Hoteller i Barcelona - Sea Front - strandområde

Finn på kart
 • Hotel Front Maritim
  Frakr1.192Per natt

  Hotel Front Maritimstars

  Barcelona - Sea Front - strandområde, Barcelona , Passeig de garcia faria 69-71 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1103 anmeldelser fra reisendeBasert på 1103 anmeldelser fra reisende

  Dette fremragende byhotellet har en fabelaktig plassering tett på havet og det store messe- og konferansesenteret i Barcelona. Hotellet ligger like ved offentlig transport, noe som gir gjestene mulighet til å bevege seg enkelt rundt i byen og dens store utvalg av barer, restauranter og forretninger. Dette er en av Barcelonas bedre plasseringer som gir god mulighet til å oppleve de mange severdighetene byen har å tilby, både for forretningsreisende og ferierende. Hotellet er moderne innredet med varme høstnyanser og hotellet byr på stor grad av gjestfrihet, upåklagelig service og fokus på detaljene. Rommene er velutstyrte og har beroligende nyanser samt tregulv for å skape en sjarmerende stil. På hotellet kan man også nå å brenne kalorier i treningslokalet eller nyte et avslappende og revitaliserende dampbad og sauna.

  Se mer
 • Occidental Atenea Mar
  Frakr947Per natt

  Occidental Atenea Marstars

  Barcelona - Sea Front - strandområde, Barcelona , Paseo garcía faria, 37-47 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 61 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet som ligger i Paseo Marítimo / Playa, er kun for voksne. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Ikke langt unna vil reisende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Besøkende vil finne flyplassen innen 16. 2 kilometer. Totalt 191 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Occidental Atenea Mar. Occidental Atenea Mar ble bygget i 2003. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Occidental Atenea Mar. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Occidental Atenea Mar inkluderer en gjestegarasje. Dette overnattingsstedet har et variert utvalg av spisested. Reisende kan slappe av og samle nye krefter i stedets wellness-avdeling. Dette hotellet inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • 4 Barcelona
  Frakr948Per natt

  4 Barcelonastars

  Barcelona - Sea Front - strandområde, Barcelona , Carrer del doctor trueta 164 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1438 anmeldelser fra reisendeBasert på 1438 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i nærheten av stranden Bogatell, i den rolige bydelen Poblenou. Hotellet ligger rundt 5 km fra sentrum av Barcelona og tilbyr lett tilgang til Ronda del Litoral. Dette by- og forretningshotellet som ble bygd i 2009 er ideelt for gjester som er på jakt etter en rolig beliggenhet for jobb eller fritid. De moderne rommene har alle en overflod av naturlig lys og kommer utstyrt med høyhastighets internettilgang og eget bad. Fritidsalternativer som tilbys på hotellet inkluderer et treningssenter, en badstue og et damprom. Gjester kan også nyte en massasje som er tilgjengelig på forespørsel.

  Se mer
 • Ibis Styles Barcelona City
  Frakr1.238Per natt
  5,0/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 683 anmeldelser fra reisendeBasert på 683 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i Paseo Marítimo / Playa. Ibis Styles Barcelona City består av totalt 213 soverom. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på Ibis Styles Barcelona City. Ibis Styles Barcelona City tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Alle rommene på dette handicapvennlige overnattingsstedet er tilrettelagt rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Ibis Styles Barcelona City. Dette overnattingsstedet tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Dette overnattingsstedet er ideelt for forretningsreisende med møteplaner. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Golden Tulip Barcelona
  Frakr979Per natt

  Golden Tulip Barcelonastars

  Barcelona - Sea Front - strandområde, Barcelona , Calle ávila, 135 135-139 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 248 anmeldelser fra reisendeBasert på 248 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Paseo Marítimo / Playa. Beliggende innen 2. 2 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innen 600 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 1. 6 kilometer fra eiendommen. Gjester vil finne flyplassen innen 19. 6 kilometer. Hotellet ligger innen 8. 8 kilometer fra havnen. Det finnes totalt 158 gjesteværelser på Golden Tulip Barcelona. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2017. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Gjester kan benytte garasjen. Noen av tjenestene til Golden Tulip Barcelona kan koste ekstra.

  Se mer
 • Vincci Maritimo
  Frakr1.198Per natt

  Vincci Maritimostars

  Barcelona - Sea Front - strandområde, Barcelona , Carrer de llull 340 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1222 anmeldelser fra reisendeBasert på 1222 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Paseo Marítimo / Playa. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste stranden ligger innen 300 meter fra innkvarteringen. Totalt antall soverom er 144. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2003. Besøkende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Vincci Maritimo tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Hotellet tilbyr parkering og garasje. Forpliktet til å føre en miljøvennlig praksis er dette overnattingsstedet internasjonalt anerkjent av Environmental Management Systems som ISO/EMAS og/eller bærer av Sustainable Tourism-sertifikatet tildelt av Global Sustainable Tourism Council (GSTC). Vincci Maritimo legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Dette hotellet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ilunion Barcelona
  Frakr1.223Per natt

  Ilunion Barcelonastars

  Barcelona - Sea Front - strandområde, Barcelona , Carrer de ramon turro 196-198 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 65 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1567 anmeldelser fra reisendeBasert på 1567 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i hjertet av byens tekniske @22 distrikt, og dette stilige og moderne hotellet er et utmerket valg for forretningsreisende. Det har et treningsstudio og en takterrasse med basseng og en fantastisk utsikt over byen. Metrostasjonene Llacuna og Poblenou ligger bare noen få skritt unna og gir en enkel kommunikasjon til sentrum og andre deler av byen, CCIB-kongressenteret ligger i gangavstand.

  Se mer
 • Villa Olimpic@ Suites Hotel and Spa
  Frakr1.244Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 127 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 782 anmeldelser fra reisendeBasert på 782 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger mellom gatene i Pallars og Alava, i 22 @ i Barcelona, ​​nær store turistattraksjoner og forretningssentre i byen som Olympic Village, Port of Barcelona og kongressenteret CCIB. Rommene er elegante dekor. Den stilige baren og restauranten serverer fastsatte menyer og a la carte retter fra Middelhavet. Dette hotellet ligger en 15 minutters gange fra havnen i Barcelona, ​​100 meter fra Bogatell t-banestasjon og 5 minutters gange fra den livlige delen av den olympiske landsbyen.

  Se mer
 • Pullman Barcelona Skipper
  Frakr2.374Per natt
  4,3/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2730 anmeldelser fra reisendeBasert på 2730 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet som ligger i Paseo Marítimo / Playa, er et godt alternativ for familier. Med sin beliggenhet innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Hotellet ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Eiendommen består av totalt 241 rom. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2006. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Resepsjonen er døgnåpen. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. Alle baderommene på dette handicapvennlige hotellet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Hvorfor ikke ta med deg ditt firbeinte familiemedlem og bo på Pullman Barcelona Skipper?Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Denne eiendommen legger vekt på å tilby helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til den kroppsbevisste gjest på jakt etter et avslappende opphold. Gjester kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle de som velger å overnatte her. Noen av tjenestene til Pullman Barcelona Skipper kan koste ekstra.

  Se mer
 • Travelodge Barcelona Poblenou
  Frakr1.030Per natt

  Travelodge Barcelona Poblenoustars

  Barcelona - Sea Front - strandområde, Barcelona , Calle llull - el poblenou 170 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1878 anmeldelser fra reisendeBasert på 1878 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Sant Marti, Barcelona er dette feriehotellet 600 meter fra Bogatell-stranden. Det ligger også i nærheten av Sagrada Familia, Arc de Triomf og Barcelona-katedralen. En metrostasjon finnes kun noen få hundre meter unna og forbinder hotellet med sentrum av Barcelona. Hotellet består av totalt 250 luftkondisjonerte gjesterom utstyrt med flatskjerms-TV og egne bad. Alle enheter har parkettgulv og er utformet i fargerik enkelhet. Trådløs internettilgang på rommet er også tilgjengelig og er gratis på hotellets fellesområder. Dette er et røykfritt hotell. En restaurant er tilgjengelig på stedet og andre spisealternativer finnes nedover gaten. Hotellet har en kafé og en elegant loungebar.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  15  Hoteller i Barcelona - Sea Front - strandområde
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Barcelona - Sea Front - strandområde

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her