Hoteller i Gracia-området

Finn på kart
 • Mellow Youth Hostel
  Frakr589Per natt

  Mellow Youth Hostelstars

  Gracia-området, Barcelona , Aguilar 54 - Kart
  2,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 162 anmeldelser fra reisendeBasert på 162 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Gracia Area, er dette upretensiøse herberget eksklusivt for voksne. Overnattingsstedet rommer 30 koselige soverom. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Noen av tjenestene til Mellow Youth Hostel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Barcelona Apartment Gran de Gracia
  Frakr849Per natt

  Barcelona Apartment Gran de Graciastars

  Gracia-området, Barcelona , Gran de gracia 205 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 84 anmeldelser fra reisendeBasert på 84 anmeldelser fra reisende

  Dette leilighetshotellet er ideelt for familier og grupper, men også par og forretningsreisende. Beliggende i sentrum har Leilighetshotell en hensiktsmessig plassering i forhold til hele byen. Sentralbanestasjonen ligger bare en kort gåtur unna. I gåavstand finner gjestene flere buss- og metrostopp. Gjestene kan enkelt komme til og fra flyplassen.

  Se mer
 • Zoilo Apartaments Sagrada Familia
  Frakr4.865Per natt

  Zoilo Apartaments Sagrada Familiastars

  Gracia-området, Barcelona , Travesera de gracia 314 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 44 anmeldelser fra reisendeBasert på 44 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Gracia Area. Zoilo Apartaments Sagrada Familia garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 4 soverom. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Zoilo Apartaments Sagrada Familia. Kjæledyr er ikke tillatt på Zoilo Apartaments Sagrada Familia.

  Se mer
 • Gaudi Residence
  Frakr924Per natt

  Gaudi Residencestars

  Gracia-området, Barcelona , Carrer de balmes 62 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 10 anmeldelser fra reisendeBasert på 10 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende leiligheten ligger i Gracia Area. Dette koselige overnattingsstedet garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 4 soverom. Gaudi Residence tilbyr trådløs internettforbindelse. Dette overnattingsstedet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, soverom med babyseng. Fellesområdene påGaudi Residence er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Gaudi Residence tilbyr shuttle-service til lufthavnen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • MH Apartments Gracia
  Frakr838Per natt

  MH Apartments Graciastars

  Gracia-området, Barcelona , Carrer verdi 53-55 - Kart
   

  Denne komfortable leiligheten er i Gracia Area. Beliggende innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innen 50 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 4. 5 kilometer fra eiendommen. Kunder vil finne flyplassen innen 14. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 4. 0 kilometer fra havnen. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. MH Apartments Gracia ble totalrenovert i 2016. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Catalonia Barcelona Golf
  Frakr594Per natt

  Catalonia Barcelona Golfstars

  Gracia-området, Barcelona , Travessera de gracia 72 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 445 anmeldelser fra reisendeBasert på 445 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Gracia Area. Hotellet består av totalt 36 koselige gjesteværelser. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Dette hotellet har ingen døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Fellesområdene påCatalonia Barcelona Golf er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Sensation Authentic Gracia
  Frakr843Per natt

  Sensation Authentic Graciastars

  Gracia-området, Barcelona , Travessera de gracia 343 - Kart
   

  Dette sjarmerende hotellet ligger i den kosmopolitanske og historisk rike byen Barcelona. Barcelona-El Prat internasjonale flyplass ligger mindre enn 20 kilometer fra dette hotellet. Dets praktiske beliggenhet med utallige transportforbindelser og nærhet til en myriade av lokale bedrifter og de mest berømte attraksjonene, inkludert La Sagrada Familia, La Casa Mila eller utforske det gotiske kvartalet. De som ønsker å utforske de lokale tradisjonene kan besøke La Casa Vella, hvor de vil få muligheten til å lære flamencokunsten. Dette flotte hotellet tilbyr komfortable innkvarteringsalternativer som består av smakfullt innredete leiligheter som tilbyr en rolig oase etter en lang dag med arbeid eller sightseeing. Alle leilighetene har eget soverom, bad, spiseområdet med fullt utstyrt kjøkkenkrok og gratis Wi-Fi.

  Se mer
 • Suites Center Barcelona
  Frakr867Per natt

  Suites Center Barcelonastars

  Gracia-området, Barcelona , Passeig de gràcia 128 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 88 anmeldelser fra reisendeBasert på 88 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten er i Gracia Area. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Alle de overnattende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Suites Center Barcelona og et av dets 15 gjesteværelser. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 2010. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Suites Center Barcelona er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av rommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Denne eiendommen tilbyr også garasjeplasser for dem som ankommer med bil. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Park Güell Area
  Frakr487Per natt

  Park Güell Areastars

  Gracia-området, Barcelona , Ronda general mitre 226 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 40 anmeldelser fra reisendeBasert på 40 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable leiligheten er i Gracia Area. Beliggende innen 3. 2 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 250 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 5. 0 kilometer fra innkvarteringen. Med totalt 4 soverom er dette et utmerket sted å bo. Park Güell Area ble konstruert i 2000. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Park Güell Area opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Gracia Garden
  Frakr628Per natt

  Gracia Gardenstars

  Gracia-området, Barcelona , Carrer gran de gracia 14 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 158 anmeldelser fra reisendeBasert på 158 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Gracia Area, og er perfekt for homofile. Beliggende innen 1. 7 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste stranden ligger innen 4. 0 kilometer fra innkvarteringen. Reisende vil finne flyplassen innen 18. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 4. 0 kilometer fra havnen. Alle de overnattende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 12 soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2018. Gracia Garden tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Gracia Garden tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Gracia Garden kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  12  Hoteller i Gracia-området
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Gracia-området

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her