Pensjonater og herberger i Barcelona

Finn på kart
Pensjonater og herberger i Barcelona

Pensjonater og herberger i BarcelonaFra  kr395

Anbefalte Pensjonater og herberger i Barcelona

 • Mellow Youth Hostel
  Frakr1.510Per natt

  Mellow Youth Hostelstars

  Gracia-området, Barcelona , Aguilar 54 - Kart
  2,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 166 anmeldelser fra reisendeBasert på 166 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige herberget kun for voksne ligger i Gracia Area. Overnattingsstedet består av totalt 30 koselige rom. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Mellow Youth Hostel tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Be Dream Hostel
  Frakr827Per natt

  Be Dream Hostelstars

  Badalona, Barcelona , Avinguda d alfons xiii 28 b - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 191 anmeldelser fra reisendeBasert på 191 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse herberget er i Badalona. Stedet teller totalt 51 innbydende soverom. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Be Dream Hostel. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Eiendommen tilbyr parkering og garasje. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Generator Barcelona
  Frakr1.500Per natt

  Generator Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer de corsega 373 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1889 anmeldelser fra reisendeBasert på 1889 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige herberget er i Paseo de Gracia. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innkvarteringen ligger 2. 4 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Det finnes totalt 114 gjesteværelser på Generator Barcelona. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2012. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Generator Barcelona. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Generator Barcelona er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr rom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Alle baderommene på dette handicapvennlige overnattingsstedet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Dette overnattingsstedet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at de som velger å overnatte her kan nyte alle deler av oppholdet. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Etter en lang på jobb eller sightseeing kan alle som bor her samle krefter med et avslappende og innbydende måltid på en av stedets restauranter. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Pere Tarres
  Frakr418Per natt

  Pere Tarresstars

  South Diagonal, Barcelona , Carrer de numancia 149-151 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 217 anmeldelser fra reisendeBasert på 217 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse herberget er i Diagonal S. . Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Innkvarteringen er innen 7. 0 kilometer fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Herberget ligger innen 12. 0 kilometer fra havnen. Eiendommen består av totalt 47 soverom. Denne eiendommen ble etablert i 2004. I tillegg finnes Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Alle baderommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Overnattingsstedet stiller en garasje til rådighet for sine gjester. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Lami
  Frakr531Per natt

  Lamistars

  Esplugues de Llobregat, Barcelona , Carrer de laurea miro 278 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 58 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 170 anmeldelser fra reisendeBasert på 170 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget er i Esplugues del Llobregat. Eiendommen rommer 67 koselige soverom. Lami ble totalrenovert i 2001. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Lami tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av rommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Ramblas by Pillow
  Frakr1.574Per natt

  Ramblas by Pillowstars

  Las Ramblas, Barcelona , Passatge de la banca 2-4 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 142 anmeldelser fra reisendeBasert på 142 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Las Ramblas, er dette upretensiøse herberget eksklusivt for voksne. Med totalt 10 gjesteværelser er dette et utmerket sted å bo. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Ramblas by Pillow. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Noen av tjenestene til Ramblas by Pillow kan koste ekstra.

  Se mer
 • Safestay Passeig de Gràcia
  Frakr1.130Per natt

  Safestay Passeig de Gràciastars

  Eixample, Barcelona , Passeig de gràcia 33 - Kart
   

  Dette enkle herberget ligger i Eixample, og er eksklusivt utformet for voksne. Det finnes totalt 54 gjesteværelser på stedet. Alle de overnattende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Safestay Passeig de Gràcia tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Bcn Port hostal
  Frakr1.009Per natt

  Bcn Port hostalstars

  Parallel, Barcelona , Avinguda del para lel 15 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 264 anmeldelser fra reisendeBasert på 264 anmeldelser fra reisende

  Dette gjestehuset ligger nordøst i Spania, i den katalonske hovedstaden Barcelona. Hotellet har en sentral beliggenhet, kun en kort spasertur fra Las Ramblas, en kilometerlang promenade i Øst-Barcelona, med mange blomsterhandler, gatekunstnere og gatemusikanter. Barcelonas havn og den gamle havna, som domineres av den 68 meter høye statuen av Christopher Columbus, er kun en kort spasertur unna. Detter er Spanias nest største by, og her finner du Barri Gotic, det gotiske kvarter, som har den vakre katedralen St. Eulalia, Placa del Rei og Frederic Marés-museet. Andre høydepunkt er Parc Güell og Picasso-museet. Offentlige transportmidler er et steinkast unna, så det er lett å komme seg rundt i byen. Barcelona lufthavn ligger om lag 17 kilometer fra hotellet.Dette enetasjers gjestehuset ble åpnet i 2005, og består av 20 rom. Gjester kan benytte seg av foajeen, med døgnåpen resepsjon, safe og heis. Det er også en garderobe, internettilgang og trådløst internett her. Snacks og drikkevarer kan kjøpes fra automat.De sjarmerende rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, og selvstyrt air condition og oppvarming. De komfortable rommene har også dobbeltseng og safe.Det er mange restauranter i nærheten.

  Se mer
 • Hostal Center Inn
  Frakr1.006Per natt

  Hostal Center Innstars

  Eixample, Barcelona , Gran via de les corts catalanes 688 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 257 anmeldelser fra reisendeBasert på 257 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget ligger i Eixample. Totalt antall soverom er 20. Hostal Center Inn tilbyr trådløs internettforbindelse. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av rommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på Hostal Center Inn.

  Se mer
 • Centre Esplai Hostel
  Frakr514Per natt

  Centre Esplai Hostelstars

  Barcelona Airport Area, Barcelona , Carrer del riu anoia 42-54 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 363 anmeldelser fra reisendeBasert på 363 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet er i Barcelona Aeropuerto Area. Totalt antall gjesteværelser er 74. Centre Esplai Hostel tilbyr internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Reisende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  19  Hoteller i Barcelona
Side  1  av  2
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her