Nærliggende hoteller i Operahuset

Finn på kart
Hoteller i Operahuset

OperahusetFra  kr649

Anbefalte hoteller i nærheten av Operahuset

 • Comfort Grand Central
  Frakr1.010Per natt

  Comfort Grand Centralstars

  Oslo, Oslo , Jernbanetorget 1 - Kart
  0.3 km fra Operahuset
  4,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2214 anmeldelser fra reisendeBasert på 2214 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Oslo. Totalt antall rom er 170. Dette hotellet ble etablert i 2012. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. I øvrig kan alle som bor her medbringe kjæledyr på Comfort Grand Central. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Comfort Borsparken
  Frakr757Per natt

  Comfort BorsparkenstarsGreenProgram Icon

  Oslo, Oslo , Tollbugaten 4 - Kart
  0.34 km fra Operahuset
  3,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2316 anmeldelser fra reisendeBasert på 2316 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Oslo. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Totalt 248 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellet ble sist renovert i 2007. Kunder kan benytte Wi-Fi-forbindelsen i fellesområdene. Comfort Borsparken tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Comfort Borsparken forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys gjesteværelser med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Dette er et dyrevennlig overnattingssted. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Clarion Hotel Oslo
  Frakr1.330Per natt

  Clarion Hotel Oslostars

  Oslo, Oslo , Dronning eufemias gate 15 - Kart
  0.34 km fra Operahuset
   

  Dette flotte hotellet er i Oslo. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Overnattingsstedet består av totalt 255 rom. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Clarion Hotel Oslo er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr rom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 26 handicapvennlig soverom. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Reisende vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Comfort Hotel Xpress Central Station
  Frakr688Per natt

  Comfort Hotel Xpress Central Stationstars

  Oslo, Oslo , Fred olsens gate 11 11 - Kart
  0.38 km fra Operahuset
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 843 anmeldelser fra reisendeBasert på 843 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i Oslo.

  Se mer
 • Clarion Collection Bastion
  Frakr1.255Per natt

  Clarion Collection Bastionstars

  Oslo, Oslo , Skippergata 7 - Kart
  0.41 km fra Operahuset
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1500 anmeldelser fra reisendeBasert på 1500 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1996. Eiendommen består av 99 rom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Resepsjonen er døgnåpen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Dette hotellet tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Clarion Hotel The Hub
  Frakr1.397Per natt

  Clarion Hotel The Hubstars

  Oslo, Oslo , Biskop gunnerusgate 3 - Kart
  0.53 km fra Operahuset
  1,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet ligger flott til i sentrum av Oslo, et steinkast fra Karl Johans gate og i kort avstand fra byens viktigste severdigheter, inkludert Stortinget, operaen og slottet. I umiddelbar nærhet vil besøkende også finne mange barer, restauranter, butikker og praktiske, offentlige transportforbindelser. De lyse og velinnredete gjesterommene er ideelt møblert for et avslappet opphold, enten gjestene reiser i forbindelse med jobb eller fritid. Stedet har også mange nyttige tjenester og fasiliteter som vil få gjestene til å nyte sitt opphold enda mer og få dem til å ville komme tilbake til dette hotellet.

  Se mer
 • Radisson Blu Plaza Oslo
  Frakr1.274Per natt

  Radisson Blu Plaza OslostarsGreenProgram Icon

  Oslo, Oslo , sonje henies plass 3 p.o. box 9206 3 - Kart
  0.56 km fra Operahuset
  4,6/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4381 anmeldelser fra reisendeBasert på 4381 anmeldelser fra reisende

  Med sine 37 etasjer og fantastiske utsikt over Oslo og Oslofjorden er Radisson Blu Plaza Hotel Nord Europas høyeste og Norges største hotell.Beliggende i bysentrum, nærmeste nabo til Oslos storarena, Oslo Spektrum, og byens handelsstrøkAlle 676 gjesterom og suiter har trådløs internett tilgang i tillegg til kablet oppkoblingsmuligheterFra 1. januar 2008 er alle 676 gjesterom på Radisson Blu Plaza Hotel røykfrieHotellet har 2 restauranter og 3 barer, fra vår fremragende a la carte restaurant i 34. etasje "34" Restaurant & Bar, til de mer uformelle Galway Bay og LobbyBar i 1. etasje. Her er noe for enhver smak!Våre gjester har gratis adgang til sauna og basseng i 34. og 35. etasjeNyt velvære i 3 etasjer. Hotellet har treningsstudio med svømmebasseng og badstu tilgjengelig for gjester. Treniongsstudioet, med utstyr fra Technogym befinner seg 114 meter over bakken med en  fantastisk utsikt over Oslo by. Tren ved soloppgang eller solnedgang -treningestudioet er åpent fra 06.00 til 23.00 hver dag.Plaza Panorama på toppen av hotellet, tilbyr noe av det beste innen konferansefasiliteter i Oslo byNær Flytoget

  Se mer
 • Comfort Hotel Karl Johan
  Frakr1.001Per natt

  Comfort Hotel Karl Johanstars

  Oslo, Oslo , Karl johans gate 12 12 - Kart
  0.57 km fra Operahuset
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 802 anmeldelser fra reisendeBasert på 802 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Oslo. Besøkende kan benytte Wi-Fi-forbindelsen i fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Hvorfor ikke medbringe dine firbeinte familiemedlemmer til dette overnattingsstedet?Alle som bor her kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Comfort Hotel Karl Johan kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Clarion Collection Hotel Folketeateret
  Frakr1.458Per natt

  Clarion Collection Hotel Folketeateretstars

  Oslo, Oslo , Storgata 21 - 23 - Kart
  0.67 km fra Operahuset
  3,4/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1891 anmeldelser fra reisendeBasert på 1891 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har en ideell plassering med gåavstand til sentralstasjonen med ekspresstog til flyplassen. Det ligger også kun minutter fra Karl Johans gate, byens hovedgate. Andre interessante steder i nærheten til dette Oslo-hotellet er Nasjonalgalleriet og Kon-Tiki-museet. Fra sin plass i hjertet av Skandinavia tilbyr Oslo et bredt utvalg kulturelle opplevelser. De er koblet med fantastiske naturopplevelser og unike severdigheter. En rekke spesialbutikker og sjarmerende butikker finnes i nærheten. Hotellets gjester kan enkelt nå og oppleve alt hva denne levende byen har å by på. I tillegg kan de nyte en komfortabel innkvartering og den oppmerksomme servicen ved dette behagelige etablissementet.

  Se mer
 • Park Inn Oslo
  Frakr828Per natt

  Park Inn OslostarsGreenProgram Icon

  Oslo, Oslo , Ovre slottsgate 2c 2c - Kart
  0.76 km fra Operahuset
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1253 anmeldelser fra reisendeBasert på 1253 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Oslo. Det finnes totalt 118 gjesteværelser på Park Inn Oslo. Denne eiendommen ble etablert i 2010. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  24  Hoteller i Operahuset
Side  1  av  3
 

Nærliggende hoteller i  Operahuset

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler