Hoteller i Plaza Catalunya

Finn på kart
 • BCN Urban Hotels Gran Ducat
  Frakr855Per natt

  BCN Urban Hotels Gran Ducatstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Ronda de sant pere 15 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 669 anmeldelser fra reisendeBasert på 669 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Plaza Catalunya, er dette komfortable hotellet optimalt for homofile. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra hotellet. Besøkende vil finne flyplassen innen 18. 0 kilometer. De 64 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2017. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Resepsjonen er døgnåpen. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Alle rommene på BCN Urban Hotels Gran Ducat er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Catalonia Plaza Cataluña
  Frakr1.135Per natt

  Catalonia Plaza Cataluñastars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Carrer de bergara 11 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1736 anmeldelser fra reisendeBasert på 1736 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Plaza Catalunya. Hotellet er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Det finnes totalt 149 gjesteværelser på Catalonia Plaza Cataluña. Catalonia Plaza Cataluña ble bygget i 1898 og har blitt totalrenovert i 1998. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Catalonia Plaza Cataluña forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys rom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Noen av tjenestene til Catalonia Plaza Cataluña kan koste ekstra.

  Se mer
 • Catalonia Portal De L'Angel Hotel
  Frakr934Per natt

  Catalonia Portal De L'Angel Hotelstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Portal de l angel 17 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1402 anmeldelser fra reisendeBasert på 1402 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Plaza Catalunya. Den nærmeste stranden ligger innen 800 meter fra innkvarteringen. Totalt 83 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Catalonia Portal De L'Angel Hotel. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 1998. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Fellesområdene påCatalonia Portal De L'Angel Hotel er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Catalonia Portal De L'Angel Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Jazz
  Frakr868Per natt

  Jazzstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Carrer de pelai 3 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 48 Synspunkter

  Dette komfortable og elegante hotellet har en ypperlig beliggenhet i hjertet av Barcelona sentrum og ligger bare noen få minutters gange fra det historiske sentrum. Innenfor området vil gjestene kunne finne et stort utvalg av barer, restauranter og butikker for enhver smak. Dette er det perfekte stedet for de som ønsker å utforske og oppdage de mange turistmålene og historiske attraksjonene i byen.

  Se mer
 • Vincci Gala
  Frakr1.469Per natt

  Vincci Galastars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Ronda de sant pere 32 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 793 anmeldelser fra reisendeBasert på 793 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2013. Hotell ble oppusset i 2013. Det finnes totalt 78 rom på stedet. Hotell har 75 dobbeltrom. Eiendommen tilbyr 3 handikapvennlige rom. Hotellet har også 3 handikapvennlige rom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende.

  Se mer
 • Lleo
  Frakr772Per natt

  Lleostars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Calle pelayo 22-24 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1439 anmeldelser fra reisendeBasert på 1439 anmeldelser fra reisende

  Dette populære hotellet ligger ypperlig til i sentrum av byen, i nærheten av Plaza Catalunya. Mange av byens største turistattraksjoner, i tillegg til en rekke shopping- og underholdningssteder, ligger i gangavstand fra hotellet, eller kan nås med offentlig transport.Dette komfortable hotellet har 89 rom fordelt på seks etasjer, hvorav tre er enkeltrom og 80 er dobbeltrom. Det er en rekke fasiliteter på hotellet, som døgnåpen resepsjonshall med heiser, garderobe og safe. I tillegg har hotellet et TV-rom, en kafé, en koselig bar og en restaurant med air condition og eget røykfritt område. Det er også en konferansesal og internettilgang for dem som er på forretningsreise. I tillegg tilbyr hotellet room service og klesvask, i tillegg til medisinsk assistanse. Rommene er alle smakfullt innredet og har eget bad med hårføner og sentralfyring, telefon, satellitt-TV og internett, minibar og safe.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • H10 Universitat
  Frakr943Per natt

  H10 Universitatstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Ronda de la universitat 21 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1708 anmeldelser fra reisendeBasert på 1708 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger midt i vakre og fascinerende Barcelona, bare minutter fra byens viktigste attraksjoner som Placa Catalunya. I nærområdet finnes også et bredt utvalg forretninger, shoppingmuligheter og underholdningssteder. Det sjarmerende hotellet ønsker besøkende velkommen med gjestfrihet og utmerket service. Gjesterommene er elegant innredet, et perfekt sted å slappe av etter en lang dag. I hotellrestauranten kan man nyte et bedre måltid og hotellet har en lang rekke øvrige fasiliteter.

  Se mer
 • Catalonia Square
  Frakr1.343Per natt

  Catalonia Squarestars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Ronda de sant pere 9 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1092 anmeldelser fra reisendeBasert på 1092 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Plaza Catalunya. Beliggende i sentrum, kan innkvarteringen lett nås til fots fra mange interessante steder. Eiendommen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Gjester vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Det finnes totalt 58 gjesteværelser på Catalonia Square. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2014. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Både de besøkende og deres kjæledyr kan nyte et felles opphold på dette overnattingsstedet. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Catalonia Square.

  Se mer
 • NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón
  Frakr1.403Per natt

  NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderónstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Rambla de catalunya 26 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 805 anmeldelser fra reisendeBasert på 805 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Plaza Catalunya. NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón består av totalt 255 gjesteværelser. Denne eiendommen ble oppusset 2008. NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón tilbyr trådløs internettforbindelse. De som velger å overnatte her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Dette hotellet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, soverom med babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Noen av tjenestene til NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón kan koste ekstra.

  Se mer
 • H10 Catalunya Plaza-Boutique Hotel
  Frakr1.216Per natt

  H10 Catalunya Plaza-Boutique Hotelstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Placa de catalunya 7 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 830 anmeldelser fra reisendeBasert på 830 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Plaza Catalunya. Beliggende i sentrum, kan eiendommen lett nås til fots fra mange interessante steder. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra innkvarteringen. Stedet teller totalt 46 innbydende rom. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2013. Kunder kan holde seg oppdatert takket være internettilgang (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Kunder kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at reisende kan nyte alle deler av oppholdet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  20  Hoteller i Plaza Catalunya
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Plaza Catalunya

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Jazz
  Jazz
  4,6/5

  Fantastisk frokost (10 av 10), sentral og bra beliggenhet og veldig hyggelig og serviceorientert personale

  OddA
  Hotelopia-kunde, 18/06/2017

  Frakr869Se mer