Nærliggende hoteller i Ciutat Vella/ Barri Gotic

Finn på kart
Hoteller i Ciutat Vella/ Barri Gotic

Ciutat Vella/ Barri GoticFra  kr368

Anbefalte hoteller i nærheten av Ciutat Vella/ Barri Gotic

 • Barcelona Hotel Colonial
  Frakr1.308Per natt

  Barcelona Hotel Colonialstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Via layetana 3 - Kart
  0.09 km fra Ciutat Vella/ Barri Gotic
  3,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 939 anmeldelser fra reisendeBasert på 939 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger sentralt i Barcelonas gotiske kvartal. Dette hotellet er ganske nytt og har en utmerket beliggenhet ved siden av Las Ramblas, Plaza Catalunya og Paseo Marítimo Esplanade. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon, hotellsafe, frokostrom og salong. Det er trådløs Internett-tilgang i hele hotellet, og gjestene kan benytte seg av hotellets romservice.

  Se mer
 • Hesperia Barri Gòtic
  Frakr1.357Per natt

  Hesperia Barri Gòticstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer ample 31 - Kart
  0.14 km fra Ciutat Vella/ Barri Gotic
  4,2/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 932 anmeldelser fra reisendeBasert på 932 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Barrio Gotico. Hotellet er innen 1. 5 kilometer fra nærmeste strand. Det finnes totalt 71 soverom på Hesperia Barri Gòtic. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2006. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Hesperia Barri Gòtic tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • EXE Laietana Palace
  Frakr1.071Per natt

  EXE Laietana Palacestars

  Gothic Quarter, Barcelona , Via laietana 17 - Kart
  0.19 km fra Ciutat Vella/ Barri Gotic
  3,8/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 633 anmeldelser fra reisendeBasert på 633 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger godt plassert i det gotiske kvartalet, nærme den romerske muren og gamlebyen Barcino. Det er kun et par minutter unna Barcelonas katedral og andre severdigheter. Restauranter, barer, puber og offentlig transport er tilgjengelig rett foran hotellet. Den internasjonale flyplassen ligger ca. 12 km fra hotellet. Den ventilerte bygningen har en koselig bar, en pub og et ventilert frokostrom. Rom- og vaskeservice, i tillegg til medisinsk assistanse er del av tjenestene som tilbys på dette hotellet. De komfortable ventilerte rommene er utstyrt med eget bad, dobbelseng eller king-sized seng og safe til leie. Telefon, internettilgang og en minibar / kjøleskap følger også med. Det er en buffetfrokost hver morgen for gjestene.

  Se mer
 • Artistic Hostel BCN
  Frakr568Per natt

  Artistic Hostel BCNstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de simo oller 1 - Kart
  0.19 km fra Ciutat Vella/ Barri Gotic
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 8 anmeldelser fra reisendeBasert på 8 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget er homovennlig, og ligger i Las Ramblas. Innen 700 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 1. 5 kilometer fra innkvarteringen. Herberget ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Alle de overnattende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 5 gjesteværelser. Artistic Hostel BCN ble konstruert i 2015. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Artistic Hostel BCN. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Artistic Hostel BCN tilbyr ikke babysenger. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • AinB Gothic-Jaume I Apartments
  Frakr1.410Per natt
  0.25 km fra Ciutat Vella/ Barri Gotic
  3,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 152 anmeldelser fra reisendeBasert på 152 anmeldelser fra reisende

  Dette leilighetskomplekset er ideelt plassert i sentrum av Barcelonas gotiske bydel. Hotellet er plassert nær mange av byens mest velkjente severdigheter. Gjestene befinner seg innen enkel gåavstand til Las Ramblas, katedralen, Picasso Museum, Santa Caterina-markedet og Barcelonas matmarked La Boqueria. Havnen er plassert kun en kort distanse unna. Barcelonas sandstrand er kun 500 meter unna eiendommen. Komplekset er praktisk plassert bare 20 km fra flyplassen. Dette fantastiske leilighetskomplekset har et periodisk design. Leilighetene har et smakfullt dekor og en avslappende atmosfære. Gjestene blir fornøyde med de utmerkede tjenestene som komplekset har å tilby.

  Se mer
 • Arai Aparthotel
  Frakr2.302Per natt

  Arai Aparthotelstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer avinyo 30 - Kart
  0.26 km fra Ciutat Vella/ Barri Gotic
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 833 anmeldelser fra reisendeBasert på 833 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten er i Las Ramblas. Beliggende innen 950 meter fra bysentrum, er leiligheten lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Gjester vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Totalt 31 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Arai Aparthotel. Denne eiendommen ble konstruert i 2013. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Arai Aparthotel. Arai Aparthotel tilbyr døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens rom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Dette er et handicapvennlig overnattingssted hvor alle fellesområdene og baderommene er tilpasset rullestolbrukere og bevegelseshemmede gjester. Arai Aparthotel tillater små kjæledyr. Stedet tilbyr reisende egen lufthavnstransport. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant eiendommens mange helse- og wellnessfasiliteter. Arai Aparthotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Gran Hotel Barcino
  Frakr1.134Per natt

  Gran Hotel Barcinostars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer de jaume i 6 - Kart
  0.26 km fra Ciutat Vella/ Barri Gotic
  3,4/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 52 anmeldelser fra reisendeBasert på 52 anmeldelser fra reisende

  Omringet av de fascinerende gatene i det gotiske kvarteret er dette elegante hotellet plassert midt i Barcelonas historiske hjerte, en kort spasertur fra katedralen og Las Ramblas. Hotellet ligger i en gate som fører til det fantastiske torget Sant Jaume, hovedsetet til den katalanske regjeringen. De smale gatene som omringer hotellet er fulle av fasjonable butikker, historiske steder og museer, som for eksempel Picasso-museet.

  Se mer
 • H10 Port Vell
  Frakr1.961Per natt

  H10 Port Vellstars

  El Born, Barcelona , Pas de sota muralla 9 - Kart
  0.3 km fra Ciutat Vella/ Barri Gotic
  4,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1127 anmeldelser fra reisendeBasert på 1127 anmeldelser fra reisende

  Med sin plassering i Barceloneta-distriktet, bare 13 km fra flyplassen El Prat og meter fra undergrunnen, er dette supre botique-hotellet det ideelle stedet å være for både forretnings- og fornøyelsesbesøkende. Mange av de berømte landemerkene og attraksjonene er innen enkelt rekkevidde. Slik som Las Ramblas, Plaza Catalunya, Tibidabo, Montjuic, Sagrada Familia, La Seu-katedralen og Picasso-museet. I nærheten finnes også Barrio Gotico med sitt utvalg tapas-barer restauranter og butikker. Hotellet byr på serviceløsninger laget for å dekke klienters behov. Inkludert forretningsfasiliteter med gratis trådløs internett-tilgang. En avslappet takterrasse med spektakulær utsikt over byen er enda et gode. Luftkondisjonerte rom er pent presenterte med moderne, elegant dekor. De er møblert med alle nødvendige fasiliteter laget for å garantere gjestenes velvære og komfort.

  Se mer
 • Catalonia Avinyo
  Frakr1.486Per natt

  Catalonia Avinyostars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer d avinyo 16 - Kart
  0.32 km fra Ciutat Vella/ Barri Gotic
  4,0/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1338 anmeldelser fra reisendeBasert på 1338 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger på Calle Avinyó, en av sentrums livligste og mest populære gater, fulle av restauranter, barer og trendy butikker og ligger i hjertet av Barcelonas gotiske bydel. Dette hotellet er utvilsomt det beste utgangspunktet for å begynne å utforske Barcelona, siden det ligger i gangavstand fra de fleste av Barcelonas interessante severdigheter. Lobbyen har døgnåpen resepsjon, hotellsafe, valutaveksling og heiser. Hotellet har kafé, bar og restaurant samt trådløs Internett-tilgang.

  Se mer
 • AinB Born-Damas Apartments
  Frakr1.454Per natt

  AinB Born-Damas Apartmentsstars

  El Born, Barcelona , Damas 1 - Kart
  0.32 km fra Ciutat Vella/ Barri Gotic
  3,9/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 27 anmeldelser fra reisendeBasert på 27 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte leilighetshotellet er i El Born. Beliggende i sentrum, kan leilighetshotellet lett nås til fots fra mange interessante steder. Ikke langt unna vil besøkende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra leilighetshotellet. Kunder vil finne flyplassen innen 400 meter. Besøkende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 5 gjesteværelser. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. AinB Born-Damas Apartments tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. AinB Born-Damas Apartments kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  293  Hoteller i Ciutat Vella/ Barri Gotic
Side  1  av  30
 

Nærliggende hoteller i  Ciutat Vella/ Barri Gotic

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler