Hoteller i Gothic Quarter

Finn på kart
 • Adagio Gastronòmic
  Frakr394Per natt

  Adagio Gastronòmicstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer de ferran 21 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 582 anmeldelser fra reisendeBasert på 582 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i Barcelonas kulturelle og historiske sentrum, og er omgitt av mange butikker, kafeer, barer og restauranter. Sjøen er om lag én kilometer unna, og det er offentlig transport innen rekkevidde.Dette hotellet ble bygget i 1850 og renovert i 1992, og har 38 rom fordelt på fem etasjer, herunder fire enkeltrom og 34 dobbeltrom. Hotellet har air condition, døgnåpen resepsjon, safe, heis og kafé. Hotellet har også et TV-rom, og tilbyr klesvask.De praktiske, lyse og store rommene har bad/toalett, hårføner, telefon, sentralfyring og safe.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • Rialto
  Frakr525Per natt

  Rialtostars

  Gothic Quarter, Barcelona , Ferran 40-42 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 48 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1976 anmeldelser fra reisendeBasert på 1976 anmeldelser fra reisende

  Dette populære og historiske byhotellet ligger i sentrum av den vakre gamlebyen i Barcelona. Butikker, restauranter, barer og nattklubber ligger kun få meter fra hotellet. Den nærmeste undergrunnsstasjonen, Liceu, ligger om lag 50 meter fra hotellet. Den nærmeste stranden er mindre enn en kilometer unna.Dette hotellet ble bygget på midten av 1800-tallet og renovert i 1992, og har 197 rom (16 enkeltrom og 163 dobbeltrom) fordelt på seks etasjer. Hotellet har en resepsjon som er åpen døgnet rundt, heiser og valutavekslingskontor. Du finner også en kafé, TV-rom, restaurant med air condition, konferansesal, klesvasktilbud og medisinsk assistanse på hotellet. Dette gjør hotellet til et komfortabelt og praktisk sted å bo.De velmøblerte standardrommene har alle eget bad, hårføner, telefon, sentralfyring og safe.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • Barcelona House
  Frakr467Per natt

  Barcelona Housestars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer dels escudellers 19 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1578 anmeldelser fra reisendeBasert på 1578 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante hotellet ligger i Barri Gótic i Barcelona kun 200 meter fra Las Ramblas, mens katedralen og La Boqueria-markedet ligger 600 meter unna. Havnen og shoppingsenteret, Maremagnum, ligger ti minutters gange fra hotellet og til Barcelonetastranden tar det 20 minutter å gå. I området rundt hotellet finnes utallige barer, restauranter og gallerier. Picassomuseet og det fasjonable El Borne-området ligger ti minutter unna.

  Se mer
 • H10 Montcada-Boutique Hotel
  Frakr1.373Per natt

  H10 Montcada-Boutique Hotelstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Via laietana 24 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2344 anmeldelser fra reisendeBasert på 2344 anmeldelser fra reisende

  I Barcelonas gotiske distrikt, like ved Born-området og havnefronten, ligger H10 Montcada-Boutique Hotel som en karakteristisk bygning fra den neoklassiske perioden, typisk for gaten Via Laietana. Det moderne designet på rommene og resepsjonsområdet gjør hotellet ideelt for både forretningsreisende og ferierende. På toppetasjen finnes en jacuzzi og storslått utsikt over byen og havet.

  Se mer
 • Barcelona Hotel Colonial
  Frakr642Per natt

  Barcelona Hotel Colonialstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Via layetana 3 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 918 anmeldelser fra reisendeBasert på 918 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger sentralt i Barcelonas gotiske kvartal. Dette hotellet er ganske nytt og har en utmerket beliggenhet ved siden av Las Ramblas, Plaza Catalunya og Paseo Marítimo Esplanade. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon, hotellsafe, frokostrom og salong. Det er trådløs Internett-tilgang i hele hotellet, og gjestene kan benytte seg av hotellets romservice.

  Se mer
 • Barcelona Catedral
  Frakr1.482Per natt

  Barcelona Catedralstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer dels capellans 4 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2354 anmeldelser fra reisendeBasert på 2354 anmeldelser fra reisende

  Dette boutique-hotellet har en glimrende beliggenhet i det gotiske kvarteret i Barcelona, noen få skritt fra katedralen og den lange gaten Via Laietana, noe som lar besøkende finne mange interessante steder i umiddelbar nærhet samt koselige barer og glimrende restauranter. De komfortable og stilige gjesterommene er smakfullt innredet og oser en varm atmosfære takket være de raffinerte materialene de har, som eik, speil og glass. De som bor på dette hotellet vil sette pris på takterrassen med soldekk og et fantastisk svømmebasseng. Det finnes også et velutstyrt treningsrom for besøkende som vil holde seg i form under oppholdet, samt en hyggelig restaurant som serverer spesialiteter fra Middelhavet.

  Se mer
 • Suizo
  Frakr1.051Per natt

  Suizostars

  Gothic Quarter, Barcelona , Plaza del angel 12 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 421 anmeldelser fra reisendeBasert på 421 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet nyter godt av en ideell plassering for å besøke attraksjonene i denne spennende byen. Hotellet ligger i den gotiske bydelen, i hjertet av Barcelona nær katedralen. Gjestene vil elske å vandre i labyrinten med sjarmerende, smale gater som omgir den imponerende Barcelona-katedralen, kun 200 meter fra hotellet. En kort gåtur vil føre gjestene til det berømte Ramblas, med sine fargerike gateunderholdere og fortauskaféer. En metrostasjon ved siden av hotellet gjør at hele byen enkelt kan nås.

  Se mer
 • EXE Laietana Palace
  Frakr780Per natt

  EXE Laietana Palacestars

  Gothic Quarter, Barcelona , Via laietana 17 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 627 anmeldelser fra reisendeBasert på 627 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger godt plassert i det gotiske kvartalet, nærme den romerske muren og gamlebyen Barcino. Det er kun et par minutter unna Barcelonas katedral og andre severdigheter. Restauranter, barer, puber og offentlig transport er tilgjengelig rett foran hotellet. Den internasjonale flyplassen ligger ca. 12 km fra hotellet. Den ventilerte bygningen har en koselig bar, en pub og et ventilert frokostrom. Rom- og vaskeservice, i tillegg til medisinsk assistanse er del av tjenestene som tilbys på dette hotellet. De komfortable ventilerte rommene er utstyrt med eget bad, dobbelseng eller king-sized seng og safe til leie. Telefon, internettilgang og en minibar / kjøleskap følger også med. Det er en buffetfrokost hver morgen for gjestene.

  Se mer
 • Hcc Montblanc
  Frakr973Per natt

  Hcc Montblancstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Via laietana 61 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1424 anmeldelser fra reisendeBasert på 1424 anmeldelser fra reisende

  Dette renoverte hotellet ligger like ved siden av Plaza Cataluña og Passeig de Grácia. Her kan gjester utforske utallige shopping- og underholdningssteder. Offentlig transport går fra holdeplasser som ligger like foran hotellet.Dette hotellet har til sammen 157 rom, sju enkeltrom og 150 dobbeltrom. Hotellet har også en vakker hage. Andre fasiliteter er en foaje med døgnåpen resepsjon, safe, garasje, parkeringsplass, valutavekslingskontor, heis, room service, klesvask og medisinsk assistanse, i tillegg til en a la carte-restaurant med air condition og røykfritt område. Forretningsgjester kan benytte seg av konferansesalen med internettilgang og trådløst internett.Alle de komfortable rommene har sitteområde, bad, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, minibar, vegg-til-vegg-teppe, safe og sentralfyring.De som ønsker å slappe av, kan benytte seg av hotellets svømmebasseng med solsenger og parasoller, eller av hotellets solarium.Om morgenen kan gjester spise deilige retter fra hotellets frokostbuffet. Til lunsj og middag kan man velge fra a la carte-menyen eller dagens meny.

  Se mer
 • H10 Madison
  Frakr1.138Per natt

  H10 Madisonstars

  Gothic Quarter, Barcelona , C/ dr. joaquim pou 2-4-6 2-4-6 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 301 anmeldelser fra reisendeBasert på 301 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Barrio Gotico. Eiendommen består av totalt 101 soverom. Dette hotellets byggeår dateres tilbake til 2018. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Dette overnattingsstedet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede rom for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Dette hotellet har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag -merket. Besøkende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  33  Hoteller i Gothic Quarter
Side  1  av  4
 

Mest populære hoteller - Gothic Quarter

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her