Leiligheter og appartementshotell i Barcelona

Finn på kart
Leiligheter og appartementshotell i Barcelona

Leiligheter og appartementshotell i BarcelonaFra  kr229

Anbefalte Leiligheter og appartementshotell i Barcelona

 • Atenea Barcelona Aparthotel
  Frakr730Per natt

  Atenea Barcelona Aparthotelstars

  Camp Nou stadion-området, Barcelona , Carrer de joan guell 207-211 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 61 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 715 anmeldelser fra reisendeBasert på 715 anmeldelser fra reisende

  Dette forretningshotellet med leiligheter ligger perfekt til i shopping- og forretningsområdet i Diagonal Avenue. Komplekset ligger i gåavstand fra en mengde barer, restauranter og kaféer av lokal type. Det offentlige transportnettverket kan også lett nås. Dette er den perfekte beliggenheten for forretningsreisende som trenger en sentral beliggenhet og et hotell som tilbyr alt som trengs for denne typen reise.

  Se mer
 • Apartments Sixtyfour Barcelona
  Frakr2.307Per natt

  Apartments Sixtyfour Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 64 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 616 anmeldelser fra reisendeBasert på 616 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten er i Paseo de Gracia. Totalt 19 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Gjester kan benytte internett til å holde forbindelsen med jobb eller dem hjemme. Denne eiendommen tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Apartments Sixtyfour Barcelona. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ako Suite
  Frakr1.123Per natt

  Ako Suitestars

  Eixample, Barcelona , Carrer de la diputació 195 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 340 anmeldelser fra reisendeBasert på 340 anmeldelser fra reisende

  Dette leilighetshotellet ligger ved siden av Universitetet i Barcelona, kun 300 meter fra Universitat metrostasjon og 5 minutters gange fra busstoppet til flyplassen. De 28 romslige og stilige leilighetene har et minimalistisk design og er innredet i lyse farger. De er perfekte for forretningsreisende, familier med barn og som utgangspunkt for en rundtur i denne spennende byen. Hotellet tilbyr trådløst internett og det finnes parkering for de som ankommer med bil. Gjestene inviteres til å bruke det fantastiske solariet på terrassen. Tilhengere av golf kan besøk Golf Can Drago, beliggende rundt 8 km fra hotellet.

  Se mer
 • MH Apartments Center
  Frakr809Per natt

  MH Apartments Centerstars

  Eixample, Barcelona , Comte borrell 73 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 121 anmeldelser fra reisendeBasert på 121 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten ligger i Eixample. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Offentlige transportforbindelser er 1. 7 kilometer unna. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra innkvarteringen. Totalt antall rom er 16. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 2011. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • MH Apartments Ramblas
  Frakr955Per natt

  MH Apartments Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer nou de la rambla 20 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 90 anmeldelser fra reisendeBasert på 90 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable leiligheten er i Las Ramblas. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger innen 1000 meter fra nærmeste strand. De som velger å overnatte her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på MH Apartments Ramblas og et av dets 10 soverom. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2016. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. MH Apartments Ramblas ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Wello Apartments
  Frakr1.152Per natt

  Wello Apartmentsstars

  Eixample, Barcelona , Consell de cent 283 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 58 anmeldelser fra reisendeBasert på 58 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende leiligheten er homovennlig, og ligger i Eixample. Beliggende innen 400 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 5 kilometer fra innkvarteringen. Kunder vil finne flyplassen innen 13. 6 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 2. 5 kilometer fra havnen. De som velger å overnatte her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Wello Apartments og et av dets 11 soverom. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Denne dyrevennlige eiendommen tillater kjæledyr inntil 5 kg.

  Se mer
 • Eric Vokel Boutique Apartments Gran Via Suites
  Frakr852Per natt

  Eric Vokel Boutique Apartments Gran Via Suitesstars

  Eixample, Barcelona , Gran via de les corts catalanes 454 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1370 anmeldelser fra reisendeBasert på 1370 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende leiligheten er i Eixample. Med sin beliggenhet innen 2. 2 kilometer fra bysentrum, tillater leiligheten lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Leiligheten er innen 4. 6 kilometer fra nærmeste strand. Eiendommen består av totalt 29 rom. Eric Vokel Boutique Apartments Gran Via Suites ble bygget i 1900 og har blitt totalrenovert i 2011. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • MH Apartments Suites
  Frakr663Per natt

  MH Apartments Suitesstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de girona 110 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Denne sjarmerende leiligheten er i Eixample. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det er offentlige transportforbindelser 4. 0 kilometer unna. Den nærmeste stranden ligger innen 4. 0 kilometer fra eiendommen. Dette koselige overnattingsstedet garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 15 gjesteværelser. Denne eiendommen ble restaurert i 2011. MH Apartments Suites tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. MH Apartments Suites opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet.

  Se mer
 • Balmes Residence Luxe
  Frakr899Per natt

  Balmes Residence Luxestars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Mallorca 216 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 50 anmeldelser fra reisendeBasert på 50 anmeldelser fra reisende

  Dette populære hotellet ligger i Barcelona. Hotell ble totalrenovert i 2013. Det finnes totalt 12 rom på stedet. Eiendommen består av 6 dobbeltrom og 6 leiligheter. Beliggende i sentrum byr Hotell på enkel adgang til byen og alt den har å tilby. Sentralbanestasjonen ligger bare en kort gåtur unna. Hotell´s beliggenhet i forhold til metro- og busstopp gir gjestene god mulighet til å utforske området.

  Se mer
 • Aparthotel Allada 3
  Frakr697Per natt

  Aparthotel Allada 3stars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer de l allada vermell 6-8 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter

  Dette sjarmerende leilighetshotellet ligger i Barrio Gotico. Beliggende innen 800 meter fra bysentrum, er leilighetshotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Vierailla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. Eiendommen består av 20 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Aparthotel Allada 3 opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Aparthotel Allada 3 tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  56  Hoteller i Barcelona
Side  1  av  6
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her