Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • HD Parque Cristobal Tenerife
  Frakr809Per natt

  HD Parque Cristobal TenerifestarsGreenProgram Icon

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida rafael puig lluvina 15 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2930 anmeldelser fra reisendeBasert på 2930 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende resorten er ideelt for familier, og ligger i Playa de las Americas. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 2. 2 kilometer fra resorten. Resorten ligger innen 700 meter fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. De 151 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2006. Alle de overnattende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle de overnattende. Det finnes sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på overnattingsstedet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Palm Beach
  Frakr728Per natt

  Palm Beachstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida v centenario 11 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1276 anmeldelser fra reisendeBasert på 1276 anmeldelser fra reisende

  Dette miljøvennlige hotellet er koblet sammen med kjøpesenteret Gateway Theatre. Hotellet ligger rundt 10 km fra Mount Edgecombe og rundt 18 km fra King Shaka internasjonale flyplass. Gjestene kan slappe av i de behagelige, velutstyrte rommene og bruke romservicen om de måtte ønske. Bygningen er omgitt av en "grønn flate" som karakteriserer det tilkoblede Gateway og beskytter bassenget og baren på taket fra lyden og forurensingen fra den travle gaten nedenfor. Restauranten på stedet har minimalistisk innredning og gjester kan nyte en buffé i bistrostil.

  Se mer
 • Gala
  Frakr877Per natt

  GalastarsGreenProgram Icon

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida arquitecto gomez cuesta 3 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 82 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2417 anmeldelser fra reisendeBasert på 2417 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Playa de las Americas, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 1. 6 kilometer fra innkvarteringen. Eiendommen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra hotellet. Gjester vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Totalt 308 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2008. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Resepsjonen er døgnåpen. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Gala ønsker ikke kjæledyr velkommen. For å gjøre oppholdet enklere kan besøkende benytte garasjefasilitetene. Behøver man å virkelig slappe av kan alle som bor her benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. Kunder kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Gala tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Green Garden Resort & Suites
  Frakr1.109Per natt

  Green Garden Resort & SuitesstarsGreenProgram Icon

  Playa de las Americas, Tenerife , Calle landa golf 1 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2303 anmeldelser fra reisendeBasert på 2303 anmeldelser fra reisende

  Dette innbydende leilighetskomplekset ligger på den sørlige delen av Tenerife, bare én kilometer fra den vakre og kjente sandstranden Playa de las Americas. Komplekset ligger i umiddelbar nærhet til mange av områdets attraksjoner, shoppingmuligheter, restauranter og underholdningssteder. Som gjest setter man pris på den varme velkomsten man mottar ved ankomst og man lar seg videre imponere av de vakkert innredede leilighetene, alle med nødvendige og moderne fasiliteter. Gjestene oppfordres i øvrig til å benytte seg av alle stedets fasiliteter, blant annet en runde golf på golfbanen.

  Se mer
 • La Siesta
  Frakr990Per natt

  La SiestastarsGreenProgram Icon

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig lluvina 21 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 63 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2854 anmeldelser fra reisendeBasert på 2854 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante hotellet ligger bare noen minutter unna den flotte sandstranden og Atlanterhavet. Tenerife Sør internasjonale lufthavn ligger kun ti minutter unna med bil. Det finnes mange restauranter, forretninger, barer og kafeer i nærområdet – perfekt for alle som ønsker å bli kjent med nye, spennende steder. Det fantastiske bassengområdet innbyr til solrike og lune ettermiddager på en av solsengene eller under parasollene. Det er naturligvis også rom for en forfriskende dukkert. Du kan heller ikke forlate hotellet uten å ha avlagt spaavdelingen et besøk. I baren serveres det lekre retter og smakfull drikke. Rommene er innredet i lyse farger, og har tremøbler. De er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter, slik at besøkende får et komfortabelt og uforglemmelig opphold.

  Se mer
 • Troya
  Frakr919Per natt

  Troyastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida rafael puig lluvina 2 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 52 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2169 anmeldelser fra reisendeBasert på 2169 anmeldelser fra reisende

  Dette sublime strandhotellet har en fantastisk beliggenhet på den pulserende øya Tenerife. Hotellet ligger like ved promenaden fra en uberørt sandstrand. Gjester finner et utvalg av butikker, barer og restauranter i nærheten, mens kongressenteret Magma er bare 600 meter unna. Dette flotte hotellet er plassert midt blant svaiende palmetrær og tropiske hager, og frister gjester med førsteklasses fasiliteter og luksuriøse omgivelser. Hotellets lobby har en godt designet, moderne stil med flott kunst som preger veggene. Hotellværelsene er muntert innredet i en sorgløs stil, noe som skaper en beroligende stemning der gjester kan slappe av og koble ut på slutten av dagen. Hotellet er det ideelle valget for de som er ute etter spenning og glede, med en overflod av fritids- og rekreasjonsfasiliteter som gjestene kan nyte.

  Se mer
 • Coral California
  Frakr571Per natt

  Coral CaliforniastarsGreenProgram Icon

  Playa de las Americas, Tenerife , Calle noelia afonso cabrera 2 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Eksklusivt utformet for voksne, ligger denne sjarmerende leiligheten i Playa de las Americas. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Leiligheten er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 1. 8 kilometer fra innkvarteringen. Innen 200 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra innkvarteringen. Besøkende vil finne flyplassen innen 17. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 2. 5 kilometer fra havnen. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 93 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2012. Besøkende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Coral California tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Coral California fører en bærekraftig politikk. Gjester kan, gjennom eiendommens spennende underholdningstilbud, forvente seg et morsomt opphold. Coral California kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Coral Compostela Golf
  Frakr459Per natt

  Coral Compostela GolfstarsGreenProgram Icon

  Playa de las Americas, Tenerife , Campo de golf las americas. los arenales 16 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1586 anmeldelser fra reisendeBasert på 1586 anmeldelser fra reisende

  Dette leilighetskomplekset har en sentral beliggenhet i Playa de Las Americas på den spennende øya Tenerife. Komplekset ligger kun 800 meter fra stranden Playa de las Vistas, og i kort avstand fra hovedattraksjonene som området har å tilby. Beliggende midt blant golfbanen i Las Americas, er det sjarmerende komplekset det perfekte valget for sportsentusiaster og de som ønsker et hyggelig golfslag på banen. Det flotte komplekset har en moderne stil med lys arkitektur for å utstråle ro og harmoni. Leilighetene er vakkert innredet, og er utstyrt med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Leilighetene tilbyr et avslappende hjem borte fra hjemmet hvor man kan slappe helt av. Komplekset tilbyr gjestene en rekke glimrende fasiliteter, og imøtekommer behovene til enhver type reisende.Loftrom ligger i andre etasje i bygningen uten annen tilgang enn en trapp. De er himmelrom med innredning som minner om studioene. Ingen balkong eller terrasse er tilgjengelige for denne typen rom.

  Se mer
 • Andorra Aparthotel
  Frakr693Per natt

  Andorra Aparthotelstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avd. antonio dominguez 10 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter

  Dette leilighetskomplekset er plassert i et av de mest berømte turistområdene på øya, på sørkysten av Tenerife. Innen få minutters gange kan gjestene nå Playa de las Americas, samt et antall restauranter, barer, kinoer og handlesteder. Dette er det perfekte stedet for å oppleve det ekte tropiske klimaet på Kanariøyene. Tenerifes sørlige flyplass er bare 20 km unna.

  Se mer
 • Playazul
  Frakr506Per natt

  Playazulstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida arquitecto gomez cuesta 6 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 388 anmeldelser fra reisendeBasert på 388 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger ved Playa de Las Americas på Tenerife, bare et par minutter fra stranden. Sandstranden Playa de Troya ligger kun 400 meter unna. Til det populære sentrum er det 500 meter. Flyplassen ligger ikke mer enn 15 minutter unna med bil. I nærområdet finner du flere restauranter og barer som serverer lekker mat og forfriskende drikke. Ved bassengområdet utenfor er det muligheter til å slappe av – både på land og i vann. Rommene er dekorert med lyse farger og innredet med tremøbler. Her finner du også alle nødvendige fasiliteter og, ikke minst, svært behagelige senger.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  21  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  3
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Palm Beach
  Palm Beach
  3,7/5

  Kjempe god mat! Super beliggenhet i nærheten av strand, butikker og restauranter. Kjempeflott utsikt fra balkongen! Bra bassengområdet. Kjempeflott strand! Koselig personalet.

  Linda
  Hotelopia-kunde, 05/03/2017

  Frakr728Se mer