Nærliggende hoteller i Arc de Triomf

Finn på kart
Hoteller i Arc de Triomf

Arc de TriomfFra  kr229

Anbefalte hoteller i nærheten av Arc de Triomf

 • Aparthotel Allada 3
  Frakr697Per natt

  Aparthotel Allada 3stars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer de l allada vermell 6-8 - Kart
  0.04 km fra Arc de Triomf
  4,2/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter

  Dette sjarmerende leilighetshotellet ligger i Barrio Gotico. Beliggende innen 800 meter fra bysentrum, er leilighetshotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Vierailla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. Eiendommen består av 20 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Aparthotel Allada 3 opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Aparthotel Allada 3 tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Ciutat de Barcelona
  Frakr1.216Per natt

  Ciutat de Barcelonastars

  El Born, Barcelona , Carrer de la princesa 33 - 35 - Kart
  0.1 km fra Arc de Triomf
  3,9/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1300 anmeldelser fra reisendeBasert på 1300 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i hjertet av "Ciutat Vella," den mest kosmopolitiske bydelen i Barcelona, som er full av kulturelle og kommersielle attraksjoner, overraskende butikker, trendy barer og restauranter og velkjent for sitt livlige uteliv. Noen få meter unna finner gjestene Picasso-museet, Katedralen i Barcelona, ​​Santa María del Mar-kirken, de smale gatene i det gotiske kvartalet, de gamle romerske murene og den eldste delen av byen.

  Se mer
 • AinB Picasso-Corders Apartments
  Frakr804Per natt
  0.2 km fra Arc de Triomf
  3,8/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Sentralt beliggende i Born og det gotiske kvartalet i den kosmopolitanske og interessante byen Barcelona, er disse leilighetene det ideelle valget for innkvartering for enhver som reiser enten i forbindelse med jobb eller ferie. På leilighetenes dørstokk vil gjestene finne et stort utvalg av spisealternativer samt design- og klesbutikker og andre underholdningssteder. Las Ramblas, Cataluña-torget og Port Vell kan også lett nås fra leilighetene. Leilighetene er smakfullt innredet og har en moderne stil med nyttige og moderne fasiliteter som vil sikre et komfortabelt og minneverdig opphold. De har beroligende farger og materialer, som stein eller tre, for å skape en koselig atmosfære. I tillegg har de egen balkong og en fullt utstyrt kjøkkenkrok slik at gjestene kan lage sin egen mat, samt gratis Wi-Fi for ekstra komfort.

  Se mer
 • K+K Hotel Picasso El Born
  Frakr1.191Per natt

  K+K Hotel Picasso El Bornstars

  El Born, Barcelona , Passeig de picasso 26-30 - Kart
  0.26 km fra Arc de Triomf
  4,7/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2860 anmeldelser fra reisendeBasert på 2860 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i El Born. Beliggende innen 1. 7 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Hotellet ligger 1. 7 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Eiendommen er innen 1. 6 kilometer fra nærmeste strand. De 92 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Kunder kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested.

  Se mer
 • Grand Hotel Central
  Frakr2.687Per natt

  Grand Hotel Centralstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Laietana, 30 - Kart
  0.32 km fra Arc de Triomf
  4,5/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2608 anmeldelser fra reisendeBasert på 2608 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Barrio Gotico. Innen 120 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra innkvarteringen. Totalt antall gjesteværelser er 147. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2013. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Resepsjonen er døgnåpen. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Gjester vil sette pris på lufthavnstransporten. De som velger å overnatte her kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Behøver man å virkelig slappe av kan alle som bor her benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • H10 Montcada-Boutique Hotel
  Frakr1.373Per natt

  H10 Montcada-Boutique Hotelstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Via laietana 24 - Kart
  0.33 km fra Arc de Triomf
  4,2/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2344 anmeldelser fra reisendeBasert på 2344 anmeldelser fra reisende

  I Barcelonas gotiske distrikt, like ved Born-området og havnefronten, ligger H10 Montcada-Boutique Hotel som en karakteristisk bygning fra den neoklassiske perioden, typisk for gaten Via Laietana. Det moderne designet på rommene og resepsjonsområdet gjør hotellet ideelt for både forretningsreisende og ferierende. På toppetasjen finnes en jacuzzi og storslått utsikt over byen og havet.

  Se mer
 • Catalonia Born
  Frakr707Per natt

  Catalonia Bornstars

  El Born, Barcelona , Rec comtal 16-18 - Kart
  0.33 km fra Arc de Triomf
  4,1/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2037 anmeldelser fra reisendeBasert på 2037 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet kan skryte av en sentral plassering i Barcelona. Eiendommen ligger i kort avstand til Arco del Triunfo og Picasso-museet. En mengde butikker, barer, restauranter og diskoteker finnes i umiddelbar nærhet. Forbindelser til offentlig transport finnes få meter fra hotellet. Gjesterom i et smakfullt design byr besøkende på komfort og bekvemmelighet. Hotellet består av en delikat restaurant, hvor deilige retter kan inntas. Forretningsreisende er velkomne til å benytte hotellets konferanserom. Om morgenen kan gjestene nyte en suveren frokost, som gir en perfekt start på dagen.

  Se mer
 • Rec Barcelona-Only Adults
  Frakr1.038Per natt

  Rec Barcelona-Only Adultsstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Del rec comtal 19 19 - Kart
  0.38 km fra Arc de Triomf
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 499 anmeldelser fra reisendeBasert på 499 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Barrio Gotico, er dette sjarmerende hotellet eksklusivt for voksne. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 2 kilometer fra hotellet. Gjester vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 2. 5 kilometer fra havnen. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 99 soverom. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Stedets fellesområder er handicapvennlige. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Noen av tjenestene til Rec Barcelona-Only Adults kan koste ekstra.

  Se mer
 • AinB Born-Damas Apartments
  Frakr908Per natt

  AinB Born-Damas Apartmentsstars

  El Born, Barcelona , Damas 1 - Kart
  0.38 km fra Arc de Triomf
  3,9/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 27 anmeldelser fra reisendeBasert på 27 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte leilighetshotellet er i El Born. Beliggende i sentrum, kan leilighetshotellet lett nås til fots fra mange interessante steder. Ikke langt unna vil besøkende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra leilighetshotellet. Kunder vil finne flyplassen innen 400 meter. Besøkende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 5 gjesteværelser. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. AinB Born-Damas Apartments tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. AinB Born-Damas Apartments kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ilunion Almirante
  Frakr758Per natt

  Ilunion Almirantestars

  Gothic Quarter, Barcelona , Via layetana 42 - Kart
  0.39 km fra Arc de Triomf
  3,5/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 881 anmeldelser fra reisendeBasert på 881 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Barrio Gotico. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra hotellet. Vierailla on lentoasemalle noin 400 metrin matka. Hotellet består av totalt 73 koselige rom. Ilunion Almirante gjennomgikk en renovasjon i 2006. Ilunion Almirante tilbyr trådløs internettforbindelse. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Ilunion Almirante tilbyr ikke babysenger. Denne eiendommen forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede gjesteværelser for rullestolbrukere. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Overnattingsstedet stiller en garasje til rådighet for sine gjester. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  311  Hoteller i Arc de Triomf
Side  1  av  32
 

Nærliggende hoteller i  Arc de Triomf

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Jazz
  Jazz
  4,6/5

  Fantastisk frokost (10 av 10), sentral og bra beliggenhet og veldig hyggelig og serviceorientert personale

  OddA
  Hotelopia-kunde, 18/06/2017

  Frakr869Se mer