Hoteller i North Diagonal

Finn på kart
 • Novotel Barcelona City
  Frakr1.191Per natt

  Novotel Barcelona CitystarsGreenProgram Icon

  North Diagonal, Barcelona , Avinguda diagonal 201 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter

  Dette byhotellet ligger i en supermoderne bygning med panoramautsikt over byen. Det ligger i Avinguda Diagonal, i hjertet av Barcelona og nær Torre Agbar. Like i nærheten vil gjester finne offentlige transportforbindelser, både buss og trikk er rett utenfor hotellet, og undergrunnslinjen kan nås med en fem minutters spasertur. En rekke restauranter, barer og butikker er også lett tilgjengelig til fots. Flyplassen er ca. 22 km fra hotellet.

  Se mer
 • Vincci Bit Hotel
  Frakr606Per natt

  Vincci Bit Hotelstars

  North Diagonal, Barcelona , Carrer de josep pla 69 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1556 anmeldelser fra reisendeBasert på 1556 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne og elegante hotellet, med innredninger av nasjonale og internasjonale kunstnere, ligger bare en ti minutters spasertur fra stranden Platja de la Nova Mar Bella. Det er en rekke barer, restauranter og butikker i området, og kjøpesenteret Diagonal Mar ligger bare 300 meter unna. Det internasjonale konferansesenteret CCIB, Forum-bygningen og El Maresme-Fòrum metrostasjon er innen gangavstand, og det historiske sentrum av Barcelona kan nås på 15 minutter med metro eller trikk.

  Se mer
 • House by pillow
  Frakr493Per natt

  House by pillowstars

  North Diagonal, Barcelona , Carrer de rubio i ors 3 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 75 anmeldelser fra reisendeBasert på 75 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet ligger i Diagonal N. . Beliggende innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Hotellet ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Kunder vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Med totalt 5 soverom er dette et utmerket sted å bo. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Alle som bor her kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. House by pillow ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Barcelona Princess
  Frakr817Per natt

  Barcelona Princessstars

  North Diagonal, Barcelona , Avinguda diagonal 1 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 46 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3366 anmeldelser fra reisendeBasert på 3366 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger på Avenida Diagonal, i nærheten av Barcelona International Exhibition and Conference Centre (CCIB) og Forum 2004. Beliggenheten er ideell, ikke bare fordi det ligger i det nye forretningsstrøket i byen, men også fordi det ligger nær havna, den marine dyrehagen og undervannsrevene. Stranden ligger om lag 500 meter unna, og Barcelona sentrum er mindre enn 15 minutter fra hotellet. Gaten Ronda Litoral og offentlige transportmidler gjør det enkelt å komme seg til andre attraksjoner.Dette moderne hotellet har blitt et symbol på Barcelona, takket være bygningens uvanlige form og farge. Hotellet har også fått ros for sitt vakre interiør og hengivne service. Hotellet har air condition og til sammen 364 rom, lobby og døgnåpen resepsjon, valutavekslingskontor, garderobe og safe, i tillegg til heiser og konferansefasiliteter. Av spise- og drikkesteder har hotellet en bar, en kafé og en restaurant. Gjester kan også benytte seg av room service og klesvask, internett og medisinsk assistanse. Gjester som kommer med bil kan benytte seg av hotellets parkeringsplass og garasje.Alle rom har moderne design og moderne teknologi, med vekt på gjestenes komfort og velvære. Rommene har eget bad med massasjedusj, hårføner og badekåpe, i tillegg til gratis internett, telefon, satellitt-TV, gratis minibar, gratis safe, bakgrunnsmusikk, stor dobbeltseng og fantastisk panoramautsikt. Air condition og oppvarming sentralstyres.Gjester kan benytte seg av en rekke aktiviteter og fasiliteter. Hotellet har et spektakulært 18 meter langt utendørs svømmebasseng med sjøutsikt. Hotellet har også et velutstyrt treningsstudio med bar, massasjebad, badstue, massasjesenter, bytterom og håndklær.Hotellet har en utmerket og nøye utvalgt a la carte-meny. Gjester kan velge mellom en rekke retter som kombinerer moderne og tradisjonelle middelhavsretter.

  Se mer
 • Via Augusta
  Frakr947Per natt

  Via Augustastars

  North Diagonal, Barcelona , Via augusta 63 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1023 anmeldelser fra reisendeBasert på 1023 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en suveren plassering i L'Eixample. Det ligger kun 500 meter fra den berømte avenyen Paseo de Gracia. Dette hotellet ligger også veldig nær andre kulturelle steder som er interessante for turister. Slik som La Pedrera og Casa Batlló, lokalisert mindre enn 700 meter fra hotellet. Havnen og den nærmeste lokale stranden nås etter en fin, koselig tur gjennom byen. Dette er et perfekt hotell for gjester som vil oppdage Barcelona.

  Se mer
 • The Gates Diagonal Barcelona
  Frakr1.278Per natt

  The Gates Diagonal Barcelonastars

  North Diagonal, Barcelona , Avinguda diagonal 205 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 165 anmeldelser fra reisendeBasert på 165 anmeldelser fra reisende

  Dette eksklusive hotellet har en eksepsjonell beliggenhet ved Plaza de las Glorias og Agbartårnet. Hotellet, designet av Barcelona-arkitekten Juli Capella, er kjent for sin ytre arkitektur og indre design. Beliggende på den viktige gaten Diagonal ligger hotellet vis á vis shoppingsenteret Glòries. Innenfor en avstand på én kilometer finnes et utvalg av restauranter, barer og nattklubber og offentlig transport er tilgjengelig like utenfor hotelldørene. Gaudis Sagrada Familia ligger 20 minutters gange fra hotellet og stranden ligger 1,5 kilometer unna.

  Se mer
 • Hotel Barcelona Condal Mar, managed by Meliá
  Frakr736Per natt

  Hotel Barcelona Condal Mar, managed by Meliástars

  North Diagonal, Barcelona , Cristobal de moura 138 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter

  Dette hotellet er plassert i en av de mest moderne bygningene i sentrum, og befinner seg i et nytt strøk i Barcelona, svært nær det berømte kjøpesenteret Diagonal Mar. Det er beleilig plassert svært nær trikkeholdeplasser og til undergrunnsbanen som tilbyr forbindelser til sentrum av byen på mindre enn 15 minutter. I området vil gjester finne massevis av restauranter, barer og utesteder. Den nærmeste stranden, Mar Bella, kan nås til fots.

  Se mer
 • Barcelona Urbany Hostel
  Frakr374Per natt

  Barcelona Urbany Hostelstars

  North Diagonal, Barcelona , Avinguda meridiana 97 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1373 anmeldelser fra reisendeBasert på 1373 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse herberget er i Diagonal N. . Totalt 84 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Besøkende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Fellesområdene påBarcelona Urbany Hostel er tilrettelagt for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Pere IV
  Frakr950Per natt

  Pere IVstars

  North Diagonal, Barcelona , Carrer de pallars 128-130 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 156 anmeldelser fra reisendeBasert på 156 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Diagonal N. . Med sin beliggenhet innen 2. 7 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 50 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen er innen 1. 3 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 20. 8 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 1. 2 kilometer fra havnen. De 195 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble bygget i 2003. Besøkende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Denne eiendommen tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. På denne eiendommen kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Kunder vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Pere IV tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Noen av tjenestene til Pere IV kan koste ekstra.

  Se mer
 • Ibis Barcelona Pza Glories 22
  Frakr705Per natt

  Ibis Barcelona Pza Glories 22stars

  North Diagonal, Barcelona , Ciutat de granada 99 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2218 anmeldelser fra reisendeBasert på 2218 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet er i Diagonal N. . Med sin beliggenhet innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra eiendommen. Innen 500 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra hotellet. Reisende vil finne flyplassen innen 18. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Overnattingsstedet består av totalt 147 koselige gjesteværelser. Ibis Barcelona Pza Glories 22 ble totalrenovert i 2012. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Alle baderommene på Ibis Barcelona Pza Glories 22 er handicapvennlige. Kunder behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme da dette overnattingsstedet er dyrevennlig. Ibis Barcelona Pza Glories 22 tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  22  Hoteller i North Diagonal
Side  1  av  3
 

Mest populære hoteller - North Diagonal

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her