Hoteller i Barbera del Valles

Finn på kart
 • Campanile Barcelona Barbera
  Frakr527Per natt

  Campanile Barcelona Barberastars

  Barbera del Valles, Barcelona , Carretera n-150, km 6,7 - sector baricentro - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 311 anmeldelser fra reisendeBasert på 311 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Barbera del Valles. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra eiendommen. Det finnes totalt 212 gjesteværelser på Campanile Barcelona Barbera. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2002. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Dette hotellet tillater kjæledyr. Campanile Barcelona Barbera tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Gjester kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Exe Barbera Parc
  Frakr502Per natt

  Exe Barbera Parcstars

  Barbera del Valles, Barcelona , Carretera nacional 150 km 6.7 (sector baricentro) - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 213 anmeldelser fra reisendeBasert på 213 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er perfekt plassert i det kommersielle området i Vallés. Det ligger nær shopping- og aktivitetssenteret Baricentro. Det livlige bysentrumet i Barcelona er kun 14 km unna. Gjestene har kort kjøreavstand til et mylder av attraksjoner og spesielle severdigheter. Dette sjarmerende hotellet appellerer både til ferie- og forretningsreisende. Gjesterommene og suitene er romslige og funksjonelle. For ekstra komfort er rommene lydisolerte. Hotellet har en rekke forretningsfasiliteter og tjenester, inkludert avansert audiovisuelt utstyrt i møtehaller.

  Se mer
 • Eurostars Executive
  Frakr515Per natt

  Eurostars Executivestars

  Barbera del Valles, Barcelona , Marie curie 2 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 266 anmeldelser fra reisendeBasert på 266 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Barbera del Valles. Eiendommen består av 118 gjesteværelser. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Besøkende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Denne eiendommen forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede gjesteværelser for rullestolbrukere. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Noen av tjenestene til Eurostars Executive kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Barbera del Valles

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her