Nærliggende hoteller i Vigelandsparken

Finn på kart
Hoteller i Vigelandsparken

VigelandsparkenFra  kr747

Anbefalte hoteller i nærheten av Vigelandsparken

 • Frogner House Apartments Bygdøy Alle
  Frakr1.117Per natt

  Frogner House Apartments Bygdøy Allestars

  Oslo, Oslo , Bygdøy alle 53 - Kart
  0.99 km fra Vigelandsparken
   

  Denne sjarmerende leiligheten er i Oslo. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Leiligheten ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Innen 20 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Denne eiendommen tilbyr totalt 62 soverom. Denne eiendommen ble bygget i 1896. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Frogner House Apartments Bygdøy Alle tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. Noen av tjenestene til Frogner House Apartments Bygdøy Alle kan koste ekstra.

  Se mer
 • Thon Gyldenloeve
  Frakr1.566Per natt

  Thon Gyldenloevestars

  Oslo, Oslo , Bogstadveien, 20 20 - Kart
  1.19 km fra Vigelandsparken
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 489 anmeldelser fra reisendeBasert på 489 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Oslo. Thon Gyldenloeve består av totalt 165 soverom. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2019. Det finnes også Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Scandic Sjolyst
  Frakr1.171Per natt

  Scandic Sjolyststars

  Oslo, Oslo , sjolyst plass 5 - Kart
  1.27 km fra Vigelandsparken
  4,3/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 622 anmeldelser fra reisendeBasert på 622 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet på Skøyen har en sentral beliggenhet i forhold til Oslo-sentrum og offentlige transportmuligheter ligger like i nærheten av hotellet (150 meter til nærmeste busstopp), noe som gir gjestene enkel adgang til hele hovedstadsområdet. Til Oslo Lufthavn Gardermoen er det 45 kilometer. Det moderne hotellet kan by på sjarmerende interiør og design og lobbyen har en innbydende og avslappende atmosfære. Gjesterommene er vakkert innredet med alle moderne fasiliteter og bekvemmeligheter. På hotellet finnes også et treningsstudio for de aktive og en restaurant som serverer fristende matretter.

  Se mer
 • Frogner House Apartments - Skovveien 8
  Frakr1.039Per natt
  1.41 km fra Vigelandsparken
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 743 anmeldelser fra reisendeBasert på 743 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende leiligheten er i Oslo. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, tillater leiligheten lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 260 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Leiligheten ligger innen 1. 2 kilometer fra havnen. Totalt 57 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Reisende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Dette overnattingsstedet har ingen døgnåpen resepsjon. Noen soverom kan tilby babyseng til de aller minste. Frogner House Apartments - Skovveien 8 ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Clarion Collection Gabelshus
  Frakr1.834Per natt

  Clarion Collection Gabelshusstars

  Oslo, Oslo , Gabels gate 16 - Kart
  1.51 km fra Vigelandsparken
  3,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1000 anmeldelser fra reisendeBasert på 1000 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Oslo. Gjester kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Det finnes totalt 113 soverom på stedet. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-forbindelsen i fellesområdene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Kjæledyr er ikke tillatt på Clarion Collection Gabelshus.

  Se mer
 • Frogner House Apartments - Colbjornsens Gate 3
  Frakr9.171Per natt
  1.57 km fra Vigelandsparken
   

  Dette flotte leilighetshotellet ligger i Oslo. Totalt antall soverom er 25. Alle de overnattende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Alle baderommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter.

  Se mer
 • Scandic Solli
  Frakr1.197Per natt

  Scandic Sollistars

  Oslo, Oslo , Parkveien 68 - Kart
  1.8 km fra Vigelandsparken
  3,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1269 anmeldelser fra reisendeBasert på 1269 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet tar vare på miljøet, og ligger på en fredelig sidegate i hjertet av Oslo, mellom Slottet og havnen. Det ligger kun få minutter fra Nationaltheatret og mange av byens største severdigheter. Det er offentlig transport like ved hotellet.Dette komfortable hotellet ble bygget i 1932, og består av 87 rom fordelt på seks etasjer. Hotellet har også resepsjon, bar og a la carte-restaurant med air condition og røykfri avdeling. Gjester kan benytte seg av hotellets parkeringsgarasje (mot gebyr).Rommene er smakfullt innredet, og har eg bad med dusj, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, skrivebord og sitteområde, i tillegg til dobbeltseng, minibar/kjøleskap, buksepresse, strykejern og safe.Hotellet har badstue, solarium (mot gebyr) og eget treningsstudio.

  Se mer
 • Thon Hotel Slottsparken
  Frakr1.684Per natt

  Thon Hotel Slottsparkenstars

  Oslo, Oslo , Wergelandsvn. 5 5 - Kart
  1.92 km fra Vigelandsparken
  3,7/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 506 anmeldelser fra reisendeBasert på 506 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er plassert i umiddelbar nærhet til Oslos hovedhandlegate Karl Johan, rett nedenfor Slottet. Butikker, restauranter og knutepunkter for offentlig transport finnes alle innen 1 km. Dette leilighetshotellet har 217 leiligheter, og 24 suiter i forskjellige størrelser. Røykfrie rom, forretningsrom, handikapvennlige rom og rom med kjøkken er tilgjengelige. Bankettfasilitetene er perfekt egnet for enhver anledning. Gjester ønskes velkommen i en lobby, mens byhotellet også tilbyr heistilgang og konferansefasiliteter. Alle leilighetene og suitene er velutstyrte, og har egne bad. Fasilitetene inkluderer en direkte telefon og en TV. Gjester kan benytte seg av hotellets treningssenter. Frokost- og lunchbuffét serveres i et komfortabelt og sjarmerende miljø, i hotellets spisesal. Hotellets egen bar gir gjestene et snev av engelsk eleganse.

  Se mer
 • Frogner House Apartments - Arbinsgate 3
  Frakr9.171Per natt
  1.93 km fra Vigelandsparken
   

  Dette komfortable hotellet er i Oslo. Totalt 29 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Frogner House Apartments - Arbinsgate 3. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Frogner House Apartments - Arbinsgate 3 tilbyr døgnåpen resepsjon. Alle som bor her kan be om at deres gjesteværelse utstyres med babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på Frogner House Apartments - Arbinsgate 3.

  Se mer
 • Scandic Holberg
  Frakr986Per natt

  Scandic Holbergstars

  Oslo, Oslo , Holbergs plass 1 - Kart
  2 km fra Vigelandsparken
  3,9/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 700 anmeldelser fra reisendeBasert på 700 anmeldelser fra reisende

  Scandic Holberg ligger sentralt i Oslo, en kort gåtur fra butikkene i Karl Johansgate, Slottet, Aker Brygge og byens museer. Hotellet vårt har en hyggelig atmosfære og moderne, smakfullt innredede rom. Det er perfekt både for forretningsreisende og besøkende på ferie. Buss- og jernbanestasjonen, flytog og flybuss er rett i nærheten. Oslo tilbyr mange spennende og interessante aktiviteter. Daglig arrangeres turer på Oslofjorden, og på bare en dag kan du oppleve fjorden og fjellene rundt. En stor frokost serveres i restauranten vår. Der serveres også lunsj og middag på forespørsel. Nyt en kaffe, noe godt å drikke, eller en aperitiff mens du slapper av i lobbybaren før middag.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  23  Hoteller i Vigelandsparken
Side  1  av  3
 

Nærliggende hoteller i  Vigelandsparken

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler