Hoteller i Barcelona - Sea Front - strandområde

Finn på kart
 • Attica 21 Barcelona Mar
  Frakr633Per natt

  Attica 21 Barcelona Marstars

  Barcelona - Sea Front - strandområde, Barcelona , Carrer dels provencals 10 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 683 anmeldelser fra reisendeBasert på 683 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i det nye Diagonal Mar-området i Barcelona, kun 200 meter fra nærmeste strand, og med utallige shopping- og underholdningssteder i nærområdet. Hotellet ble bygget i 2000 og har 75 rom fordelt på fem etasjer. Et bredt utvalg fasiliteter er tilgjengelig for hotellets gjester, blant annet en elegant foajé med heis og døgnåpen resepsjon og en kafé som serverer lekre drinks. Forretningsreisende kan benytte seg av hotellets internett og velutstyrte konferansefasiliteter. Det er parkering tilgjengelig for dem som ankommer med bil.

  Se mer
 • Ibis Styles Barcelona City
  Frakr890Per natt
  5,0/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 658 anmeldelser fra reisendeBasert på 658 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet ligger i Paseo Marítimo / Playa. Eiendommen består av 213 gjesteværelser. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Ibis Styles Barcelona City tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Alle soverommene på Ibis Styles Barcelona City er tilrettelagt for rullestolbrukere. Ibis Styles Barcelona City ønsker ikke kjæledyr velkommen. Ibis Styles Barcelona City tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Ibis Styles Barcelona City er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle typer kunder. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Occidental Atenea Mar
  Frakr689Per natt

  Occidental Atenea Marstars

  Barcelona - Sea Front - strandområde, Barcelona , Paseo garcía faria, 37-47 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 61 Synspunkter

  Dette flotte hotellet kun for voksne ligger i Paseo Marítimo / Playa. Kunder vil finne flyplassen innen 16. 2 kilometer. Det finnes totalt 191 soverom på Occidental Atenea Mar. Dette hotellet ble konstruert i 2003. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Occidental Atenea Mar tilbyr ikke babysenger. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Reisende kan benytte stedets egen garasje. Occidental Atenea Mar byr på et variert utvalg av spisested. Behøver man å virkelig slappe av kan de som velger å overnatte her benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. Eiendommen tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Front Maritim
  Frakr556Per natt

  Hotel Front Maritimstars

  Barcelona - Sea Front - strandområde, Barcelona , Passeig de garcia faria 69-71 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1095 anmeldelser fra reisendeBasert på 1095 anmeldelser fra reisende

  Dette fremragende byhotellet har en fabelaktig plassering tett på havet og det store messe- og konferansesenteret i Barcelona. Hotellet ligger like ved offentlig transport, noe som gir gjestene mulighet til å bevege seg enkelt rundt i byen og dens store utvalg av barer, restauranter og forretninger. Dette er en av Barcelonas bedre plasseringer som gir god mulighet til å oppleve de mange severdighetene byen har å tilby, både for forretningsreisende og ferierende. Hotellet er moderne innredet med varme høstnyanser og hotellet byr på stor grad av gjestfrihet, upåklagelig service og fokus på detaljene. Rommene er velutstyrte og har beroligende nyanser samt tregulv for å skape en sjarmerende stil. På hotellet kan man også nå å brenne kalorier i treningslokalet eller nyte et avslappende og revitaliserende dampbad og sauna.

  Se mer
 • Vincci Maritimo
  Frakr660Per natt

  Vincci Maritimostars

  Barcelona - Sea Front - strandområde, Barcelona , Carrer de llull 340 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 33 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1201 anmeldelser fra reisendeBasert på 1201 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Paseo Marítimo / Playa. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 300 meter fra hotellet. Denne eiendommen tilbyr totalt 144 rom. Vincci Maritimo ble konstruert i 2003. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Gjester kan be om at deres gjesteværelser utstyres med babyseng. Vincci Maritimo ønsker ikke kjæledyr velkommen. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. Dette miljøvennlige overnattingsstedet har mottatt ISO 14001-sertifiserte hoteller og restauranter-merket. Denne eiendommen har et variert utvalg av spisested. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Vincci Maritimo kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • 4 Barcelona
  Frakr620Per natt

  4 Barcelonastars

  Barcelona - Sea Front - strandområde, Barcelona , Carrer del doctor trueta 164 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1424 anmeldelser fra reisendeBasert på 1424 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i nærheten av stranden Bogatell, i den rolige bydelen Poblenou. Hotellet ligger rundt 5 km fra sentrum av Barcelona og tilbyr lett tilgang til Ronda del Litoral. Dette by- og forretningshotellet som ble bygd i 2009 er ideelt for gjester som er på jakt etter en rolig beliggenhet for jobb eller fritid. De moderne rommene har alle en overflod av naturlig lys og kommer utstyrt med høyhastighets internettilgang og eget bad. Fritidsalternativer som tilbys på hotellet inkluderer et treningssenter, en badstue og et damprom. Gjester kan også nyte en massasje som er tilgjengelig på forespørsel.

  Se mer
 • Ilunion Barcelona
  Frakr515Per natt

  Ilunion Barcelonastars

  Barcelona - Sea Front - strandområde, Barcelona , Carrer de ramon turro 196-198 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 65 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1534 anmeldelser fra reisendeBasert på 1534 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i hjertet av byens tekniske @22 distrikt, og dette stilige og moderne hotellet er et utmerket valg for forretningsreisende. Det har et treningsstudio og en takterrasse med basseng og en fantastisk utsikt over byen. Metrostasjonene Llacuna og Poblenou ligger bare noen få skritt unna og gir en enkel kommunikasjon til sentrum og andre deler av byen, CCIB-kongressenteret ligger i gangavstand.

  Se mer
 • Travelodge Barcelona Poblenou
  Frakr483Per natt

  Travelodge Barcelona Poblenoustars

  Barcelona - Sea Front - strandområde, Barcelona , Calle llull - el poblenou 170 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1848 anmeldelser fra reisendeBasert på 1848 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Sant Marti, Barcelona er dette feriehotellet 600 meter fra Bogatell-stranden. Det ligger også i nærheten av Sagrada Familia, Arc de Triomf og Barcelona-katedralen. En metrostasjon finnes kun noen få hundre meter unna og forbinder hotellet med sentrum av Barcelona. Hotellet består av totalt 250 luftkondisjonerte gjesterom utstyrt med flatskjerms-TV og egne bad. Alle enheter har parkettgulv og er utformet i fargerik enkelhet. Trådløs internettilgang på rommet er også tilgjengelig og er gratis på hotellets fellesområder. Dette er et røykfritt hotell. En restaurant er tilgjengelig på stedet og andre spisealternativer finnes nedover gaten. Hotellet har en kafé og en elegant loungebar.

  Se mer
 • Hesperia del Mar
  Frakr707Per natt

  Hesperia del Marstars

  Barcelona - Sea Front - strandområde, Barcelona , Carrer d espronceda 6 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 657 anmeldelser fra reisendeBasert på 657 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Paseo Marítimo / Playa. Eiendommen ligger innen 50 meter fra nærmeste strand. Totalt 84 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellet ble konstruert i 2001. Hesperia del Mar sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Det er beklageligvis ingen soverom hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Det finnes parkeringsmuligheter på Hesperia del Mar. Hesperia del Mar kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • H10 Marina Barcelona
  Frakr801Per natt

  H10 Marina Barcelonastars

  Barcelona - Sea Front - strandområde, Barcelona , Avinguda del bogatell 64-68 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2808 anmeldelser fra reisendeBasert på 2808 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Paseo Marítimo / Playa. Eiendommen ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Totalt 235 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2007. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på H10 Marina Barcelona. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Kjæledyr er ikke tillatt på H10 Marina Barcelona. Denne eiendommen tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Reisende vil sette pris på helse- og velværefasilitetene på H10 Marina Barcelona. Alle som bor her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på H10 Marina Barcelona. Noen av tjenestene til H10 Marina Barcelona kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  15  Hoteller i Barcelona - Sea Front - strandområde
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Barcelona - Sea Front - strandområde

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her