Familiehoteller i Barcelona

Finn på kart
Familiehoteller i Barcelona

Familiehoteller i BarcelonaFra  kr368

Anbefalte Familiehoteller i Barcelona

 • Citadines Ramblas Barcelona
  Frakr1.284Per natt

  Citadines Ramblas Barcelonastars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 122 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1290 anmeldelser fra reisendeBasert på 1290 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante leilighetshotellet ligger i hjertet av Barcelona sentrum, sentralt på berømte Las Ramblas. Innenfor dette området vil gjestene finne et stort utvalg av kulturelle og historiske steder som er spennende for turister. Dessuten byr dette livlige området på et bredt utvalg av barer, puber og restauranter, samt en rekke teatre og underholdningssteder for enhver smak. Kollektivtilbudet kan nås på få minutter. Dette er et perfekt hotell for gjester som ønsker å nyte den travle atmosfæren i dette området av byen.

  Se mer
 • El Palace
  Frakr3.253Per natt

  El Palacestars

  Eixample, Barcelona , Gran via de les corts catalanes 668 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2060 anmeldelser fra reisendeBasert på 2060 anmeldelser fra reisende

  I hjertet av bysentrum, nær Las Ramblas og i det mest prestisjefylte shoppingstrøket, er hotellet omgitt av boulevarder, teatre og banker. Hotellet har to restauranter, en bar og et luksuriøst spa. Paseo de Gracia og andre turistattraksjoner, restauranter, en overflod av butikker, livlige barer og nattklubber og stranden er alle enkle å nå til fots. Fasilitetene omfatter en lobby med døgnåpen resepsjon, safe, valutaveksling, heiser, kafé, TV-rom, konferanserom, Internett-tilgang, parkeringsmuligheter og garasje.

  Se mer
 • The One Barcelona
  Frakr2.791Per natt

  The One Barcelonastars

  Eixample, Barcelona , Provença 277 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 362 anmeldelser fra reisendeBasert på 362 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Eixample, er dette luksuriøse hotellet optimalt for familier. Kunder kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Eiendommen er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 13. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 10. 0 kilometer fra havnen. Totalt 89 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på The One Barcelona. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. The One Barcelona tilbyr døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr denne barnevennlige eiendommen babyseng til de minste på forespørsel. Denne eiendommen forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede soverom for rullestolbrukere. Overnattingsstedet tillater kun små kjæledyr. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Besøkende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Reisende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Er man på jakt etter avslapning kan reisende velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Stedets restaurant byr på et utsøkt kjøkken og fenomenal service. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Atenea Barcelona Aparthotel
  Frakr887Per natt

  Atenea Barcelona Aparthotelstars

  Camp Nou stadion-området, Barcelona , Carrer de joan guell 207-211 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 61 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 717 anmeldelser fra reisendeBasert på 717 anmeldelser fra reisende

  Dette forretningshotellet med leiligheter ligger perfekt til i shopping- og forretningsområdet i Diagonal Avenue. Komplekset ligger i gåavstand fra en mengde barer, restauranter og kaféer av lokal type. Det offentlige transportnettverket kan også lett nås. Dette er den perfekte beliggenheten for forretningsreisende som trenger en sentral beliggenhet og et hotell som tilbyr alt som trengs for denne typen reise.

  Se mer
 • Mariano Cubi
  Frakr1.192Per natt

  Mariano Cubistars

  Sarria området, Barcelona , Carrer mariano cubi 62-64 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 584 anmeldelser fra reisendeBasert på 584 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne byhotellet er sentralt plassert mellom Calle Balmes og Aribau. Det er i gåavstand til Avenida Diagonal og Paseo de Gracia, Barcelonas viktigste shopping- og næringsområder. Det er rett ved de mest enestående kunstverkene og bygningene til den katalanske modernismen, slik som La Pedrera og Casa Batlló av Gaudí. Eiendommen har elegant og koselig dekor. Det tilbyr et bredt spekter av tjenester og fasiliteter, slik som møterom, transfertjenester og gratis Wi-Fi gjennom hele hotellet. Alle romslige gjesterom og suiter er fullt utstyrt med et tekjøkken, ideelt både for korte og lange opphold. I tillegg finnes alle nødvendigheter slik som privat bad med et forstørrelsesspeil.

  Se mer
 • Inout Hostel
  Frakr371Per natt

  Inout Hostelstars

  Sarria området, Barcelona , Carrer major del rectoret 2 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 199 anmeldelser fra reisendeBasert på 199 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Sarria Area, er dette enkle herberget optimalt for familier. Overnattingsstedet består av totalt 27 rom. Besøkende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Inout Hostel. Alle rommene på Inout Hostel er tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Inout Hostel tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Dette overnattingsstedet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at alle som bor her kan nyte alle deler av oppholdet. Kunder kan nyte smakfulle måltid på stedets restaurant. Gjester vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter.

  Se mer
 • Novotel Barcelona S Joan Despi
  Frakr843Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1080 anmeldelser fra reisendeBasert på 1080 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Sant Joan Despi, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Totalt antall rom er 161. Dette overnattingsstedet ble bygget i 2002. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Novotel Barcelona S Joan Despi tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Novotel Barcelona S Joan Despi tilbyr ikke babysenger. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 4 handicapvennlig soverom. Reisende kan medbringe kjæledyr på eiendommen. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Dette hotellet har blitt tildelt ISO 14001-sertifiserte hoteller og restauranter-merket. Besøkende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Denne eiendommen er ideell for forretningsreisende med møteplaner. Hotellet tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Novotel Barcelona City
  Frakr1.945Per natt

  Novotel Barcelona CitystarsGreenProgram Icon

  North Diagonal, Barcelona , Avinguda diagonal 201 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter

  Dette byhotellet ligger i en supermoderne bygning med panoramautsikt over byen. Det ligger i Avinguda Diagonal, i hjertet av Barcelona og nær Torre Agbar. Like i nærheten vil gjester finne offentlige transportforbindelser, både buss og trikk er rett utenfor hotellet, og undergrunnslinjen kan nås med en fem minutters spasertur. En rekke restauranter, barer og butikker er også lett tilgjengelig til fots. Flyplassen er ca. 22 km fra hotellet.

  Se mer
 • Acevi Villarroel
  Frakr1.013Per natt

  Acevi Villarroelstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de villarroel 106 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 52 Synspunkter

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Eixample. Beliggende midt i sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 25 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen er innen 3. 0 kilometer fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Eiendommen rommer 84 koselige soverom. Dette hotellets byggeår dateres tilbake til 2004. Reisende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Alle som bor her kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Bevegelseshemmede gjester kan velge denne eiendommen som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes et begrenset antall handicapvennlige gjesteværelser. Kjæledyr er ikke tillatt på Acevi Villarroel. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Acevi Villarroel. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer denne eiendommen perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at alle som bor her kan nyte alle deler av oppholdet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hotel Barcelona Condal Mar, managed by Meliá
  Frakr1.098Per natt

  Hotel Barcelona Condal Mar, managed by Meliástars

  North Diagonal, Barcelona , Cristobal de moura 138 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2274 anmeldelser fra reisendeBasert på 2274 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er plassert i en av de mest moderne bygningene i sentrum, og befinner seg i et nytt strøk i Barcelona, svært nær det berømte kjøpesenteret Diagonal Mar. Det er beleilig plassert svært nær trikkeholdeplasser og til undergrunnsbanen som tilbyr forbindelser til sentrum av byen på mindre enn 15 minutter. I området vil gjester finne massevis av restauranter, barer og utesteder. Den nærmeste stranden, Mar Bella, kan nås til fots.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  46  Hoteller i Barcelona
Side  1  av  5
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her