5-stjerners hoteller i Barcelona

Finn på kart
5-stjerners hoteller i Barcelona

5-stjerners hoteller i BarcelonaFra  kr229

Anbefalte 5-stjerners hoteller i Barcelona

 • Ohla Eixample
  Frakr2.205Per natt

  Ohla Eixamplestars

  Eixample, Barcelona , Corsega 289 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 546 anmeldelser fra reisendeBasert på 546 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Eixample. Det finnes totalt 94 gjesteværelser på Ohla Eixample. Ohla Eixample ble konstruert i 2016. Trådløs internettforbindelse finnes også på hotellet. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Dette handicapvennlige hotellet har forståelse for gjesters ulike behov og tilbyr derfor et antall rom tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Overnattingsstedet stiller en garasje til rådighet for sine gjester. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra eiendommen. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Alle de overnattende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Et utvalg av smakfulle delikatesser serveres på denne sjarmerende eiendommen. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Casa Fuster
  Frakr2.214Per natt

  Casa Fusterstars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia, 132 132 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1703 anmeldelser fra reisendeBasert på 1703 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Paseo de Gracia. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Reisende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 16. 0 kilometer fra hotellet. Innen 220 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 4. 5 kilometer fra hotellet. Gjester vil finne flyplassen innen 13. 1 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 3. 0 kilometer fra havnen. Totalt antall soverom er 105. Casa Fuster sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Dette overnattingsstedet har et variert utvalg av spisested. De som velger å overnatte her kan slappe av og samle nye krefter i stedets wellness-avdeling. Casa Fuster er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Noen av tjenestene til Casa Fuster kan koste ekstra.

  Se mer
 • Majestic Hotel & Spa Barcelona
  Frakr2.442Per natt

  Majestic Hotel & Spa Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 68 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2820 anmeldelser fra reisendeBasert på 2820 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Paseo de Gracia. Med sin beliggenhet innen 200 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra hotellet. Hotellet består av 275 gjesteværelser. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2012. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Majestic Hotel & Spa Barcelona tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Det finnes 1 gjesteværelser for bevegelseshemmede. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Alle de overnattende kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Claris and Spa
  Frakr1.365Per natt

  Claris and Spastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer de pau claris 150 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2201 anmeldelser fra reisendeBasert på 2201 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse designhotellet ligger blant artistisk og historisk storhet i Barcelona. Hotellet ligger like ved stasjonen Passeig de Gracia og et hav av shoppingmuligheter, restauranter og barer. Dette eksklusive og flotte hotellet holder til i en helt særlig bygning fra 1800-tallet og har en sofistikert arkitektur som uttrykker en følelse av luksus. Gjesterommene er overdådig innredet og er det perfekte sted å trekke seg tilbake etter en dag i Barcelonas gater. Hotellet tilbyr i øvrig en lang rekke fasiliteter som imøtekommer kravene fra både forretningsreisende og ferierende.

  Se mer
 • El Palace
  Frakr2.398Per natt

  El Palacestars

  Eixample, Barcelona , Gran via de les corts catalanes 668 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2028 anmeldelser fra reisendeBasert på 2028 anmeldelser fra reisende

  I hjertet av bysentrum, nær Las Ramblas og i det mest prestisjefylte shoppingstrøket, er hotellet omgitt av boulevarder, teatre og banker. Hotellet har to restauranter, en bar og et luksuriøst spa. Paseo de Gracia og andre turistattraksjoner, restauranter, en overflod av butikker, livlige barer og nattklubber og stranden er alle enkle å nå til fots. Fasilitetene omfatter en lobby med døgnåpen resepsjon, safe, valutaveksling, heiser, kafé, TV-rom, konferanserom, Internett-tilgang, parkeringsmuligheter og garasje.

  Se mer
 • OD Barcelona
  Frakr2.559Per natt

  OD Barcelonastars

  Eixample, Barcelona , C/ aragón, 300 (esquina c/ roger de llúria) 300 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 354 anmeldelser fra reisendeBasert på 354 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Eixample. Totalt 98 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. OD Barcelona ble bygget i 2017. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. OD Barcelona tillater små kjæledyr. Reisende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Alma Barcelona
  Frakr2.163Per natt

  Alma Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Mallorca 269-271 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2068 anmeldelser fra reisendeBasert på 2068 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har førsteklasses beliggenhet ved hjertet av den hypnotiserende byen Barcelona. Hotellet ligger bare 200 meter fra den berømte Passeig de Gracia. Gjestene vil finne seg i en ideell setting for å utforske essensen og gledene av denne kunstneriske byen. Hotellet ligger bare kort gangavstand fra det offentlige transportnettverket, og stranden ligger bare 1,5 km unna. Barcelona El Prat De Llobregat Airport ligger bare 12 km fra hotellet. Dette fantastiske hotellet utstråler karakter og stil. Rommene er vakkert designet, med en perfekt blanding av klassisk og modernistisk design. Rommene kommer med moderne fasiliteter for ekstra komfort og bekvemmelighet. Gjestene kan være sikre på å bli fornøyd med de mange fasilitetene og tjenestene som hotellet har å tilby.

  Se mer
 • Gran Hotel la Florida
  Frakr1.307Per natt

  Gran Hotel la Floridastars

  Sarria området, Barcelona , Ctra de vallvidrera al tibidabo 83-93 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1383 anmeldelser fra reisendeBasert på 1383 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger 7 kilometer fra sentrum av Barcelona. Det har et utvalg butikker, restauranter og barer. Alle nås enkelt gjennom hotellets gratis transporttjeneste. Denne eiendommen er plassert på en hovedvei inn mot byen, omtrent 15 kilometer fra stranden. Forbindelser til offentlig transport er lokalisert direkte foran hotellet. De elegante gjesterommene er spredt over 6 etasjer, og dekker alt fra komfortable doble enheter til luksuriøse suiter. De er utstyrt med alle nødvendigheter for et uforglemmelig opphold. Reisende som bor på denne eksklusive eiendommen kan benytte seg av stedets finere fasiliteter. Disse inkluderer en hage som er perfekt for gåtur i solskinn, en bar og en luftkondisjonert à la carte-restaurant hvor man kan oppleve utmerkede retter. Når det gjelder rekreasjonsmuligheter, kan gjestene benytte seg av badstue og solarium. Et svømmebasseng med ferskvann samt solsenger og parasoller er også tilgjengelige.

  Se mer
 • The One Barcelona
  Frakr1.956Per natt

  The One Barcelonastars

  Eixample, Barcelona , Provença 277 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 338 anmeldelser fra reisendeBasert på 338 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Eixample, er dette luksuriøse hotellet optimalt for familier. Innkvarteringen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Eiendommen er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 13. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 10. 0 kilometer fra havnen. Overnattingsstedet består av totalt 89 rom. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Alle baderommene på The One Barcelona er handicapvennlige. Denne eiendommen tillater små kjæledyr. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Gjester vil sette pris på lufthavnstransporten. Denne eiendommen tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Besøkende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Alle de overnattende kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. Kunder får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på The One Barcelona. Noen av tjenestene til The One Barcelona kan koste ekstra.

  Se mer
 • Bagues
  Frakr1.727Per natt

  Baguesstars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 105 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1012 anmeldelser fra reisendeBasert på 1012 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Las Ramblas. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra hotellet. Det finnes totalt 31 gjesteværelser på Bagues. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Besøkende behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme under et opphold på Bagues. Bagues er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Gjester kan oppleve og utforske flere av spisestedene på overnattingsstedet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  26  Hoteller i Barcelona
Side  1  av  3
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her