Leiligheter og appartementshotell i Barcelona

Finn på kart
Leiligheter og appartementshotell i Barcelona

Leiligheter og appartementshotell i BarcelonaFra  kr368

Anbefalte Leiligheter og appartementshotell i Barcelona

 • Atenea Barcelona Aparthotel
  Frakr887Per natt

  Atenea Barcelona Aparthotelstars

  Camp Nou stadion-området, Barcelona , Carrer de joan guell 207-211 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 61 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 717 anmeldelser fra reisendeBasert på 717 anmeldelser fra reisende

  Dette forretningshotellet med leiligheter ligger perfekt til i shopping- og forretningsområdet i Diagonal Avenue. Komplekset ligger i gåavstand fra en mengde barer, restauranter og kaféer av lokal type. Det offentlige transportnettverket kan også lett nås. Dette er den perfekte beliggenheten for forretningsreisende som trenger en sentral beliggenhet og et hotell som tilbyr alt som trengs for denne typen reise.

  Se mer
 • Napols
  Frakr1.063Per natt

  Napolsstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de napols 116 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 339 anmeldelser fra reisendeBasert på 339 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige leilighetshotellet er i Eixample. Den nærmeste stranden ligger innen 3. 0 kilometer fra innkvarteringen. Denne eiendommen tilbyr totalt 26 soverom. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2000. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Napols. Alle de overnattende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • MH Apartments Urban
  Frakr1.154Per natt

  MH Apartments Urbanstars

  Eixample, Barcelona , Avinguda de mistral 61 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Denne sjarmerende leiligheten er i Eixample. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater leiligheten lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Leiligheten ligger 2. 5 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra innkvarteringen. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 12 soverom. Denne eiendommen ble konstruert i 2013. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. MH Apartments Urban tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen.

  Se mer
 • Barcelona Apartment Aramunt
  Frakr1.238Per natt

  Barcelona Apartment Aramuntstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de muntaner 60 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 334 anmeldelser fra reisendeBasert på 334 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable leiligheten er i Eixample. Med sin beliggenhet innen 900 meter fra bysentrum, tillater leiligheten lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 5 kilometer fra leiligheten. Reisende vil finne flyplassen innen 12. 1 kilometer. Det finnes totalt 17 soverom på Barcelona Apartment Aramunt. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2011. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Besøkende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Overnattingsstedet tillater kun små kjæledyr. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Aparthotel Allada 3
  Frakr1.268Per natt

  Aparthotel Allada 3stars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer de l allada vermell 6-8 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter

  Dette sjarmerende leilighetshotellet ligger i Barrio Gotico. Beliggende innen 800 meter fra bysentrum, er leilighetshotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Vierailla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. Eiendommen består av 20 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Aparthotel Allada 3 opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Aparthotel Allada 3 tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • MH Apartments Ramblas
  Frakr1.416Per natt

  MH Apartments Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer nou de la rambla 20 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 90 anmeldelser fra reisendeBasert på 90 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten er i Las Ramblas. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra eiendommen. Alle de overnattende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 10 gjesteværelser. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2016. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Wello Apartments
  Frakr1.616Per natt

  Wello Apartmentsstars

  Eixample, Barcelona , Consell de cent 283 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 59 anmeldelser fra reisendeBasert på 59 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable leiligheten ligger i Eixample, og er perfekt for homofile. Beliggende innen 400 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 5 kilometer fra innkvarteringen. Kunder vil finne flyplassen innen 13. 6 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 2. 5 kilometer fra havnen. Gjester vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 11 soverom. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Wello Apartments tilbyr døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr denne barnevennlige eiendommen babyseng til de minste på forespørsel. Kjæledyr inntil 5 kg er tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Aspasios 42 Rambla Catalunya Suites
  Frakr1.919Per natt

  Aspasios 42 Rambla Catalunya Suitesstars

  Las Ramblas, Barcelona , Rambla de catalunya 42 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 988 anmeldelser fra reisendeBasert på 988 anmeldelser fra reisende

  Dette komplekset har en sjarmerende beliggenhet i Barcelona, midt i byens Rambla Catalunya-område. Komplekset ligger kun 150 meter fra Passeig de Gracia og 400 meter fra Plaza Catalunya. Gjestene vil befinne seg i den ideelle beliggenheten fra hvor de kan utforske de fengslende attraksjonene som denne fortryllende byen har å tilby. Gjestene kan utforske byen lett, samt de flotte underholdningsstedene, shoppingmulighetene og spisealternativene den har å tilby. Dette flotte komplekset tar imot gjestene med eleganse og sjarme, og bader dem i omgivelsenes rike kultur og historie. Leilighetene er smakfullt innredete og tilbyr det ideelle stedet hvor man kan slappe av på slutten av dagen. Gjestene vil oppleve det ultimate innen komfort ved dette komplekset.

  Se mer
 • Majestic Residence
  Frakr4.003Per natt

  Majestic Residencestars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 69 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 179 anmeldelser fra reisendeBasert på 179 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable leiligheten er i Paseo de Gracia. Besøkende kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra eiendommen. Stedet teller totalt 28 innbydende rom. Majestic Residence ble komplett oppusset i 2010. Majestic Residence tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Grandom Suites
  Frakr1.230Per natt

  Grandom Suitesstars

  Eixample, Barcelona , Placa del doctor letamendi 26 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 192 anmeldelser fra reisendeBasert på 192 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten er i Eixample. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater leiligheten lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det nærmeste offentlige transportmiddelet er 2. 5 kilometer fra leiligheten. Innkvarteringen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 12. 3 kilometer. Dette koselige overnattingsstedet garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 9 rom. Grandom Suites ble bygget i 1900 og har blitt totalrenovert i 2012. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Reisende kan be om at deres gjesteværelser utstyres med babyseng. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Alle de overnattende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra eiendommen. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Grandom Suites kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  59  Hoteller i Barcelona
Side  1  av  6
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her