Hoteller i Parallel

Finn på kart
 • Barcelona Universal
  Frakr689Per natt

  Barcelona Universalstars

  Parallel, Barcelona , Avinguda del para lel 76-80 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 60 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4511 anmeldelser fra reisendeBasert på 4511 anmeldelser fra reisende

  Rett ved elegante Avinguda del Parallel ligger dette moderne hotellet, bare en 5-minutters spasertur fra berømte Las Ramblas. Det har en takterrasse med utendørsbasseng og en fantastisk utsikt over takene i Barcelona. Det finnes et stort utvalg av butikker i nærheten. Montjuïc, Port Olímpic, Plaça de Catalunya, Gran Teatre del Liceu og den gamle bydelen Barri Gòtic er alle bare en kort spasertur unna.

  Se mer
 • Auto Hogar
  Frakr814Per natt

  Auto Hogarstars

  Parallel, Barcelona , Avinguda del para lel 64 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 76 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1717 anmeldelser fra reisendeBasert på 1717 anmeldelser fra reisende

  Dette populære hotellet har en ypperlig beliggenhet i sentrum av Barcelona. Gjester kan benytte seg av shopping- og underholdningsfasiliteter og turistattraksjoner i nærheten, og kan lett komme seg rundt i byen med offentlig transport.Dette populære hotellet ble bygget i 1958 og delvis renovert i 2000.Hotellet har mer enn 170 rom fordelt på åtte etasjer, og av disse er 42 enkeltrom og 128 dobbeltrom. Det er mange fasiliteter å hotellet, som en døgnåpen resepsjon med heiser. I tillegg har hotellet en bar, en TV-stue og en kafé. Gjester kan også benytte seg av hotellets internettilgang og klesvask.De praktiske rommene har bad, telefon, satellitt-TV og sentralfyring.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • B-Hotel
  Frakr905Per natt

  B-Hotelstars

  Parallel, Barcelona , Gran via de les corts catalanes 389-391 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2530 anmeldelser fra reisendeBasert på 2530 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger i Barcelonas turistsentrum, ikke langt fra sentrum i byen. Det er shoppingsteder, nattklubber, barer og restauranter i nærheten, i tillegg til en rekke offentlige transportmidler. Stranden er mindre enn fire kilometer fra hotellet.Dette hotellet ble bygget i 2005, og har til sammen 84 dobbeltrom fordelt på sju etasjer. Gjester kan benytte seg av foajeen med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingskontor, heis og kafé. Det er også en bar og en restaurant med air condition på hotellet, i tillegg til felles internetterminal og konferansesal. De som kommer med bil, kan benytte seg av hotellets parkeringsplass og garasjefasiliteter, i tillegg til room service og klesvask.De komfortable rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, internett, minibar/kjøleskap, safe og sentralfyring.Hotellet har et svømmebasseng, treningsstudio og solterrasse med solsenger og parasoller.Gjester kan forsyne seg fra hotellets rikholdige frokostbuffet. Fra Barcelona lufthavn (El Prat): Ta motorvei C-32B mot Barcelona. Følg skiltene til ""Barcelona-Girona-Lleida-Tarragona-Gran Via-Ciutat Vella"". Når du er i byen, befinner du deg på Gran Via, og du må kjøre gjennom en tunnel. Hold deg til venstre. Ta til venstre i andre veikryss, og til venstre igjen (som en u-sving). Følg Gran Via den andre veien gjennom parallellen til du finner hotellet. Parkeringsplassen ligger rundt hjørnet, ved siden av hovedinngangen.

  Se mer
 • Hotel Concordia Barcelona
  Frakr739Per natt

  Hotel Concordia Barcelonastars

  Parallel, Barcelona , Paralelo 115 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 975 anmeldelser fra reisendeBasert på 975 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive hotellet ligger i nærheten av Plaza de España, i nærheten av kongresspalasset og Barcelona sentrum. Det er mange butikker, koselige barer, nattklubber, restauranter og strand i gangavstand. Offentlig transport stopper like foran hotellet.Dette moderne byhotellet ble bygget i 2004, og består av 76 rom fordelt på sju etasjer. Blant disse er det 75 dobbeltrom og én suite. Hotellet har en stilfull lobby med heiser, safer og døgnåpen resepsjon. Du finner også en kafé, en lounge og en a la carte-restaurant med air condition og eget røykfritt område på hotellet. Forretningsreisende kan benytte seg av konferansesalen og det trådløse internettet på hotellet. Hotellet har en egen parkeringsplass, en garasje og klesvasktilbud.Rommene vender utover og er lyse, og noen av dem har utsikt over berømte Paralel Avenue. Møblene er laget av varmt tre og de beste tekstiler, og rommene har nordisk sengetøy. Alle rom har to enkeltsenger eller én dobbeltseng, et stort skrivebord og satellitt-TV. Det er også air condition eller sentralfyring, minibar, telefon og safe på rommene. De store badene er i marmor, og har hårføner og en rekke andre bekvemmeligheter, designet av Javier Mariscal.Restauranten serverer middelhavsinspirerte retter, med et utvalg retter som kombinerer tradisjonelle oppskrifter og moderne smaker. Dagens meny er alltid tilgjengelig. Restauranten deler plass med kafeen, hvor frokostbuffeten serveres. Det er et eget hjørne for gjester som har diabetes. Kafeen serverer både kalde og varme retter.

  Se mer
 • Ronda House
  Frakr438Per natt

  Ronda Housestars

  Parallel, Barcelona , Calle sant erasme 19 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 738 anmeldelser fra reisendeBasert på 738 anmeldelser fra reisende

  Sentralt beliggende i den kosmopolitanske og livlige byen Barcelona, er dette det ideelle innkvarteringsvalget for alle, enten de reiser alene, med venner eller hele familien. Hotellet ligger ved San Antonio-markedet og torget Plaza Cataluña, og er i kort avstand med offentlig transport eller til fots fra de viktigste turistattraksjonene og historiske stedene i byen, som Born, gamlebyen og havnen. Gjesterommene har en enkel stil, men er fullt utstyrt med alt man trenger, som arbeidsplass og gratis trådløst internett slik at gjestene kan holde seg oppdatert mens de er borte. Hotellet tilbyr også nyttige tjenester som 24-timers resepsjon og en glimrende og mangfoldig frokostbuffet for en best mulig start på dagen. Det finnes også en bar hvor gjestene kan nyte en varm kopp kaffe.

  Se mer
 • TRYP Barcelona Apolo Hotel
  Frakr1.168Per natt

  TRYP Barcelona Apolo Hotelstars

  Parallel, Barcelona , Avinguda del para lel 57-59 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 63 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3862 anmeldelser fra reisendeBasert på 3862 anmeldelser fra reisende

  Plassert i det livlige, fargerike bysentraet Barcelona, har dette by- og forretningshotellet en sentral plassering på Avenida Paralelo, kun 10 minutters gange fra utstillingssenteret og kongresspalasset. Gjestene vil sette pris på hotellets nærhet til buss- og undergrunnsstasjon som ligger rett foran hotellbygningen. Gjestene vil befinne seg i hjertet av det som skjer og innen kort avstand fra et utvalg av livlige nattklubber, restauranter og barer. Den olympiske landsbyen er 1 km unna, mens de fantastiske strendene på Costa Brava er kun 60 km fra hotellet. En myriade av attraksjoner ligger også i nærheten, inkludert katedralen La Sagrada Familia. Både forretnings- og feriereisende vil bli imponert over hotellets store utvalg av fasiliteter.

  Se mer
 • Bcn Port hostal
  Frakr473Per natt

  Bcn Port hostalstars

  Parallel, Barcelona , Avinguda del para lel 15 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 257 anmeldelser fra reisendeBasert på 257 anmeldelser fra reisende

  Dette gjestehuset ligger nordøst i Spania, i den katalonske hovedstaden Barcelona. Hotellet har en sentral beliggenhet, kun en kort spasertur fra Las Ramblas, en kilometerlang promenade i Øst-Barcelona, med mange blomsterhandler, gatekunstnere og gatemusikanter. Barcelonas havn og den gamle havna, som domineres av den 68 meter høye statuen av Christopher Columbus, er kun en kort spasertur unna. Detter er Spanias nest største by, og her finner du Barri Gotic, det gotiske kvarter, som har den vakre katedralen St. Eulalia, Placa del Rei og Frederic Marés-museet. Andre høydepunkt er Parc Güell og Picasso-museet. Offentlige transportmidler er et steinkast unna, så det er lett å komme seg rundt i byen. Barcelona lufthavn ligger om lag 17 kilometer fra hotellet.Dette enetasjers gjestehuset ble åpnet i 2005, og består av 20 rom. Gjester kan benytte seg av foajeen, med døgnåpen resepsjon, safe og heis. Det er også en garderobe, internettilgang og trådløst internett her. Snacks og drikkevarer kan kjøpes fra automat.De sjarmerende rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, og selvstyrt air condition og oppvarming. De komfortable rommene har også dobbeltseng og safe.Det er mange restauranter i nærheten.

  Se mer
 • Garbi Millenni
  Frakr730Per natt

  Garbi Millennistars

  Parallel, Barcelona , Ronda de sant pau 14 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Dette vakkert renoverte luksushotellet ligger noen få minutters gange unna byens turistsentrum og kun 3 km fra nærmeste strand. Flere berømte turiststeder inkludert Ciutat Vella, Monjuac og El Frente Marítimo, fargerike butikker, restauranter og nattklubber ligger alle i området. Svært gode offentlige transportforbindelser betyr at gjestene lett kan nå ulike områder av byen. Bygd i 2001, tilbyr dette luftkondisjonerte hotellet totalt 46 rom hvorav 9 enkeltrom og 35 dobbeltrom fordelt på 5 etasjer. Hotellets fasiliteter inkluderer en lobby med 24-timers resepsjon, safe og heiser. Det finnes også en bar, konferanserom og internetterminal. Et vaskerirom og medisinske tjenester er også tilgjengelige.

  Se mer
 • Nuevo Triunfo
  Frakr482Per natt

  Nuevo Triunfostars

  Parallel, Barcelona , Carrer de cabanes 34 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 314 anmeldelser fra reisendeBasert på 314 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i fritidsområdet av Barcelona, i kort avstand fra sentrum. Hotellet ligger i lett tilgang til et mangfold av shoppingmuligheter, spisealternativer og underholdningssteder. Dette sjarmerende hotellet tilbyr gjestene en flott beliggenhet fra hvor man kan utforske de mange attraksjonene som denne fortryllende byen har å tilby. Dette sjarmerende hotellet har et attraktivt arkitektonisk design. Gjesterommene er smakfullt designet med klassiske elementer og dekor. Rommene er velutstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Dette fantastiske hotellet appellerer til både forretnings- og fritidsreisende.

  Se mer
 • Paral.lel
  Frakr597Per natt

  Paral.lelstars

  Parallel, Barcelona , Calle poeta cabanyes 5 - 7 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1413 anmeldelser fra reisendeBasert på 1413 anmeldelser fra reisende

  Dette hyggelige hotellet har en sentral beliggenhet i Parallel-området, og er kun en liten spasertur unna sentrum og det historiske sentrum. I området kan gjester finne utallige restauranter, barer samt et utvalg av nattklubber og puber. Hotellet ligger også i gåavstand fra praktiske forbindelser til det offentlige transportnettverket. Dette er det ideelle utgangspunktet for å utforske Barcelona og nærområdet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  12  Hoteller i Parallel
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Parallel

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her