Familiehoteller i Barcelona

Finn på kart
Familiehoteller i Barcelona

Familiehoteller i BarcelonaFra  kr229

Anbefalte Familiehoteller i Barcelona

 • Citadines Ramblas Barcelona
  Frakr1.052Per natt

  Citadines Ramblas Barcelonastars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 122 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1281 anmeldelser fra reisendeBasert på 1281 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante leilighetshotellet ligger i hjertet av Barcelona sentrum, sentralt på berømte Las Ramblas. Innenfor dette området vil gjestene finne et stort utvalg av kulturelle og historiske steder som er spennende for turister. Dessuten byr dette livlige området på et bredt utvalg av barer, puber og restauranter, samt en rekke teatre og underholdningssteder for enhver smak. Kollektivtilbudet kan nås på få minutter. Dette er et perfekt hotell for gjester som ønsker å nyte den travle atmosfæren i dette området av byen.

  Se mer
 • Hilton Barcelona
  Frakr1.487Per natt

  Hilton Barcelonastars

  South Diagonal, Barcelona , Avinguda diagonal 589-591 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Beliggende i Diagonal S. , er dette sjarmerende hotellet optimalt for familier. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Eiendommen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Hotellet er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 6. 0 kilometer fra havnen. Hotellet består av 290 rom. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2012. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette hotellet er ideelt for barnefamilier da det på noen av rommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Dette er et handicapvennlig hotell som tilbyr 4soverom tilpasset funksjonshemmedeKjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. De som velger å overnatte her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. De som velger å overnatte her får energi til dagen gjennom kulinariske opplevelser på spisestedene. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Mariano Cubi
  Frakr727Per natt

  Mariano Cubistars

  Sarria området, Barcelona , Carrer mariano cubi 62-64 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 569 anmeldelser fra reisendeBasert på 569 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne byhotellet er sentralt plassert mellom Calle Balmes og Aribau. Det er i gåavstand til Avenida Diagonal og Paseo de Gracia, Barcelonas viktigste shopping- og næringsområder. Det er rett ved de mest enestående kunstverkene og bygningene til den katalanske modernismen, slik som La Pedrera og Casa Batlló av Gaudí. Eiendommen har elegant og koselig dekor. Det tilbyr et bredt spekter av tjenester og fasiliteter, slik som møterom, transfertjenester og gratis Wi-Fi gjennom hele hotellet. Alle romslige gjesterom og suiter er fullt utstyrt med et tekjøkken, ideelt både for korte og lange opphold. I tillegg finnes alle nødvendigheter slik som privat bad med et forstørrelsesspeil.

  Se mer
 • Petit Palace Boquería Garden
  Frakr1.039Per natt

  Petit Palace Boquería Gardenstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de la boqueria 10 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2116 anmeldelser fra reisendeBasert på 2116 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er et vakkert byhotell, beliggende i en sjarmerende bygning fra 1800-tallet. Hotellet ligger kun noen få skritt fra noen av de viktigste turistattraksjonene i byen, inkludert anerkjente Las Ramblas, det berømte gotiske kvarteret og det travle forretningsdistriktet i byen. Gjestene vil finne et utvalg av restauranter, barer og puber samt utallige offentlige transportforbindelser i området. Teateret Gran Liceu og Boquería-markedet er også et steinkast unna dette hotellet. Hotellet har en vakker, innendørs hage og glimrende fasiliteter. De smakfullt innredete gjesterommene har blitt utformet med tanke på gjestenes behov, og tilbyr en avslappet atmosfære hvor man kan roe helt ned. Dette luksuriøse hotellet er den perfekte basen fra hvor man kan utforske alt denne vakre byen har å tilby.

  Se mer
 • Novotel Barcelona City
  Frakr1.191Per natt

  Novotel Barcelona CitystarsGreenProgram Icon

  North Diagonal, Barcelona , Avinguda diagonal 201 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter

  Dette byhotellet ligger i en supermoderne bygning med panoramautsikt over byen. Det ligger i Avinguda Diagonal, i hjertet av Barcelona og nær Torre Agbar. Like i nærheten vil gjester finne offentlige transportforbindelser, både buss og trikk er rett utenfor hotellet, og undergrunnslinjen kan nås med en fem minutters spasertur. En rekke restauranter, barer og butikker er også lett tilgjengelig til fots. Flyplassen er ca. 22 km fra hotellet.

  Se mer
 • Novotel Barcelona S Joan Despi
  Frakr700Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 973 anmeldelser fra reisendeBasert på 973 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Sant Joan Despi, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Totalt antall rom er 161. Dette overnattingsstedet ble bygget i 2002. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Novotel Barcelona S Joan Despi tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Novotel Barcelona S Joan Despi tilbyr ikke babysenger. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 4 handicapvennlig soverom. Reisende kan medbringe kjæledyr på eiendommen. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Dette hotellet har blitt tildelt ISO 14001-sertifiserte hoteller og restauranter-merket. Besøkende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Denne eiendommen er ideell for forretningsreisende med møteplaner. Hotellet tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Atenea Barcelona Aparthotel
  Frakr730Per natt

  Atenea Barcelona Aparthotelstars

  Camp Nou stadion-området, Barcelona , Carrer de joan guell 207-211 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 61 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 715 anmeldelser fra reisendeBasert på 715 anmeldelser fra reisende

  Dette forretningshotellet med leiligheter ligger perfekt til i shopping- og forretningsområdet i Diagonal Avenue. Komplekset ligger i gåavstand fra en mengde barer, restauranter og kaféer av lokal type. Det offentlige transportnettverket kan også lett nås. Dette er den perfekte beliggenheten for forretningsreisende som trenger en sentral beliggenhet og et hotell som tilbyr alt som trengs for denne typen reise.

  Se mer
 • El Palace
  Frakr2.398Per natt

  El Palacestars

  Eixample, Barcelona , Gran via de les corts catalanes 668 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2028 anmeldelser fra reisendeBasert på 2028 anmeldelser fra reisende

  I hjertet av bysentrum, nær Las Ramblas og i det mest prestisjefylte shoppingstrøket, er hotellet omgitt av boulevarder, teatre og banker. Hotellet har to restauranter, en bar og et luksuriøst spa. Paseo de Gracia og andre turistattraksjoner, restauranter, en overflod av butikker, livlige barer og nattklubber og stranden er alle enkle å nå til fots. Fasilitetene omfatter en lobby med døgnåpen resepsjon, safe, valutaveksling, heiser, kafé, TV-rom, konferanserom, Internett-tilgang, parkeringsmuligheter og garasje.

  Se mer
 • Aparthotel Atenea Valles
  Frakr386Per natt

  Aparthotel Atenea Vallesstars

  Granollers, Barcelona , C/ magallanes/aragón 49 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 281 anmeldelser fra reisendeBasert på 281 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante hotellet ligger i hjertet av Granollers, kun 28 km fra Barcelona. Gjestene vil befinne seg omgitt av et mangfold av butikker, restauranter og barer. Hotellet ligger i kort avstand fra Granollers Centre togstasjon som tilbyr lett tilgang til hjertet av Barcelona. Dette moderne hotellet appellerer til både forretnings- og fritidsreisende. Gjesterommene tilbyr funksjonelt areal og en avslappende atmosfære, perfekt for både arbeid og avslapning. Hotellet tilbyr gjestene et bredt utvalg av eksemplariske fasiliteter som imøtekommer behovene til alle typer reisende på en utsøkt måte.

  Se mer
 • ICON BCN by Petit Palace
  Frakr1.112Per natt

  ICON BCN by Petit Palacestars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer de roger de lluria 21 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 53 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 112 anmeldelser fra reisendeBasert på 112 anmeldelser fra reisende

  ICON BCN a har en perfekt beliggenhet i sentrum av byen, like ved Gran Via de les Corts Catalanes. Det har et imponerende post-moderne interiør og utmerket service, inkludert gratis sykler til å utforske byen. Plaça de Catalunya, hjertet i Barcelona, er bare en 5-minutters spasertur unna, andre attraksjoner som Passeig de Gràcia med elegante butikker og vakre Gaudí-bygninger, det historiske sentrum, Barri Gòtic, eller den berømte Rambla med Boqueria-markedet, ligger i kort gangavstand. Et ideelt sted til å utforske denne fantastiske byen til fots.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  44  Hoteller i Barcelona
Side  1  av  5
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her