Nærliggende hoteller i Aquarium Barcelona

Finn på kart
Hoteller i Aquarium Barcelona

Aquarium BarcelonaFra  kr368

Anbefalte hoteller i nærheten av Aquarium Barcelona

 • Medinaceli
  Frakr1.424Per natt

  Medinacelistars

  Las Ramblas, Barcelona , Placa del duc de medinaceli 8 - Kart
  0.49 km fra Aquarium Barcelona
  3,8/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 725 anmeldelser fra reisendeBasert på 725 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger i en historisk bygning i berømte Barri Gotic i Barcelona, midt i hjertet av gamlebyen, i nærheten av Las Ramblas og andre viktige severdigheter og kultursteder. Innenfor området vil gjestene kunne finne et bredt utvalg for nesten enhver smak: Kafeer, restauranter, butikker og kjøpesentre, samt barer, puber og diskoteker. Offentlig transport kan også nås med to minutter til fots. Dette er et perfekt hotell for gjester som ønsker å oppleve Barcelonas pulserende atmosfære.

  Se mer
 • Catalonia Port
  Frakr1.583Per natt

  Catalonia Portstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer ample 1 - Kart
  0.51 km fra Aquarium Barcelona
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 698 anmeldelser fra reisendeBasert på 698 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Barcelonas gotiske kvartal i en av byens mest populære gater, Calle Ample. De nærmeste forbindelsene til det offentlige transportnettverket ligger 200 meter unna, havnen er 250 meter unna og sentrum er 500 meter unna. Barcelona flyplass ligger 15 km unna. Den ligger i nærheten av alle de store attraksjonene. Dette hotellet tilbyr valutaveksling, bar og restaurant. Det finnes også et internettområde med datamaskiner og gratis trådløst internett på hele hotellet. De moderne, luftkondisjonerte rommene er utstyrte med TV med internasjonale kanaler, telefon og minibar. De kommer med safe designet for bærbare datamaskiner og et privat bad med dusj. Suiten har et spabadekar og et utendørs svømmebasseng med solterrasse. Gjestene kan velge sin frokost fra en buffet.

  Se mer
 • Artistic Hostel BCN
  Frakr568Per natt

  Artistic Hostel BCNstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de simo oller 1 - Kart
  0.51 km fra Aquarium Barcelona
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 8 anmeldelser fra reisendeBasert på 8 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget er homovennlig, og ligger i Las Ramblas. Innen 700 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 1. 5 kilometer fra innkvarteringen. Herberget ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Alle de overnattende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 5 gjesteværelser. Artistic Hostel BCN ble konstruert i 2015. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Artistic Hostel BCN. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Artistic Hostel BCN tilbyr ikke babysenger. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • H10 Port Vell
  Frakr1.961Per natt

  H10 Port Vellstars

  El Born, Barcelona , Pas de sota muralla 9 - Kart
  0.55 km fra Aquarium Barcelona
  4,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1127 anmeldelser fra reisendeBasert på 1127 anmeldelser fra reisende

  Med sin plassering i Barceloneta-distriktet, bare 13 km fra flyplassen El Prat og meter fra undergrunnen, er dette supre botique-hotellet det ideelle stedet å være for både forretnings- og fornøyelsesbesøkende. Mange av de berømte landemerkene og attraksjonene er innen enkelt rekkevidde. Slik som Las Ramblas, Plaza Catalunya, Tibidabo, Montjuic, Sagrada Familia, La Seu-katedralen og Picasso-museet. I nærheten finnes også Barrio Gotico med sitt utvalg tapas-barer restauranter og butikker. Hotellet byr på serviceløsninger laget for å dekke klienters behov. Inkludert forretningsfasiliteter med gratis trådløs internett-tilgang. En avslappet takterrasse med spektakulær utsikt over byen er enda et gode. Luftkondisjonerte rom er pent presenterte med moderne, elegant dekor. De er møblert med alle nødvendige fasiliteter laget for å garantere gjestenes velvære og komfort.

  Se mer
 • Hesperia Barri Gòtic
  Frakr1.357Per natt

  Hesperia Barri Gòticstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer ample 31 - Kart
  0.56 km fra Aquarium Barcelona
  4,2/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 932 anmeldelser fra reisendeBasert på 932 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Barrio Gotico. Hotellet er innen 1. 5 kilometer fra nærmeste strand. Det finnes totalt 71 soverom på Hesperia Barri Gòtic. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2006. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Hesperia Barri Gòtic tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Ramblas by Pillow
  Frakr1.107Per natt

  Ramblas by Pillowstars

  Las Ramblas, Barcelona , Passatge de la banca 2-4 - Kart
  0.61 km fra Aquarium Barcelona
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 138 anmeldelser fra reisendeBasert på 138 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse herberget er kun for voksne, og ligger i Las Ramblas. De som velger å overnatte her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 10 rom. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Ramblas by Pillow tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Noen av tjenestene til Ramblas by Pillow kan koste ekstra.

  Se mer
 • Eurostars Grand Marina GL
  Frakr1.650Per natt

  Eurostars Grand Marina GLstars

  Las Ramblas, Barcelona , Moll de barcelona s/n - Kart
  0.62 km fra Aquarium Barcelona
  4,2/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2534 anmeldelser fra reisendeBasert på 2534 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i midt i hjertet av fantastiske Barcelona, kort fra byens kulturelle og historiske sentrum. Sentrale Las Ramblas og Placa Catalunya ligger også like i nærheten, det samme gjør offentlig transport, restauranter, forretninger og massevis av underholdning. Med sin vakre arkitektur glir hotellet perfekt inn i sine kulturrike omgivelser. Gjesteværelsene er lekkert innredet og er et deilig sted å trekke seg tilbake fra det travle bylivet like utenfor dørene. Rommene har naturligvis alle moderne fasiliteter. Gjester kan for øvrig benytte seg av hotellets ferskvannsbasseng eller bare slappe av på den innbydende solterrassen.

  Se mer
 • Eurostars Ramblas
  Frakr1.391Per natt

  Eurostars Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Las ramblas 22-24 - Kart
  0.68 km fra Aquarium Barcelona
  3,4/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet er i Las Ramblas. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger innen 1000 meter fra nærmeste strand. Totalt 55 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet har eksistert siden 1835, men ble totalrenovert i 2011. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Eurostars Ramblas tilbyr også babysenger ved forespørsel. Dette hotellet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede soverom for rullestolbrukere. Eurostars Ramblas ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Oasis
  Frakr1.203Per natt

  Oasisstars

  El Born, Barcelona , Calle pla de palau 17 - Kart
  0.68 km fra Aquarium Barcelona
  4,1/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1283 anmeldelser fra reisendeBasert på 1283 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet har en sentral beliggenhet i Barcelona, like i utkanten av byens gotiske kvarter og bare 500 meter fra en innbydende strand. Ciutadellaparken ligger noen meter unna, mens man bruker fem minutter på å gå til berømte Las Ramblas. Hotellet er sjarmerende, har en avslappende aura, stor gjestfrihet og utmerket service. Gjesterommene er funksjonelle og avslappende, noe som appellerer til både ferierende og forretningsreisende. De er alle moderne utstyrt med nødvendige fasiliteter og tilbyr de ideelle rammer for en avslappende avslutning på dagen.

  Se mer
 • Barcelona Hotel Colonial
  Frakr1.308Per natt

  Barcelona Hotel Colonialstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Via layetana 3 - Kart
  0.7 km fra Aquarium Barcelona
  3,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 939 anmeldelser fra reisendeBasert på 939 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger sentralt i Barcelonas gotiske kvartal. Dette hotellet er ganske nytt og har en utmerket beliggenhet ved siden av Las Ramblas, Plaza Catalunya og Paseo Marítimo Esplanade. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon, hotellsafe, frokostrom og salong. Det er trådløs Internett-tilgang i hele hotellet, og gjestene kan benytte seg av hotellets romservice.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  244  Hoteller i Aquarium Barcelona
Side  1  av  25
 

Nærliggende hoteller i  Aquarium Barcelona

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler