Hoteller i Barcelona Omgivelsene

Finn på kart
 • Exe Campus
  Frakr517Per natt

  Exe Campusstars

  Cerdanyola del Valles, Barcelona , Vila universitària campus de la uab, edifici blanc s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 191 anmeldelser fra reisendeBasert på 191 anmeldelser fra reisende

  Dette konferansehotellet har en flott beliggenhet på Bellaterra Campus. Dette hotellet ligger kun 20 km fra den fengslende byen Barcelona. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra byen med praktiske forbindelser til det offentlige transportnettverket i nærheten. Dette fantastiske hotellet er elegant og sofistikert, og appellerer til både kresne forretnings- og fritidsreisende. Gjesterommene er smakfullt innredete, med funksjonelt areal og en avslappende atmosfære hvor man kan jobbe og slappe av på en behagelig måte. Gjestene vil sette pris på det brede utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Campanile Barcelona Barbera
  Frakr430Per natt

  Campanile Barcelona Barberastars

  Barbera del Valles, Barcelona , Carretera n-150, km 6,7 - sector baricentro - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 307 anmeldelser fra reisendeBasert på 307 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Barbera del Valles. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra eiendommen. Det finnes totalt 212 gjesteværelser på Campanile Barcelona Barbera. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2002. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Dette hotellet tillater kjæledyr. Campanile Barcelona Barbera tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Gjester kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • HC Mollet Barcelona
  Frakr508Per natt

  HC Mollet Barcelonastars

  Mollet del Valles, Barcelona , Carrer de can flequer 30 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 94 anmeldelser fra reisendeBasert på 94 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger ideelt til i Mollet del Vallés, kun 4 km fra racerbanen Circuit de Catalunya i Montmeló og 18 km fra Barcelonas sentrum. Derfor ligger det perfekt til for både forretningsreisende og de som er på ferie og vil utforske området. Dette moderne hotellet tilbyr mange nyttige tjenester, inkludert gratis internett, 24-timers kaffetjeneste og gratis sen utsjekk. Hotellet har også restaurant som serverer fersk, lokal mat, og frokost serveres hver morgen for å starte dagen på en så god måte som mulig. Rommene på hotellet er romslige og svært komfortable. De har alle balkong, luftkondisjonering og LCD-TV for ekstra komfort.

  Se mer
 • Arrahona
  Frakr561Per natt

  Arrahonastars

  Sabadell, Barcelona , Carretera de barcelona 446 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 146 anmeldelser fra reisendeBasert på 146 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte resorten er i Sabadell. Arrahona består av totalt 88 gjesteværelser. Arrahona ble komplett oppusset i 2002. Arrahona tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Arrahona tilbyr døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Fellesområdene påArrahona er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Besøkende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hotel Blancafort Spa Termal
  Frakr1.320Per natt

  Hotel Blancafort Spa Termalstars

  La Garriga, Barcelona , Calle mina 7 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 768 anmeldelser fra reisendeBasert på 768 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i byen La Garriga. Hotellet ligger kun kort vei fra stasjonen i La Garriga. Den kunstneriske, kulturelle byen Barcelona ligger bare en 25-minutters kjøreavstand bort. Gjestene vil sette pris på denne sjarmerende settingen, å utforske de mange attraksjonene som denne fengslende området har å tilby. Dette hotellferiestedet har en elegant design. De vakkert innredede rommene utstråler karakter og holdning. Rommene tilbyr komfort og bekvemmelighet i fredelige omgivelser. Gjestene kan nyte den ultimate avslapningen i spa-senteret. Feriestedet har også 2 restauranter, et kongressenter og utendørsbassenger. Dette feriestedet er det ideelle valget for kresne forretningsreisende og fritidsreisende.

  Se mer
 • Hotel Venture Sant Cugat
  Frakr632Per natt

  Hotel Venture Sant Cugatstars

  Sant Cugat del Valles, Barcelona , Carrer de vic 19 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 194 anmeldelser fra reisendeBasert på 194 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familieferie, forretningsreise eller besøk – hotellet er nylig bygget og åpnet i 2010, og har 83 rom. Gjestene ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det består av 90 plasser med parkering under tak, en 24-timers kaffebar og en restaurant. Internett-tilgang er tilgjengelig. Hotellet er preget av å ha to heiser med panoramautsikt. De komfortable hotellrommene har tregulv, og er utstyrt med eget bad med dusj eller badekar, og klimaanlegg. I tillegg har de 32-tommers plasma-TV, safe og gratis trådløs Internett-tilgang. En hårføner og et lite kjøleskap runder av fasilitetene som tilbys på rommene. En frokostbuffé serveres hver morgen.

  Se mer
 • Travelodge Barcelona Fira
  Frakr467Per natt

  Travelodge Barcelona Firastars

  Hospitalet de Llobregat, Barcelona , Carrer de la botanica 25 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 35 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 177 anmeldelser fra reisendeBasert på 177 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i det industrielle sentrum og forretningssentrum i La Pedrosa, svært nær konferanse- og messesenteret Fira de Barcelona i L'Hospitalet-distriktet. Barcelona sentrum ligger ca. 4 km fra hotellet og kan lett nås med offentlig transport i området. Barcelona lufthavn ligger kun 12 km fra hotellet. Dette er et perfekt hotell for forretningsreisende eller turister som ønsker å være nær flyplassen.

  Se mer
 • Frontair Congress Aeroport
  Frakr606Per natt

  Frontair Congress Aeroportstars

  Sant Boi de Llobregat, Barcelona , Carrer dels alberedes 16 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 67 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1343 anmeldelser fra reisendeBasert på 1343 anmeldelser fra reisende

  Dette helt nye hotellet i utkanten av Barcelona ligger rundt 15 km fra hjertet av byen. Gjester kan bruke praktiske transportforbindelser mindre enn 100 meter unna hotellet, som tilbyr forbindelser til sentrum og andre områder interessante for turister. Fira 2 Gran Via er 9 km og Fira de Montjuïc er 10 km. Dette er et perfekt sted for forretningsreisende.

  Se mer
 • Novotel Barcelona S Joan Despi
  Frakr700Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 973 anmeldelser fra reisendeBasert på 973 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Sant Joan Despi, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Totalt antall rom er 161. Dette overnattingsstedet ble bygget i 2002. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Novotel Barcelona S Joan Despi tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Novotel Barcelona S Joan Despi tilbyr ikke babysenger. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 4 handicapvennlig soverom. Reisende kan medbringe kjæledyr på eiendommen. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Dette hotellet har blitt tildelt ISO 14001-sertifiserte hoteller og restauranter-merket. Besøkende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Denne eiendommen er ideell for forretningsreisende med møteplaner. Hotellet tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Basic Hotel
  Frakr372Per natt

  Basic Hotelstars

  Olerdola, Barcelona , Trepat (pol. industrial el clot de moja) 5 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 72 anmeldelser fra reisendeBasert på 72 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Olerdola. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De 72 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Hotellet ble bygget i 2002. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 3 handicapvennlig gjesteværelse. De som ikke ønsker å etterlate kjæledyrene sine hjemme har mulighet for å ta dem med. Det finnes parkeringsmuligheter på Basic Hotel.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  78  Hoteller i Barcelona Omgivelsene
Side  1  av  8
 

Mest populære hoteller - Barcelona Omgivelsene

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her