Hoteller i Esplugues de Llobregat

Finn på kart
 • Lami
  Frakr438Per natt

  Lamistars

  Esplugues de Llobregat, Barcelona , Carrer de laurea miro 278 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 58 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 167 anmeldelser fra reisendeBasert på 167 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige herberget er i Esplugues del Llobregat. Totalt antall gjesteværelser er 67. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2001. Lami sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Lami er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Lami ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • NH Porta de Barcelona
  Frakr623Per natt

  NH Porta de Barcelonastars

  Esplugues de Llobregat, Barcelona , Avenida generalitat de catalunya 2-6 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 557 anmeldelser fra reisendeBasert på 557 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er lokalisert 10 minutter fra sentrum av Barcelona, i turistområdet Sant Just Desvern. Messeområdet, kongressenteret og et levende universitetsområde er alle i nærheten, noe som gjør hotellet ideelt for både forretnings- og fornøyelsesreisende. Fasilitetene inkluderer en foajé med 24-timers resepsjon, en safe, valutaveksling, heis, kafé, bar, TV-rom, en à la carte-restaurant, Wi-Fi i fellesområder og et konferanserom. Rom- og vaskeritjenester, bilparkering og garasje er også tilgjengelig.

  Se mer
 • Abba Garden
  Frakr714Per natt

  Abba Gardenstars

  Esplugues de Llobregat, Barcelona , Carrer de santa rosa 33 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 521 anmeldelser fra reisendeBasert på 521 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har et hageområde med fantastisk utsikt over Barcelona. Shoppingfasiliteter, barer, puber, restauranter og nattklubber er innen rekkevidde fra hotellet. Kun 200 meter unna er det med offentlige transportmidler, så det er enkelt å komme seg rundt i byen.Dette hotellet ble bygget i 2002, og har fem etasjer og en stor og vakker hage. Hotellet har til sammen 138 rom, hvorav 125 er dobbeltrom og 13 er suiter. De komfortable fasilitetene er perfekt for både turister og forretningsreisende. Disse inkluderer døgnåpen resepsjon med safe og valutaveksling. I tillegg har hotellet heiser, en kafé, et TV-rom og en a la carte-restaurant med air condition og et røykfritt område. Hotellet har en konferansesal og en internetterminal. Room service, klesvask, parkeringsplass og garasje er også tilgjengelig.De store rommene har bad, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV og internettilgang. Rommene har også minibar og safe. Alle rom har sentralfyring.Hotellet har et eget treningsstudio og et svømmebasseng. Dersom du ønsker å slappe av, kan du benytte deg av hotellets fluktstoler, parasoller, massasjebad, badstue og solarium.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Esplugues de Llobregat

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her