Nærliggende hoteller i Canaletes fountain

Finn på kart
Hoteller i Canaletes fountain

Canaletes fountainFra  kr368

Anbefalte hoteller i nærheten av Canaletes fountain

 • Continental Barcelona Hotel
  Frakr1.599Per natt

  Continental Barcelona Hotelstars

  Las Ramblas, Barcelona , Rambla de canaletes 138 - Kart
  0.06 km fra Canaletes fountain
  2,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1170 anmeldelser fra reisendeBasert på 1170 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet ligger i en strategisk posisjon i hjertet av Barcelona, noe som gjør det til et perfekt utgangspunkt for å besøke og utforske resten av byen. Hotellet ligger i nærheten av Las Ramblas og ved siden av Placa Catalunya. Området El Raval og det gotiske kvarteret er kun en kort spasertur unna. Barcelonas museum for moderne kunst er 300 meter unna, mens Barcelona El Prat flyplass ligger rundt 15 km fra hotellet. Dette familievennlige byhotellet er innredet i lystige farger og har luftkondisjonering. Det tilbyr en unik atmosfære kombinert med de mest moderne tjenestene og fasilitetene som forventes for et behagelig opphold. Gjesterommene er sjarmerende og fullt utstyrt med standard fasiliteter. Spisefasiliteter inkluderer en 24-timers buffet til gjestenes disposisjon.

  Se mer
 • Nouvel
  Frakr1.532Per natt

  Nouvelstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer de santa anna 18 - Kart
  0.13 km fra Canaletes fountain
  4,1/5
  Kundeomtalerav 38 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1244 anmeldelser fra reisendeBasert på 1244 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger nært Plaza Cataluña og Las Ramblas i hjertet av Barcelona.Det er en rekke shoppingfasiliteter, barer og restauranter i gangavstand fra hotellet, i tillegg til flere offentlige transportmidler. Den nærmeste stranden er to kilometer unna.Dette er et moderne hotell i Barcelona som fornyes kontinuerlig for å ta vare på alle detaljer som gjør det unikt, som dekor på taket, lamper i bronse og krystall og marmor som er udødeliggjort av maleren Roca Sastre. Hotellet har hele 78 rom fordelt på fem etasjer, døgnåpen resepsjon, personlig service, heis, trådløst internett, restaurant, lounge, medisinsk assistanse og klesvask.De store rommene har oppvarming, air condition, doble vinduer og flatskjerm-TV. De har også fullt baderom, hårføner, telefon, kortlås, safe og gratisk trådløst internett.Gjester kan forsyne seg fra hotellets frokostbuffet.

  Se mer
 • Catalunya
  Frakr1.352Per natt

  Catalunyastars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer de santa anna 24 - Kart
  0.13 km fra Canaletes fountain
  3,8/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 492 anmeldelser fra reisendeBasert på 492 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i Barrio Gotico. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Eiendommen er innen 1. 5 kilometer fra nærmeste strand. Eiendommen består av totalt 40 koselige rom. Catalunya ble totalrenovert i 2005. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Catalunya. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Serhs Rivoli Rambla
  Frakr1.269Per natt

  Serhs Rivoli Ramblastars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 128 - Kart
  0.15 km fra Canaletes fountain
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1764 anmeldelser fra reisendeBasert på 1764 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse byhotellet ligger i gåavstand fra den vakre gaten Las Ramblas i Barcelona. Hotellet er omgitt av et mangfold av sjarmerende restauranter, deilige butikker og livlige barer, og tilbyr gjestene den perfekte beliggenheten for en spennende byferie. Dette fantastiske hotellet har en oppsiktsvekkende stil med spektakulært design. Gjesterommene er elegant innredet og tilbyr gjestene en velkommen flukt fra byens travelhet. Rommene er velutstyrte med moderne fasiliteter for gjestenes komfort og fornøyelse. Gjestene kan bruke badstuen for en oppfriskende opplevelse, de kan også nyte en energisk treningsøkt i treningsrommet for et virkelig foryngende opphold.

  Se mer
 • Catalonia Plaza Cataluña
  Frakr1.809Per natt

  Catalonia Plaza Cataluñastars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Carrer de bergara 11 - Kart
  0.18 km fra Canaletes fountain
  4,0/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1754 anmeldelser fra reisendeBasert på 1754 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Plaza Catalunya. Hotellet er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Det finnes totalt 149 gjesteværelser på Catalonia Plaza Cataluña. Catalonia Plaza Cataluña ble bygget i 1898 og har blitt totalrenovert i 1998. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Catalonia Plaza Cataluña forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys rom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Noen av tjenestene til Catalonia Plaza Cataluña kan koste ekstra.

  Se mer
 • Citadines Ramblas Barcelona
  Frakr1.284Per natt

  Citadines Ramblas Barcelonastars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 122 - Kart
  0.21 km fra Canaletes fountain
  3,9/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1290 anmeldelser fra reisendeBasert på 1290 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante leilighetshotellet ligger i hjertet av Barcelona sentrum, sentralt på berømte Las Ramblas. Innenfor dette området vil gjestene finne et stort utvalg av kulturelle og historiske steder som er spennende for turister. Dessuten byr dette livlige området på et bredt utvalg av barer, puber og restauranter, samt en rekke teatre og underholdningssteder for enhver smak. Kollektivtilbudet kan nås på få minutter. Dette er et perfekt hotell for gjester som ønsker å nyte den travle atmosfæren i dette området av byen.

  Se mer
 • H10 Catalunya Plaza-Boutique Hotel
  Frakr1.754Per natt

  H10 Catalunya Plaza-Boutique Hotelstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Placa de catalunya 7 - Kart
  0.22 km fra Canaletes fountain
  4,2/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 849 anmeldelser fra reisendeBasert på 849 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Plaza Catalunya. Beliggende i sentrum, kan eiendommen lett nås til fots fra mange interessante steder. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra innkvarteringen. Stedet teller totalt 46 innbydende rom. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2013. Kunder kan holde seg oppdatert takket være internettilgang (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Kunder kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at reisende kan nyte alle deler av oppholdet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hotel 1898
  Frakr2.306Per natt

  Hotel 1898stars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 109 - Kart
  0.23 km fra Canaletes fountain
  4,5/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5114 anmeldelser fra reisendeBasert på 5114 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Las Ramblas. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Ikke langt unna vil besøkende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Overnattingsstedet rommer 169 koselige soverom. Hotel 1898 sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. De som jakter fred og ro finner dette blant de mange helse- og velværefasilitetene på Hotel 1898. Alle som bor her kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Overnattingsstedet tilbyr businessfasiliteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Catalonia Portal De L'Angel Hotel
  Frakr1.680Per natt

  Catalonia Portal De L'Angel Hotelstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Portal de l angel 17 - Kart
  0.24 km fra Canaletes fountain
  4,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1421 anmeldelser fra reisendeBasert på 1421 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Plaza Catalunya. Den nærmeste stranden ligger innen 800 meter fra innkvarteringen. Totalt 83 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Catalonia Portal De L'Angel Hotel. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 1998. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Fellesområdene påCatalonia Portal De L'Angel Hotel er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Catalonia Portal De L'Angel Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Iberostar Paseo De Gracia
  Frakr2.104Per natt

  Iberostar Paseo De Graciastars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Plaza de catalua±a 10 10 - Kart
  0.26 km fra Canaletes fountain
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 196 anmeldelser fra reisendeBasert på 196 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Plaza Catalunya. Med sin beliggenhet innen 10 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 5 kilometer fra innkvarteringen. Kunder vil finne flyplassen innen 12. 5 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 119 gjesteværelser. Iberostar Paseo De Gracia ble konstruert i 2017. I tillegg finnes Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Fellesområdene påIberostar Paseo De Gracia er tilrettelagt for rullestolbrukere. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  328  Hoteller i Canaletes fountain
Side  1  av  33
 

Nærliggende hoteller i  Canaletes fountain

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler