3-stjerners hoteller i Barcelona

Finn på kart
3-stjerners hoteller i Barcelona

3-stjerners hoteller i BarcelonaFra  kr395

Anbefalte 3-stjerners hoteller i Barcelona

 • Rialto
  Frakr1.061Per natt

  Rialtostars

  Gothic Quarter, Barcelona , Ferran 40-42 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2047 anmeldelser fra reisendeBasert på 2047 anmeldelser fra reisende

  Dette populære og historiske byhotellet ligger i sentrum av den vakre gamlebyen i Barcelona. Butikker, restauranter, barer og nattklubber ligger kun få meter fra hotellet. Den nærmeste undergrunnsstasjonen, Liceu, ligger om lag 50 meter fra hotellet. Den nærmeste stranden er mindre enn en kilometer unna.Dette hotellet ble bygget på midten av 1800-tallet og renovert i 1992, og har 197 rom (16 enkeltrom og 163 dobbeltrom) fordelt på seks etasjer. Hotellet har en resepsjon som er åpen døgnet rundt, heiser og valutavekslingskontor. Du finner også en kafé, TV-rom, restaurant med air condition, konferansesal, klesvasktilbud og medisinsk assistanse på hotellet. Dette gjør hotellet til et komfortabelt og praktisk sted å bo.De velmøblerte standardrommene har alle eget bad, hårføner, telefon, sentralfyring og safe.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • Suizo
  Frakr1.246Per natt

  Suizostars

  Gothic Quarter, Barcelona , Plaza del angel 12 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 470 anmeldelser fra reisendeBasert på 470 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet nyter godt av en ideell plassering for å besøke attraksjonene i denne spennende byen. Hotellet ligger i den gotiske bydelen, i hjertet av Barcelona nær katedralen. Gjestene vil elske å vandre i labyrinten med sjarmerende, smale gater som omgir den imponerende Barcelona-katedralen, kun 200 meter fra hotellet. En kort gåtur vil føre gjestene til det berømte Ramblas, med sine fargerike gateunderholdere og fortauskaféer. En metrostasjon ved siden av hotellet gjør at hele byen enkelt kan nås.

  Se mer
 • Hotel Sant Agusti
  Frakr1.276Per natt

  Hotel Sant Agustistars

  Las Ramblas, Barcelona , Placa de sant agusti 3 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 63 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1119 anmeldelser fra reisendeBasert på 1119 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger der de historiske ruinene av det tidligere klostere San Agustin (fra 1720) ligger. Foran hotellet er det et fredelig torg, og hotellet ligger 50 meter fra Las Ramblas, i nærheten av operahuset Liceu og markedshallen Boqueria. Utstillingssenteret er kun ti minutter unna. En parkeringsplass ligger mindre enn 80 meter fra hotellet. Hotellet ligger i gangavstand fra praktiske offentlige transportmidler. Stranden er litt over en kilometer fra hotellet.Dette hotellet ligger der de historiske ruinene av det tidligere klostere San Agustin (fra 1720) ligger. Foran hotellet er det et fredelig torg, og hotellet ligger 50 meter fra Las Ramblas, i nærheten av operahuset Liceu og markedshallen Boqueria. Utstillingssenteret er kun ti minutter unna. En parkeringsplass ligger mindre enn 80 meter fra hotellet. Hotellet ligger i gangavstand fra praktiske offentlige transportmidler. Stranden er litt over en kilometer fra hotellet.De komfortable rommene har eget bad med hårføner, i tillegg til telefon, satellitt-/kabel-TV, radio og internettilgang. Rommene har også sentralfyring, stor dobbeltseng og safe.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • HC Mollet Barcelona
  Frakr505Per natt

  HC Mollet Barcelonastars

  Mollet del Valles, Barcelona , Carrer de can flequer 30 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 101 anmeldelser fra reisendeBasert på 101 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger ideelt til i Mollet del Vallés, kun 4 km fra racerbanen Circuit de Catalunya i Montmeló og 18 km fra Barcelonas sentrum. Derfor ligger det perfekt til for både forretningsreisende og de som er på ferie og vil utforske området. Dette moderne hotellet tilbyr mange nyttige tjenester, inkludert gratis internett, 24-timers kaffetjeneste og gratis sen utsjekk. Hotellet har også restaurant som serverer fersk, lokal mat, og frokost serveres hver morgen for å starte dagen på en så god måte som mulig. Rommene på hotellet er romslige og svært komfortable. De har alle balkong, luftkondisjonering og LCD-TV for ekstra komfort.

  Se mer
 • Del Mar
  Frakr1.156Per natt

  Del Marstars

  El Born, Barcelona , Pla de palau 19 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 63 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 794 anmeldelser fra reisendeBasert på 794 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i det gotiske distriktet, i hjertet av Barcelona. Det er mange turistattraksjoner i nabolaget, som Sagrada Familia, Christopher Columbus-statuen og Picasso-museet. Hotellet er i gangavstand fra offentlige transportmidler og stranden. Flyplassen ligger om lag 20 kilometer unna, og reisetiden dit er om lag 20 minutter.Dette hotellet ligger på en livlig gate, og har air condition. Hotellet ble renovert i 2005, og har 75 rom fordelt på seks etasjer. Lobbyen er stilfull, og har heiser, valutavekslingskontor og døgnåpen resepsjon. Hotellet tilbyr også klesvask.De komfortable rommene har alle bad med hårføner, i tillegg til telefon, satellitt-/kabel-TV og internettilgang. Rommene har også air condition, safe og sentralfyring.

  Se mer
 • Onix Rambla
  Frakr1.287Per natt

  Onix Ramblastars

  Las Ramblas, Barcelona , Rambla de catalunya 24 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 657 anmeldelser fra reisendeBasert på 657 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Las Ramblas. Beliggende midt i sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 14. 0 kilometer fra eiendommen. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra eiendommen. Kunder vil finne flyplassen innen 17. 3 kilometer. Hotellet ligger innen 2. 5 kilometer fra havnen. Dette hotellet tilbyr totalt 40 gjesteværelser. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Onix Rambla. Onix Rambla tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Campanile Barcelona Barbera
  Frakr594Per natt

  Campanile Barcelona Barberastars

  Barbera del Valles, Barcelona , Carretera n-150, km 6,7 - sector baricentro - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 323 anmeldelser fra reisendeBasert på 323 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Barbera del Valles. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra eiendommen. Campanile Barcelona Barbera består av totalt 212 gjesteværelser. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2002. Besøkende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Gjester kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Gjester behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme da dette hotellet er dyrevennlig. Campanile Barcelona Barbera tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Alle de overnattende kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Campanile Barcelona Cornella
  Frakr827Per natt

  Campanile Barcelona Cornellastars

  Cornella del Llobregat, Barcelona , Avinguda del maresme 7 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 526 anmeldelser fra reisendeBasert på 526 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en hovedplassering i hjertet av forretningsområdet WTC Almeda Cornella. Hotellet er plassert nær auditoriet og Fira Cornell. Forbindelser til offentlig transport finnes i nærheten, noe som plasserer mange av områdets severdigheter innen enkel rekkevidde. Dette herlige hotellet er plassert rett ved Estadio del Espanyol de Barcelona, og er praktisk lokalisert bare 5 km fra Barcelonas flyplass. Dette herlige hotellet ønsker gjestene velkommen med varm gjestfrihet og førsteklasses service. Gjesterommene tilbyr et komfortabelt miljø, både for komfortabelt arbeid og hvile. Hotellet har en delikat restaurant, en bar og en kafé. Forretningsreisende vil sette pris på de fantastiske konferansefasilitetene.

  Se mer
 • Catalonia Portal De L'Angel Hotel
  Frakr2.125Per natt

  Catalonia Portal De L'Angel Hotelstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Portal de l angel 17 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1458 anmeldelser fra reisendeBasert på 1458 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Plaza Catalunya. Den nærmeste stranden ligger innen 800 meter fra eiendommen. Eiendommen består av totalt 83 koselige rom. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 1998. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Ramblas Barcelona
  Frakr1.632Per natt

  Ramblas Barcelonastars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 33 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i det mytiske Ramblas-området i Barcelona, et ideelt utgangspunkt for å besøke de viktigste severdighetene i byen. Severdigheter som det gotiske kvartalet, katedralen, Plaza de Sant Jaume eller Palau de la Generalitat, bydelen Born og havnen i byen, er lett tilgjengelige til fots. Hotellet er omgitt av et omfattende nettverk av offentlig transport som gjør at man kan bevege seg raskt og komfortabelt til de viktigste stedene i byen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  118  Hoteller i Barcelona
Side  1  av  12
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her