Hoteller i Gracia-området

Finn på kart
 • Mellow Youth Hostel
  Frakr1.699Per natt

  Mellow Youth Hostelstars

  Gracia-området, Barcelona , Aguilar 54 - Kart
  2,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 163 anmeldelser fra reisendeBasert på 163 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige herberget som ligger i Gracia Area, er kun for voksne. Totalt antall soverom er 30. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Mellow Youth Hostel. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Gaudi Residence
  Frakr1.315Per natt

  Gaudi Residencestars

  Gracia-området, Barcelona , Carrer de balmes 62 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 10 anmeldelser fra reisendeBasert på 10 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende leiligheten er i Gracia Area. Dette koselige overnattingsstedet garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 4 gjesteværelser. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Gaudi Residence tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Gaudi Residence er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av gjesteværelsene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Gaudi Residence tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Noen av tjenestene til Gaudi Residence kan koste ekstra.

  Se mer
 • Zoilo Apartaments Sagrada Familia
  Frakr4.845Per natt

  Zoilo Apartaments Sagrada Familiastars

  Gracia-området, Barcelona , Travesera de gracia 314 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 44 anmeldelser fra reisendeBasert på 44 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Gracia Area. Zoilo Apartaments Sagrada Familia garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 4 soverom. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Zoilo Apartaments Sagrada Familia. Kjæledyr er ikke tillatt på Zoilo Apartaments Sagrada Familia.

  Se mer
 • Barcelona Apartment Gran de Gracia
  Frakr1.359Per natt

  Barcelona Apartment Gran de Graciastars

  Gracia-området, Barcelona , Gran de gracia 205 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 88 anmeldelser fra reisendeBasert på 88 anmeldelser fra reisende

  Dette leilighetshotellet er ideelt for familier og grupper, men også par og forretningsreisende. Beliggende i sentrum har Leilighetshotell en hensiktsmessig plassering i forhold til hele byen. Sentralbanestasjonen ligger bare en kort gåtur unna. I gåavstand finner gjestene flere buss- og metrostopp. Gjestene kan enkelt komme til og fra flyplassen.

  Se mer
 • MH Apartments Gracia
  Frakr2.142Per natt

  MH Apartments Graciastars

  Gracia-området, Barcelona , Carrer verdi 53-55 - Kart
   

  Denne komfortable leiligheten er i Gracia Area. Beliggende innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innen 50 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 4. 5 kilometer fra eiendommen. Kunder vil finne flyplassen innen 14. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 4. 0 kilometer fra havnen. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. MH Apartments Gracia ble totalrenovert i 2016. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Gracia Garden
  Frakr1.250Per natt

  Gracia Gardenstars

  Gracia-området, Barcelona , Carrer gran de gracia 14 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 158 anmeldelser fra reisendeBasert på 158 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet som ligger i Gracia Area, er et godt alternativ for homofile. Beliggende innen 1. 7 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen er innen 4. 0 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 18. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 4. 0 kilometer fra havnen. Dette koselige hotellet garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 12 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2018. De som velger å overnatte her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Eiendommen tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Suites Center Barcelona
  Frakr1.299Per natt

  Suites Center Barcelonastars

  Gracia-området, Barcelona , Passeig de gràcia 128 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 97 anmeldelser fra reisendeBasert på 97 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten ligger i Gracia Area. Beliggende i sentrum, kan eiendommen lett nås til fots fra mange interessante steder. Reisende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Suites Center Barcelona og et av dets 15 rom. Suites Center Barcelona ble bygget i 2010. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Noen rom kan tilby babyseng til de aller minste. Suites Center Barcelona ønsker ikke kjæledyr velkommen. Alle de overnattende kan benytte stedets egen garasje. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Catalonia Barcelona Golf
  Frakr1.030Per natt

  Catalonia Barcelona Golfstars

  Gracia-området, Barcelona , Travessera de gracia 72 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 450 anmeldelser fra reisendeBasert på 450 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Gracia Area. Hotellet består av totalt 36 koselige gjesteværelser. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Dette hotellet har ingen døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Fellesområdene påCatalonia Barcelona Golf er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Park Güell Area
  Frakr775Per natt

  Park Güell Areastars

  Gracia-området, Barcelona , Ronda general mitre 226 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 40 anmeldelser fra reisendeBasert på 40 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable leiligheten er i Gracia Area. Beliggende innen 3. 2 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 250 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 5. 0 kilometer fra innkvarteringen. Med totalt 4 soverom er dette et utmerket sted å bo. Park Güell Area ble konstruert i 2000. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Park Güell Area opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Gracia City Hostel Barcelona
  Frakr610Per natt

  Gracia City Hostel Barcelonastars

  Gracia-området, Barcelona , Carrer de sant pere martir 18 - Kart
  2,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 429 anmeldelser fra reisendeBasert på 429 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet er i Gracia Area. Beliggende innen 1. 7 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Innen 400 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 4. 0 kilometer fra hotellet. Reisende vil finne flyplassen innen 17. 2 kilometer. Hotellet ligger innen 2. 7 kilometer fra havnen. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. Gracia City Hostel Barcelona gjennomgikk en renovasjon i 2014. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Gracia City Hostel Barcelona tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Dette handicapvennlige overnattingsstedet har forståelse for gjesters ulike behov og tilbyr derfor et antall soverom tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  12  Hoteller i Gracia-området
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Gracia-området

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her