkende vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 31 koselige gjesteværelser. Arai Aparthotel ble konstruert i 2013. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan gjester benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Dette er en handicapvennlig eiendom hvor alle fellesområdene og baderommene er tilpasset rullestolbrukere og bevegelseshemmede gjester. Overnattingsstedet tillater kun små kjæledyr. Stedet tilbyr de som velger å overnatte her egen lufthavnstransport. Alle de overnattende kan benytte seg av helse- og wellnessavdelingen på overnattingsstedet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Gran Hotel Barcino
  Frakr1.635Per natt

  Gran Hotel Barcinostars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer de jaume i 6 - Kart
  0.26 km fra Ciutat Vella/ Barri Gotic
  3,4/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 71 anmeldelser fra reisendeBasert på 71 anmeldelser fra reisende

  Omringet av de fascinerende gatene i det gotiske kvarteret er dette elegante hotellet plassert midt i Barcelonas historiske hjerte, en kort spasertur fra katedralen og Las Ramblas. Hotellet ligger i en gate som fører til det fantastiske torget Sant Jaume, hovedsetet til den katalanske regjeringen. De smale gatene som omringer hotellet er fulle av fasjonable butikker, historiske steder og museer, som for eksempel Picasso-museet.

  Se mer
 • Suizo
  Frakr1.246Per natt

  Suizostars

  Gothic Quarter, Barcelona , Plaza del angel 12 - Kart
  0.29 km fra Ciutat Vella/ Barri Gotic
  4,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 470 anmeldelser fra reisendeBasert på 470 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet nyter godt av en ideell plassering for å besøke attraksjonene i denne spennende byen. Hotellet ligger i den gotiske bydelen, i hjertet av Barcelona nær katedralen. Gjestene vil elske å vandre i labyrinten med sjarmerende, smale gater som omgir den imponerende Barcelona-katedralen, kun 200 meter fra hotellet. En kort gåtur vil føre gjestene til det berømte Ramblas, med sine fargerike gateunderholdere og fortauskaféer. En metrostasjon ved siden av hotellet gjør at hele byen enkelt kan nås.

  Se mer
 • H10 Port Vell
  Frakr2.457Per natt

  H10 Port Vellstars

  El Born, Barcelona , Pas de sota muralla 9 - Kart
  0.3 km fra Ciutat Vella/ Barri Gotic
  4,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1160 anmeldelser fra reisendeBasert på 1160 anmeldelser fra reisende

  Med sin plassering i Barceloneta-distriktet, bare 13 km fra flyplassen El Prat og meter fra undergrunnen, er dette supre botique-hotellet det ideelle stedet å være for både forretnings- og fornøyelsesbesøkende. Mange av de berømte landemerkene og attraksjonene er innen enkelt rekkevidde. Slik som Las Ramblas, Plaza Catalunya, Tibidabo, Montjuic, Sagrada Familia, La Seu-katedralen og Picasso-museet. I nærheten finnes også Barrio Gotico med sitt utvalg tapas-barer restauranter og butikker. Hotellet byr på serviceløsninger laget for å dekke klienters behov. Inkludert forretningsfasiliteter med gratis trådløs internett-tilgang. En avslappet takterrasse med spektakulær utsikt over byen er enda et gode. Luftkondisjonerte rom er pent presenterte med moderne, elegant dekor. De er møblert med alle nødvendige fasiliteter laget for å garantere gjestenes velvære og komfort.

  Se mer
 • Rialto
  Frakr1.061Per natt

  Rialtostars

  Gothic Quarter, Barcelona , Ferran 40-42 - Kart
  0.31 km fra Ciutat Vella/ Barri Gotic
  3,6/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2047 anmeldelser fra reisendeBasert på 2047 anmeldelser fra reisende

  Dette populære og historiske byhotellet ligger i sentrum av den vakre gamlebyen i Barcelona. Butikker, restauranter, barer og nattklubber ligger kun få meter fra hotellet. Den nærmeste undergrunnsstasjonen, Liceu, ligger om lag 50 meter fra hotellet. Den nærmeste stranden er mindre enn en kilometer unna.Dette hotellet ble bygget på midten av 1800-tallet og renovert i 1992, og har 197 rom (16 enkeltrom og 163 dobbeltrom) fordelt på seks etasjer. Hotellet har en resepsjon som er åpen døgnet rundt, heiser og valutavekslingskontor. Du finner også en kafé, TV-rom, restaurant med air condition, konferansesal, klesvasktilbud og medisinsk assistanse på hotellet. Dette gjør hotellet til et komfortabelt og praktisk sted å bo.De velmøblerte standardrommene har alle eget bad, hårføner, telefon, sentralfyring og safe.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • Del Mar
  Frakr1.156Per natt

  Del Marstars

  El Born, Barcelona , Pla de palau 19 - Kart
  0.32 km fra Ciutat Vella/ Barri Gotic
  4,1/5
  Kundeomtalerav 63 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 794 anmeldelser fra reisendeBasert på 794 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i det gotiske distriktet, i hjertet av Barcelona. Det er mange turistattraksjoner i nabolaget, som Sagrada Familia, Christopher Columbus-statuen og Picasso-museet. Hotellet er i gangavstand fra offentlige transportmidler og stranden. Flyplassen ligger om lag 20 kilometer unna, og reisetiden dit er om lag 20 minutter.Dette hotellet ligger på en livlig gate, og har air condition. Hotellet ble renovert i 2005, og har 75 rom fordelt på seks etasjer. Lobbyen er stilfull, og har heiser, valutavekslingskontor og døgnåpen resepsjon. Hotellet tilbyr også klesvask.De komfortable rommene har alle bad med hårføner, i tillegg til telefon, satellitt-/kabel-TV og internettilgang. Rommene har også air condition, safe og sentralfyring.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  263  Hoteller i Ciutat Vella/ Barri Gotic
Side  1  av  27
 

Nærliggende hoteller i  Ciutat Vella/ Barri Gotic

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler