Hoteller i Cornella del Llobregat

Finn på kart
 • Campanile Barcelona Cornella
  Frakr543Per natt

  Campanile Barcelona Cornellastars

  Cornella del Llobregat, Barcelona , Avinguda del maresme 7 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 493 anmeldelser fra reisendeBasert på 493 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en hovedplassering i hjertet av forretningsområdet WTC Almeda Cornella. Hotellet er plassert nær auditoriet og Fira Cornell. Forbindelser til offentlig transport finnes i nærheten, noe som plasserer mange av områdets severdigheter innen enkel rekkevidde. Dette herlige hotellet er plassert rett ved Estadio del Espanyol de Barcelona, og er praktisk lokalisert bare 5 km fra Barcelonas flyplass. Dette herlige hotellet ønsker gjestene velkommen med varm gjestfrihet og førsteklasses service. Gjesterommene tilbyr et komfortabelt miljø, både for komfortabelt arbeid og hvile. Hotellet har en delikat restaurant, en bar og en kafé. Forretningsreisende vil sette pris på de fantastiske konferansefasilitetene.

  Se mer
 • Novotel Barcelona Cornella
  Frakr1.051Per natt

  Novotel Barcelona CornellastarsGreenProgram Icon

  Cornella del Llobregat, Barcelona , Avinguda del maresme 78 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1383 anmeldelser fra reisendeBasert på 1383 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Cornella del Llobregat, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innen 300 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 6. 0 kilometer. Totalt antall soverom er 153. Novotel Barcelona Cornella ble konstruert i 2004. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. De som velger å overnatte her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 6 handicapvennlig rom. Dyrevenner kommer til å nyte oppholdet på dette kjæledyrvennlige hotellet. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Novotel Barcelona Cornella fører en bærekraftig politikk. Reisende kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Novotel Barcelona Cornella er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. Novotel Barcelona Cornella kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • NH Cornella
  Frakr585Per natt

  NH Cornellastars

  Cornella del Llobregat, Barcelona , Avinguda can corts 11-13 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 589 anmeldelser fra reisendeBasert på 589 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i handelsdistriktet Cornellà del Llobregat, bare en 15 minutters tur med T-banen fra sentrum i Barcelona. Utallige barer, restauranter og en nattklubb ligger i nærheten. Flyplassen ligger ca. 5 km fra hotellet. Dette seks-etasjers hotellet ble bygget i 2002 og består av 77 dobbeltrom og 1 suite. Det inneholder blant annet en kafé, en bar og en luftkondisjonert à la carte-restaurant. Hotellet inneholder også et konferanserom og et TV-rom. En parkeringsplass og en garasje er tilgjengelig for dem som ankommer med bil. De komfortable rommene inneholder også et baderom. Alle rommene er velutstyrt som standard. Det finnes et svømmebasseng i utendørskomplekset samt en solterrasse med solsenger og parasoller klare til bruk. Gjestene kan velge frokost fra en rikholdig buffé.

  Se mer
 • Ibis Barcelona Cornella
  Frakr564Per natt

  Ibis Barcelona CornellastarsGreenProgram Icon

  Cornella del Llobregat, Barcelona , Albert einstein 53-55 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1128 anmeldelser fra reisendeBasert på 1128 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet ligger i Cornella del Llobregat. Ibis Barcelona Cornella består av totalt 122 gjesteværelser. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Kunder behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme da dette hotellet er dyrevennlig. Det finnes parkeringsmuligheter på Ibis Barcelona Cornella. Dette overnattingsstedet har forpliktet seg til å overholde en miljøvennlig praksis.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Cornella del Llobregat

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her