Familiehoteller i Barcelona

Finn på kart
Familiehoteller i Barcelona

Familiehoteller i BarcelonaFra  kr395

Anbefalte Familiehoteller i Barcelona

 • Inout Hostel
  Frakr459Per natt

  Inout Hostelstars

  Sarria området, Barcelona , Carrer major del rectoret 2 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 204 anmeldelser fra reisendeBasert på 204 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse herberget ligger i Sarria Area, og er spesielt utformet for familier. Overnattingsstedet består av totalt 27 soverom. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle som bor her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Inout Hostel tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Inout Hostel tilbyr ikke babysenger. Dette overnattingsstedet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede soverom for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Kunder kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Dette overnattingsstedet byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Overnattingsstedet tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov.

  Se mer
 • ICON BCN by Petit Palace
  Frakr1.941Per natt

  ICON BCN by Petit Palacestars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer de roger de lluria 21 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 53 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 211 anmeldelser fra reisendeBasert på 211 anmeldelser fra reisende

  ICON BCN a har en perfekt beliggenhet i sentrum av byen, like ved Gran Via de les Corts Catalanes. Det har et imponerende post-moderne interiør og utmerket service, inkludert gratis sykler til å utforske byen. Plaça de Catalunya, hjertet i Barcelona, er bare en 5-minutters spasertur unna, andre attraksjoner som Passeig de Gràcia med elegante butikker og vakre Gaudí-bygninger, det historiske sentrum, Barri Gòtic, eller den berømte Rambla med Boqueria-markedet, ligger i kort gangavstand. Et ideelt sted til å utforske denne fantastiske byen til fots.

  Se mer
 • Petit Palace Boquería Garden
  Frakr1.845Per natt

  Petit Palace Boquería Gardenstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de la boqueria 10 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2283 anmeldelser fra reisendeBasert på 2283 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er et vakkert byhotell, beliggende i en sjarmerende bygning fra 1800-tallet. Hotellet ligger kun noen få skritt fra noen av de viktigste turistattraksjonene i byen, inkludert anerkjente Las Ramblas, det berømte gotiske kvarteret og det travle forretningsdistriktet i byen. Gjestene vil finne et utvalg av restauranter, barer og puber samt utallige offentlige transportforbindelser i området. Teateret Gran Liceu og Boquería-markedet er også et steinkast unna dette hotellet. Hotellet har en vakker, innendørs hage og glimrende fasiliteter. De smakfullt innredete gjesterommene har blitt utformet med tanke på gjestenes behov, og tilbyr en avslappet atmosfære hvor man kan roe helt ned. Dette luksuriøse hotellet er den perfekte basen fra hvor man kan utforske alt denne vakre byen har å tilby.

  Se mer
 • El Palace
  Frakr2.827Per natt

  El Palacestars

  Eixample, Barcelona , Gran via de les corts catalanes 668 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2107 anmeldelser fra reisendeBasert på 2107 anmeldelser fra reisende

  I hjertet av bysentrum, nær Las Ramblas og i det mest prestisjefylte shoppingstrøket, er hotellet omgitt av boulevarder, teatre og banker. Hotellet har to restauranter, en bar og et luksuriøst spa. Paseo de Gracia og andre turistattraksjoner, restauranter, en overflod av butikker, livlige barer og nattklubber og stranden er alle enkle å nå til fots. Fasilitetene omfatter en lobby med døgnåpen resepsjon, safe, valutaveksling, heiser, kafé, TV-rom, konferanserom, Internett-tilgang, parkeringsmuligheter og garasje.

  Se mer
 • Atenea Port Barcelona Mataro
  Frakr1.110Per natt

  Atenea Port Barcelona Matarostars

  Mataro, Barcelona , Passeig marítim 324 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 656 anmeldelser fra reisendeBasert på 656 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende resorten er ideelt for familier, og ligger i Mataro Area. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Eiendommen ligger innen 50 meter fra nærmeste strand. Totalt 105 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Overnattingsstedet ble bygget i 2012. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Kunder kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Besøkende vil sette pris på lufthavnstransporten. Alle de overnattende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på denne eiendommen gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt. Kunder vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • TRYP Barcelona Apolo Hotel
  Frakr1.336Per natt

  TRYP Barcelona Apolo Hotelstars

  Parallel, Barcelona , Avinguda del para lel 57-59 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 63 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3991 anmeldelser fra reisendeBasert på 3991 anmeldelser fra reisende

  Plassert i det livlige, fargerike bysentraet Barcelona, har dette by- og forretningshotellet en sentral plassering på Avenida Paralelo, kun 10 minutters gange fra utstillingssenteret og kongresspalasset. Gjestene vil sette pris på hotellets nærhet til buss- og undergrunnsstasjon som ligger rett foran hotellbygningen. Gjestene vil befinne seg i hjertet av det som skjer og innen kort avstand fra et utvalg av livlige nattklubber, restauranter og barer. Den olympiske landsbyen er 1 km unna, mens de fantastiske strendene på Costa Brava er kun 60 km fra hotellet. En myriade av attraksjoner ligger også i nærheten, inkludert katedralen La Sagrada Familia. Både forretnings- og feriereisende vil bli imponert over hotellets store utvalg av fasiliteter.

  Se mer
 • Pullman Barcelona Skipper
  Frakr2.656Per natt
  4,3/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2799 anmeldelser fra reisendeBasert på 2799 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet som ligger i Paseo Marítimo / Playa, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra innkvarteringen. De 241 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble konstruert i 2006. Besøkende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 4 handicapvennlige gjesteværelser. Dette er et dyrevennlig hotell. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Pullman Barcelona Skipper tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. De som velger å overnatte her kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle besøkende. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Aparthotel Atenea Calabria
  Frakr1.388Per natt

  Aparthotel Atenea Calabriastars

  Eixample, Barcelona , Calle calabria 129-131 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 97 Synspunkter

  Dette sjarmerende leilighetshotellet i byen ligger ved siden av metrostasjonen Rocaford i Barcelona. Hotellet ligger ikke mer enn 10 minutters gange fra Plaza de Espana og kun én kilometer fra yrende Las Ramblas. Her har man de perfekte rammer for gjester som ønsker komfortable fasiliteter og mulighet for å oppleve de spennende kulturelle og historiske severdighetene som denne fortryllende byen har å tilby. Komplekset har en moderne stil og lar gjestene trekke seg tilbake fra byens travelhet. Leilighetene er sublimt innredet og tilbyr et avslappende overnattingssted med mulighet til å lene seg tilbake og slappe av i komfortable omgivelser. Her vil gjestene sette pris på de fremragende fasilitetene, alle designet for å sørge for et avslappende og komfortabelt opphold.

  Se mer
 • Novotel Barcelona Cornella
  Frakr1.394Per natt

  Novotel Barcelona CornellastarsGreenProgram Icon

  Cornella del Llobregat, Barcelona , Avinguda del maresme 78 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1432 anmeldelser fra reisendeBasert på 1432 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Cornella del Llobregat, er dette sjarmerende hotellet optimalt for familier. Med sin beliggenhet innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 300 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Besøkende vil finne flyplassen innen 6. 0 kilometer. Totalt antall soverom er 153. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 2004. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Novotel Barcelona Cornella. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. Med besøkende med særlige behov i tankene tilbyr Novotel Barcelona Cornella et begrenset antall rom tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er velkomne på denne eiendommen. Kunder kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Dette er et økovennlig hotell. Denne eiendommen legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Overnattingsstedet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Novotel Barcelona Cornella tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Tryp Barcelona Aeropuerto
  Frakr1.372Per natt

  Tryp Barcelona Aeropuertostars

  Barcelona Airport Area, Barcelona , Parque de negocios mas blau ii, 1-2 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1806 anmeldelser fra reisendeBasert på 1806 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en strategisk plassering svært nær Barcelona flyplass' terminal 1, i El Prat de Llobregat, og ligger rundt 10 km fra sentrum. Hotellet har lett tilgang til de ulike shopping- og sportssentrene i området. Det tilbyr også lett tilgang til det offentlige transportnettverket foran hotellet. Dette er det ideelle stedet for forretningsreisende eller de som ønsker å bo nær flyplassen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  46  Hoteller i Barcelona
Side  1  av  5
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her