Hoteller i Wien

Finn på kart
Hoteller i Wien

WienFra  kr300

Anbefalte hoteller Wien

 • Ibis Wien City
  Frakr638Per natt

  Ibis Wien Citystars

  Vienna city, Wien , Schoenbrunnerstrasse 92 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 983 anmeldelser fra reisendeBasert på 983 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Vienna. Overnattingsstedet består av totalt 94 koselige rom. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 1 handicapvennlige rom. Kunder kan medbringe kjæledyr på eiendommen. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Ibis Wien City.

  Se mer
 • Mercure Wien Westbahnhof
  Frakr823Per natt

  Mercure Wien Westbahnhofstars

  Vienna city, Wien , Felberstrasse 4 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1132 anmeldelser fra reisendeBasert på 1132 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Vienna. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Totalt antall rom er 252. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2009. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Mercure Wien Westbahnhof. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Kjæledyr anses som en del av familien på dette overnattingsstedet. Overnattingsstedet tilbyr parkering og garasje. Dette overnattingsstedet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Besøkende kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Dette hotellet inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement.

  Se mer
 • Mercure Gd Htl Biedermeier Vie
  Frakr1.254Per natt

  Mercure Gd Htl Biedermeier Viestars

  Vienna city, Wien , Landstrasser hauptstrasse 28 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1358 anmeldelser fra reisendeBasert på 1358 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Vienna. Beliggende innen 450 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Vierailla on lentoasemalle noin 300 metrin matka. Hotellet ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Mercure Gd Htl Biedermeier Vie består av totalt 201 soverom. Mercure Gd Htl Biedermeier Vie ble konstruert i 1816. De som bor på hotellet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. De som velger å overnatte her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). I øvrig kan reisende medbringe kjæledyr på dette overnattingsstedet. Denne eiendommen tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Besøkende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant hotellets mange helse- og wellnessfasiliteter. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er dette overnattingsstedet perfekt for forretningsreisende. Noen av tjenestene til Mercure Gd Htl Biedermeier Vie kan koste ekstra.

  Se mer
 • Arcotel Wimberger Vienna
  Frakr1.095Per natt

  Arcotel Wimberger Viennastars

  Vienna city, Wien , Neubaugurtel 34-36 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 905 anmeldelser fra reisendeBasert på 905 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Vienna, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 3. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Totalt antall gjesteværelser er 225. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2013. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 3 handicapvennlige soverom. Hvorfor ikke ta med deg ditt firbeinte familiemedlem og bo på Arcotel Wimberger Vienna?Dette overnattingsstedet tilbyr også garasjeplasser for dem som ankommer med bil. Arcotel Wimberger Vienna er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Dette overnattingsstedet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at alle som bor her kan nyte alle deler av oppholdet. Reisende kan unne seg litt ekstra godt i overnattingsstedets wellnessavdeling. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Pertschy Palais Hotel
  Frakr1.855Per natt

  Pertschy Palais Hotelstars

  Vienna city, Wien , Habsburgergasse 5 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 655 anmeldelser fra reisendeBasert på 655 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet har en idyllisk beliggenhet i Wien. Hotellet ligger i fantastiske Baroque Cavriani Palace, i det historiske sentrum av byen. Hotellet ligger praktisk til kun 100 meter fra handlegaten Graben og Hofburg-palasset. En skattekiste av attraksjoner finnes i nærheten. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra katedralen St.Stephen's, undergrunnsstasjonen Stephansplatz, handlegaten Karntner Strasse og Ringstrasse Boulevard. Dette førsteklasses hotellet frister besøkende inn i en verden av luksuriøs og kongelig eleganse. Gjesterommene er smakfullt innredet og oser karakter og sjarme. Gjestene kan nyte en stor, wiensk frokostbuffet om morgenen før de begynner å utforske denne fengslende byen.

  Se mer
 • K+K Palais
  Frakr1.106Per natt

  K+K Palaisstars

  Vienna city, Wien , Rudolfsplatz 11 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1429 anmeldelser fra reisendeBasert på 1429 anmeldelser fra reisende

  Det luksuriøse boutique-hotellet, K+K Palais, med røtter tilbake til tiden da keiser Frans Josef regjerte, nyter godt av sin gode beliggenhet. Verdensberømte attraksjoner som Stefansdomen, Hofburg, Den spanske rideskolen og Wiener Staatsoper ligger alle i gåavstand, mens Donaus bredder bare er et par skritt unna. En metrostasjon finnes like i nærheten av hotellet og sørger for direkte adgang til Wiens messesenter. Hotellet er en spennende kontrast mellom den pittoreske og historiske fasaden og det moderne interørdesignet. Rommene er velinnredede og smakfullt utsmykket med varme farger. Forretningsgjester setter pris på gratis internett via kabel eller Wi-Fi, et gratis internetthjørne og forretningsloungen. Ytterligere service inkluderer en bar og bistro, så vel som concierge service. Dette er et ideelt hotell for forretnings- og fritidsbesøkende.

  Se mer
 • Hotel Am Konzerthaus Mgallery
  Frakr1.215Per natt

  Hotel Am Konzerthaus Mgallerystars

  Vienna city, Wien , Am heumarkt 35-37 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2951 anmeldelser fra reisendeBasert på 2951 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Vienna. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Overnattingsstedet består av 211 rom. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2008. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Hotel Am Konzerthaus Mgallery tilbyr ikke babysenger. Fellesområdene påHotel Am Konzerthaus Mgallery er tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette dyrevennlige hotellet aksepterer kjæledyr i alle størrelser. Overnattingsstedet tilbyr parkering og garasje. Dette hotellet er ideelt for forretningsreisende med møteplaner. Alle som bor her vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. De som jakter fred og ro finner dette blant de mange helse- og velværefasilitetene på Hotel Am Konzerthaus Mgallery. Noen av tjenestene til Hotel Am Konzerthaus Mgallery kan koste ekstra.

  Se mer
 • Arcotel Kaiserwasser Vienna
  Frakr1.770Per natt

  Arcotel Kaiserwasser Viennastars

  Vienna city, Wien , Wagramer strasse 8 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 785 anmeldelser fra reisendeBasert på 785 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Vienna, er et godt alternativ for familier. Med sin beliggenhet innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Besøkende vil finne flyplassen innen 1. 5 kilometer. Totalt antall gjesteværelser er 282. Arcotel Kaiserwasser Vienna ble bygget i 2007. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan de som velger å overnatte her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Kunder kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. De som velger å overnatte her kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Alle baderommene på Arcotel Kaiserwasser Vienna er handicapvennlige. De som ikke kan reise bort uten kjæledyrene sine vil sette pris på at disse kan medbringes på eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr også garasjeplasser for dem som ankommer med bil. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Arcotel Kaiserwasser Vienna byr på et variert utvalg av spisested. Arcotel Kaiserwasser Vienna tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for alle som gjerne ønsker å lade batteriene. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hilton Vienna Plaza
  Frakr2.584Per natt

  Hilton Vienna Plazastars

  Vienna city, Wien , Schottenring 11 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1685 anmeldelser fra reisendeBasert på 1685 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Vienna, og er spesielt utformet for familier. Med sin beliggenhet innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen består av 254 rom. Hilton Vienna Plaza ble totalrenovert i 2014. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Videre tilbyr denne barnevennlige eiendommen babyseng til de minste på forespørsel. Dette er et handicapvennlig hotell hvor alle fellesområdene og baderommene er tilpasset rullestolbrukere og bevegelseshemmede gjester. Det er mulig for gjester å medbringe kjæledyr på eiendommen. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Alle som bor her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Kunder vil sette pris på helse- og velværefasilitetene på Hilton Vienna Plaza. Eiendommen tilbyr businessfasiliteter. Denne eiendommen byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Bellevue Hotel
  Frakr871Per natt

  Bellevue HotelstarsGreenProgram Icon

  Vienna city, Wien , Althanstrasse 5 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 680 anmeldelser fra reisendeBasert på 680 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Vienna. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Eiendommen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Gjester vil finne flyplassen innen 17. 0 kilometer. Bellevue Hotel består av totalt 160 gjesteværelser. Bellevue Hotel ble bygget i 1873 og har blitt totalrenovert i 2016. Bellevue Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Bellevue Hotel tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Reisende kan medbringe kjæledyr på hotellet. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Denne eiendommen er miljøvennlig. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Besøkende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  148  Hoteller i Wien
Side  1  av  15
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The city of Vienna is the capital of Austria; it lies in central Europe on the banks of the Danube. The city is situated in the valley of the Green Forests, at the feet of the first Alpine slopes. Vienna is the biggest city in the country as well as its cultural, economic and political centre. The city is full of magnificent Baroque mansions and enchanting summer palaces, everywhere you look you will see buildings that hold important historical, cultural and architectural value; Belvedere Palace and the home of Sigmund Freud stand out as particular examples. At the same time the city also has an extensive collection of churches and cathedrals, we recommend a visit to St Stephen’s cathedral (Stephansdom) and the Augustinerkirche Gothic church among others. Vienna is full of squares and historical districts, such as the Jewish Quarter and Imperial Vienna, located in the centre of the ring formed by Ringstrasse and the Museum District. The city also has a reputation for having a vibrant nightlife, with a diverse variety of bars, restaurants, discos and live shows. Discover this important European capital; visit Vienna!

Interessepunkter

Mest populære soner i Wien

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her