Leiligheter og appartementshotell i Barcelona

Finn på kart
Leiligheter og appartementshotell i Barcelona

Leiligheter og appartementshotell i BarcelonaFra  kr395

Anbefalte Leiligheter og appartementshotell i Barcelona

 • Acacia Suite
  Frakr1.623Per natt

  Acacia Suitestars

  Eixample, Barcelona , Carrer del comte d'urgell 194 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 293 anmeldelser fra reisendeBasert på 293 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable leilighetshotellet ligger i Eixample. Beliggende innen 1. 7 kilometer fra bysentrum, tillater leilighetshotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste stranden ligger innen 4. 0 kilometer fra innkvarteringen. De 26 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble konstruert i 1996. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Acacia Suite tilbyr også en garasje til gjester som ankommer med bil. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Abarco Apartments
  Frakr889Per natt

  Abarco Apartmentsstars

  Santa Coloma de Gramanet, Barcelona , Avinguda pallaresa 66-68 - Kart
   

  Dette enkle leilighetshotellet er i Santa Coloma de Gramanet. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 500 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 4. 0 kilometer fra leilighetshotellet. Kunder vil finne flyplassen innen 28. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 12. 0 kilometer fra havnen. Med bare 15 soverom er dette overnattingsstedet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Fellesområdene påAbarco Apartments er tilrettelagt for rullestolbrukere. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Apartaments Independencia
  Frakr860Per natt

  Apartaments Independenciastars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Carrer de la independencia 287 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 107 anmeldelser fra reisendeBasert på 107 anmeldelser fra reisende

  Denne upretensiøse leiligheten ligger i Sagrada Familia Area. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra innkvarteringen. Overnattingsstedet består av 27 rom. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2007. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Dette overnattingsstedet har ingen døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom.

  Se mer
 • AinB Eixample-Entença Apartments
  Frakr1.430Per natt

  AinB Eixample-Entença Apartmentsstars

  Eixample, Barcelona , Carrer d'entença 98 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Denne flotte leiligheten er i Eixample. Beliggende innen 2. 2 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innkvarteringen er innen 4. 0 kilometer fra nærmeste strand. Med bare 12 soverom er denne eiendommen perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Denne eiendommen ble restaurert i 2008. AinB Eixample-Entença Apartments tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på AinB Eixample-Entença Apartments. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på AinB Eixample-Entença Apartments. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Napols
  Frakr937Per natt

  Napolsstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de napols 116 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 343 anmeldelser fra reisendeBasert på 343 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse leilighetshotellet er i Eixample. Eiendommen er innen 3. 0 kilometer fra nærmeste strand. Eiendommen består av totalt 26 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2000. Napols sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • AinB Las Ramblas-Guardia Apartments
  Frakr1.066Per natt

  AinB Las Ramblas-Guardia Apartmentsstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de guardia 8 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 176 anmeldelser fra reisendeBasert på 176 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende leiligheten er i Las Ramblas. Beliggende innen 5 meter fra bysentrum, er leiligheten lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 5 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen er innen 1. 7 kilometer fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 10. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 1000 meters gåavstand fra havnen. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. AinB Las Ramblas-Guardia Apartments er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på AinB Las Ramblas-Guardia Apartments. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Noen av tjenestene til AinB Las Ramblas-Guardia Apartments kan koste ekstra.

  Se mer
 • Arago565
  Frakr860Per natt

  Arago565stars

  Eixample, Barcelona , Aragon 565 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter

  Disse leilighetene har en sentral beliggenhet i kvartalet Eixample, halvveis mellom Plaza Catalunya og Sagrada Familia. Gjester befinner seg i hjertet av Barcelona, der en rekke restauranter, butikker, kinoer og supermarkeder alle er et steinkast unna. I tillegg er det nærme t-bane og bussholdeplasser med forbindelser til severdigheter og andre steder i byen. Bygget åpnet sommeren 2006 og har en lobby og en heis. Leilighetene har all hjemmekoselig komfort med kvalitetsfasiliteter, ideelt for lange eller korte opphold, enten det er privat eller forretning. De er alle lydtette og har kaffemasking/tekanne og ventilering.

  Se mer
 • MH Apartments Center
  Frakr2.107Per natt

  MH Apartments Centerstars

  Eixample, Barcelona , Comte borrell 73 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 124 anmeldelser fra reisendeBasert på 124 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten er i Eixample. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innkvarteringen ligger 1. 7 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Eiendommen ligger innen 1000 meter fra nærmeste strand. Totalt antall rom er 16. Denne eiendommen ble konstruert i 2011. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Apartments Sixtyfour Barcelona
  Frakr3.393Per natt

  Apartments Sixtyfour Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 64 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 653 anmeldelser fra reisendeBasert på 653 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable leiligheten er i Paseo de Gracia. Apartments Sixtyfour Barcelona består av totalt 19 rom. Alle som bor her kan benytte internett. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Apartments Sixtyfour Barcelona tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på Apartments Sixtyfour Barcelona. Reisende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Atenea Barcelona Aparthotel
  Frakr1.637Per natt

  Atenea Barcelona Aparthotelstars

  Camp Nou stadion-området, Barcelona , Carrer de joan guell 207-211 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 62 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 735 anmeldelser fra reisendeBasert på 735 anmeldelser fra reisende

  Dette forretningshotellet med leiligheter ligger perfekt til i shopping- og forretningsområdet i Diagonal Avenue. Komplekset ligger i gåavstand fra en mengde barer, restauranter og kaféer av lokal type. Det offentlige transportnettverket kan også lett nås. Dette er den perfekte beliggenheten for forretningsreisende som trenger en sentral beliggenhet og et hotell som tilbyr alt som trengs for denne typen reise.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  61  Hoteller i Barcelona
Side  1  av  7
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her