Dyrevennlig hotell i Barcelona

Finn på kart
Dyrevennlig hotell i Barcelona

Dyrevennlig hotell i BarcelonaFra  kr229

Anbefalte Dyrevennlig hotell i Barcelona

 • Hotel Sant Agusti
  Frakr773Per natt

  Hotel Sant Agustistars

  Las Ramblas, Barcelona , Placa de sant agusti 3 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 63 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1082 anmeldelser fra reisendeBasert på 1082 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger der de historiske ruinene av det tidligere klostere San Agustin (fra 1720) ligger. Foran hotellet er det et fredelig torg, og hotellet ligger 50 meter fra Las Ramblas, i nærheten av operahuset Liceu og markedshallen Boqueria. Utstillingssenteret er kun ti minutter unna. En parkeringsplass ligger mindre enn 80 meter fra hotellet. Hotellet ligger i gangavstand fra praktiske offentlige transportmidler. Stranden er litt over en kilometer fra hotellet.Dette hotellet ligger der de historiske ruinene av det tidligere klostere San Agustin (fra 1720) ligger. Foran hotellet er det et fredelig torg, og hotellet ligger 50 meter fra Las Ramblas, i nærheten av operahuset Liceu og markedshallen Boqueria. Utstillingssenteret er kun ti minutter unna. En parkeringsplass ligger mindre enn 80 meter fra hotellet. Hotellet ligger i gangavstand fra praktiske offentlige transportmidler. Stranden er litt over en kilometer fra hotellet.De komfortable rommene har eget bad med hårføner, i tillegg til telefon, satellitt-/kabel-TV, radio og internettilgang. Rommene har også sentralfyring, stor dobbeltseng og safe.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • Citadines Ramblas Barcelona
  Frakr1.052Per natt

  Citadines Ramblas Barcelonastars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 122 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1281 anmeldelser fra reisendeBasert på 1281 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante leilighetshotellet ligger i hjertet av Barcelona sentrum, sentralt på berømte Las Ramblas. Innenfor dette området vil gjestene finne et stort utvalg av kulturelle og historiske steder som er spennende for turister. Dessuten byr dette livlige området på et bredt utvalg av barer, puber og restauranter, samt en rekke teatre og underholdningssteder for enhver smak. Kollektivtilbudet kan nås på få minutter. Dette er et perfekt hotell for gjester som ønsker å nyte den travle atmosfæren i dette området av byen.

  Se mer
 • Condes De Barcelona
  Frakr1.061Per natt

  Condes De Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 73 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 85 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1761 anmeldelser fra reisendeBasert på 1761 anmeldelser fra reisende

  Hotellet Condes De Barcelona ligger ved Passeig de Gràcia og midt imot den berømte Gaudí-bygningen "La Pedrera." Hotellet har en ideell beliggenhet midt i byens modernistiske hjerte. Hotellet ligger i to tidligere palasser fra det 19. århundre, med fantastiske takterrasser med utendørsbassenger og flott utsikt mot Passeig og den karakteristiske Sagrada Familia-katedralen. Rommene har en tidsriktig design, og blant fasilitetene finner man restauranten Lasarte, en restaurant med 2 Michelin-stjerner under ledelse av Martin Berasategui. En sann perle bare en kort spasertur fra Plaça de Catalunya.

  Se mer
 • Campanile Barcelona Barbera
  Frakr430Per natt

  Campanile Barcelona Barberastars

  Barbera del Valles, Barcelona , Carretera n-150, km 6,7 - sector baricentro - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 307 anmeldelser fra reisendeBasert på 307 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Barbera del Valles. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra eiendommen. Det finnes totalt 212 gjesteværelser på Campanile Barcelona Barbera. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2002. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Dette hotellet tillater kjæledyr. Campanile Barcelona Barbera tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Gjester kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Catalonia Sagrada Familia
  Frakr645Per natt

  Catalonia Sagrada Familiastars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Carrer d arago 569 bis - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1617 anmeldelser fra reisendeBasert på 1617 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i en av Barcelonas viktigste gater, Calle Aragón, kun få meter fra Sagrada Familia. Hotellet har arvet navnet fra gaten hvor det ligger. Herfra finnes det et masser av offentlige transportmuligheter, og dette er med på å gi gjestene adgang til alle byens områder. Et utvalg av forretninger, restauranter, barer og puber finnes også like i nærheten.

  Se mer
 • Best Western Plus Alfa Aeropuerto
  Frakr721Per natt

  Best Western Plus Alfa Aeropuertostars

  Barcelona Airport Area, Barcelona , Zona franca calle k s/n - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 82 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1151 anmeldelser fra reisendeBasert på 1151 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger i Zona Franca i Barcelona. Det moderne hotellet er perfekt beliggende bare 15 minutter fra flyplassen og havnen og 20 minutter fra sentrum, og gjestene ønskes velkommen til komfortable og luksuriøse omgivelser og upåklagelig service. Rommene er store, utstyrt med alle moderne fasiliteter og er elegant møblert med masser av naturlig lysinnfall hvilket skaper en fornemmelse av fred og ro. I treningssenteret kan man brenne noen kalorier etterfulgt av en tur i svømmebassenget eller saunaen, mens restauranten byr på stilfulle, kulinariske opplevelser i avslappende omgivelser.

  Se mer
 • Petit Palace Museum
  Frakr990Per natt

  Petit Palace Museumstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de la diputacio 250 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1244 anmeldelser fra reisendeBasert på 1244 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er sentralt plassert i Barcelonas forretningsstrøk og har en helt spesiell beliggenhet nær de viktigste turistattraksjonene, for eksempel Paseo de Gracia, det gotiske kvartalet og Plaza Cataluña. Hotellet ligger i den bemerkelsesverdige jugendstilbygningen, Casa Garriga Nogues. Hotellet er ideelt både til forretnings- og feriereisende. Fasilitetene omfatter en restaurant og en snackbar/kafé.

  Se mer
 • España
  Frakr1.871Per natt

  Españastars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de sant pau 9-11 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 182 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1776 anmeldelser fra reisendeBasert på 1776 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i en historisk bygning fra det 19. århundre og regnes av mange som en liten perle, der katalansk modernisme er blandet med interiørdesign i moderne stil. Hotellets restaurant er under ledelse av den kjente spanske kokken Martín Berasategui og er et obligatorisk besøk for gourmeter. Berømte Las Ramblas, Plaça de Catalunya og Passeig de Gràcia ligger bare noen få skritt fra hotellet.

  Se mer
 • Petit Palace Boquería Garden
  Frakr1.039Per natt

  Petit Palace Boquería Gardenstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de la boqueria 10 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2116 anmeldelser fra reisendeBasert på 2116 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er et vakkert byhotell, beliggende i en sjarmerende bygning fra 1800-tallet. Hotellet ligger kun noen få skritt fra noen av de viktigste turistattraksjonene i byen, inkludert anerkjente Las Ramblas, det berømte gotiske kvarteret og det travle forretningsdistriktet i byen. Gjestene vil finne et utvalg av restauranter, barer og puber samt utallige offentlige transportforbindelser i området. Teateret Gran Liceu og Boquería-markedet er også et steinkast unna dette hotellet. Hotellet har en vakker, innendørs hage og glimrende fasiliteter. De smakfullt innredete gjesterommene har blitt utformet med tanke på gjestenes behov, og tilbyr en avslappet atmosfære hvor man kan roe helt ned. Dette luksuriøse hotellet er den perfekte basen fra hvor man kan utforske alt denne vakre byen har å tilby.

  Se mer
 • Derby
  Frakr599Per natt

  Derbystars

  South Diagonal, Barcelona , Carrer de loreto 21 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 33 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 795 anmeldelser fra reisendeBasert på 795 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive hotellet ligger i en tilbaketrukket og rolig gate midt i hjertet av Barcelona, nær byens shopping- og forretningssentrum og ca. 5 minutters gange fra messesentrene. Man finner en rekke butikker, barer, puber, restauranter og offentlige transportmidler bare noen få minutter fra hotellet. Det tilbyr også direkte tilgang til flyplassen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  92  Hoteller i Barcelona
Side  1  av  10
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her