Hoteller med spa i Barcelona

Finn på kart
Hoteller med spa i Barcelona

Hoteller med spa i BarcelonaFra  kr395

Anbefalte Hoteller med spa i Barcelona

 • Hotel 1898
  Frakr2.997Per natt

  Hotel 1898stars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 109 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5300 anmeldelser fra reisendeBasert på 5300 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Las Ramblas. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Ikke langt unna vil kunder finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Stedet teller totalt 169 innbydende rom. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Reisende kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på denne eiendommen gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt. Alle de overnattende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Hotel 1898 tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Senator Barcelona Spa
  Frakr1.259Per natt

  Senator Barcelona Spastars

  Camp Nou stadion-området, Barcelona , Carrer del cardenal reig 11 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 45 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1599 anmeldelser fra reisendeBasert på 1599 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet ligger i nærheten av Nou Camp stadion, hjemmebanen til fotballklubben FC Barcelona. Selv om det er et byhotell, har det likevel et stort utendørs svømmebasseng og et fantastisk spa- og velværesenter. Palau de Congresos ligger 5 minutters gange unna, og Sants-togstasjonen, med direkteforbindelse til flyplassen, ligger et lite steinkast unna. Den berømte Sagrada Familia-katedralen kan nås direkte via metroen.

  Se mer
 • Catalonia Plaza Cataluña
  Frakr1.932Per natt

  Catalonia Plaza Cataluñastars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Carrer de bergara 11 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1794 anmeldelser fra reisendeBasert på 1794 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Plaza Catalunya. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra hotellet. De 149 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Catalonia Plaza Cataluña stammer fra 1898 og ble totalrenovert i 1998. Kunder kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Gjester kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Catalonia Plaza Cataluña tilbyr også babysenger ved forespørsel. Alle baderommene på dette handicapvennlige hotellet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Catalonia Plaza Cataluña ønsker ikke kjæledyr velkommen. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Majestic Hotel & Spa Barcelona
  Frakr3.033Per natt

  Majestic Hotel & Spa Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 68 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2917 anmeldelser fra reisendeBasert på 2917 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er i Paseo de Gracia. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra hotellet. Totalt 275 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Majestic Hotel & Spa Barcelona. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2012. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Majestic Hotel & Spa Barcelona tilbyr døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Dette overnattingsstedet er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes 1 handicapvennlig gjesteværelse på stedet. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette hotellet. Reisende kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at alle de overnattende kan nyte alle deler av oppholdet. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • El Palace
  Frakr2.827Per natt

  El Palacestars

  Eixample, Barcelona , Gran via de les corts catalanes 668 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2098 anmeldelser fra reisendeBasert på 2098 anmeldelser fra reisende

  I hjertet av bysentrum, nær Las Ramblas og i det mest prestisjefylte shoppingstrøket, er hotellet omgitt av boulevarder, teatre og banker. Hotellet har to restauranter, en bar og et luksuriøst spa. Paseo de Gracia og andre turistattraksjoner, restauranter, en overflod av butikker, livlige barer og nattklubber og stranden er alle enkle å nå til fots. Fasilitetene omfatter en lobby med døgnåpen resepsjon, safe, valutaveksling, heiser, kafé, TV-rom, konferanserom, Internett-tilgang, parkeringsmuligheter og garasje.

  Se mer
 • Barcelona Golf
  Frakr758Per natt

  Barcelona Golfstars

  Martorell, Barcelona , Ctra. martorell capellades km 19,5 km 19.5 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 687 anmeldelser fra reisendeBasert på 687 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i bunnen av fjellene i Montserrat, ligger hotellet kun 15 km fra Martorell. Dets beliggenhet tilbyr lett tilgang til motorveiene A2 og A7. Dette sjarmerende luksushotellet ble bygget i 2005 i en modernistisk bygning typisk for sin region. Hotellet er luftkondisjonert og tilbyr totalt 150 rom og suiter. Det er spesielt populært hos golfentusiaster og tilbyr sine gjester mange moderne fasiliteter. Konferansefasiliteter og WLAN-internett er tilgjengelig, og dem som ankommer med bil kan bruke parkeringsplassene og garasjen på stedet. Gjestene kan nyte en avslappende dukkert i utendørsbassenget eller slappe av på solsenger under skyggen fra parasollene.

  Se mer
 • Acevi Villarroel
  Frakr1.716Per natt

  Acevi Villarroelstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de villarroel 106 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 52 Synspunkter

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Eixample. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 25 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 3. 0 kilometer fra innkvarteringen. Besøkende vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Eiendommen består av totalt 84 koselige rom. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2004. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Acevi Villarroel. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Dette stedets fellesområder er handicapvennlige. Eiendommen har også et rom tilrettelagt bevegelseshemmede. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Acevi Villarroel tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Alle som bor her kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. Acevi Villarroel tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Noen av tjenestene til Acevi Villarroel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Villa Olimpic@ Suites Hotel and Spa
  Frakr1.597Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 127 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 837 anmeldelser fra reisendeBasert på 837 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger mellom gatene i Pallars og Alava, i 22 @ i Barcelona, ​​nær store turistattraksjoner og forretningssentre i byen som Olympic Village, Port of Barcelona og kongressenteret CCIB. Rommene er elegante dekor. Den stilige baren og restauranten serverer fastsatte menyer og a la carte retter fra Middelhavet. Dette hotellet ligger en 15 minutters gange fra havnen i Barcelona, ​​100 meter fra Bogatell t-banestasjon og 5 minutters gange fra den livlige delen av den olympiske landsbyen.

  Se mer
 • Gran Hotel la Florida
  Frakr1.889Per natt

  Gran Hotel la Floridastars

  Sarria området, Barcelona , Ctra de vallvidrera al tibidabo 83-93 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1420 anmeldelser fra reisendeBasert på 1420 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger 7 kilometer fra sentrum av Barcelona. Det har et utvalg butikker, restauranter og barer. Alle nås enkelt gjennom hotellets gratis transporttjeneste. Denne eiendommen er plassert på en hovedvei inn mot byen, omtrent 15 kilometer fra stranden. Forbindelser til offentlig transport er lokalisert direkte foran hotellet. De elegante gjesterommene er spredt over 6 etasjer, og dekker alt fra komfortable doble enheter til luksuriøse suiter. De er utstyrt med alle nødvendigheter for et uforglemmelig opphold. Reisende som bor på denne eksklusive eiendommen kan benytte seg av stedets finere fasiliteter. Disse inkluderer en hage som er perfekt for gåtur i solskinn, en bar og en luftkondisjonert à la carte-restaurant hvor man kan oppleve utmerkede retter. Når det gjelder rekreasjonsmuligheter, kan gjestene benytte seg av badstue og solarium. Et svømmebasseng med ferskvann samt solsenger og parasoller er også tilgjengelige.

  Se mer
 • Fairmont Rey Juan Carlos I
  Frakr3.019Per natt

  Fairmont Rey Juan Carlos Istars

  Camp Nou stadion-området, Barcelona , Avinguda diagonal 661-671 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1505 anmeldelser fra reisendeBasert på 1505 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske og luksuriøse hotellet ligger bortgjemt til ved siden av en park og tett på en utrolig vakker hage fra midten av det 19. århundret. Plasseringen er også super i forhold til en av Barcelonas hovedgater, Diagonal. I området finner gjestene flust av shoppingmuligheter, restauranter og barer. På hotellet kan man nyte et avslappende opphold samtidig som man kan suge inn utsikten og inntrykkene fra både byen og havet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  21  Hoteller i Barcelona
Side  1  av  3
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her