Nærliggende hoteller i Oslofjord Islands

Finn på kart
Hoteller i Oslofjord Islands

Oslofjord IslandsFra  kr564

Anbefalte hoteller i nærheten av Oslofjord Islands

 • Thon Vika Atrium
  Frakr1.178Per natt

  Thon Vika Atriumstars

  Oslo, Oslo , Munkedamsveien, 45 45 - Kart
  2.46 km fra Oslofjord Islands
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 610 anmeldelser fra reisendeBasert på 610 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Oslo. Stedet teller totalt 79 innbydende rom. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Thon Vika Atrium tilbyr også babysenger ved forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Clarion Collection Bastion
  Frakr1.087Per natt

  Clarion Collection Bastionstars

  Oslo, Oslo , Skippergata 7 - Kart
  2.46 km fra Oslofjord Islands
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1500 anmeldelser fra reisendeBasert på 1500 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1996. Eiendommen består av 99 rom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Resepsjonen er døgnåpen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Dette hotellet tillater kjæledyr.

  Se mer
 • First Hotel Grims Grenka
  Frakr1.180Per natt

  First Hotel Grims Grenkastars

  Oslo, Oslo , Kongens gate 5 - Kart
  2.47 km fra Oslofjord Islands
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 881 anmeldelser fra reisendeBasert på 881 anmeldelser fra reisende

  First Hotel Grims Grenka har en sentral beliggenhet i Kvadraturens urbane omgivelser, rett bak Akershus Festning ved Bankplassen i Oslo Sentrum. Hotellet har 65 innbydende hotellrom hvorav 10 rom er luksuriøse suiter på opp mot 70 m2. Opplev den pulserende atmosfæren, god service, en god natts søvn og en kvalitetsfrokost for å få en god start på dagen.I toppetasjen finner du en av Oslos flotteste takterrasser, Q Lounge som serverer deilige cocktails og mat i sommerhalvåret.

  Se mer
 • Thon Hotel Panorama
  Frakr1.293Per natt

  Thon Hotel Panoramastars

  Oslo, Oslo , Radhusgaten 7b - Kart
  2.52 km fra Oslofjord Islands
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 943 anmeldelser fra reisendeBasert på 943 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i et fredelig, men sentralt område av Oslo. Hotellet ligger kun 3 minutters gange fra Karl Johans gate, som er den viktigste handlegaten i byen. Gjestene vil befinne seg i nærheten av mange attraksjoner, inkludert Miniflaskegalleriet, Den norske ballett og opera og museet for samtidskunst. Dette moderne hotellet har et attraktivt arkitektonisk design. Gjesterommene er smakfullt innrede og tilbyr fredelige, avslappende omgivelser hvor man kan jobbe og slappe av på en behagelig måte. Gjestene vil sette pris på utvalget av eksemplariske fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Comfort Borsparken
  Frakr809Per natt

  Comfort BorsparkenstarsGreenProgram Icon

  Oslo, Oslo , Tollbugaten 4 - Kart
  2.63 km fra Oslofjord Islands
  3,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2316 anmeldelser fra reisendeBasert på 2316 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Oslo. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Totalt 248 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellet ble sist renovert i 2007. Kunder kan benytte Wi-Fi-forbindelsen i fellesområdene. Comfort Borsparken tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Comfort Borsparken forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys gjesteværelser med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Dette er et dyrevennlig overnattingssted. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • First Hotel Millennium
  Frakr759Per natt

  First Hotel Millenniumstars

  Oslo, Oslo , Tollbugata 25 - Kart
  2.66 km fra Oslofjord Islands
  3,8/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1109 anmeldelser fra reisendeBasert på 1109 anmeldelser fra reisende

  First Hotel Millennium er perfekt hvis du ønsker å bo i Oslo sentrum, i nærheten av byens attraksjoner og landemerker, og med tilgang til alle former for offentlig transport. Hotellet samarbeider også med et parkeringshus i nærheten, og hotellets gjester får en nedsatt pris.Hotellet ligger mellom Oslo sentralstasjon og Aker Brygge, med Karl Johans Gate og rådhuset rett rundt hjørnet. Nyt deilig mat og drikke blant utallige kafeer og restauranter, og opplev et stort utvalg av eksklusive butikker.First Hotel Millennium tilbyr store, moderne rom i skandinavisk stil, egnet for både fritids- og forretningsreisende. Hotellet samarbeider også med flere bankett- og konferansesteder i nærheten hvis du planlegger et møte eller et større arrangement i Oslo sentrum.

  Se mer
 • Frogner House Apartments - Huitfeldts Gate 19
  Frakr1.232Per natt
  2.7 km fra Oslofjord Islands
   

  Dette sjarmerende hotellet er i Oslo. Det finnes totalt 37 soverom på Frogner House Apartments - Huitfeldts Gate 19. Frogner House Apartments - Huitfeldts Gate 19 tilbyr trådløs internettforbindelse. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Scandic Victoria
  Frakr883Per natt

  Scandic Victoriastars

  Oslo, Oslo , Rosenkrantz gate 13 - Kart
  2.71 km fra Oslofjord Islands
  4,0/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1261 anmeldelser fra reisendeBasert på 1261 anmeldelser fra reisende

  Dette klassiske og utvidede hotellet byr på en svært sentral plassering ved skøytebanen i Spikersuppa, nære andre sightseeingmål og interessante steder som Akershus Festning og det livlige området Aker Brygge. Det finnes en rekke offentlige transportmidler i nærheten, inkludert undergrunnsstasjonen Nationaltheatret som er kun 5 minutter unna. Hotellets gjesterom gir et sjarmerende og moderne inntrykk, som forsterkes av det naturlige lyset som omgir dem og den gode plassen. De som bor på dette hotellet vil virkelig sette pris på den hyggelige og varme atmosfæren til stedets barer og restauranter. Forretningsreisende kan også ha i bakhodet at det tilbyr en rekke godt utstyrte møterom.

  Se mer
 • Scandic Solli
  Frakr783Per natt

  Scandic Sollistars

  Oslo, Oslo , Parkveien 68 - Kart
  2.74 km fra Oslofjord Islands
  3,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1298 anmeldelser fra reisendeBasert på 1298 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet tar vare på miljøet, og ligger på en fredelig sidegate i hjertet av Oslo, mellom Slottet og havnen. Det ligger kun få minutter fra Nationaltheatret og mange av byens største severdigheter. Det er offentlig transport like ved hotellet.Dette komfortable hotellet ble bygget i 1932, og består av 87 rom fordelt på seks etasjer. Hotellet har også resepsjon, bar og a la carte-restaurant med air condition og røykfri avdeling. Gjester kan benytte seg av hotellets parkeringsgarasje (mot gebyr).Rommene er smakfullt innredet, og har eg bad med dusj, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, skrivebord og sitteområde, i tillegg til dobbeltseng, minibar/kjøleskap, buksepresse, strykejern og safe.Hotellet har badstue, solarium (mot gebyr) og eget treningsstudio.

  Se mer
 • Hotel Christiania Teater
  Frakr1.576Per natt

  Hotel Christiania Teaterstars

  Oslo, Oslo , Stortingsgata 16 - Kart
  2.77 km fra Oslofjord Islands
  4,1/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 855 anmeldelser fra reisendeBasert på 855 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende boutiquehotellet ligger i Oslo. Beliggende midt i sentrum, tillater boutiquehotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil finne flyplassen kun noen få skritt unna. Overnattingsstedet består av totalt 102 koselige rom. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Gjester kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Dette overnattingsstedet tillater små kjæledyr. Reisende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Eiendommen tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  24  Hoteller i Oslofjord Islands
Side  1  av  3
 

Nærliggende hoteller i  Oslofjord Islands

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler