Hoteller i Wien

Finn på kart
Hoteller i Wien

WienFra  kr342

Anbefalte hoteller Wien

 • Hilton Vienna Danube Waterfront
  Frakr1.319Per natt
  4,5/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2693 anmeldelser fra reisendeBasert på 2693 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Vienna. Beliggende innen 5. 4 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Stedet teller totalt 367 innbydende gjesteværelser. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2011. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 2 handicapvennlige soverom. I øvrig kan kunder medbringe kjæledyr på dette hotellet. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Hilton Vienna Danube Waterfront. Besøkende vil sette pris på helse- og velværefasilitetene på Hilton Vienna Danube Waterfront. Reisende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er denne eiendommen perfekt for forretningsreisende. De som velger å overnatte her får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på Hilton Vienna Danube Waterfront. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • K+K Maria Theresia
  Frakr1.337Per natt

  K+K Maria Theresiastars

  Vienna city, Wien , Kirchberggasse 6 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2591 anmeldelser fra reisendeBasert på 2591 anmeldelser fra reisende

  Det stilfulle og moderne hotellet K+K Maria Theresia er perfekt beliggende i Wiens bohemske distrikt, Spittelberg. Det elegante boutique-hotellet tilbyr et bredt utvalg av førsteklasses service og byr på moderne interiørdesign. Beliggende ved siden av museumskvarteret og andre berømte attraksjoner som Wiens kunsthistoriske museum, naturhistorisk museum, Hofburg og Volksgartenparken kan det hele nås på et par minutter til fots. Wiens sentrum ligger også i gåavstand.

  Se mer
 • Bellevue Hotel
  Frakr839Per natt

  Bellevue HotelstarsGreenProgram Icon

  Vienna city, Wien , Althanstrasse 5 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 677 anmeldelser fra reisendeBasert på 677 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Vienna. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Eiendommen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Gjester vil finne flyplassen innen 17. 0 kilometer. Bellevue Hotel består av totalt 160 gjesteværelser. Bellevue Hotel ble bygget i 1873 og har blitt totalrenovert i 2016. Bellevue Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Bellevue Hotel tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Reisende kan medbringe kjæledyr på hotellet. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Denne eiendommen er miljøvennlig. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Besøkende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Grand Wien
  Frakr1.951Per natt

  Grand Wienstars

  Vienna city, Wien , Kaerntner ring 9 9 - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1284 anmeldelser fra reisendeBasert på 1284 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er et av de mest moderne og luksuriøse i Europa. Det er plassert midt i Wien, kun få skritt unna Wiens nasjonalopera og gaten Kärntner. Luksushotellet kombinerer adelig stemning, den beste servicen og gourmetmat.De 205 luksuriøse og teknisk ledende rommene og suitene garanterer komfort og velvære. Dette er takket være luksusmøblement, elegant design og det mest moderne tekniske utstyret. Forventningene til selv de mest krevende gjestene blir innfridd.Gjestene kan nyte kulinariske lekkerbiskener i fire restauranter og to barer. Høydepunktene er den tradisjonelle japanske restauranten “Unkai” og restauranten “Le Ciel by Toni Mörwald”. Begge har mottatt utallige priser. Le Ciel by Toni Moerwald er deres gourmetrestaurant med Michelin-stjerner. Utsikten over taktoppene i Wien gjør hvert besøk på hotellets gourmetrestaurant til en uforglemmelig opplevelse.Spaet er plassert i husets sjette etasje. Her venter det en oase av ro og velvære. Spaet et utstyrt med sauna, dampbad, et eget område for dame med sauna, dampbad, stillesone, kardio-område med det siste av treningsutstyr og to behandlingsrom.I andre etasje er Wiens største ballrom - “Quadrille”. Her venter en glamorøs atmosfære for alle anledninger. På fjerde etasje finnes nye møterom for alle typer tilstelninger, slik som konferanser og pressearrangementer. Møterommene er rikelig utstyrt med dagslys, og kan enkelt tilpasset ut fra antall mennesker som forventes.De krevende kriteriene til den prestisjefulle internasjonale tittelen Green Globe bekrefter hotellets grønne standpunkt, med bærekraftig turisme i alle sine etablissementer. Green Globe er et internasjonalt anerkjent sertifiseringsprogram, laget for reise og luksusturisme.

  Se mer
 • Pertschy Palais Hotel
  Frakr1.213Per natt

  Pertschy Palais Hotelstars

  Vienna city, Wien , Habsburgergasse 5 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 645 anmeldelser fra reisendeBasert på 645 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet har en idyllisk beliggenhet i Wien. Hotellet ligger i fantastiske Baroque Cavriani Palace, i det historiske sentrum av byen. Hotellet ligger praktisk til kun 100 meter fra handlegaten Graben og Hofburg-palasset. En skattekiste av attraksjoner finnes i nærheten. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra katedralen St.Stephen's, undergrunnsstasjonen Stephansplatz, handlegaten Karntner Strasse og Ringstrasse Boulevard. Dette førsteklasses hotellet frister besøkende inn i en verden av luksuriøs og kongelig eleganse. Gjesterommene er smakfullt innredet og oser karakter og sjarme. Gjestene kan nyte en stor, wiensk frokostbuffet om morgenen før de begynner å utforske denne fengslende byen.

  Se mer
 • Austria Classic Hotel Wien
  Frakr1.091Per natt

  Austria Classic Hotel Wienstars

  Vienna city, Wien , Praterstrasse 72 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1581 anmeldelser fra reisendeBasert på 1581 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Vienna. Austria Classic Hotel Wien består av totalt 78 gjesteværelser. Etter å ha blitt bygget i 1808 er overnattingsstedet komplett oppusset i 2017. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Austria Classic Hotel Wien. Resepsjonen er døgnåpen. Austria Classic Hotel Wien er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. De overnattende behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme da dette hotellet er dyrevennlig. Austria Classic Hotel Wien tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Kunder kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Arthotel Ana Enzian
  Frakr739Per natt

  Arthotel Ana Enzianstars

  Vienna city, Wien , Rennweg 51 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 673 anmeldelser fra reisendeBasert på 673 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Vienna. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene er 1. 5 kilometer fra innkvarteringen. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 8. 3 kilometer fra innkvarteringen. Hotellet er innen 20. 0 kilometer fra løypene. Besøkende kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Kunder vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Hotellet består av totalt 165 koselige rom. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2006. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Arthotel Ana Enzian tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Arthotel Ana Enzian. Det er mulig for gjester å medbringe kjæledyr på eiendommen. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hilton Vienna
  Frakr1.414Per natt

  Hilton Viennastars

  Vienna city, Wien , Am stadtpark 1 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3578 anmeldelser fra reisendeBasert på 3578 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Vienna, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Kunder vil finne flyplassen innen 10 meter. De 579 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2004. Hilton Vienna tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Gjester kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Det er mulig for gjester å medbringe kjæledyr på eiendommen. Eiendommen tilbyr parkering og garasje. Besøkende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Er man på jakt etter avslapning kan alle som bor her velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Denne eiendommen byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Carlton Opera
  Frakr984Per natt

  Carlton Operastars

  Vienna city, Wien , Schikanedergasse 4 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 426 anmeldelser fra reisendeBasert på 426 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Vienna. De 52 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Gjester kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Carlton Opera tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • The Ring, Vienna's Casual Luxury Hotel
  Frakr1.735Per natt
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1152 anmeldelser fra reisendeBasert på 1152 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Vienna. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 100 meter. Det finnes totalt 68 soverom på The Ring, Vienna's Casual Luxury Hotel. The Ring, Vienna's Casual Luxury Hotel ble bygget i 2006. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Hvorfor ikke medbringe dine firbeinte familiemedlemmer til dette hotellet?The Ring, Vienna's Casual Luxury Hotel tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant eiendommens mange helse- og wellnessfasiliteter. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at alle de overnattende kan nyte alle deler av oppholdet. Kunder får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på The Ring, Vienna's Casual Luxury Hotel. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  158  Hoteller i Wien
Side  1  av  16
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The city of Vienna is the capital of Austria; it lies in central Europe on the banks of the Danube. The city is situated in the valley of the Green Forests, at the feet of the first Alpine slopes. Vienna is the biggest city in the country as well as its cultural, economic and political centre. The city is full of magnificent Baroque mansions and enchanting summer palaces, everywhere you look you will see buildings that hold important historical, cultural and architectural value; Belvedere Palace and the home of Sigmund Freud stand out as particular examples. At the same time the city also has an extensive collection of churches and cathedrals, we recommend a visit to St Stephen’s cathedral (Stephansdom) and the Augustinerkirche Gothic church among others. Vienna is full of squares and historical districts, such as the Jewish Quarter and Imperial Vienna, located in the centre of the ring formed by Ringstrasse and the Museum District. The city also has a reputation for having a vibrant nightlife, with a diverse variety of bars, restaurants, discos and live shows. Discover this important European capital; visit Vienna!

Interessepunkter

Mest populære soner i Wien

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her