Pensjonater og herberger i Barcelona

Finn på kart
Pensjonater og herberger i Barcelona

Pensjonater og herberger i BarcelonaFra  kr368

Anbefalte Pensjonater og herberger i Barcelona

 • Ramblas by Pillow
  Frakr1.107Per natt

  Ramblas by Pillowstars

  Las Ramblas, Barcelona , Passatge de la banca 2-4 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 138 anmeldelser fra reisendeBasert på 138 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse herberget er kun for voksne, og ligger i Las Ramblas. De som velger å overnatte her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 10 rom. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Ramblas by Pillow tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Noen av tjenestene til Ramblas by Pillow kan koste ekstra.

  Se mer
 • Mellow Youth Hostel
  Frakr1.699Per natt

  Mellow Youth Hostelstars

  Gracia-området, Barcelona , Aguilar 54 - Kart
  2,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 163 anmeldelser fra reisendeBasert på 163 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige herberget som ligger i Gracia Area, er kun for voksne. Totalt antall soverom er 30. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Mellow Youth Hostel. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Generator Barcelona
  Frakr849Per natt

  Generator Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer de corsega 373 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1824 anmeldelser fra reisendeBasert på 1824 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige herberget er i Paseo de Gracia. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater herberget lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Offentlige transportforbindelser er 2. 4 kilometer unna. Eiendommen består av 114 soverom. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2012. Alle som bor her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Noen rom kan tilby babyseng til de aller minste. Alle baderommene på Generator Barcelona er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på Generator Barcelona. Kunder kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. De overnattende behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På eiendommen finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Barcelona Urbany Hostel
  Frakr952Per natt

  Barcelona Urbany Hostelstars

  North Diagonal, Barcelona , Avinguda meridiana 97 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1385 anmeldelser fra reisendeBasert på 1385 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige herberget ligger i Diagonal N. . Barcelona Urbany Hostel består av totalt 84 gjesteværelser. Barcelona Urbany Hostel tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Barcelona Urbany Hostel tilbyr ikke babysenger. Barcelona Urbany Hostel har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Barcelona Urbany Hostel ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Inout Hostel
  Frakr371Per natt

  Inout Hostelstars

  Sarria området, Barcelona , Carrer major del rectoret 2 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 199 anmeldelser fra reisendeBasert på 199 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Sarria Area, er dette enkle herberget optimalt for familier. Overnattingsstedet består av totalt 27 rom. Besøkende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Inout Hostel. Alle rommene på Inout Hostel er tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Inout Hostel tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Dette overnattingsstedet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at alle som bor her kan nyte alle deler av oppholdet. Kunder kan nyte smakfulle måltid på stedets restaurant. Gjester vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter.

  Se mer
 • Lami
  Frakr436Per natt

  Lamistars

  Esplugues de Llobregat, Barcelona , Carrer de laurea miro 278 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 58 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 170 anmeldelser fra reisendeBasert på 170 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige herberget er i Esplugues del Llobregat. Totalt antall gjesteværelser er 67. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2001. Lami sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Lami er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Lami ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Pere Tarres
  Frakr367Per natt

  Pere Tarresstars

  South Diagonal, Barcelona , Carrer de numancia 149-151 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 208 anmeldelser fra reisendeBasert på 208 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige herberget er i Diagonal S. . Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Herberget ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Eiendommen er innen 7. 0 kilometer fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Herberget ligger innen 12. 0 kilometer fra havnen. Totalt 47 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2004. Reisende kan benytte Wi-Fi-forbindelsen i fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Pere Tarres tilbyr ikke babysenger. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 4 handicapvennlige rom. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Pere Tarres inkluderer en gjestegarasje. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Be Dream Hostel
  Frakr556Per natt

  Be Dream Hostelstars

  Badalona, Barcelona , Avinguda d alfons xiii 28 b - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 191 anmeldelser fra reisendeBasert på 191 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget ligger i Badalona. Det finnes totalt 51 rom på Be Dream Hostel. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Kunder kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Artistic Hostel BCN
  Frakr568Per natt

  Artistic Hostel BCNstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de simo oller 1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 8 anmeldelser fra reisendeBasert på 8 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget er homovennlig, og ligger i Las Ramblas. Innen 700 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 1. 5 kilometer fra innkvarteringen. Herberget ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Alle de overnattende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 5 gjesteværelser. Artistic Hostel BCN ble konstruert i 2015. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Artistic Hostel BCN. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Artistic Hostel BCN tilbyr ikke babysenger. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Safestay Passeig de Gràcia
  Frakr1.014Per natt

  Safestay Passeig de Gràciastars

  Eixample, Barcelona , Passeig de gràcia 33 - Kart
   

  Dette upretensiøse herberget er i Eixample. Det finnes totalt 54 rom på Safestay Passeig de Gràcia. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  18  Hoteller i Barcelona
Side  1  av  2
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her