Hoteller i Barcelona Omgivelsene

Finn på kart
 • HC Mollet Barcelona
  Frakr460Per natt

  HC Mollet Barcelonastars

  Mollet del Valles, Barcelona , Carrer de can flequer 30 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 95 anmeldelser fra reisendeBasert på 95 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger ideelt til i Mollet del Vallés, kun 4 km fra racerbanen Circuit de Catalunya i Montmeló og 18 km fra Barcelonas sentrum. Derfor ligger det perfekt til for både forretningsreisende og de som er på ferie og vil utforske området. Dette moderne hotellet tilbyr mange nyttige tjenester, inkludert gratis internett, 24-timers kaffetjeneste og gratis sen utsjekk. Hotellet har også restaurant som serverer fersk, lokal mat, og frokost serveres hver morgen for å starte dagen på en så god måte som mulig. Rommene på hotellet er romslige og svært komfortable. De har alle balkong, luftkondisjonering og LCD-TV for ekstra komfort.

  Se mer
 • Exe Campus
  Frakr576Per natt

  Exe Campusstars

  Cerdanyola del Valles, Barcelona , Vila universitària campus de la uab, edifici blanc s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 194 anmeldelser fra reisendeBasert på 194 anmeldelser fra reisende

  Dette konferansehotellet har en flott beliggenhet på Bellaterra Campus. Dette hotellet ligger kun 20 km fra den fengslende byen Barcelona. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra byen med praktiske forbindelser til det offentlige transportnettverket i nærheten. Dette fantastiske hotellet er elegant og sofistikert, og appellerer til både kresne forretnings- og fritidsreisende. Gjesterommene er smakfullt innredete, med funksjonelt areal og en avslappende atmosfære hvor man kan jobbe og slappe av på en behagelig måte. Gjestene vil sette pris på det brede utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • B&B Hotel Barcelona Rubí
  Frakr493Per natt

  B&B Hotel Barcelona Rubístars

  Rubi, Barcelona , Carretera de molins de rei 81 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 18 anmeldelser fra reisendeBasert på 18 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Rubi. Stedet teller totalt 87 innbydende rom. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2010. B&B Hotel Barcelona Rubí tilbyr trådløs internettforbindelse. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det finnes en parkeringsplass.

  Se mer
 • Travelodge Barcelona Fira
  Frakr882Per natt

  Travelodge Barcelona Firastars

  Hospitalet de Llobregat, Barcelona , Carrer de la botanica 25 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 189 anmeldelser fra reisendeBasert på 189 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i det industrielle sentrum og forretningssentrum i La Pedrosa, svært nær konferanse- og messesenteret Fira de Barcelona i L'Hospitalet-distriktet. Barcelona sentrum ligger ca. 4 km fra hotellet og kan lett nås med offentlig transport i området. Barcelona lufthavn ligger kun 12 km fra hotellet. Dette er et perfekt hotell for forretningsreisende eller turister som ønsker å være nær flyplassen.

  Se mer
 • Lami
  Frakr436Per natt

  Lamistars

  Esplugues de Llobregat, Barcelona , Carrer de laurea miro 278 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 58 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 170 anmeldelser fra reisendeBasert på 170 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige herberget er i Esplugues del Llobregat. Totalt antall gjesteværelser er 67. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2001. Lami sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Lami er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Lami ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Campanile Barcelona Barbera
  Frakr527Per natt

  Campanile Barcelona Barberastars

  Barbera del Valles, Barcelona , Carretera n-150, km 6,7 - sector baricentro - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 311 anmeldelser fra reisendeBasert på 311 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Barbera del Valles. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra eiendommen. Det finnes totalt 212 gjesteværelser på Campanile Barcelona Barbera. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2002. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Dette hotellet tillater kjæledyr. Campanile Barcelona Barbera tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Gjester kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Arrahona
  Frakr601Per natt

  Arrahonastars

  Sabadell, Barcelona , Carretera de barcelona 446 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 147 anmeldelser fra reisendeBasert på 147 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte resorten er i Sabadell. Arrahona består av totalt 88 gjesteværelser. Arrahona ble komplett oppusset i 2002. Arrahona tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Arrahona tilbyr døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Fellesområdene påArrahona er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Besøkende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Novotel Barcelona S Joan Despi
  Frakr843Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1080 anmeldelser fra reisendeBasert på 1080 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Sant Joan Despi, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Totalt antall rom er 161. Dette overnattingsstedet ble bygget i 2002. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Novotel Barcelona S Joan Despi tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Novotel Barcelona S Joan Despi tilbyr ikke babysenger. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 4 handicapvennlig soverom. Reisende kan medbringe kjæledyr på eiendommen. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Dette hotellet har blitt tildelt ISO 14001-sertifiserte hoteller og restauranter-merket. Besøkende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Denne eiendommen er ideell for forretningsreisende med møteplaner. Hotellet tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Basic Hotel
  Frakr371Per natt

  Basic Hotelstars

  Olerdola, Barcelona , Trepat (pol. industrial el clot de moja) 5 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 73 anmeldelser fra reisendeBasert på 73 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i Olerdola. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Denne eiendommen tilbyr totalt 72 rom. Dette hotellet ble etablert i 2002. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Basic Hotel tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette er en handicapvennlig eiendom hvor alle fellesområdene og baderommene er tilpasset rullestolbrukere og bevegelseshemmede gjester. Ikke kun de små, men også store, kjæledyr er tillatt på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Basic Hotel.

  Se mer
 • Apartamentos Aura Park Fira
  Frakr1.321Per natt

  Apartamentos Aura Park Firastars

  Hospitalet de Llobregat, Barcelona , Avinguda fabregada 54-56 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Beliggende i l'Hospitalet de Llobregat, 250 meter fra togstasjonen og 15 minutters togtur fra sentrum av Barcelona. Fotballstadionene til FC Barcelona og Espanyol og de internasjonale handelsstedene kan lett nås. Barcelona-El Prat flyplass kan nås på 15 minutter med bil. Det er enkel tilgang til motorveien A2, og landemerker som Fira de Barcelona, Fira de Cornellà og Fira Gran Vía 2 kan nås på 10 minutter med bil.Fasiliteter ved hotellet inkluderer 24-timers resepsjon, portnertjeneste, gratis Wi-Fi, møterom, forretningssenter, restaurant, bar og bilutleie. Stedet tilbyr et sesongbasert basseng på taket med panoramautsikt. De romslige, moderne leilighetene tilbyr stue med sovesofa og TV.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  82  Hoteller i Barcelona Omgivelsene
Side  1  av  9
 

Mest populære hoteller - Barcelona Omgivelsene

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her