4-stjerners hoteller i Barcelona

Finn på kart
4-stjerners hoteller i Barcelona

4-stjerners hoteller i BarcelonaFra  kr229

Anbefalte 4-stjerners hoteller i Barcelona

 • BCN Urban Hotels Gran Rossellon
  Frakr670Per natt

  BCN Urban Hotels Gran Rossellonstars

  Eixample, Barcelona , Carrer del rossello 174-176 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 280 anmeldelser fra reisendeBasert på 280 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Eixample, og er spesielt utformet for homofile. Beliggende innen 1. 3 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 250 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 15. 5 kilometer. Hotellet ligger innen 13. 6 kilometer fra havnen. Det finnes totalt 62 gjesteværelser på BCN Urban Hotels Gran Rossellon. Dette hotellet ble totalrenovert i 2015. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Alle som bor her kan be om at deres gjesteværelse utstyres med babyseng. Alle baderommene på dette handicapvennlige overnattingsstedet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. BCN Urban Hotels Gran Rossellon ønsker ikke kjæledyr velkommen. Besøkende kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. De som velger å overnatte her vil fryde seg over maten som serveres på overnattingsstedet. BCN Urban Hotels Gran Rossellon kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Exe Campus
  Frakr517Per natt

  Exe Campusstars

  Cerdanyola del Valles, Barcelona , Vila universitària campus de la uab, edifici blanc s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 191 anmeldelser fra reisendeBasert på 191 anmeldelser fra reisende

  Dette konferansehotellet har en flott beliggenhet på Bellaterra Campus. Dette hotellet ligger kun 20 km fra den fengslende byen Barcelona. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra byen med praktiske forbindelser til det offentlige transportnettverket i nærheten. Dette fantastiske hotellet er elegant og sofistikert, og appellerer til både kresne forretnings- og fritidsreisende. Gjesterommene er smakfullt innredete, med funksjonelt areal og en avslappende atmosfære hvor man kan jobbe og slappe av på en behagelig måte. Gjestene vil sette pris på det brede utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Senator Barcelona Spa
  Frakr769Per natt

  Senator Barcelona Spastars

  Camp Nou stadion-området, Barcelona , Carrer del cardenal reig 11 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1560 anmeldelser fra reisendeBasert på 1560 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet ligger i nærheten av Nou Camp stadion, hjemmebanen til fotballklubben FC Barcelona. Selv om det er et byhotell, har det likevel et stort utendørs svømmebasseng og et fantastisk spa- og velværesenter. Palau de Congresos ligger 5 minutters gange unna, og Sants-togstasjonen, med direkteforbindelse til flyplassen, ligger et lite steinkast unna. Den berømte Sagrada Familia-katedralen kan nås direkte via metroen.

  Se mer
 • Vincci Mae
  Frakr1.243Per natt

  Vincci Maestars

  Eixample, Barcelona , Avinguda diagonal 596 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter

  Dette hotellet ligger utmerket til på Avenida Diagonal sentralt i Barcelona og med enkel adgang til et enormt utvalg av byens forretninger, restauranter, barer og attraksjoner. Hotellets sentrale plassering gir gjester enkel adgang til alle byens viktigste severdigheter, og med sin attraktive arkitektur blender det seg elegant inn i de artistiske omgivelsene. Rommene er overdådig innredet og designet i lyse farger som skaper en avslappende atmosfære. Hotellet tilbyr i øvrig en lang rekke fasiliteter som sørger for å gi gjestene et uforglemmelig opphold.

  Se mer
 • Silken Ramblas
  Frakr809Per natt

  Silken Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer del pintor fortuny 13 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1135 anmeldelser fra reisendeBasert på 1135 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger rett ved berømte Las Ramblas i hjertet av byen, omgitt av museer, akademiske og kulturelle sentre, kunstgallerier og MACBA-museet, samt fagbiblioteker, kunststudioer, internasjonale musikkfestivaler, legendariske musikkbutikker, restauranter, barer og det eksklusive La Boqueria-markedet. Hotellet har et lobbyområde med en døgnåpen resepsjon, hotellsafe, garderobe, heis, kafé, bar, restaurant og konferansefasiliteter. Gjestene kan også bruke trådløs Internett-tilgang, romservice og en egen garasje.

  Se mer
 • Hilton Barcelona
  Frakr1.487Per natt

  Hilton Barcelonastars

  South Diagonal, Barcelona , Avinguda diagonal 589-591 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Beliggende i Diagonal S. , er dette sjarmerende hotellet optimalt for familier. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Eiendommen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Hotellet er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 6. 0 kilometer fra havnen. Hotellet består av 290 rom. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2012. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette hotellet er ideelt for barnefamilier da det på noen av rommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Dette er et handicapvennlig hotell som tilbyr 4soverom tilpasset funksjonshemmedeKjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. De som velger å overnatte her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. De som velger å overnatte her får energi til dagen gjennom kulinariske opplevelser på spisestedene. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • U232
  Frakr638Per natt

  U232stars

  Eixample, Barcelona , Carrer del comte d urgell 232 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3507 anmeldelser fra reisendeBasert på 3507 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Eixample. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan nå offentlige transportforbindelser 1. 0 kilometer unna. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra hotellet. Dette hotellet tilbyr totalt 101 soverom. U232 gjennomgikk en renovasjon i 2007. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Dette overnattingsstedet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at alle de overnattende kan nyte alle deler av oppholdet. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement.

  Se mer
 • Catalonia Passeig de Gracia
  Frakr1.103Per natt

  Catalonia Passeig de Graciastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Gran via de les corts catalanes 644 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1225 anmeldelser fra reisendeBasert på 1225 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger ved siden av boulevarden Passeig de Gracia i Barcelona. Det ligger i kort avstand fra myriaden av spennende attraksjoner som denne kulturmessig rike, kunstneriske byen har å tilby. Gjestene vil befinne seg kun 500 meter fra Casa Batllo. La Pedrera og Palau de la Musica Catalane Auditorium ligger i nærheten. Hotellet ligger i en bygning i klassisk stil som kan dateres tilbake til 1928. Gjesterommene oser rustikk eleganse kombinert med moderne fasiliteter. Hotellet har en fantastisk restaurant, hvor deilige, katalanske spesialiteter serveres. Hotellet tilbyr også en gastrobar og en bar til gjestenes fornøyelse.

  Se mer
 • Mariano Cubi
  Frakr727Per natt

  Mariano Cubistars

  Sarria området, Barcelona , Carrer mariano cubi 62-64 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 569 anmeldelser fra reisendeBasert på 569 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne byhotellet er sentralt plassert mellom Calle Balmes og Aribau. Det er i gåavstand til Avenida Diagonal og Paseo de Gracia, Barcelonas viktigste shopping- og næringsområder. Det er rett ved de mest enestående kunstverkene og bygningene til den katalanske modernismen, slik som La Pedrera og Casa Batlló av Gaudí. Eiendommen har elegant og koselig dekor. Det tilbyr et bredt spekter av tjenester og fasiliteter, slik som møterom, transfertjenester og gratis Wi-Fi gjennom hele hotellet. Alle romslige gjesterom og suiter er fullt utstyrt med et tekjøkken, ideelt både for korte og lange opphold. I tillegg finnes alle nødvendigheter slik som privat bad med et forstørrelsesspeil.

  Se mer
 • Condes De Barcelona
  Frakr1.061Per natt

  Condes De Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 73 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 85 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1761 anmeldelser fra reisendeBasert på 1761 anmeldelser fra reisende

  Hotellet Condes De Barcelona ligger ved Passeig de Gràcia og midt imot den berømte Gaudí-bygningen "La Pedrera." Hotellet har en ideell beliggenhet midt i byens modernistiske hjerte. Hotellet ligger i to tidligere palasser fra det 19. århundre, med fantastiske takterrasser med utendørsbassenger og flott utsikt mot Passeig og den karakteristiske Sagrada Familia-katedralen. Rommene har en tidsriktig design, og blant fasilitetene finner man restauranten Lasarte, en restaurant med 2 Michelin-stjerner under ledelse av Martin Berasategui. En sann perle bare en kort spasertur fra Plaça de Catalunya.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  205  Hoteller i Barcelona
Side  1  av  21
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her