Hoteller i Sant Cugat del Valles

Finn på kart
 • Hotel Venture Sant Cugat
  Frakr632Per natt

  Hotel Venture Sant Cugatstars

  Sant Cugat del Valles, Barcelona , Carrer de vic 19 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 194 anmeldelser fra reisendeBasert på 194 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familieferie, forretningsreise eller besøk – hotellet er nylig bygget og åpnet i 2010, og har 83 rom. Gjestene ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det består av 90 plasser med parkering under tak, en 24-timers kaffebar og en restaurant. Internett-tilgang er tilgjengelig. Hotellet er preget av å ha to heiser med panoramautsikt. De komfortable hotellrommene har tregulv, og er utstyrt med eget bad med dusj eller badekar, og klimaanlegg. I tillegg har de 32-tommers plasma-TV, safe og gratis trådløs Internett-tilgang. En hårføner og et lite kjøleskap runder av fasilitetene som tilbys på rommene. En frokostbuffé serveres hver morgen.

  Se mer
 • Hotel Sant Cugat
  Frakr963Per natt

  Hotel Sant Cugatstars

  Sant Cugat del Valles, Barcelona , Cesar martinell 2 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 223 anmeldelser fra reisendeBasert på 223 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Sant Cugat del Valles. Beliggende midt i sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 2. 0 kilometer vil reisende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Denne eiendommen tilbyr totalt 97 rom. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Hotel Sant Cugat tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Reisende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Qgat Suites & Events
  Frakr941Per natt

  Qgat Suites & Eventsstars

  Sant Cugat del Valles, Barcelona , Avinguda de la via augusta 51 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 174 anmeldelser fra reisendeBasert på 174 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i Sant Cugat del Valles. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 1. 5 kilometer fra hotellet. Overnattingsstedet består av totalt 22 koselige rom. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2005. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan de som velger å overnatte her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser kan tilby babyseng til de aller minste. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser.

  Se mer
 • Holiday Inn Express Sant Cugat
  Frakr950Per natt

  Holiday Inn Express Sant Cugatstars

  Sant Cugat del Valles, Barcelona , Cm.can fatjo dels aurons s/n. parc empresarial a7 s/n - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 59 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 381 anmeldelser fra reisendeBasert på 381 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Sant Cugat del Valles. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 1000 meter fra innkvarteringen. Overnattingsstedet rommer 110 koselige soverom. Holiday Inn Express Sant Cugat sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Holiday Inn Express Sant Cugat. Holiday Inn Express Sant Cugat ønsker ikke kjæledyr velkommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Sant Cugat del Valles

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her