Nærliggende hoteller i Camp Nou

Finn på kart
Hoteller i Camp Nou

Camp NouFra  kr368

Anbefalte hoteller i nærheten av Camp Nou

 • Madanis Hotel
  Frakr974Per natt

  Madanis Hotelstars

  Camp Nou stadion-området, Barcelona , Carrer riera blanca 10 - Kart
  0.41 km fra Camp Nou
  4,2/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 504 anmeldelser fra reisendeBasert på 504 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Camp Nou Area. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 7. 0 kilometer fra innkvarteringen. Gjester vil finne flyplassen innen 14. 1 kilometer. Hotellet ligger innen 8. 5 kilometer fra havnen. Det finnes totalt 30 gjesteværelser på stedet. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2007. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Besøkende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Denne eiendommen forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede gjesteværelser for rullestolbrukere. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Madanis Hotel. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • NH Barcelona Stadium
  Frakr1.101Per natt

  NH Barcelona Stadiumstars

  Camp Nou stadion-området, Barcelona , Travessera de les corts 150-152 - Kart
  0.46 km fra Camp Nou
  4,0/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 847 anmeldelser fra reisendeBasert på 847 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Camp Nou Area. Totalt 106 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på NH Barcelona Stadium. NH Barcelona Stadium gjennomgikk en renovasjon i 1991. Reisende kan benytte internett på NH Barcelona Stadium. Resepsjonen er døgnåpen. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 3 handicapvennlig gjesteværelse. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. NH Barcelona Stadium kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Madanis Liceo
  Frakr928Per natt

  Madanis Liceostars

  Camp Nou stadion-området, Barcelona , Carrer de francesc layret 2 - Kart
  0.51 km fra Camp Nou
  3,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 239 anmeldelser fra reisendeBasert på 239 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en flott beliggenhet i Barcelona, i nærheten av fotballstadion Camp Nou. Gjestene vil befinne seg i nærheten av de spennende attraksjonene som denne kunstneriske byen har å tilby. Hotellet ligger kun 20 meter fra metrostasjonen Collblanc som gir lett tilgang til andre områder av byen. Hotellet er praktisk plassert kun 10 km fra Barcelona flyplass. Dette flotte hotellet har en sjarmerende arkitektonisk stil, og blander seg enkelt inn i sine flotte omgivelser. Gjesterommene er elegant innredet og tilbyr en oase av ro og harmoni hvor man kan slappe helt av og roe ned på slutten av dagen. Gjestene vil garantert sette pris på det brede utvalget av glimrende fasiliteter som dette flotte hotellet har å tilby.

  Se mer
 • Ona Hotels Arya
  Frakr843Per natt

  Ona Hotels Aryastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Calle sants 383 383 - Kart
  0.63 km fra Camp Nou
  4,7/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 71 anmeldelser fra reisendeBasert på 71 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Sants-Montjuic. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene er 2. 0 kilometer fra hotellet. Innen 350 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen er innen 5. 5 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 14. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 7. 5 kilometer fra havnen. De 61 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Gjester kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Ona Hotels Arya forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys soverom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Catalonia Rigoletto
  Frakr1.292Per natt

  Catalonia Rigolettostars

  Camp Nou stadion-området, Barcelona , Sabino de arana 22-24 - Kart
  0.71 km fra Camp Nou
  3,7/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 757 anmeldelser fra reisendeBasert på 757 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Camp Nou Area. Totalt antall soverom er 65. Catalonia Rigoletto gjennomgikk en renovasjon i 2009. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 2 handicapvennlige soverom. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets matservering.

  Se mer
 • Senator Barcelona Spa
  Frakr1.066Per natt

  Senator Barcelona Spastars

  Camp Nou stadion-området, Barcelona , Carrer del cardenal reig 11 - Kart
  0.74 km fra Camp Nou
  3,9/5
  Kundeomtalerav 45 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1572 anmeldelser fra reisendeBasert på 1572 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet ligger i nærheten av Nou Camp stadion, hjemmebanen til fotballklubben FC Barcelona. Selv om det er et byhotell, har det likevel et stort utendørs svømmebasseng og et fantastisk spa- og velværesenter. Palau de Congresos ligger 5 minutters gange unna, og Sants-togstasjonen, med direkteforbindelse til flyplassen, ligger et lite steinkast unna. Den berømte Sagrada Familia-katedralen kan nås direkte via metroen.

  Se mer
 • Atenea Barcelona Aparthotel
  Frakr887Per natt

  Atenea Barcelona Aparthotelstars

  Camp Nou stadion-området, Barcelona , Carrer de joan guell 207-211 - Kart
  0.92 km fra Camp Nou
  4,2/5
  Kundeomtalerav 61 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 717 anmeldelser fra reisendeBasert på 717 anmeldelser fra reisende

  Dette forretningshotellet med leiligheter ligger perfekt til i shopping- og forretningsområdet i Diagonal Avenue. Komplekset ligger i gåavstand fra en mengde barer, restauranter og kaféer av lokal type. Det offentlige transportnettverket kan også lett nås. Dette er den perfekte beliggenheten for forretningsreisende som trenger en sentral beliggenhet og et hotell som tilbyr alt som trengs for denne typen reise.

  Se mer
 • Upper Diagonal
  Frakr1.194Per natt

  Upper Diagonalstars

  South Diagonal, Barcelona , Passeig de manuel girona 7-21 - Kart
  1.08 km fra Camp Nou
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 508 anmeldelser fra reisendeBasert på 508 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Diagonal S. . Totalt 39 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Upper Diagonal. Denne eiendommen ble konstruert i 2015. Upper Diagonal tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Upper Diagonal tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Upper Diagonal ønsker ikke kjæledyr velkommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Upper Diagonal. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Fairmont Rey Juan Carlos I
  Frakr2.193Per natt

  Fairmont Rey Juan Carlos Istars

  Camp Nou stadion-området, Barcelona , Avinguda diagonal 661-671 - Kart
  1.14 km fra Camp Nou
  4,4/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1436 anmeldelser fra reisendeBasert på 1436 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske og luksuriøse hotellet ligger bortgjemt til ved siden av en park og tett på en utrolig vakker hage fra midten av det 19. århundret. Plasseringen er også super i forhold til en av Barcelonas hovedgater, Diagonal. I området finner gjestene flust av shoppingmuligheter, restauranter og barer. På hotellet kan man nyte et avslappende opphold samtidig som man kan suge inn utsikten og inntrykkene fra både byen og havet.

  Se mer
 • Arenas Atiram Hotel
  Frakr832Per natt

  Arenas Atiram Hotelstars

  South Diagonal, Barcelona , Carrer del capita arenas 20 20 - Kart
  1.16 km fra Camp Nou
  3,7/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 284 anmeldelser fra reisendeBasert på 284 anmeldelser fra reisende

  Dette finere hotellet kan skilte med en hovedplassering helt i hjertet av Barcelonas turistsentrum. Gjestene befinner seg bare 5 km fra bysentrum. Hotellet ligger i umiddelbar nærhet til en rekke butikker, restauranter, barer og nattklubber. Hotellet er et ideelt valg både for kresne forretningsreisende og fornøyelsesreisende. Dette sofistikerte hotellet ønsker gjestene velkommen med varm gjestfrihet, løfte om grundig oppmerksomhet på detaljer og en upåklagelig service. Gjesterommene tilbyr funksjonell plass og en avslappende atmosfære, både for komfortabelt arbeid og hvile. Gjestene inviteres til å benytte seg av en rekke fasiliteter dette herlige hotellet har å tilby.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  88  Hoteller i Camp Nou
Side  1  av  9
 

Nærliggende hoteller i  Camp Nou

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler