Hoteller i Eixample

Finn på kart
 • BCN Urban Hotels Gran Rosellon
  Frakr1.383Per natt

  BCN Urban Hotels Gran Rosellonstars

  Eixample, Barcelona , Carrer del rosello 174-176 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 308 anmeldelser fra reisendeBasert på 308 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Eixample. Beliggende innen 1. 3 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 250 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 15. 5 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 13. 6 kilometer fra havnen. Overnattingsstedet består av totalt 62 koselige rom. BCN Urban Hotels Gran Rosellon gjennomgikk en renovasjon i 2015. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. De som velger å overnatte her kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Dette overnattingsstedet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede gjesteværelser for rullestolbrukere. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Denne eiendommen tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Alle som bor her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Acacia Suite
  Frakr1.643Per natt

  Acacia Suitestars

  Eixample, Barcelona , Carrer del comte d'urgell 194 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 293 anmeldelser fra reisendeBasert på 293 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable leilighetshotellet ligger i Eixample. Beliggende innen 1. 7 kilometer fra bysentrum, tillater leilighetshotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste stranden ligger innen 4. 0 kilometer fra innkvarteringen. De 26 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble konstruert i 1996. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Acacia Suite tilbyr også en garasje til gjester som ankommer med bil. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Bcn Urban Hotels Del Comte
  Frakr1.122Per natt

  Bcn Urban Hotels Del Comtestars

  Eixample, Barcelona , Carrer de la diputació 142-148 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 680 anmeldelser fra reisendeBasert på 680 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er kun for voksne, og ligger i Eixample. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 3. 0 kilometer fra innkvarteringen. Eiendommen består av totalt 42 koselige rom. Dette hotellet ble oppusset 2016. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Bcn Urban Hotels Del Comte er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av rommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Alle baderommene på Bcn Urban Hotels Del Comte er handicapvennlige. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Sunotel Central
  Frakr1.362Per natt

  Sunotel Centralstars

  Eixample, Barcelona , Av. gran vía de les corts catalanes 570 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 958 anmeldelser fra reisendeBasert på 958 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Eixample. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Offentlige transportforbindelser er 2. 0 kilometer unna. Eiendommen er innen 3. 5 kilometer fra nærmeste strand. De 81 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Sunotel Central ble totalrenovert i 2015. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er beklageligvis ingen soverom hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Sunotel Central tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Sunotel Club Central
  Frakr1.322Per natt

  Sunotel Club Centralstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de valencia 157 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 524 anmeldelser fra reisendeBasert på 524 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Eixample. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Stedet teller totalt 88 innbydende rom. Denne eiendommen ble etablert i 2013. Gjester kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Sunotel Club Central tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Alle som bor her og ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Petit Palace Museum
  Frakr1.798Per natt

  Petit Palace Museumstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de la diputacio 250 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1347 anmeldelser fra reisendeBasert på 1347 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er sentralt plassert i Barcelonas forretningsstrøk og har en helt spesiell beliggenhet nær de viktigste turistattraksjonene, for eksempel Paseo de Gracia, det gotiske kvartalet og Plaza Cataluña. Hotellet ligger i den bemerkelsesverdige jugendstilbygningen, Casa Garriga Nogues. Hotellet er ideelt både til forretnings- og feriereisende. Fasilitetene omfatter en restaurant og en snackbar/kafé.

  Se mer
 • Vincci Mae
  Frakr1.890Per natt

  Vincci Maestars

  Eixample, Barcelona , Avinguda diagonal 596 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter

  Dette hotellet ligger utmerket til på Avenida Diagonal sentralt i Barcelona og med enkel adgang til et enormt utvalg av byens forretninger, restauranter, barer og attraksjoner. Hotellets sentrale plassering gir gjester enkel adgang til alle byens viktigste severdigheter, og med sin attraktive arkitektur blender det seg elegant inn i de artistiske omgivelsene. Rommene er overdådig innredet og designet i lyse farger som skaper en avslappende atmosfære. Hotellet tilbyr i øvrig en lang rekke fasiliteter som sørger for å gi gjestene et uforglemmelig opphold.

  Se mer
 • Catalonia Diagonal Centro
  Frakr1.500Per natt

  Catalonia Diagonal Centrostars

  Eixample, Barcelona , Carrer de balmes 142-146 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 672 anmeldelser fra reisendeBasert på 672 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Eixample. Totalt 84 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2004. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Catalonia Diagonal Centro. Kunder kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Catalonia Diagonal Centro tilbyr ikke babysenger. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Catalonia Diagonal Centro. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Glories
  Frakr1.047Per natt

  Gloriesstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de padilla 173 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 48 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 662 anmeldelser fra reisendeBasert på 662 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Eixample. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innkvarteringen er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 20. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 50 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra hotellet. Reisende vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 5. 0 kilometer fra havnen. Totalt antall rom er 67. Dette hotellet ble sist renovert i 2002. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Glories tilbyr også babysenger ved forespørsel. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. For å gjøre oppholdet enklere kan alle de overnattende benytte garasjefasilitetene. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • El Palace
  Frakr2.862Per natt

  El Palacestars

  Eixample, Barcelona , Gran via de les corts catalanes 668 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2098 anmeldelser fra reisendeBasert på 2098 anmeldelser fra reisende

  I hjertet av bysentrum, nær Las Ramblas og i det mest prestisjefylte shoppingstrøket, er hotellet omgitt av boulevarder, teatre og banker. Hotellet har to restauranter, en bar og et luksuriøst spa. Paseo de Gracia og andre turistattraksjoner, restauranter, en overflod av butikker, livlige barer og nattklubber og stranden er alle enkle å nå til fots. Fasilitetene omfatter en lobby med døgnåpen resepsjon, safe, valutaveksling, heiser, kafé, TV-rom, konferanserom, Internett-tilgang, parkeringsmuligheter og garasje.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  90  Hoteller i Eixample
Side  1  av  9
 

Mest populære hoteller - Eixample

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler