Hoteller i Plaza Catalunya

Finn på kart
 • Catalonia Portal De L'Angel Hotel
  Frakr1.680Per natt

  Catalonia Portal De L'Angel Hotelstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Portal de l angel 17 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1421 anmeldelser fra reisendeBasert på 1421 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Plaza Catalunya. Den nærmeste stranden ligger innen 800 meter fra innkvarteringen. Totalt 83 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Catalonia Portal De L'Angel Hotel. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 1998. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Fellesområdene påCatalonia Portal De L'Angel Hotel er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Catalonia Portal De L'Angel Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Jazz
  Frakr1.483Per natt

  Jazzstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Carrer de pelai 3 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 48 Synspunkter

  Dette komfortable og elegante hotellet har en ypperlig beliggenhet i hjertet av Barcelona sentrum og ligger bare noen få minutters gange fra det historiske sentrum. Innenfor området vil gjestene kunne finne et stort utvalg av barer, restauranter og butikker for enhver smak. Dette er det perfekte stedet for de som ønsker å utforske og oppdage de mange turistmålene og historiske attraksjonene i byen.

  Se mer
 • Vincci Gala
  Frakr1.419Per natt

  Vincci Galastars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Ronda de sant pere 32 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 810 anmeldelser fra reisendeBasert på 810 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2013. Hotell ble oppusset i 2013. Det finnes totalt 78 rom på stedet. Hotell har 75 dobbeltrom. Eiendommen tilbyr 3 handikapvennlige rom. Hotellet har også 3 handikapvennlige rom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende.

  Se mer
 • Catalonia Plaza Cataluña
  Frakr1.809Per natt

  Catalonia Plaza Cataluñastars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Carrer de bergara 11 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1754 anmeldelser fra reisendeBasert på 1754 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Plaza Catalunya. Hotellet er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Det finnes totalt 149 gjesteværelser på Catalonia Plaza Cataluña. Catalonia Plaza Cataluña ble bygget i 1898 og har blitt totalrenovert i 1998. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Catalonia Plaza Cataluña forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys rom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Noen av tjenestene til Catalonia Plaza Cataluña kan koste ekstra.

  Se mer
 • H10 Universitat
  Frakr1.625Per natt

  H10 Universitatstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Ronda de la universitat 21 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1727 anmeldelser fra reisendeBasert på 1727 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger midt i vakre og fascinerende Barcelona, bare minutter fra byens viktigste attraksjoner som Placa Catalunya. I nærområdet finnes også et bredt utvalg forretninger, shoppingmuligheter og underholdningssteder. Det sjarmerende hotellet ønsker besøkende velkommen med gjestfrihet og utmerket service. Gjesterommene er elegant innredet, et perfekt sted å slappe av etter en lang dag. I hotellrestauranten kan man nyte et bedre måltid og hotellet har en lang rekke øvrige fasiliteter.

  Se mer
 • Catalonia Square
  Frakr1.625Per natt

  Catalonia Squarestars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Ronda de sant pere 9 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1107 anmeldelser fra reisendeBasert på 1107 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Plaza Catalunya. Beliggende i sentrum, kan innkvarteringen lett nås til fots fra mange interessante steder. Eiendommen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Gjester vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Det finnes totalt 58 gjesteværelser på Catalonia Square. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2014. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Både de besøkende og deres kjæledyr kan nyte et felles opphold på dette overnattingsstedet. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Catalonia Square.

  Se mer
 • Room Mate Pau
  Frakr1.759Per natt

  Room Mate Paustars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Carrer de fontanella 7 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1439 anmeldelser fra reisendeBasert på 1439 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Plaza Catalunya. Med sin beliggenhet innen 10 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes totalt 66 gjesteværelser på stedet. Denne eiendommen ble bygget i 2012. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón
  Frakr1.888Per natt

  NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderónstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Rambla de catalunya 26 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 850 anmeldelser fra reisendeBasert på 850 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Plaza Catalunya. Totalt antall gjesteværelser er 255. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2008. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón ønsker ikke kjæledyr velkommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón. Noen av tjenestene til NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón kan koste ekstra.

  Se mer
 • H10 Catalunya Plaza-Boutique Hotel
  Frakr1.754Per natt

  H10 Catalunya Plaza-Boutique Hotelstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Placa de catalunya 7 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 849 anmeldelser fra reisendeBasert på 849 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Plaza Catalunya. Beliggende i sentrum, kan eiendommen lett nås til fots fra mange interessante steder. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra innkvarteringen. Stedet teller totalt 46 innbydende rom. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2013. Kunder kan holde seg oppdatert takket være internettilgang (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Kunder kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at reisende kan nyte alle deler av oppholdet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Midmost Barcelona
  Frakr1.474Per natt

  Midmost Barcelonastars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Carrer de pelai 14 - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 442 anmeldelser fra reisendeBasert på 442 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Plaza Catalunya. Eiendommen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Hotellet ligger innen 1000 meter fra nærmeste strand. Totalt antall gjesteværelser er 60. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 1999. Midmost Barcelona tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Midmost Barcelona tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Gjester vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  18  Hoteller i Plaza Catalunya
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Plaza Catalunya

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Jazz
  Jazz
  4,6/5

  Fantastisk frokost (10 av 10), sentral og bra beliggenhet og veldig hyggelig og serviceorientert personale

  OddA
  Hotelopia-kunde, 18/06/2017

  Frakr1.483Se mer