Nærliggende hoteller i Vigelandsparken

Finn på kart
Hoteller i Vigelandsparken

VigelandsparkenFra  kr573

Anbefalte hoteller i nærheten av Vigelandsparken

 • Frogner House Apartments - Odins Gate 10
  Frakr1.175Per natt
  0.84 km fra Vigelandsparken
   

  Dette flotte hotellet er i Oslo. Stedet teller totalt 16 innbydende rom. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Dette hotellet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Frogner House Apartments - Odins Gate 10 tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Frogner House Apartments Bygdøy Alle
  Frakr795Per natt

  Frogner House Apartments Bygdøy Allestars

  Oslo, Oslo , Bygdøy alle 53 - Kart
  0.99 km fra Vigelandsparken
   

  Denne sjarmerende leiligheten ligger i Oslo. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Besøkende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Innen 20 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Frogner House Apartments Bygdøy Alle består av totalt 62 soverom. Frogner House Apartments Bygdøy Alle ble konstruert i 1896. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Frogner House Apartments Bygdøy Alle tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Thon Gyldenloeve
  Frakr1.080Per natt

  Thon Gyldenloevestars

  Oslo, Oslo , Bogstadveien, 20 20 - Kart
  1.19 km fra Vigelandsparken
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 493 anmeldelser fra reisendeBasert på 493 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Oslo. Thon Gyldenloeve består av totalt 165 rom. Thon Gyldenloeve ble komplett oppusset i 2019. Kunder kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i fellesområdene på Thon Gyldenloeve. Thon Gyldenloeve tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted.

  Se mer
 • Scandic Sjolyst
  Frakr869Per natt

  Scandic Sjolyststars

  Oslo, Oslo , sjolyst plass 5 - Kart
  1.27 km fra Vigelandsparken
  4,3/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 641 anmeldelser fra reisendeBasert på 641 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet på Skøyen har en sentral beliggenhet i forhold til Oslo-sentrum og offentlige transportmuligheter ligger like i nærheten av hotellet (150 meter til nærmeste busstopp), noe som gir gjestene enkel adgang til hele hovedstadsområdet. Til Oslo Lufthavn Gardermoen er det 45 kilometer. Det moderne hotellet kan by på sjarmerende interiør og design og lobbyen har en innbydende og avslappende atmosfære. Gjesterommene er vakkert innredet med alle moderne fasiliteter og bekvemmeligheter. På hotellet finnes også et treningsstudio for de aktive og en restaurant som serverer fristende matretter.

  Se mer
 • FIRST HOTEL & SUITES OSLO WEST
  Frakr1.059Per natt

  FIRST HOTEL & SUITES OSLO WESTstars

  Oslo, Oslo , Josefines gate 30 - Kart
  1.38 km fra Vigelandsparken
   

  First Hotel & Suites Oslo West er et lekkert hotell som ligger i et fornemt villa- og ambassadestrøk på Oslos beste vestkant i kort avstand fra Det Kongelige Norske Slott.Hotellet består av 45 delikate og komfortable rom. Du kan velge mellom studio, to- og treroms leiligheter med opp til fire sengeplasser.Rommene har eget kjøkken eller kokemuligheter, spiseplass, eget bad og behagelige senger fra Englesson. Enkelte av leilighetene har egen balkong. Alle våre leiligheter er tilgjengelig for både kort- og langtidsopphold.

  Se mer
 • Frogner House Apartments - Skovveien 8
  Frakr795Per natt
  1.41 km fra Vigelandsparken
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 751 anmeldelser fra reisendeBasert på 751 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten er i Oslo. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 260 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen ligger innen 1. 2 kilometer fra havnen. Totalt 57 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Frogner House Apartments - Skovveien 8. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Frogner House Apartments - Skovveien 8 er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Frogner House Apartments - Skovveien 8 ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Frogner House Apartments - Underhaugsveien 15
  Frakr1.105Per natt
  1.42 km fra Vigelandsparken
   

  Dette komfortable hotellet er i Oslo. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 43 rom. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Clarion Collection Gabelshus
  Frakr1.293Per natt

  Clarion Collection Gabelshusstars

  Oslo, Oslo , Gabels gate 16 - Kart
  1.51 km fra Vigelandsparken
  3,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1010 anmeldelser fra reisendeBasert på 1010 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Oslo. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. De 113 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Clarion Collection Gabelshus tilbyr ikke babysenger. Clarion Collection Gabelshus ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Frogner House Apartments - Colbjornsens Gate 3
  Frakr1.007Per natt
  1.57 km fra Vigelandsparken
   

  Dette komfortable leilighetshotellet ligger i Oslo. Med sin beliggenhet innen 600 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 200 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen rommer 25 koselige soverom. Frogner House Apartments - Colbjornsens Gate 3 tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Denne eiendommen tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Alle de overnattende kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Scandic Solli
  Frakr796Per natt

  Scandic Sollistars

  Oslo, Oslo , Parkveien 68 - Kart
  1.8 km fra Vigelandsparken
  3,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1298 anmeldelser fra reisendeBasert på 1298 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet tar vare på miljøet, og ligger på en fredelig sidegate i hjertet av Oslo, mellom Slottet og havnen. Det ligger kun få minutter fra Nationaltheatret og mange av byens største severdigheter. Det er offentlig transport like ved hotellet.Dette komfortable hotellet ble bygget i 1932, og består av 87 rom fordelt på seks etasjer. Hotellet har også resepsjon, bar og a la carte-restaurant med air condition og røykfri avdeling. Gjester kan benytte seg av hotellets parkeringsgarasje (mot gebyr).Rommene er smakfullt innredet, og har eg bad med dusj, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, skrivebord og sitteområde, i tillegg til dobbeltseng, minibar/kjøleskap, buksepresse, strykejern og safe.Hotellet har badstue, solarium (mot gebyr) og eget treningsstudio.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  35  Hoteller i Vigelandsparken
Side  1  av  4
 

Nærliggende hoteller i  Vigelandsparken

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler