Rimelige hoteller i Barcelona

Finn på kart
Rimelige hoteller i Barcelona

Rimelige hoteller i BarcelonaFra  kr368

Anbefalte Rimelige hoteller i Barcelona

 • Bcn Urban Hotels Del Comte
  Frakr1.104Per natt

  Bcn Urban Hotels Del Comtestars

  Eixample, Barcelona , Carrer de la diputació 142-148 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 669 anmeldelser fra reisendeBasert på 669 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Eixample, og er spesielt utformet for homofile. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste stranden ligger innen 3. 0 kilometer fra innkvarteringen. Stedet teller totalt 42 innbydende gjesteværelser. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2016. Bcn Urban Hotels Del Comte tilbyr trådløs internettforbindelse. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Bcn Urban Hotels Del Comte er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 2 handicapvennlige rom. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Adagio Gastronòmic
  Frakr965Per natt

  Adagio Gastronòmicstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer de ferran 21 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 586 anmeldelser fra reisendeBasert på 586 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i Barcelonas kulturelle og historiske sentrum, og er omgitt av mange butikker, kafeer, barer og restauranter. Sjøen er om lag én kilometer unna, og det er offentlig transport innen rekkevidde.Dette hotellet ble bygget i 1850 og renovert i 1992, og har 38 rom fordelt på fem etasjer, herunder fire enkeltrom og 34 dobbeltrom. Hotellet har air condition, døgnåpen resepsjon, safe, heis og kafé. Hotellet har også et TV-rom, og tilbyr klesvask.De praktiske, lyse og store rommene har bad/toalett, hårføner, telefon, sentralfyring og safe.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • BCN Urban Hotels Bonavista
  Frakr717Per natt

  BCN Urban Hotels Bonavistastars

  Eixample, Barcelona , Carrer de francisco giner 5 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 244 anmeldelser fra reisendeBasert på 244 anmeldelser fra reisende

  Dette hostellet har en livlig beliggenhet i Gracia-distriktet i Barcelona. Hostellet ligger kun 200 meter fra metrostasjonen Diagonal. Gjestene vil være omgitt av mange muligheter for utforskning og oppdagelser. Eiendommen ligger i kort avstand fra Park Güell, Las Ramblas, Gaudis Casa Batllo og Casa Mila. Gracias vakre torg finnes i nærheten, med en rekke restauranter, barer og kaféer som kan utforskes. Plaza del Sol ligger kun 400 meter unna. Dette fantastiske stedet tar imot gjestene med varm gjestfrihet. Innkvarteringsalternativene er smakfullt innredet, og tilbyr behagelige omgivelser hvor man kan slappe av etter en lang dag med utforskning av byen.Viktig merknad: Frokost serveres i en kafé på utsiden av hotellet, rundt 300 meter unna.

  Se mer
 • Ramblas by Pillow
  Frakr1.107Per natt

  Ramblas by Pillowstars

  Las Ramblas, Barcelona , Passatge de la banca 2-4 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 138 anmeldelser fra reisendeBasert på 138 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse herberget er kun for voksne, og ligger i Las Ramblas. De som velger å overnatte her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 10 rom. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Ramblas by Pillow tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Noen av tjenestene til Ramblas by Pillow kan koste ekstra.

  Se mer
 • Mellow Youth Hostel
  Frakr1.699Per natt

  Mellow Youth Hostelstars

  Gracia-området, Barcelona , Aguilar 54 - Kart
  2,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 163 anmeldelser fra reisendeBasert på 163 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige herberget som ligger i Gracia Area, er kun for voksne. Totalt antall soverom er 30. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Mellow Youth Hostel. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Medicis
  Frakr677Per natt

  Medicisstars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Carrer castillejos 340 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 463 anmeldelser fra reisendeBasert på 463 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet ligger i Sagrada Familia Area. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innen 40 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 7. 0 kilometer fra eiendommen. Totalt 29 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellet ble totalrenovert i 2014. Medicis tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Medicis tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på Medicis. Medicis tilbyr også en garasje til gjester som ankommer med bil. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Generator Barcelona
  Frakr849Per natt

  Generator Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer de corsega 373 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1824 anmeldelser fra reisendeBasert på 1824 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige herberget er i Paseo de Gracia. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater herberget lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Offentlige transportforbindelser er 2. 4 kilometer unna. Eiendommen består av 114 soverom. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2012. Alle som bor her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Noen rom kan tilby babyseng til de aller minste. Alle baderommene på Generator Barcelona er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på Generator Barcelona. Kunder kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. De overnattende behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På eiendommen finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Barcelona Urbany Hostel
  Frakr952Per natt

  Barcelona Urbany Hostelstars

  North Diagonal, Barcelona , Avinguda meridiana 97 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1385 anmeldelser fra reisendeBasert på 1385 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige herberget ligger i Diagonal N. . Barcelona Urbany Hostel består av totalt 84 gjesteværelser. Barcelona Urbany Hostel tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Barcelona Urbany Hostel tilbyr ikke babysenger. Barcelona Urbany Hostel har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Barcelona Urbany Hostel ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Santa Marta
  Frakr1.047Per natt

  Santa Martastars

  El Born, Barcelona , Carrer del general castanos 14 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 521 anmeldelser fra reisendeBasert på 521 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet har en sentral plassering i nærheten av parken Ciudadela i Barcelona. Hotellet har ideelle omgivelser i denne levende byen, perfekt for gjester som vil utforske severdighetene den har å tilby. Gjestene befinner seg i kort avstand fra berømte Las Ramblas, samt den fascinerende gotiske bydelen. Handlegater, underholdningsområder og delikate spisemuligheter er kun en behagelig spasertur unna. Hotellet ønsker gjestene velkommen med varm gjestfrihet, komfortabel innkvartering og en praktisk lokalisering. Gjestene vil sette pris på de lyse, lekkert dekorerte gjesterommene. De er det perfekte skjulested for byens temp som venter like på utsiden.

  Se mer
 • Napols
  Frakr1.063Per natt

  Napolsstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de napols 116 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 339 anmeldelser fra reisendeBasert på 339 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige leilighetshotellet er i Eixample. Den nærmeste stranden ligger innen 3. 0 kilometer fra innkvarteringen. Denne eiendommen tilbyr totalt 26 soverom. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2000. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Napols. Alle de overnattende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  69  Hoteller i Barcelona
Side  1  av  7
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her