Hoteller i Lisboa

Finn på kart
Hoteller i Lisboa

LisboaFra  kr407

Anbefalte hoteller Lisboa

 • Upon Lisbon Prime Residences
  Frakr1.354Per natt

  Upon Lisbon Prime Residencesstars

  Lisbon city, Lisboa , Rua luciana stegnano picchio, 12 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 61 anmeldelser fra reisendeBasert på 61 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Lisboa. Overnattingsstedet består av 115 rom. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Vip Executive Zurique
  Frakr805Per natt

  Vip Executive Zuriquestars

  Lisbon city, Lisboa , Rua ivone silva 18 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 503 anmeldelser fra reisendeBasert på 503 anmeldelser fra reisende

  Den er strategisk plassert nær det finansielle og forretningssenteret i Lisboa, og er kun få minutter unna det historiske senteret og Lisboas internasjonale flyplass. Denne enestående eiendommen har totalt 252 rom som står for det ypperste innen bekvemmelighet og komfort. Det er også nær undergrunnsstasjonen Campo Pequeno og rett ved et kjøpesenter, Calouste Gulbenkian Foundation og en rekke universiteter. Dette sjarmerende etablissementet består av underholdningsområder, slik som en koselig og komfortabel bar, et utvendig sesongbasert svømmebasseng (åpent fra mai til september) samt restauranten “O Infante”. Den er full av naturlig lys, og kan betjene opptil 120 mennesker med portugisiske og internasjonale måltider. Den har også privat parkering og trådløs internettforbindelse. De som reiser i forretninger kan benytte seg av de 10 konferanserommene som er egnet for kongresser, samlinger, møter eller banketter. De har kapasitet for opptil 300 mennesker.

  Se mer
 • Pestana Palace Lisboa - Hotel & National Monument
  Frakr1.720Per natt
  4,6/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2094 anmeldelser fra reisendeBasert på 2094 anmeldelser fra reisende

  Et luksushotell i en bygning fra det 19. århundret og opprinnelig et palass. Bygningen er klassifisert som et nasjonalt monument og kan by på overveldende interiør og frodige hager. Hotellet ligger nær flere av Lisboas viktigste monumenter, så som Centro Cultural de Belém, Jeronimoklosteret og kongressenteret. I en radius av 7 kilometer finnes et enormt utvalg av shopping, barer, restauranter og nattklubber. Dette luksushotellet ligger omkring 5 kilometer fra Lisboas sentrum og offentlig transport finnes mindre enn én kilometer fra hotellet.

  Se mer
 • Radisson Blu
  Frakr1.022Per natt

  Radisson Blustars

  Lisbon city, Lisboa , Avenida marechal craveiro lopes 390 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1890 anmeldelser fra reisendeBasert på 1890 anmeldelser fra reisende

  Bare et steinkast fra den internasjonale lufthavnen i Lisboa ligger dette moderne hotellet tett på Campo Grande og i gåavstand til José Alvalade stadion, hjemmebanen til Sporting Club de Portugal. Metrostasjonen Campo Grande ligger få skritt fra hotellet og sørger for at man enkelt kan ta seg til sentrum, forretningsområdet eller det historiske sentrum med sine berømte attraksjoner.

  Se mer
 • VIP Executive Art's
  Frakr1.007Per natt

  VIP Executive Art'sstars

  Lisbon city, Lisboa , Avenida dom joao ii 47 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 38 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1175 anmeldelser fra reisendeBasert på 1175 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Lisboa. Beliggende innen 7. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Gjester kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Besøkende vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Totalt antall gjesteværelser er 300. VIP Executive Art's ble konstruert i 2004. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Alle som bor her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. VIP Executive Art's tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Dette overnattingsstedet tilbyr også garasjeplasser for dem som ankommer med bil. De som velger å overnatte her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Vintage Lisboa
  Frakr1.548Per natt

  The Vintage Lisboastars

  Lisbon city, Lisboa , Rua rodrigo da fonseca 2 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 834 anmeldelser fra reisendeBasert på 834 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Lisboa. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen er innen 1. 5 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 1. 1 kilometer. Eiendommen består av totalt 56 koselige rom. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Kunder kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på The Vintage Lisboa. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Alle som bor her kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud.

  Se mer
 • Vip Inn Berna
  Frakr652Per natt

  Vip Inn Bernastars

  Lisbon city, Lisboa , Antonio serpa 13 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 683 anmeldelser fra reisendeBasert på 683 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Lisboa. Med sin beliggenhet innen 3. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 8. 0 kilometer fra eiendommen. Eiendommen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Besøkende vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Stedet teller totalt 240 innbydende gjesteværelser. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2004. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • VIP Executive Entrecampos – Hotel & Conference
  Frakr845Per natt
  4,0/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 549 anmeldelser fra reisendeBasert på 549 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Lisboa. Med sin beliggenhet innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Reisende vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Overnattingsstedet rommer 171 koselige gjesteværelser. Denne eiendommen ble bygget i 2002. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Alle de overnattende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. De som velger å overnatte her kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. Noen av tjenestene til VIP Executive Entrecampos – Hotel & Conference kan koste ekstra.

  Se mer
 • VIP Grand Lisboa
  Frakr1.081Per natt

  VIP Grand Lisboastars

  Lisbon city, Lisboa , Avenida 5 de outubro 197 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1016 anmeldelser fra reisendeBasert på 1016 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i sentrum av Lisboa og ble etablert i 2008. Det ligger nært Praca de Touros, og nærmeste stasjon er Campo Pequeno. Hotellet har 2 restauranter som serverer et bredt utvalg av internasjonal mat og mange portugisiske spesialiteter, bar, konferanserom, utendørsbasseng og treningssenter/rom. Fritidsfasiliteter inkluderer badstue og treningssenter. Spaet tilbyr en rekke behandlinger og massasjer og er underlagt en timeplan med forhåndsbestillinger. Alle de 295 rommene er utstyrt med minibar, hårføner, safe og luftkondisjonering.

  Se mer
 • Evolution Lisboa Hotel
  Frakr1.154Per natt

  Evolution Lisboa Hotelstars

  Lisbon city, Lisboa , Praça do duque de saldanha 4 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 851 anmeldelser fra reisendeBasert på 851 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Lisboa. Totalt 129 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Evolution Lisboa Hotel. Dette hotellet ble etablert i 2015. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Evolution Lisboa Hotel. Alle soverommene på Evolution Lisboa Hotel er tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Evolution Lisboa Hotel inkluderer en gjestegarasje. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  200  Hoteller i Lisboa
Side  1  av  20
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Lisbon, the capital of Portugal, is the country's largest city. It has a warm, sunny climate, perfect to spend time in the outdoors and discover this city's many attractions. Lisbon is a city with a rich cultural life and its historical neighbourhoods are a must for all visitors. The names of the main districts of the city are Baixa, Alfama, Bairro Alto and Belém. The charm of its streets, its alleys and its architecture makes any walk through Lisbon memorable. In these neighbourhoods you can find a number of monuments and places such as the D. Maria II National Theatre, the Praça do Comércio (or Commerce Square) and the Rossio, in Baixa; the Cathedral and the Castle of Saint George in Alfama; and the striking Hieronymite Monastery and the Belém Tower, in Belém, both UNESCO World Heritage. The Bairro Alto, Lisbon's central area, is a shopping and entertainment district that comes alive at night. Lisbon is a city that, with its history and its vibrant cultural and nightlife, will thrill your senses. Come and discover it!

Interessepunkter

Mest populære soner i Lisboa

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her