Hoteller i Gracia-området

Finn på kart
 • Mellow Youth Hostel
  Frakr1.529Per natt

  Mellow Youth Hostelstars

  Gracia-området, Barcelona , Aguilar 54 - Kart
  2,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 166 anmeldelser fra reisendeBasert på 166 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige herberget kun for voksne ligger i Gracia Area. Overnattingsstedet består av totalt 30 koselige rom. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Mellow Youth Hostel tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Zoilo Apartaments Sagrada Familia
  Frakr4.890Per natt

  Zoilo Apartaments Sagrada Familiastars

  Gracia-området, Barcelona , Travesera de gracia 314 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 44 anmeldelser fra reisendeBasert på 44 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Gracia Area. Med bare 4 gjesteværelser er denne eiendommen perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Zoilo Apartaments Sagrada Familia.

  Se mer
 • Gaudi Residence
  Frakr2.217Per natt

  Gaudi Residencestars

  Gracia-området, Barcelona , Carrer de balmes 62 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 12 anmeldelser fra reisendeBasert på 12 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten er i Gracia Area. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 4 soverom. Gaudi Residence tilbyr trådløs internettforbindelse. Dette overnattingsstedet har ingen døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. De som velger å overnatte her vil sette pris på lufthavnstransporten. Noen av tjenestene til Gaudi Residence kan koste ekstra.

  Se mer
 • Barcelona Apartment Gran de Gracia
  Frakr1.890Per natt

  Barcelona Apartment Gran de Graciastars

  Gracia-området, Barcelona , Gran de gracia 205 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 104 anmeldelser fra reisendeBasert på 104 anmeldelser fra reisende

  Dette leilighetshotellet er ideelt for familier og grupper, men også par og forretningsreisende. Beliggende i sentrum har Leilighetshotell en hensiktsmessig plassering i forhold til hele byen. Sentralbanestasjonen ligger bare en kort gåtur unna. I gåavstand finner gjestene flere buss- og metrostopp. Gjestene kan enkelt komme til og fra flyplassen.

  Se mer
 • Catalonia Barcelona Golf
  Frakr1.174Per natt

  Catalonia Barcelona Golfstars

  Gracia-området, Barcelona , Travessera de gracia 72 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 458 anmeldelser fra reisendeBasert på 458 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Gracia Area. Hotellet rommer 36 koselige rom. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Sensation Authentic Gracia
  Frakr2.347Per natt

  Sensation Authentic Graciastars

  Gracia-området, Barcelona , Travessera de gracia 343 - Kart
   

  Dette sjarmerende hotellet ligger i den kosmopolitanske og historisk rike byen Barcelona. Barcelona-El Prat internasjonale flyplass ligger mindre enn 20 kilometer fra dette hotellet. Dets praktiske beliggenhet med utallige transportforbindelser og nærhet til en myriade av lokale bedrifter og de mest berømte attraksjonene, inkludert La Sagrada Familia, La Casa Mila eller utforske det gotiske kvartalet. De som ønsker å utforske de lokale tradisjonene kan besøke La Casa Vella, hvor de vil få muligheten til å lære flamencokunsten. Dette flotte hotellet tilbyr komfortable innkvarteringsalternativer som består av smakfullt innredete leiligheter som tilbyr en rolig oase etter en lang dag med arbeid eller sightseeing. Alle leilighetene har eget soverom, bad, spiseområdet med fullt utstyrt kjøkkenkrok og gratis Wi-Fi.

  Se mer
 • Park Güell Area
  Frakr1.500Per natt

  Park Güell Areastars

  Gracia-området, Barcelona , Ronda general mitre 226 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 42 anmeldelser fra reisendeBasert på 42 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable leiligheten ligger i Gracia Area. Med sin beliggenhet innen 3. 2 kilometer fra bysentrum, tillater leiligheten lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 250 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 5. 0 kilometer fra eiendommen. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. Park Güell Area ble bygget i 2000. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • La Mare by The Streets
  Frakr1.848Per natt

  La Mare by The Streetsstars

  Gracia-området, Barcelona , Carrer de la mare de deu dels desemparats 23 23 - Kart
   

  Denne flotte leiligheten ligger i Gracia Area. Kunder vil finne flyplassen innen 13. 5 kilometer. Med totalt 8 rom er dette et utmerket sted å bo. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Kjæledyr er ikke tillatt på La Mare by The Streets. Alle som bor her kan benytte garasjen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Gracia Garden
  Frakr1.614Per natt

  Gracia Gardenstars

  Gracia-området, Barcelona , Carrer gran de gracia 14 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 158 anmeldelser fra reisendeBasert på 158 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet er i Gracia Area. Beliggende innen 1. 7 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Hotellet er innen 4. 0 kilometer fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 18. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 4. 0 kilometer fra havnen. Gracia Garden garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 12 soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2018. Gracia Garden tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Denne eiendommen er ideell for forretningsreisende med møteplaner. Noen av tjenestene til Gracia Garden kan koste ekstra.

  Se mer
 • Hotel The Originals Le Palacete
  Frakr1.418Per natt

  Hotel The Originals Le Palacetestars

  Gracia-området, Barcelona , Calle legalitat 10 - Kart
   

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Gracia Area. Totalt 50 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Hotel The Originals Le Palacete tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kjæledyr er ikke tillatt på Hotel The Originals Le Palacete. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  11  Hoteller i Gracia-området
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Gracia-området

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her