Nærliggende hoteller i Vigelandsparken

Finn på kart
Hoteller i Vigelandsparken

VigelandsparkenFra  kr619

Anbefalte hoteller i nærheten av Vigelandsparken

 • Scandic Sjolyst
  Frakr1.458Per natt

  Scandic Sjolyststars

  Oslo, Oslo , sjolyst plass 5 - Kart
  1.27 km fra Vigelandsparken
  4,2/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 612 anmeldelser fra reisendeBasert på 612 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet på Skøyen har en sentral beliggenhet i forhold til Oslo-sentrum og offentlige transportmuligheter ligger like i nærheten av hotellet (150 meter til nærmeste busstopp), noe som gir gjestene enkel adgang til hele hovedstadsområdet. Til Oslo Lufthavn Gardermoen er det 45 kilometer. Det moderne hotellet kan by på sjarmerende interiør og design og lobbyen har en innbydende og avslappende atmosfære. Gjesterommene er vakkert innredet med alle moderne fasiliteter og bekvemmeligheter. På hotellet finnes også et treningsstudio for de aktive og en restaurant som serverer fristende matretter.

  Se mer
 • Frogner House Apartments - Skovveien 8
  Frakr1.144Per natt
  1.41 km fra Vigelandsparken
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 736 anmeldelser fra reisendeBasert på 736 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Oslo. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 260 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen ligger innen 1. 2 kilometer fra havnen. Eiendommen består av totalt 57 koselige soverom. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Frogner House Apartments - Skovveien 8 opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette er ikke et dyrevennlig hotell.

  Se mer
 • Clarion Collection Gabelshus
  Frakr1.536Per natt

  Clarion Collection Gabelshusstars

  Oslo, Oslo , Gabels gate 16 - Kart
  1.51 km fra Vigelandsparken
  3,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 988 anmeldelser fra reisendeBasert på 988 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Oslo. Gjester kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Det finnes totalt 113 soverom på stedet. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-forbindelsen i fellesområdene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Kjæledyr er ikke tillatt på Clarion Collection Gabelshus.

  Se mer
 • Scandic Solli
  Frakr1.331Per natt

  Scandic Sollistars

  Oslo, Oslo , Parkveien 68 - Kart
  1.8 km fra Vigelandsparken
  3,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1246 anmeldelser fra reisendeBasert på 1246 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet tar vare på miljøet, og ligger på en fredelig sidegate i hjertet av Oslo, mellom Slottet og havnen. Det ligger kun få minutter fra Nationaltheatret og mange av byens største severdigheter. Det er offentlig transport like ved hotellet.Dette komfortable hotellet ble bygget i 1932, og består av 87 rom fordelt på seks etasjer. Hotellet har også resepsjon, bar og a la carte-restaurant med air condition og røykfri avdeling. Gjester kan benytte seg av hotellets parkeringsgarasje (mot gebyr).Rommene er smakfullt innredet, og har eg bad med dusj, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, skrivebord og sitteområde, i tillegg til dobbeltseng, minibar/kjøleskap, buksepresse, strykejern og safe.Hotellet har badstue, solarium (mot gebyr) og eget treningsstudio.

  Se mer
 • Scandic Holberg
  Frakr1.030Per natt

  Scandic Holbergstars

  Oslo, Oslo , Holbergs plass 1 - Kart
  2 km fra Vigelandsparken
  3,9/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 675 anmeldelser fra reisendeBasert på 675 anmeldelser fra reisende

  Scandic Holberg ligger sentralt i Oslo, en kort gåtur fra butikkene i Karl Johansgate, Slottet, Aker Brygge og byens museer. Hotellet vårt har en hyggelig atmosfære og moderne, smakfullt innredede rom. Det er perfekt både for forretningsreisende og besøkende på ferie. Buss- og jernbanestasjonen, flytog og flybuss er rett i nærheten. Oslo tilbyr mange spennende og interessante aktiviteter. Daglig arrangeres turer på Oslofjorden, og på bare en dag kan du oppleve fjorden og fjellene rundt. En stor frokost serveres i restauranten vår. Der serveres også lunsj og middag på forespørsel. Nyt en kaffe, noe godt å drikke, eller en aperitiff mens du slapper av i lobbybaren før middag.

  Se mer
 • Thon Europa
  Frakr1.942Per natt

  Thon Europastars

  Oslo, Oslo , Sankt olavs gate 31 - Kart
  2.11 km fra Vigelandsparken
   

  Dette flotte hotellet ligger i Oslo. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Thon Europa består av totalt 160 rom. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Thon Europa. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Scandic St. Olavs Plass
  Frakr1.116Per natt

  Scandic St. Olavs Plassstars

  Oslo, Oslo , St. olavs plass 1 n-0165 1 - Kart
  2.34 km fra Vigelandsparken
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 696 anmeldelser fra reisendeBasert på 696 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Oslo sentrum, kun få meter fra Karl Johans gate. I nærområdet finner du alle slags typer nattklubber, barer, jazzkjellere og kafeer, i tillegg til en rekke butikker. Transportknutepunktet Nationaltheatret ligger kun få minutters gange fra hotellet.Dette hotellet ble åpnet i 2000, og består av 237 rom, hvorav ti er suiter, fordelt på sju etasjer. Hotellet har en foaje med resepsjon, heiser og safe. Hotellet har også flere rom for konferanser, møter og tilstelninger, en kafé, en bar og to a la carte-restauranter. De som kommer med bil, kan benytte seg av hotellets parkeringsplass og garasjefasiliteter.De innbydende rommene er smakfullt innredet, og har eget bad med hårføner. Rommene har også telefon, minibar, safe, sentralstyrt air condition og sentralfyring.Hotellet har en badstue og en velutstyrt treningsstudio.Gjester kan spise frokost og lunsj fra hotellets rikholdige buffet. Lunsj og middag kan også bestilles a la carte.

  Se mer
 • Clarion Collection Hotel Savoy
  Frakr1.523Per natt

  Clarion Collection Hotel Savoystars

  Oslo, Oslo , Universitetsgaten 11 - Kart
  2.34 km fra Vigelandsparken
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 714 anmeldelser fra reisendeBasert på 714 anmeldelser fra reisende

  Dette Oslo-hotellet er ideelt plassert nær Nasjonalgalleriet og mange andre populære attraksjoner, slik som Det nasjonale kunstmuseet og Det kongelige slott. Gjestene kan også besøke Det norske kulturmuseet, Vigelandsmuseet og butikken Christiania GlasMagasin. Et bredt utvalg av shoppingmuligheter og spisesteder er plassert kun få minutter fra hotellet. Dette 93-roms Oslo-hotellet tilbyr aviser alle hverdager, samt internettilgang. Forretningsreisende vil sette pris på muligheten til å kopiere og sende faks. Øvrige fasiliteter inkluderer valutaveksling og vaskerifasiliteter. Alle gjesterommene er utstyrt med hårføner, arbeidspult og kabel-TV. Noen rom har strykejern, strykebrett og buksepresse. Blant innkvarteringsenhetene finnes også suiter.

  Se mer
 • Hotel Christiania Teater
  Frakr1.959Per natt

  Hotel Christiania Teaterstars

  Oslo, Oslo , Stortingsgata 16 - Kart
  2.41 km fra Vigelandsparken
  4,1/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 820 anmeldelser fra reisendeBasert på 820 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable boutiquehotellet ligger i Oslo. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil finne flyplassen kun noen få skritt unna. Stedet teller totalt 102 innbydende rom. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Fellesområdene påHotel Christiania Teater er tilrettelagt for rullestolbrukere. Små kjæledyr kan medbringes på eiendommen. Alle som bor her kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på overnattingsstedet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Scandic Karl Johan
  Frakr1.104Per natt

  Scandic Karl Johanstars

  Oslo, Oslo , Arbeidergata 4 - Kart
  2.5 km fra Vigelandsparken
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 608 anmeldelser fra reisendeBasert på 608 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Oslo. Reisende vil finne flyplassen innen 3. 7 kilometer. Det finnes totalt 108 gjesteværelser på Scandic Karl Johan. Scandic Karl Johan ble bygget i 1993. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Scandic Karl Johan tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Scandic Karl Johan. Dette er ikke et dyrevennlig hotell.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  18  Hoteller i Vigelandsparken
Side  1  av  2
 

Nærliggende hoteller i  Vigelandsparken

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler