Nærliggende hoteller i Royal Palace ( Kongelige slott)

Finn på kart
Hoteller i Royal Palace ( Kongelige slott)

Royal Palace ( Kongelige slott)Fra  kr564

Anbefalte hoteller i nærheten av Royal Palace ( Kongelige slott)

 • Frogner House Apartments - Arbinsgate 3
  Frakr814Per natt
  0.26 km fra Royal Palace ( Kongelige slott)
   

  Dette komfortable hotellet er i Oslo. Totalt antall gjesteværelser er 29. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. De som velger å overnatte her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom.

  Se mer
 • Thon Hotel Slottsparken
  Frakr1.268Per natt

  Thon Hotel Slottsparkenstars

  Oslo, Oslo , Wergelandsvn. 5 5 - Kart
  0.27 km fra Royal Palace ( Kongelige slott)
  3,7/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 514 anmeldelser fra reisendeBasert på 514 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er plassert i umiddelbar nærhet til Oslos hovedhandlegate Karl Johan, rett nedenfor Slottet. Butikker, restauranter og knutepunkter for offentlig transport finnes alle innen 1 km. Dette leilighetshotellet har 217 leiligheter, og 24 suiter i forskjellige størrelser. Røykfrie rom, forretningsrom, handikapvennlige rom og rom med kjøkken er tilgjengelige. Bankettfasilitetene er perfekt egnet for enhver anledning. Gjester ønskes velkommen i en lobby, mens byhotellet også tilbyr heistilgang og konferansefasiliteter. Alle leilighetene og suitene er velutstyrte, og har egne bad. Fasilitetene inkluderer en direkte telefon og en TV. Gjester kan benytte seg av hotellets treningssenter. Frokost- og lunchbuffét serveres i et komfortabelt og sjarmerende miljø, i hotellets spisesal. Hotellets egen bar gir gjestene et snev av engelsk eleganse.

  Se mer
 • Frogner House Apartments - Colbjornsens Gate 3
  Frakr990Per natt
  0.32 km fra Royal Palace ( Kongelige slott)
   

  Dette komfortable leilighetshotellet ligger i Oslo. Med sin beliggenhet innen 600 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 200 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen rommer 25 koselige soverom. Frogner House Apartments - Colbjornsens Gate 3 tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Denne eiendommen tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Alle de overnattende kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Thon Europa
  Frakr1.063Per natt

  Thon Europastars

  Oslo, Oslo , Sankt olavs gate 31 - Kart
  0.41 km fra Royal Palace ( Kongelige slott)
   

  Dette flotte hotellet er i Oslo. Reisende kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Hotellet består av 160 rom. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Thon Europa. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted.

  Se mer
 • Scandic Holberg
  Frakr957Per natt

  Scandic Holbergstars

  Oslo, Oslo , Holbergs plass 1 - Kart
  0.46 km fra Royal Palace ( Kongelige slott)
  3,9/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 710 anmeldelser fra reisendeBasert på 710 anmeldelser fra reisende

  Scandic Holberg ligger sentralt i Oslo, en kort gåtur fra butikkene i Karl Johansgate, Slottet, Aker Brygge og byens museer. Hotellet vårt har en hyggelig atmosfære og moderne, smakfullt innredede rom. Det er perfekt både for forretningsreisende og besøkende på ferie. Buss- og jernbanestasjonen, flytog og flybuss er rett i nærheten. Oslo tilbyr mange spennende og interessante aktiviteter. Daglig arrangeres turer på Oslofjorden, og på bare en dag kan du oppleve fjorden og fjellene rundt. En stor frokost serveres i restauranten vår. Der serveres også lunsj og middag på forespørsel. Nyt en kaffe, noe godt å drikke, eller en aperitiff mens du slapper av i lobbybaren før middag.

  Se mer
 • Frogner House Apartments - Huitfeldts Gate 19
  Frakr1.232Per natt
  0.47 km fra Royal Palace ( Kongelige slott)
   

  Dette sjarmerende hotellet er i Oslo. Det finnes totalt 37 soverom på Frogner House Apartments - Huitfeldts Gate 19. Frogner House Apartments - Huitfeldts Gate 19 tilbyr trådløs internettforbindelse. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Scandic Solli
  Frakr783Per natt

  Scandic Sollistars

  Oslo, Oslo , Parkveien 68 - Kart
  0.52 km fra Royal Palace ( Kongelige slott)
  3,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1298 anmeldelser fra reisendeBasert på 1298 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet tar vare på miljøet, og ligger på en fredelig sidegate i hjertet av Oslo, mellom Slottet og havnen. Det ligger kun få minutter fra Nationaltheatret og mange av byens største severdigheter. Det er offentlig transport like ved hotellet.Dette komfortable hotellet ble bygget i 1932, og består av 87 rom fordelt på seks etasjer. Hotellet har også resepsjon, bar og a la carte-restaurant med air condition og røykfri avdeling. Gjester kan benytte seg av hotellets parkeringsgarasje (mot gebyr).Rommene er smakfullt innredet, og har eg bad med dusj, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, skrivebord og sitteområde, i tillegg til dobbeltseng, minibar/kjøleskap, buksepresse, strykejern og safe.Hotellet har badstue, solarium (mot gebyr) og eget treningsstudio.

  Se mer
 • FIRST HOTEL & SUITES OSLO WEST
  Frakr1.041Per natt

  FIRST HOTEL & SUITES OSLO WESTstars

  Oslo, Oslo , Josefines gate 30 - Kart
  0.58 km fra Royal Palace ( Kongelige slott)
   

  First Hotel & Suites Oslo West er et lekkert hotell som ligger i et fornemt villa- og ambassadestrøk på Oslos beste vestkant i kort avstand fra Det Kongelige Norske Slott.Hotellet består av 45 delikate og komfortable rom. Du kan velge mellom studio, to- og treroms leiligheter med opp til fire sengeplasser.Rommene har eget kjøkken eller kokemuligheter, spiseplass, eget bad og behagelige senger fra Englesson. Enkelte av leilighetene har egen balkong. Alle våre leiligheter er tilgjengelig for både kort- og langtidsopphold.

  Se mer
 • Clarion Collection Hotel Savoy
  Frakr942Per natt

  Clarion Collection Hotel Savoystars

  Oslo, Oslo , Universitetsgaten 11 - Kart
  0.61 km fra Royal Palace ( Kongelige slott)
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 725 anmeldelser fra reisendeBasert på 725 anmeldelser fra reisende

  Dette Oslo-hotellet er ideelt plassert nær Nasjonalgalleriet og mange andre populære attraksjoner, slik som Det nasjonale kunstmuseet og Det kongelige slott. Gjestene kan også besøke Det norske kulturmuseet, Vigelandsmuseet og butikken Christiania GlasMagasin. Et bredt utvalg av shoppingmuligheter og spisesteder er plassert kun få minutter fra hotellet. Dette 93-roms Oslo-hotellet tilbyr aviser alle hverdager, samt internettilgang. Forretningsreisende vil sette pris på muligheten til å kopiere og sende faks. Øvrige fasiliteter inkluderer valutaveksling og vaskerifasiliteter. Alle gjesterommene er utstyrt med hårføner, arbeidspult og kabel-TV. Noen rom har strykejern, strykebrett og buksepresse. Blant innkvarteringsenhetene finnes også suiter.

  Se mer
 • Hotel Christiania Teater
  Frakr1.576Per natt

  Hotel Christiania Teaterstars

  Oslo, Oslo , Stortingsgata 16 - Kart
  0.62 km fra Royal Palace ( Kongelige slott)
  4,1/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 855 anmeldelser fra reisendeBasert på 855 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende boutiquehotellet ligger i Oslo. Beliggende midt i sentrum, tillater boutiquehotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil finne flyplassen kun noen få skritt unna. Overnattingsstedet består av totalt 102 koselige rom. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Gjester kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Dette overnattingsstedet tillater små kjæledyr. Reisende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Eiendommen tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  54  Hoteller i Royal Palace ( Kongelige slott)
Side  1  av  6
 

Nærliggende hoteller i  Royal Palace ( Kongelige slott)

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler