Hoteller i Trondheim

Finn på kart
Hoteller i Trondheim

TrondheimFra  kr904

Anbefalte hoteller Trondheim

 • Scandic Nidelven
  Frakr1.156Per natt

  Scandic Nidelvenstars

  Trondheim, Trondheim , Havnegate 1-3 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Velkommen til Scandic Nidelven, hotellet som har vunnet prisen for Norges beste hotellfrokost 11 ganger - senest kåret i 2017. Hotellet ligger fantastisk plassert midt i sentrum av Trondheim, 17 meter ut i vakre Nidelven. Vi tilbyr flotte konferansefasiliteter som tilpasses kundens ønsker og behov.Prøv Restaurant Nidelvens moderne meny som er inspirert av internasjonale trender innen kokkekunst og basert på de beste lokale råvarer. I Broen Bar kan du lene deg tilbake og nyte den flotte utsikten over Nidelven, noe godt å drikke samt ferske smørbrød og andre småretter. Vi har 18 møterom med kapasitet på opptil 650 personer. Vi kan arrangere alt fra små møter til konferanser, selskap og banketter, etter dine behov. Etter en lang møtedag kan du koble av og holde deg i form i vårt treningsrom. Du kan også låne sykler i resepsjonen for å få frisk luft og utforske nærområdet i eget tempo.Scandic Nidelven har en flott og sentral beliggenhet rett ved Nidelven. Hotellet ligger ved siden av broen over til Solsiden, et av Trondheims mest populære områder hvor du kan nyte restauranter, koselige kafeer og gode shoppingmuligheter. Populære attraksjoner som Nidarosdomen, Bakklandet og Gamle Bybro er alle innen gangavstand til hotellet. Hotellet ligger omtrent 200 meter fra sentralstasjonen, og Trondheim Lufthavn Værnes ligger en halvtimes kjøretur unna.

  Se mer
 • Scandic Bakklandet
  Frakr1.012Per natt

  Scandic Bakklandetstars

  Trondheim, Trondheim , Nedre bakklandet 60 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 869 anmeldelser fra reisendeBasert på 869 anmeldelser fra reisende

  Bo på idylliske og sjarmerende Bakklandet, Trondheims gamleby. Et flott utgangspunkt for å utforske byen og populære severdigheter som Gamle Bybro og Nidarosdomen. Nyt et godt måltid og utsikten over Nidelven i vår restaurant, Brasseri Bakklandet.Nyt frokost og en god middag i hotellrestauranten, Brasseri Bakklandet, som har utsikt mot Nidelven eller kjøp deg noe godt å drikke i vår bar, Bakke. Restauranten serverer et bredt utvalg lokale spesialiteter og internasjonale retter. Vi serverer også pizza fra vår italienske steinovn. Skal du arrangere ditt neste møte i Trondheim, har vi 6 møterom med utsikt mot elven som har kapasitet for opptil 40 deltakere. Som gjest hos oss kan du lade batteriene i vårt lyse og åpne treningsrom som er åpent 24 timer i døgnet og uten ekstra kostnad. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i alle hotellrom og fellesområder.Bo sentralt i hjertet av Trondheim, på idyl

  Se mer
 • Scandic Lerkendal
  Frakr930Per natt

  Scandic Lerkendalstars

  Trondheim, Trondheim , Klæbuveien 127 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 526 anmeldelser fra reisendeBasert på 526 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne og miljøvennlige hotellet er i en av Norges høyeste bygninger utenfor Oslo. Plasseringen er i midten av byens voksende område for kommersielle og undervisningsformål, kun en kort kjøretur fra Trondheim sentrum. Noen interessante steder slik som Lerkendal fotballstadion, og Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet er innen rekkevidde. Stedet byr på 50 konferanserom med kapasitet for 23 000 mennesker. Inkludert en stor konferansehall, som kan deles i tre like deler. Takket være sine forretningsfasiliteter og den praktiske løsningen, er dette et perfekt sted for forretningsreisende som trenger å ha et møte. I tillegg kan gjestene bestemme hvorvidt de vil ha en enkelt seng, tvillingseng eller king-size seng på rommene sine. Disse er velutstyrte og pent innredet.

  Se mer
 • Comfort Hotel Trondheim
  Frakr949Per natt

  Comfort Hotel Trondheimstars

  Trondheim, Trondheim , Krambugata 3 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1021 anmeldelser fra reisendeBasert på 1021 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne og komfortable hotellet er praktisk plassert i hjertet av Trondheim, med et bredt utvalg av underholdningsalternativer og historiske steder i området. Gjestene kan nå de viktigste attraksjonene i byen ved en kort gåtur, som Erkebispegården, Gamle Bybro og katedralen Nidarosdomen. Alle gjesterommene har et enkelt, men moderne utseende, og tilbyr et perfekt sted hvor gjester kan slappe av og komme seg etter en travel dag med sightseeing eller arbeid. De har gratis, trådløst internett og arbeidspult for de som må jobbe litt mer. Besøkende vil få en god start på dagen med den deilige frokosten servert i restauranten og forretningsreisende vil sette pris på de tilgjengelige møterommene.

  Se mer
 • Thon Hotel Nidaros
  Frakr1.329Per natt

  Thon Hotel Nidarosstars

  Trondheim, Trondheim , sondregate. 22b 7010 trondheim - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 99 anmeldelser fra reisendeBasert på 99 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Trondheim. Hotellet består av totalt 163 koselige rom. Thon Hotel Nidaros gjennomgikk en renovasjon i 2003. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Scandic Solsiden
  Frakr994Per natt

  Scandic Solsidenstars

  Trondheim, Trondheim , Beddingen 1 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 518 anmeldelser fra reisendeBasert på 518 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er sentralt plassert i Nedre Elvehavn i Trondheim, populært kalt Solsiden, byens havneområde. Dette har blitt byens nye næringsområde, fylt med barer, restauranter og sjarmerende butikker. Byens konferansehotell har komfortable, moderne rom med typisk nordisk miljødesign, og er perfekt for forretningsreisende. Hvert rom kommer også utstyrt med gratis WiFi og en LCD-projektor. Hotellet har også et hypoallergenisk rom. Gjestene kan velge å slappe av på Solsiden Bar. Denne er plassert i hotellets lobbyområdet og tilbyr forfriskninger og lette måltider. Konferansearrangører blir imponert av de praktiske lunch- og middagstjenestene, som hotellet tilbyr deltakere.

  Se mer
 • Scandic Hell
  Frakr914Per natt

  Scandic Hellstars

  Trondheim, Trondheim , Sandfaerhus 22 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 621 anmeldelser fra reisendeBasert på 621 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Trondheim. De 157 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Kjæledyr er tillatt påScandic Hell.

  Se mer
 • Best Western Stav Hotel
  Frakr904Per natt

  Best Western Stav Hotelstars

  Trondheim, Trondheim , Sveberg trondheim n/a - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 68 anmeldelser fra reisendeBasert på 68 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Trondheim. Hotellet ligger innen 1000 meter fra nærmeste strand. Det finnes totalt 65 gjesteværelser på Best Western Stav Hotel. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2008. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på Best Western Stav Hotel. Alle de overnattende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Best Western Stav Hotel. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Best Western Chesterfield Hotel
  Frakr1.357Per natt

  Best Western Chesterfield Hotelstars

  Trondheim, Trondheim , Sondregate 26 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 232 anmeldelser fra reisendeBasert på 232 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Trondheim sentrum, i gangavstand fra butikker, restauranter, puber, museer og konsertsteder, i tillegg til buss-/togstasjon. Hotellet ligger 200 meter fra Trondheim stasjon, og Nidarosdomen, Norges eldste katedral, er ti minutters gange fra hotellet. Det er et turistinformasjonskontor fem minutter fra hotellet. Stjørdal er om lag 35 kilometer unna.Dette hotellet har 43 velutstyrte og nyoppussede rom, og en konferansesal for opptil 20 personer. Byhotellet ble bygget i 1930, og har en lobby med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingskontor og heis. Gjester kan ta en drink i baren, eller benytte seg av hotellets trådløse internett, konferansefasiliteter, room service og klesvask. Hotellet har også parkeringsplasser.Rommene har eget bad med dusj og hårføner, dobbeltseng, satellitt-TV og telefon. Rommene har også radio, minibar, vekkerklokke, strykejern/strykebrett, buksepresse, kjøleskap, skrivebord, selvstyrt oppvarming og kaffemaskin. De store rommene passer for familier, og det finnes også røykfrie rom.En frokostbuffet serveres hver morgen.Bussen til Trondheim lufthavn (Værnes) stopper like utenfor hotellet. Hurtigruteterminalen er 15 minutters gange unna. Fra sør: ta E6 mot sentrum til Olav Tryggvassons gate. Ta første til venstre inn på Fjordgata, og følg denne gaten til første lyskryss. Ta så til høyre, og hotellet ligger ti meter rett fram. Fra nord: følg skiltene mot Sentralstasjonen. Når du er i rundkjøringen ved Sentralstasjonen, kjører du til sentrum. Fortsett rett fram, og hotellet ligger 100 meter ned gaten.

  Se mer
 • Clarion Collection Hotel Grand Olav
  Frakr1.168Per natt

  Clarion Collection Hotel Grand Olavstars

  Trondheim, Trondheim , Kjoepmannsgt 48 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 515 anmeldelser fra reisendeBasert på 515 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet har en priveligert beliggenhet i hjertet av Trondheim. Hotellet ligger ved siden av Trondheims store konserthall, og gir et spesielt preg og en interessant atmosfære til hotellet. På hotellets dørstokk vil besøkende finne mange restauranter, butikker og kaféer, så de vil garantert ha det hyggelig under oppholdet. Alle gjesterommene og suitene er romslige og har mye naturlig lys. De er velinnredete med alt man trenger for et hyggelig opphold, i klassisk stil med et moderne snev. Gjester som reiser i forbindelse med jobb vil like å vite at det finnes to møterom for å holde viktige møter, samt gratis trådløst internett i hele bygget. Spisefasilitter inkluderer frokostrom og en hyggelig restaurant for å nyte deilige retter.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  16  Hoteller i Trondheim
Side  1  av  2
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Trondheim is located in the central area of Norway, and is one of the country's largest cities. It is home to the important University of Science and Technology, which trains 80% of Norway's engineers. It is also the location of offices of companies like Google, Yahoo, Opera and Sun Microsystems. Trondheim is a coastal city at the mouth of the River Nidelva and despite the major fires that have occurred throughout its history, it still has treasures from the Viking period of the Middle Ages. One of these is Nidaros Cathedral; it is much restored and in the Gothic style, with certain English and Romanesque influences. This building is the site of St Olaf's tomb. Trondheim Archbishop's Palace, to the south of the cathedral, is the oldest stone building in Scandinavia, and is currently a museum of archaeology, art and religious and military history; it also houses the Norwegian crown jewels. This place has excellent train and bus connections and it is an ideal base for cycling, excursions, fishing, skiing and other sports. There are boat trips along both banks of the River Nidelva, with its landscape which will be green, multicoloured or totally white, depending on the time of year when you visit this city. Discover all the charms of Trondheim!

Mest populære soner i Trondheim

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler