Hoteller med spa i Barcelona

Finn på kart
Hoteller med spa i Barcelona

Hoteller med spa i BarcelonaFra  kr229

Anbefalte Hoteller med spa i Barcelona

 • Senator Barcelona Spa
  Frakr769Per natt

  Senator Barcelona Spastars

  Camp Nou stadion-området, Barcelona , Carrer del cardenal reig 11 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1560 anmeldelser fra reisendeBasert på 1560 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet ligger i nærheten av Nou Camp stadion, hjemmebanen til fotballklubben FC Barcelona. Selv om det er et byhotell, har det likevel et stort utendørs svømmebasseng og et fantastisk spa- og velværesenter. Palau de Congresos ligger 5 minutters gange unna, og Sants-togstasjonen, med direkteforbindelse til flyplassen, ligger et lite steinkast unna. Den berømte Sagrada Familia-katedralen kan nås direkte via metroen.

  Se mer
 • Catalonia Plaza Cataluña
  Frakr1.135Per natt

  Catalonia Plaza Cataluñastars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Carrer de bergara 11 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1736 anmeldelser fra reisendeBasert på 1736 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Plaza Catalunya. Hotellet er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Det finnes totalt 149 gjesteværelser på Catalonia Plaza Cataluña. Catalonia Plaza Cataluña ble bygget i 1898 og har blitt totalrenovert i 1998. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Catalonia Plaza Cataluña forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys rom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Noen av tjenestene til Catalonia Plaza Cataluña kan koste ekstra.

  Se mer
 • Hotel 1898
  Frakr1.941Per natt

  Hotel 1898stars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 109 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5066 anmeldelser fra reisendeBasert på 5066 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Las Ramblas. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Ikke langt unna vil besøkende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Overnattingsstedet rommer 169 koselige soverom. Hotel 1898 sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. De som jakter fred og ro finner dette blant de mange helse- og velværefasilitetene på Hotel 1898. Alle som bor her kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Overnattingsstedet tilbyr businessfasiliteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Majestic Hotel & Spa Barcelona
  Frakr2.442Per natt

  Majestic Hotel & Spa Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 68 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2820 anmeldelser fra reisendeBasert på 2820 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Paseo de Gracia. Med sin beliggenhet innen 200 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra hotellet. Hotellet består av 275 gjesteværelser. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2012. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Majestic Hotel & Spa Barcelona tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Det finnes 1 gjesteværelser for bevegelseshemmede. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Alle de overnattende kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Frontair Congress Aeroport
  Frakr606Per natt

  Frontair Congress Aeroportstars

  Sant Boi de Llobregat, Barcelona , Carrer dels alberedes 16 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 67 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1343 anmeldelser fra reisendeBasert på 1343 anmeldelser fra reisende

  Dette helt nye hotellet i utkanten av Barcelona ligger rundt 15 km fra hjertet av byen. Gjester kan bruke praktiske transportforbindelser mindre enn 100 meter unna hotellet, som tilbyr forbindelser til sentrum og andre områder interessante for turister. Fira 2 Gran Via er 9 km og Fira de Montjuïc er 10 km. Dette er et perfekt sted for forretningsreisende.

  Se mer
 • El Palace
  Frakr2.398Per natt

  El Palacestars

  Eixample, Barcelona , Gran via de les corts catalanes 668 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2028 anmeldelser fra reisendeBasert på 2028 anmeldelser fra reisende

  I hjertet av bysentrum, nær Las Ramblas og i det mest prestisjefylte shoppingstrøket, er hotellet omgitt av boulevarder, teatre og banker. Hotellet har to restauranter, en bar og et luksuriøst spa. Paseo de Gracia og andre turistattraksjoner, restauranter, en overflod av butikker, livlige barer og nattklubber og stranden er alle enkle å nå til fots. Fasilitetene omfatter en lobby med døgnåpen resepsjon, safe, valutaveksling, heiser, kafé, TV-rom, konferanserom, Internett-tilgang, parkeringsmuligheter og garasje.

  Se mer
 • Aparthotel Atenea Valles
  Frakr386Per natt

  Aparthotel Atenea Vallesstars

  Granollers, Barcelona , C/ magallanes/aragón 49 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 281 anmeldelser fra reisendeBasert på 281 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante hotellet ligger i hjertet av Granollers, kun 28 km fra Barcelona. Gjestene vil befinne seg omgitt av et mangfold av butikker, restauranter og barer. Hotellet ligger i kort avstand fra Granollers Centre togstasjon som tilbyr lett tilgang til hjertet av Barcelona. Dette moderne hotellet appellerer til både forretnings- og fritidsreisende. Gjesterommene tilbyr funksjonelt areal og en avslappende atmosfære, perfekt for både arbeid og avslapning. Hotellet tilbyr gjestene et bredt utvalg av eksemplariske fasiliteter som imøtekommer behovene til alle typer reisende på en utsøkt måte.

  Se mer
 • Gran Hotel la Florida
  Frakr1.307Per natt

  Gran Hotel la Floridastars

  Sarria området, Barcelona , Ctra de vallvidrera al tibidabo 83-93 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1383 anmeldelser fra reisendeBasert på 1383 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger 7 kilometer fra sentrum av Barcelona. Det har et utvalg butikker, restauranter og barer. Alle nås enkelt gjennom hotellets gratis transporttjeneste. Denne eiendommen er plassert på en hovedvei inn mot byen, omtrent 15 kilometer fra stranden. Forbindelser til offentlig transport er lokalisert direkte foran hotellet. De elegante gjesterommene er spredt over 6 etasjer, og dekker alt fra komfortable doble enheter til luksuriøse suiter. De er utstyrt med alle nødvendigheter for et uforglemmelig opphold. Reisende som bor på denne eksklusive eiendommen kan benytte seg av stedets finere fasiliteter. Disse inkluderer en hage som er perfekt for gåtur i solskinn, en bar og en luftkondisjonert à la carte-restaurant hvor man kan oppleve utmerkede retter. Når det gjelder rekreasjonsmuligheter, kan gjestene benytte seg av badstue og solarium. Et svømmebasseng med ferskvann samt solsenger og parasoller er også tilgjengelige.

  Se mer
 • The One Barcelona
  Frakr1.956Per natt

  The One Barcelonastars

  Eixample, Barcelona , Provença 277 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 338 anmeldelser fra reisendeBasert på 338 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Eixample, er dette luksuriøse hotellet optimalt for familier. Innkvarteringen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Eiendommen er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 13. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 10. 0 kilometer fra havnen. Overnattingsstedet består av totalt 89 rom. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Alle baderommene på The One Barcelona er handicapvennlige. Denne eiendommen tillater små kjæledyr. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Gjester vil sette pris på lufthavnstransporten. Denne eiendommen tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Besøkende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Alle de overnattende kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. Kunder får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på The One Barcelona. Noen av tjenestene til The One Barcelona kan koste ekstra.

  Se mer
 • Grums Barcelona
  Frakr1.212Per natt

  Grums Barcelonastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Carrer de palaudaries 26 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 33 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1292 anmeldelser fra reisendeBasert på 1292 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne designhotellet ble åpnet i 2011 og ligger ved foten av Montjuïc-åsen, bare noen få skritt fra Avinguda del Paral.lel. Hotellet tilbyr et utmerket spa og et velutstyrt treningssenter. Fergeterminalen ligger kun en 5-minutters spasertur unna, berømte attraksjoner som Las Ramblas, Plaça de Catalunya eller Plaça de Espanya med messesenteret Fira de Barcelona, ligger i gangavstand.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  24  Hoteller i Barcelona
Side  1  av  3
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her