Nærliggende hoteller i Aquarium Barcelona

Finn på kart
Hoteller i Aquarium Barcelona

Aquarium BarcelonaFra  kr400

Anbefalte hoteller i nærheten av Aquarium Barcelona

 • Medinaceli
  Frakr1.261Per natt

  Medinacelistars

  Las Ramblas, Barcelona , Placa del duc de medinaceli 8 - Kart
  0.49 km fra Aquarium Barcelona
  3,8/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 754 anmeldelser fra reisendeBasert på 754 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger i en historisk bygning i berømte Barri Gotic i Barcelona, midt i hjertet av gamlebyen, i nærheten av Las Ramblas og andre viktige severdigheter og kultursteder. Innenfor området vil gjestene kunne finne et bredt utvalg for nesten enhver smak: Kafeer, restauranter, butikker og kjøpesentre, samt barer, puber og diskoteker. Offentlig transport kan også nås med to minutter til fots. Dette er et perfekt hotell for gjester som ønsker å oppleve Barcelonas pulserende atmosfære.

  Se mer
 • Catalonia Port
  Frakr2.086Per natt

  Catalonia Portstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer ample 1 - Kart
  0.51 km fra Aquarium Barcelona
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 718 anmeldelser fra reisendeBasert på 718 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Barcelonas gotiske kvartal i en av byens mest populære gater, Calle Ample. De nærmeste forbindelsene til det offentlige transportnettverket ligger 200 meter unna, havnen er 250 meter unna og sentrum er 500 meter unna. Barcelona flyplass ligger 15 km unna. Den ligger i nærheten av alle de store attraksjonene. Dette hotellet tilbyr valutaveksling, bar og restaurant. Det finnes også et internettområde med datamaskiner og gratis trådløst internett på hele hotellet. De moderne, luftkondisjonerte rommene er utstyrte med TV med internasjonale kanaler, telefon og minibar. De kommer med safe designet for bærbare datamaskiner og et privat bad med dusj. Suiten har et spabadekar og et utendørs svømmebasseng med solterrasse. Gjestene kan velge sin frokost fra en buffet.

  Se mer
 • Artistic Hostel BCN
  Frakr1.144Per natt

  Artistic Hostel BCNstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de simo oller 1 - Kart
  0.51 km fra Aquarium Barcelona
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 9 anmeldelser fra reisendeBasert på 9 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget er i Las Ramblas. Innen 700 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Herberget er innen 1. 5 kilometer fra nærmeste strand. Innkvarteringen ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Artistic Hostel BCN garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 5 soverom. Artistic Hostel BCN ble bygget i 2015. Artistic Hostel BCN sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Artistic Hostel BCN tilbyr ikke babysenger. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Hostal Nilo
  Frakr577Per natt

  Hostal Nilostars

  North Diagonal, Barcelona , Carrer de josep anselm clave 17 17 - Kart
  0.52 km fra Aquarium Barcelona
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 125 anmeldelser fra reisendeBasert på 125 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse herberget er i Diagonal N. . Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 220 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Herberget er innen 1. 6 kilometer fra nærmeste strand. Herberget ligger innen 280 meters gåavstand fra havnen. Hostal Nilo består av totalt 56 rom. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hostal Nilo. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Canton
  Frakr820Per natt

  Cantonstars

  Las Ramblas, Barcelona , Nou de sant francesc 40 40 - Kart
  0.55 km fra Aquarium Barcelona
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 620 anmeldelser fra reisendeBasert på 620 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i Las Ramblas. Canton består av totalt 47 soverom. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Canton har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • H10 Port Vell
  Frakr2.487Per natt

  H10 Port Vellstars

  El Born, Barcelona , Pas de sota muralla 9 - Kart
  0.55 km fra Aquarium Barcelona
  4,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1160 anmeldelser fra reisendeBasert på 1160 anmeldelser fra reisende

  Med sin plassering i Barceloneta-distriktet, bare 13 km fra flyplassen El Prat og meter fra undergrunnen, er dette supre botique-hotellet det ideelle stedet å være for både forretnings- og fornøyelsesbesøkende. Mange av de berømte landemerkene og attraksjonene er innen enkelt rekkevidde. Slik som Las Ramblas, Plaza Catalunya, Tibidabo, Montjuic, Sagrada Familia, La Seu-katedralen og Picasso-museet. I nærheten finnes også Barrio Gotico med sitt utvalg tapas-barer restauranter og butikker. Hotellet byr på serviceløsninger laget for å dekke klienters behov. Inkludert forretningsfasiliteter med gratis trådløs internett-tilgang. En avslappet takterrasse med spektakulær utsikt over byen er enda et gode. Luftkondisjonerte rom er pent presenterte med moderne, elegant dekor. De er møblert med alle nødvendige fasiliteter laget for å garantere gjestenes velvære og komfort.

  Se mer
 • Hesperia Barri Gòtic
  Frakr1.574Per natt

  Hesperia Barri Gòticstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer ample 31 - Kart
  0.56 km fra Aquarium Barcelona
  4,2/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 946 anmeldelser fra reisendeBasert på 946 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Barrio Gotico. Den nærmeste stranden ligger innen 1. 5 kilometer fra eiendommen. Totalt 71 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Hesperia Barri Gòtic. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2006. Hesperia Barri Gòtic sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Hesperia Barri Gòtic tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet.

  Se mer
 • Del Mar
  Frakr1.170Per natt

  Del Marstars

  El Born, Barcelona , Pla de palau 19 - Kart
  0.6 km fra Aquarium Barcelona
  4,1/5
  Kundeomtalerav 63 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 794 anmeldelser fra reisendeBasert på 794 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i det gotiske distriktet, i hjertet av Barcelona. Det er mange turistattraksjoner i nabolaget, som Sagrada Familia, Christopher Columbus-statuen og Picasso-museet. Hotellet er i gangavstand fra offentlige transportmidler og stranden. Flyplassen ligger om lag 20 kilometer unna, og reisetiden dit er om lag 20 minutter.Dette hotellet ligger på en livlig gate, og har air condition. Hotellet ble renovert i 2005, og har 75 rom fordelt på seks etasjer. Lobbyen er stilfull, og har heiser, valutavekslingskontor og døgnåpen resepsjon. Hotellet tilbyr også klesvask.De komfortable rommene har alle bad med hårføner, i tillegg til telefon, satellitt-/kabel-TV og internettilgang. Rommene har også air condition, safe og sentralfyring.

  Se mer
 • Ramblas by Pillow
  Frakr1.594Per natt

  Ramblas by Pillowstars

  Las Ramblas, Barcelona , Passatge de la banca 2-4 - Kart
  0.61 km fra Aquarium Barcelona
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 142 anmeldelser fra reisendeBasert på 142 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Las Ramblas, er dette upretensiøse herberget eksklusivt for voksne. Med totalt 10 gjesteværelser er dette et utmerket sted å bo. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Ramblas by Pillow. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Noen av tjenestene til Ramblas by Pillow kan koste ekstra.

  Se mer
 • Eurostars Grand Marina GL
  Frakr2.759Per natt

  Eurostars Grand Marina GLstars

  Las Ramblas, Barcelona , Moll de barcelona s/n - Kart
  0.62 km fra Aquarium Barcelona
  4,2/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2587 anmeldelser fra reisendeBasert på 2587 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i midt i hjertet av fantastiske Barcelona, kort fra byens kulturelle og historiske sentrum. Sentrale Las Ramblas og Placa Catalunya ligger også like i nærheten, det samme gjør offentlig transport, restauranter, forretninger og massevis av underholdning. Med sin vakre arkitektur glir hotellet perfekt inn i sine kulturrike omgivelser. Gjesteværelsene er lekkert innredet og er et deilig sted å trekke seg tilbake fra det travle bylivet like utenfor dørene. Rommene har naturligvis alle moderne fasiliteter. Gjester kan for øvrig benytte seg av hotellets ferskvannsbasseng eller bare slappe av på den innbydende solterrassen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  240  Hoteller i Aquarium Barcelona
Side  1  av  24
 

Nærliggende hoteller i  Aquarium Barcelona

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler