Hoteller i Granollers

Finn på kart
 • Ciutat Granollers
  Frakr766Per natt

  Ciutat Granollersstars

  Granollers, Barcelona , Turó bruguet 2 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 275 anmeldelser fra reisendeBasert på 275 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger kun 800 meter fra sentrum av Granollers og 25 km fra Barcelona. Det ble fullstendig renovert i 2007. Det har 110 rom og tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert eksklusive pakker med helse, skjønnhet og/eller treningsprogrammer. Gjestene tas imot i en resepsjonshall med 24-timers service. Hotellet tilbyr aviser, hotellsafe og heis. Alle typer tjenester er tilgjengelige. Det finnes en kafé, restaurant og bar. Gratis offentlig parkering er tilgjengelig på stedet, og det finnes gratis trådløs internettilgang i fellesområder. Dette hotellet er homovennlig. Alle rommene er fullt utstyrte med hårføner, individuelt justerbar luftkondisjonering og telefon. De har også minibar, TV og radio. Det er mulig å ønske seg spesifikke rom, slik som brudesuiten, lydtette rom, rom med ikke-røyk ved bestilling.

  Se mer
 • Aparthotel Atenea Valles
  Frakr561Per natt

  Aparthotel Atenea Vallesstars

  Granollers, Barcelona , C/ magallanes/aragón 49 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 288 anmeldelser fra reisendeBasert på 288 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante hotellet ligger i hjertet av Granollers, kun 28 km fra Barcelona. Gjestene vil befinne seg omgitt av et mangfold av butikker, restauranter og barer. Hotellet ligger i kort avstand fra Granollers Centre togstasjon som tilbyr lett tilgang til hjertet av Barcelona. Dette moderne hotellet appellerer til både forretnings- og fritidsreisende. Gjesterommene tilbyr funksjonelt areal og en avslappende atmosfære, perfekt for både arbeid og avslapning. Hotellet tilbyr gjestene et bredt utvalg av eksemplariske fasiliteter som imøtekommer behovene til alle typer reisende på en utsøkt måte.

  Se mer
 • Holiday Inn Express Montmelo
  Frakr602Per natt

  Holiday Inn Express Montmelostars

  Granollers, Barcelona , Camino de can gordi, 15 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 193 anmeldelser fra reisendeBasert på 193 anmeldelser fra reisende

  Med en unik beliggenhet i nærheten av Circuit de Catalunya Racetrack, gir dette sjarmerende hotellet lett tilgang til motorveien AP-7. Sentrum av Montmelo er rundt 2 kilometer unna, mens de mest berømte attraksjonene i Barcelona er kun 25 minutters kjøring fra dette stilige hotellet. Det tilbyr moderne arkitektur og et utvalg av moderne, komfortable gjesterom hvor alt har blitt designet for å være svært effektivt. De er alle utstyrt med satellitt-TV og trådløst internett. Forretningsreisende vil sette pris på konferansefasilitetene med det siste innen teknisk utstyr.

  Se mer
 • Ibis Barcelona Montmelo
  Frakr531Per natt

  Ibis Barcelona Montmelostars

  Granollers, Barcelona , Can gordi 1 pol. ind. can catalapoligono industr - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 403 anmeldelser fra reisendeBasert på 403 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet er i Granollers Area. Overnattingsstedet består av totalt 100 koselige gjesteværelser. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Ibis Barcelona Montmelo opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Både store og små kjæledyr tillates på Ibis Barcelona Montmelo. Alle de overnattende kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje.

  Se mer
 • Augusta Bcn Valles
  Frakr638Per natt

  Augusta Bcn Vallesstars

  Granollers, Barcelona , Autopista ap 7 salida 13 bp5002 km 12 5 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Beliggende i Granollers er dette populære hotellet det perfekte stedet for en avslappende ferie. Hotell ble bygget i 1992. Hotell ble oppusset i 2009. Det finnes totalt 102 rom på stedet. Eiendommen består av 100 dobbeltrom, 2 suiter og 3 handikapvennlige rom. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Granollers
  Frakr559Per natt

  Granollersstars

  Granollers, Barcelona , Av francesc macià 300 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 118 anmeldelser fra reisendeBasert på 118 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Granollers Area. Dette er ikke et dyrevennlig hotell.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Granollers

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her