Hoteller i Barcelona by

Finn på kart
 • Rialto
  Frakr1.074Per natt

  Rialtostars

  Gothic Quarter, Barcelona , Ferran 40-42 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2047 anmeldelser fra reisendeBasert på 2047 anmeldelser fra reisende

  Dette populære og historiske byhotellet ligger i sentrum av den vakre gamlebyen i Barcelona. Butikker, restauranter, barer og nattklubber ligger kun få meter fra hotellet. Den nærmeste undergrunnsstasjonen, Liceu, ligger om lag 50 meter fra hotellet. Den nærmeste stranden er mindre enn en kilometer unna.Dette hotellet ble bygget på midten av 1800-tallet og renovert i 1992, og har 197 rom (16 enkeltrom og 163 dobbeltrom) fordelt på seks etasjer. Hotellet har en resepsjon som er åpen døgnet rundt, heiser og valutavekslingskontor. Du finner også en kafé, TV-rom, restaurant med air condition, konferansesal, klesvasktilbud og medisinsk assistanse på hotellet. Dette gjør hotellet til et komfortabelt og praktisk sted å bo.De velmøblerte standardrommene har alle eget bad, hårføner, telefon, sentralfyring og safe.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • Hotel 1898
  Frakr3.034Per natt

  Hotel 1898stars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 109 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5300 anmeldelser fra reisendeBasert på 5300 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Las Ramblas. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Ikke langt unna vil kunder finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Stedet teller totalt 169 innbydende rom. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Reisende kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på denne eiendommen gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt. Alle de overnattende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Hotel 1898 tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Serhs Rivoli Rambla
  Frakr1.790Per natt

  Serhs Rivoli Ramblastars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 128 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1854 anmeldelser fra reisendeBasert på 1854 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse byhotellet ligger i gåavstand fra den vakre gaten Las Ramblas i Barcelona. Hotellet er omgitt av et mangfold av sjarmerende restauranter, deilige butikker og livlige barer, og tilbyr gjestene den perfekte beliggenheten for en spennende byferie. Dette fantastiske hotellet har en oppsiktsvekkende stil med spektakulært design. Gjesterommene er elegant innredet og tilbyr gjestene en velkommen flukt fra byens travelhet. Rommene er velutstyrte med moderne fasiliteter for gjestenes komfort og fornøyelse. Gjestene kan bruke badstuen for en oppfriskende opplevelse, de kan også nyte en energisk treningsøkt i treningsrommet for et virkelig foryngende opphold.

  Se mer
 • BCN Urban Hotels Gran Rosellon
  Frakr1.383Per natt

  BCN Urban Hotels Gran Rosellonstars

  Eixample, Barcelona , Carrer del rosello 174-176 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 308 anmeldelser fra reisendeBasert på 308 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Eixample. Beliggende innen 1. 3 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 250 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 15. 5 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 13. 6 kilometer fra havnen. Overnattingsstedet består av totalt 62 koselige rom. BCN Urban Hotels Gran Rosellon gjennomgikk en renovasjon i 2015. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. De som velger å overnatte her kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Dette overnattingsstedet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede gjesteværelser for rullestolbrukere. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Denne eiendommen tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Alle som bor her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Suizo
  Frakr1.261Per natt

  Suizostars

  Gothic Quarter, Barcelona , Plaza del angel 12 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 470 anmeldelser fra reisendeBasert på 470 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet nyter godt av en ideell plassering for å besøke attraksjonene i denne spennende byen. Hotellet ligger i den gotiske bydelen, i hjertet av Barcelona nær katedralen. Gjestene vil elske å vandre i labyrinten med sjarmerende, smale gater som omgir den imponerende Barcelona-katedralen, kun 200 meter fra hotellet. En kort gåtur vil føre gjestene til det berømte Ramblas, med sine fargerike gateunderholdere og fortauskaféer. En metrostasjon ved siden av hotellet gjør at hele byen enkelt kan nås.

  Se mer
 • Acacia Suite
  Frakr1.643Per natt

  Acacia Suitestars

  Eixample, Barcelona , Carrer del comte d'urgell 194 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 293 anmeldelser fra reisendeBasert på 293 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable leilighetshotellet ligger i Eixample. Beliggende innen 1. 7 kilometer fra bysentrum, tillater leilighetshotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste stranden ligger innen 4. 0 kilometer fra innkvarteringen. De 26 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble konstruert i 1996. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Acacia Suite tilbyr også en garasje til gjester som ankommer med bil. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Senator Barcelona Spa
  Frakr1.275Per natt

  Senator Barcelona Spastars

  Camp Nou stadion-området, Barcelona , Carrer del cardenal reig 11 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 45 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1599 anmeldelser fra reisendeBasert på 1599 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet ligger i nærheten av Nou Camp stadion, hjemmebanen til fotballklubben FC Barcelona. Selv om det er et byhotell, har det likevel et stort utendørs svømmebasseng og et fantastisk spa- og velværesenter. Palau de Congresos ligger 5 minutters gange unna, og Sants-togstasjonen, med direkteforbindelse til flyplassen, ligger et lite steinkast unna. Den berømte Sagrada Familia-katedralen kan nås direkte via metroen.

  Se mer
 • Medinaceli
  Frakr1.261Per natt

  Medinacelistars

  Las Ramblas, Barcelona , Placa del duc de medinaceli 8 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 754 anmeldelser fra reisendeBasert på 754 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger i en historisk bygning i berømte Barri Gotic i Barcelona, midt i hjertet av gamlebyen, i nærheten av Las Ramblas og andre viktige severdigheter og kultursteder. Innenfor området vil gjestene kunne finne et bredt utvalg for nesten enhver smak: Kafeer, restauranter, butikker og kjøpesentre, samt barer, puber og diskoteker. Offentlig transport kan også nås med to minutter til fots. Dette er et perfekt hotell for gjester som ønsker å oppleve Barcelonas pulserende atmosfære.

  Se mer
 • K+K Hotel Picasso El Born
  Frakr1.894Per natt

  K+K Hotel Picasso El Bornstars

  El Born, Barcelona , Passeig de picasso 26-30 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3019 anmeldelser fra reisendeBasert på 3019 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i El Born. Beliggende innen 1. 7 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Offentlige transportforbindelser er 1. 7 kilometer unna. Den nærmeste stranden ligger innen 1. 6 kilometer fra hotellet. Overnattingsstedet består av 92 soverom. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. K+K Hotel Picasso El Born tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. K+K Hotel Picasso El Born ønsker ikke kjæledyr velkommen. Spisestedet inviterer alle de overnattende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser.

  Se mer
 • Gran Hotel Barcino
  Frakr1.655Per natt

  Gran Hotel Barcinostars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer de jaume i 6 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 71 anmeldelser fra reisendeBasert på 71 anmeldelser fra reisende

  Omringet av de fascinerende gatene i det gotiske kvarteret er dette elegante hotellet plassert midt i Barcelonas historiske hjerte, en kort spasertur fra katedralen og Las Ramblas. Hotellet ligger i en gate som fører til det fantastiske torget Sant Jaume, hovedsetet til den katalanske regjeringen. De smale gatene som omringer hotellet er fulle av fasjonable butikker, historiske steder og museer, som for eksempel Picasso-museet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  369  Hoteller i Barcelona by
Side  1  av  37
 

Mest populære hoteller - Barcelona by

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler