Hoteller i Barbera del Valles

Finn på kart
 • Campanile Barcelona Barbera
  Frakr631Per natt

  Campanile Barcelona Barberastars

  Barbera del Valles, Barcelona , Carretera n-150, km 6,7 - sector baricentro - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 328 anmeldelser fra reisendeBasert på 328 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Barbera del Valles. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra eiendommen. Hotellet består av totalt 212 soverom. Dette hotellet ble sist renovert i 2002. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. De som velger å overnatte her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Reisende behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme da dette overnattingsstedet er dyrevennlig. Det finnes parkeringsmuligheter på Campanile Barcelona Barbera. Kunder vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Eurostars Executive
  Frakr642Per natt

  Eurostars Executivestars

  Barbera del Valles, Barcelona , Marie curie 2 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 269 anmeldelser fra reisendeBasert på 269 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Barbera del Valles. Overnattingsstedet består av totalt 118 koselige gjesteværelser. Eurostars Executive tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Alle de overnattende kan be om at deres gjesteværelse utstyres med babyseng. Alle rommene på Eurostars Executive er tilrettelagt for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Gjester som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Besøkende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Hotellet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Exe Barbera Parc
  Frakr631Per natt

  Exe Barbera Parcstars

  Barbera del Valles, Barcelona , Carretera nacional 150 km 6.7 (sector baricentro) - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 222 anmeldelser fra reisendeBasert på 222 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er perfekt plassert i det kommersielle området i Vallés. Det ligger nær shopping- og aktivitetssenteret Baricentro. Det livlige bysentrumet i Barcelona er kun 14 km unna. Gjestene har kort kjøreavstand til et mylder av attraksjoner og spesielle severdigheter. Dette sjarmerende hotellet appellerer både til ferie- og forretningsreisende. Gjesterommene og suitene er romslige og funksjonelle. For ekstra komfort er rommene lydisolerte. Hotellet har en rekke forretningsfasiliteter og tjenester, inkludert avansert audiovisuelt utstyrt i møtehaller.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Barbera del Valles

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her