Nærliggende hoteller i Operahuset

Finn på kart
Hoteller i Operahuset

OperahusetFra  kr564

Anbefalte hoteller i nærheten av Operahuset

 • Thon Opera
  Frakr1.295Per natt

  Thon OperastarsGreenProgram Icon

  Oslo, Oslo , Dronning eufemias, gate 4 4 - Kart
  0.2 km fra Operahuset
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2768 anmeldelser fra reisendeBasert på 2768 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Oslo. Beliggende innen 25 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen er innen 15. 0 kilometer fra løypene. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra hotellet. Besøkende vil finne flyplassen innen 49. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 200 meters gåavstand fra havnen. Overnattingsstedet består av totalt 480 soverom. Thon Opera gjennomgikk en renovasjon i 2015. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Thon Opera. Resepsjonen er døgnåpen. Thon Opera tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Alle soverommene på Thon Opera er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. De som velger å overnatte her og som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Dette miljøvennlige hotellet har mottatt ISO 14001-sertifiserte hoteller og restauranter-merket. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets matservering. Thon Opera er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Alle som bor her får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på Thon Opera. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Comfort Grand Central
  Frakr846Per natt

  Comfort Grand Centralstars

  Oslo, Oslo , Jernbanetorget 1 - Kart
  0.3 km fra Operahuset
  4,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2214 anmeldelser fra reisendeBasert på 2214 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Oslo. Totalt antall rom er 170. Dette hotellet ble etablert i 2012. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. I øvrig kan alle som bor her medbringe kjæledyr på Comfort Grand Central. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Comfort Borsparken
  Frakr809Per natt

  Comfort BorsparkenstarsGreenProgram Icon

  Oslo, Oslo , Tollbugaten 4 - Kart
  0.34 km fra Operahuset
  3,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2316 anmeldelser fra reisendeBasert på 2316 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Oslo. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Totalt 248 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellet ble sist renovert i 2007. Kunder kan benytte Wi-Fi-forbindelsen i fellesområdene. Comfort Borsparken tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Comfort Borsparken forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys gjesteværelser med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Dette er et dyrevennlig overnattingssted. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Clarion Hotel Oslo
  Frakr1.531Per natt

  Clarion Hotel Oslostars

  Oslo, Oslo , Dronning eufemias gate 15 - Kart
  0.34 km fra Operahuset
   

  Dette flotte hotellet er i Oslo. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Overnattingsstedet består av totalt 255 rom. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Clarion Hotel Oslo er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr rom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 26 handicapvennlig soverom. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Reisende vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Comfort Hotel Xpress Central Station
  Frakr606Per natt

  Comfort Hotel Xpress Central Stationstars

  Oslo, Oslo , Fred olsens gate 11 11 - Kart
  0.38 km fra Operahuset
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 843 anmeldelser fra reisendeBasert på 843 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i Oslo.

  Se mer
 • Clarion Collection Bastion
  Frakr1.087Per natt

  Clarion Collection Bastionstars

  Oslo, Oslo , Skippergata 7 - Kart
  0.41 km fra Operahuset
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1500 anmeldelser fra reisendeBasert på 1500 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1996. Eiendommen består av 99 rom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Resepsjonen er døgnåpen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Dette hotellet tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Thon Hotel Astoria
  Frakr829Per natt

  Thon Hotel Astoriastars

  Oslo, Oslo , Dronningens gate 21 - Kart
  0.49 km fra Operahuset
  3,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1175 anmeldelser fra reisendeBasert på 1175 anmeldelser fra reisende

  Hotellet regnes som Oslos mest sentrale. Dette sjarmerende etablissementet er plassert nære byens hovedgate, Karl Johan. Hotellet er plassert kun få meters gangavstand fra Oslo Sentralstasjon, noe som gir enkelt tilgang til andre områder som kan utforskes. Kun en kort distanse fra hotellet ligger en myriade shoppingdistrikter, turistattraksjoner, restauranter og barer. Gjester på dette hotellet befinner seg i et ideelt utgangspunkt fra hvor de kan utforske byens mirakler. Dette sjarmerende hotellet ønsker gjestene velkomne med varme og førsteklasses service. Gjesterommene er vakkert dekorerte, med sine beroligende farger og snev av puls. Rommene byr på et avslappende miljø hvor man kan slappe fullstendig av ved slutten på dagen.

  Se mer
 • Thon Hotel Panorama
  Frakr1.293Per natt

  Thon Hotel Panoramastars

  Oslo, Oslo , Radhusgaten 7b - Kart
  0.5 km fra Operahuset
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 943 anmeldelser fra reisendeBasert på 943 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i et fredelig, men sentralt område av Oslo. Hotellet ligger kun 3 minutters gange fra Karl Johans gate, som er den viktigste handlegaten i byen. Gjestene vil befinne seg i nærheten av mange attraksjoner, inkludert Miniflaskegalleriet, Den norske ballett og opera og museet for samtidskunst. Dette moderne hotellet har et attraktivt arkitektonisk design. Gjesterommene er smakfullt innrede og tilbyr fredelige, avslappende omgivelser hvor man kan jobbe og slappe av på en behagelig måte. Gjestene vil sette pris på utvalget av eksemplariske fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Scandic Oslo City
  Frakr1.083Per natt

  Scandic Oslo Citystars

  Oslo, Oslo , Europaradets plass, 1 1 - Kart
  0.5 km fra Operahuset
  4,6/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 975 anmeldelser fra reisendeBasert på 975 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er plassert på Karl Johans gate i sentrum av Oslo, ved starten av Biskop Gunnerus gate. Med hotellets sentrale plassering, er det kun to minutters gange til Oslo Sentralstasjon og Gardermobanen. Skiområdet er 30-minutter unna. Hotellet tilbyr totalt 175 rom, og ønsker gjestene velkommen med en lobby bestående av 24-timers resepsjon, utsjekkingstjeneste, safe, valutaveksling og tilgang til heis. Gjestene kan drikke og spise i baren og restauranten, og benytte konferansefasilitetene, internettilgang, romservice og vasketjenester. Alle rommene er fult utstyrt med bad med dusj, TV, minibar, buksepresse, hårtørker, internettilgang, klimaanlegg og sentralvarme. Rommene er dekorert med kunst laget av forskjellige berømte norske kunstnere. Gjestene kan trene på hotellets gym, og slappe av i saunaen.

  Se mer
 • Scandic Byporten
  Frakr932Per natt

  Scandic Byportenstars

  Oslo, Oslo , Jernbanetorget 6 - Kart
  0.51 km fra Operahuset
  4,0/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1433 anmeldelser fra reisendeBasert på 1433 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Oslo, og har direkte adgang til Oslo sentralbanestasjon. Hotellets praktiske beliggenhet gjør det til et godt utgangspunkt for å utforske alle deler av hovedstaden. Berømte Karl Johans gate ligger like foran hotellet. Det er en 45 minutters togreise til Oslo lufthavn, eller 20 minutter med taxi.Dette hotellet har til sammen 240 rom og suiter, fordelt på seks etasjer. Hotellet har også resepsjon, kafé og heis. I lobbyen er det offentlig internett og trådløst internett. Hotellet har også en koselig bar og en restaurant med røykfri avdeling. Gjester kan også benytte seg av hotellets konferanse- og bankettsaler.De smakfulle rommene har eget bad med hårføner, telefon, buksepresse og strykejern/strykebrett. De koselige rommene har minibar, satellitt-/kabel-TV med betalingskanaler, radio og internettilgang. Superior-rom har to enkeltsenger eller en stor dobbeltseng. Rommene har også kaffemaskin og sofa. De elegante suitene har to atskilte rom og kaffemaskin. Det finnes også rom som er tilrettelagt for personer med nedsatt funksjonsevne. Noen rom er røykfrie.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  53  Hoteller i Operahuset
Side  1  av  6
 

Nærliggende hoteller i  Operahuset

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler