Hoteller i Barcelona - Sea Front - strandområde

Finn på kart
 • Golden Tulip Barcelona
  Frakr1.610Per natt

  Golden Tulip Barcelonastars

  Barcelona - Sea Front - strandområde, Barcelona , Calle ávila, 135 135-139 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 305 anmeldelser fra reisendeBasert på 305 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Paseo Marítimo / Playa. Beliggende innen 2. 2 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 600 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet er innen 1. 6 kilometer fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 19. 6 kilometer. Hotellet ligger innen 8. 8 kilometer fra havnen. Totalt antall soverom er 158. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2017. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Reisende kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Golden Tulip Barcelona inkluderer en gjestegarasje. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Pullman Barcelona Skipper
  Frakr2.656Per natt
  4,3/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2799 anmeldelser fra reisendeBasert på 2799 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet som ligger i Paseo Marítimo / Playa, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra innkvarteringen. De 241 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble konstruert i 2006. Besøkende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 4 handicapvennlige gjesteværelser. Dette er et dyrevennlig hotell. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Pullman Barcelona Skipper tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. De som velger å overnatte her kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle besøkende. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hotel Front Maritim
  Frakr1.348Per natt

  Hotel Front Maritimstars

  Barcelona - Sea Front - strandområde, Barcelona , Passeig de garcia faria 69-71 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1126 anmeldelser fra reisendeBasert på 1126 anmeldelser fra reisende

  Dette fremragende byhotellet har en fabelaktig plassering tett på havet og det store messe- og konferansesenteret i Barcelona. Hotellet ligger like ved offentlig transport, noe som gir gjestene mulighet til å bevege seg enkelt rundt i byen og dens store utvalg av barer, restauranter og forretninger. Dette er en av Barcelonas bedre plasseringer som gir god mulighet til å oppleve de mange severdighetene byen har å tilby, både for forretningsreisende og ferierende. Hotellet er moderne innredet med varme høstnyanser og hotellet byr på stor grad av gjestfrihet, upåklagelig service og fokus på detaljene. Rommene er velutstyrte og har beroligende nyanser samt tregulv for å skape en sjarmerende stil. På hotellet kan man også nå å brenne kalorier i treningslokalet eller nyte et avslappende og revitaliserende dampbad og sauna.

  Se mer
 • Attica 21 Barcelona Mar
  Frakr1.497Per natt

  Attica 21 Barcelona Marstars

  Barcelona - Sea Front - strandområde, Barcelona , Carrer dels provencals 10 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 715 anmeldelser fra reisendeBasert på 715 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i det nye Diagonal Mar-området i Barcelona, kun 200 meter fra nærmeste strand, og med utallige shopping- og underholdningssteder i nærområdet. Hotellet ble bygget i 2000 og har 75 rom fordelt på fem etasjer. Et bredt utvalg fasiliteter er tilgjengelig for hotellets gjester, blant annet en elegant foajé med heis og døgnåpen resepsjon og en kafé som serverer lekre drinks. Forretningsreisende kan benytte seg av hotellets internett og velutstyrte konferansefasiliteter. Det er parkering tilgjengelig for dem som ankommer med bil.

  Se mer
 • Ibis Styles Barcelona City
  Frakr1.386Per natt
  5,0/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 744 anmeldelser fra reisendeBasert på 744 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Paseo Marítimo / Playa. Dette hotellet tilbyr totalt 213 gjesteværelser. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Resepsjonen er døgnåpen. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Alle baderommene på dette handicapvennlige hotellet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Denne eiendommen tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Ibis Styles Barcelona City er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Hotellet tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Occidental Atenea Mar
  Frakr1.396Per natt

  Occidental Atenea Marstars

  Barcelona - Sea Front - strandområde, Barcelona , Paseo garcía faria, 37-47 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 62 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet kun for voksne ligger i Paseo Marítimo / Playa. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Ikke langt unna vil besøkende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 16. 2 kilometer. Totalt 191 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2003. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Occidental Atenea Mar. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kjæledyr er ikke tillatt på Occidental Atenea Mar. Alle som bor her kan benytte garasjen. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. De som ønsker et avslappende avbrekk fra hverdagen kan benytte seg av stedets innbydende helse- og wellnessfasiliteter. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Occidental Atenea Mar kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Villa Olimpic@ Suites Hotel and Spa
  Frakr1.597Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 127 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 838 anmeldelser fra reisendeBasert på 838 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger mellom gatene i Pallars og Alava, i 22 @ i Barcelona, ​​nær store turistattraksjoner og forretningssentre i byen som Olympic Village, Port of Barcelona og kongressenteret CCIB. Rommene er elegante dekor. Den stilige baren og restauranten serverer fastsatte menyer og a la carte retter fra Middelhavet. Dette hotellet ligger en 15 minutters gange fra havnen i Barcelona, ​​100 meter fra Bogatell t-banestasjon og 5 minutters gange fra den livlige delen av den olympiske landsbyen.

  Se mer
 • Vincci Maritimo
  Frakr1.470Per natt

  Vincci Maritimostars

  Barcelona - Sea Front - strandområde, Barcelona , Carrer de llull 340 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1262 anmeldelser fra reisendeBasert på 1262 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Paseo Marítimo / Playa. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste stranden ligger innen 300 meter fra eiendommen. Eiendommen består av 144 gjesteværelser. Dette hotellet ble etablert i 2003. Vincci Maritimo sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Vincci Maritimo tilbyr også babysenger ved forespørsel. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Dette overnattingsstedet har blitt designet med et ønske om å imøtekomme de strengeste miljømessige krav og er belønnet med ISO 14001-sertifiserte hoteller og restauranter-merket. Alle som bor her kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Vincci Maritimo tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • H10 Marina Barcelona
  Frakr2.180Per natt

  H10 Marina Barcelonastars

  Barcelona - Sea Front - strandområde, Barcelona , Avinguda del bogatell 64-68 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2914 anmeldelser fra reisendeBasert på 2914 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Paseo Marítimo / Playa. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra eiendommen. Besøkende vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. De 235 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. H10 Marina Barcelona ble komplett oppusset i 2007. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på H10 Marina Barcelona. H10 Marina Barcelona tilbyr døgnåpen resepsjon. H10 Marina Barcelona tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. H10 Marina Barcelona tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. De som jakter fred og ro finner dette blant de mange helse- og velværefasilitetene på H10 Marina Barcelona. H10 Marina Barcelona legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Eurohotel Diagonal Port
  Frakr1.099Per natt
  3,7/5
  Kundeomtalerav 38 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 689 anmeldelser fra reisendeBasert på 689 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Paseo Marítimo / Playa, er et godt alternativ for familier. Med sin beliggenhet innen 3. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil finne de viktigste underholdningsstedene 1. 5 kilometer unna. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 5. 5 kilometer fra innkvarteringen. Innen 50 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 50 meter fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Overnattingsstedet består av 115 soverom. Eurohotel Diagonal Port ble konstruert i 2001. Alle de overnattende kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Eurohotel Diagonal Port er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Dette hotellet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede rom for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Eurohotel Diagonal Port. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. De som velger å overnatte her kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  16  Hoteller i Barcelona - Sea Front - strandområde
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Barcelona - Sea Front - strandområde

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her