Hoteller i Granollers

Finn på kart
 • Aparthotel Atenea Valles
  Frakr386Per natt

  Aparthotel Atenea Vallesstars

  Granollers, Barcelona , C/ magallanes/aragón 49 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 281 anmeldelser fra reisendeBasert på 281 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante hotellet ligger i hjertet av Granollers, kun 28 km fra Barcelona. Gjestene vil befinne seg omgitt av et mangfold av butikker, restauranter og barer. Hotellet ligger i kort avstand fra Granollers Centre togstasjon som tilbyr lett tilgang til hjertet av Barcelona. Dette moderne hotellet appellerer til både forretnings- og fritidsreisende. Gjesterommene tilbyr funksjonelt areal og en avslappende atmosfære, perfekt for både arbeid og avslapning. Hotellet tilbyr gjestene et bredt utvalg av eksemplariske fasiliteter som imøtekommer behovene til alle typer reisende på en utsøkt måte.

  Se mer
 • Ibis Barcelona Montmelo
  Frakr438Per natt

  Ibis Barcelona Montmelostars

  Granollers, Barcelona , C. can gordi 1pol. ind. can catalapoligono industr - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 379 anmeldelser fra reisendeBasert på 379 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet er i Granollers Area. Ibis Barcelona Montmelo består av totalt 100 gjesteværelser. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig for stedets gjester i fellesområdene. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Kjæledyr er tillatt på eiendommen. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig.

  Se mer
 • Ciutat Granollers
  Frakr717Per natt

  Ciutat Granollersstars

  Granollers, Barcelona , Turó bruguet 2 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 265 anmeldelser fra reisendeBasert på 265 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger kun 800 meter fra sentrum av Granollers og 25 km fra Barcelona. Det ble fullstendig renovert i 2007. Det har 110 rom og tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert eksklusive pakker med helse, skjønnhet og/eller treningsprogrammer. Gjestene tas imot i en resepsjonshall med 24-timers service. Hotellet tilbyr aviser, hotellsafe og heis. Alle typer tjenester er tilgjengelige. Det finnes en kafé, restaurant og bar. Gratis offentlig parkering er tilgjengelig på stedet, og det finnes gratis trådløs internettilgang i fellesområder. Dette hotellet er homovennlig. Alle rommene er fullt utstyrte med hårføner, individuelt justerbar luftkondisjonering og telefon. De har også minibar, TV og radio. Det er mulig å ønske seg spesifikke rom, slik som brudesuiten, lydtette rom, rom med ikke-røyk ved bestilling.

  Se mer
 • Augusta Bcn Valles
  Frakr681Per natt

  Augusta Bcn Vallesstars

  Granollers, Barcelona , Autopista ap 7 salida 13 bp5002 km 12 5 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Beliggende i Granollers er dette populære hotellet det perfekte stedet for en avslappende ferie. Hotell ble bygget i 1992. Hotell ble oppusset i 2009. Det finnes totalt 102 rom på stedet. Eiendommen består av 100 dobbeltrom, 2 suiter og 3 handikapvennlige rom. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Granollers

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her