Nærliggende hoteller i Naturhistorisk museum

Finn på kart
Hoteller i Naturhistorisk museum

Naturhistorisk museumFra  kr649

Anbefalte hoteller i nærheten av Naturhistorisk museum

 • Anker Hotel
  Frakr648Per natt

  Anker Hotelstars

  Oslo, Oslo , Storgata 55 - Kart
  0.76 km fra Naturhistorisk museum
  3,9/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1673 anmeldelser fra reisendeBasert på 1673 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i Oslo sentrum, mellom Karl Johans gate og den trendy bydelen Grünerløkka.Dette hotellet består av til sammen 264 rom fordelt på 13 etasjer. Hotellet har resepsjon, bar og åtte konferansesaler. Gjester kan parkere på parkeringsplassen eller i garasjen mot et gebyr.Rommene har eget bad, trådløst internett, telefon og TV. Rommene ble pusset opp i 2007.

  Se mer
 • Frogner House Apartments - Helgesens Gate 1
  Frakr1.345Per natt
  1 km fra Naturhistorisk museum
   

  Dette sjarmerende hotellet er i Oslo. Alle som bor her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Frogner House Apartments - Helgesens Gate 1 og et av dets 14 soverom. De som bor på hotellet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Frogner House Apartments - Helgesens Gate 1 tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • PS:HOTEL BY NORDIC CHOICE
  Frakr793Per natt

  PS:HOTEL BY NORDIC CHOICEstars

  Oslo, Oslo , Vulkan 22 - Kart
  1.13 km fra Naturhistorisk museum
   

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Oslo. PS:HOTEL BY NORDIC CHOICE består av totalt 31 soverom. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2011. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Radisson Blu Plaza Oslo
  Frakr1.274Per natt

  Radisson Blu Plaza OslostarsGreenProgram Icon

  Oslo, Oslo , sonje henies plass 3 p.o. box 9206 3 - Kart
  1.18 km fra Naturhistorisk museum
  4,6/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4381 anmeldelser fra reisendeBasert på 4381 anmeldelser fra reisende

  Med sine 37 etasjer og fantastiske utsikt over Oslo og Oslofjorden er Radisson Blu Plaza Hotel Nord Europas høyeste og Norges største hotell.Beliggende i bysentrum, nærmeste nabo til Oslos storarena, Oslo Spektrum, og byens handelsstrøkAlle 676 gjesterom og suiter har trådløs internett tilgang i tillegg til kablet oppkoblingsmuligheterFra 1. januar 2008 er alle 676 gjesterom på Radisson Blu Plaza Hotel røykfrieHotellet har 2 restauranter og 3 barer, fra vår fremragende a la carte restaurant i 34. etasje "34" Restaurant & Bar, til de mer uformelle Galway Bay og LobbyBar i 1. etasje. Her er noe for enhver smak!Våre gjester har gratis adgang til sauna og basseng i 34. og 35. etasjeNyt velvære i 3 etasjer. Hotellet har treningsstudio med svømmebasseng og badstu tilgjengelig for gjester. Treniongsstudioet, med utstyr fra Technogym befinner seg 114 meter over bakken med en  fantastisk utsikt over Oslo by. Tren ved soloppgang eller solnedgang -treningestudioet er åpent fra 06.00 til 23.00 hver dag.Plaza Panorama på toppen av hotellet, tilbyr noe av det beste innen konferansefasiliteter i Oslo byNær Flytoget

  Se mer
 • Comfort Hotel Xpress Youngstorget
  Frakr714Per natt

  Comfort Hotel Xpress Youngstorgetstars

  Oslo, Oslo , Mollergata 26 - Kart
  1.27 km fra Naturhistorisk museum
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2216 anmeldelser fra reisendeBasert på 2216 anmeldelser fra reisende

  Dette hyggelige og behagelige hotellet har en flott beliggenhet på Youngstorget, et steinkast fra alt som skjer i byen med stilige butikker og livlige nattklubber for de yngre. Noen interessante steder som Aker brygge og Oslo sentralstasjon for de som må reise til andre destinasjoner i området kan lett nås fra hotellet. Dette økovennlige hotellet vil tilfredsstille alle gjester som er miljøbevisste og ønsker å redusere innvirkningen, da dette kan ses i hotellets atmosfære og stil. Gjesterommene er stilige, men inkluderer kun standard og nødvendige fasiliteter og ikke luksusartikler som minibar og rengjøring hver dag. Det finnes takterrasse hvor gjestene kan slappe av mens de nyter den vakre utsikten. I tillegg kan gjestene trene i treningsrommet.

  Se mer
 • Clarion Collection Hotel Folketeateret
  Frakr1.458Per natt

  Clarion Collection Hotel Folketeateretstars

  Oslo, Oslo , Storgata 21 - 23 - Kart
  1.32 km fra Naturhistorisk museum
  3,4/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1891 anmeldelser fra reisendeBasert på 1891 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har en ideell plassering med gåavstand til sentralstasjonen med ekspresstog til flyplassen. Det ligger også kun minutter fra Karl Johans gate, byens hovedgate. Andre interessante steder i nærheten til dette Oslo-hotellet er Nasjonalgalleriet og Kon-Tiki-museet. Fra sin plass i hjertet av Skandinavia tilbyr Oslo et bredt utvalg kulturelle opplevelser. De er koblet med fantastiske naturopplevelser og unike severdigheter. En rekke spesialbutikker og sjarmerende butikker finnes i nærheten. Hotellets gjester kan enkelt nå og oppleve alt hva denne levende byen har å by på. I tillegg kan de nyte en komfortabel innkvartering og den oppmerksomme servicen ved dette behagelige etablissementet.

  Se mer
 • Clarion Hotel The Hub
  Frakr1.397Per natt

  Clarion Hotel The Hubstars

  Oslo, Oslo , Biskop gunnerusgate 3 - Kart
  1.45 km fra Naturhistorisk museum
  1,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet ligger flott til i sentrum av Oslo, et steinkast fra Karl Johans gate og i kort avstand fra byens viktigste severdigheter, inkludert Stortinget, operaen og slottet. I umiddelbar nærhet vil besøkende også finne mange barer, restauranter, butikker og praktiske, offentlige transportforbindelser. De lyse og velinnredete gjesterommene er ideelt møblert for et avslappet opphold, enten gjestene reiser i forbindelse med jobb eller fritid. Stedet har også mange nyttige tjenester og fasiliteter som vil få gjestene til å nyte sitt opphold enda mer og få dem til å ville komme tilbake til dette hotellet.

  Se mer
 • Clarion Hotel Oslo
  Frakr1.330Per natt

  Clarion Hotel Oslostars

  Oslo, Oslo , Dronning eufemias gate 15 - Kart
  1.49 km fra Naturhistorisk museum
   

  Dette flotte hotellet er i Oslo. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Overnattingsstedet består av totalt 255 rom. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Clarion Hotel Oslo er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr rom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 26 handicapvennlig soverom. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Reisende vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Comfort Grand Central
  Frakr1.010Per natt

  Comfort Grand Centralstars

  Oslo, Oslo , Jernbanetorget 1 - Kart
  1.53 km fra Naturhistorisk museum
  4,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2214 anmeldelser fra reisendeBasert på 2214 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Oslo. Totalt antall rom er 170. Dette hotellet ble etablert i 2012. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. I øvrig kan alle som bor her medbringe kjæledyr på Comfort Grand Central. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Comfort Hotel Xpress Central Station
  Frakr688Per natt

  Comfort Hotel Xpress Central Stationstars

  Oslo, Oslo , Fred olsens gate 11 11 - Kart
  1.61 km fra Naturhistorisk museum
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 843 anmeldelser fra reisendeBasert på 843 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i Oslo.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  21  Hoteller i Naturhistorisk museum
Side  1  av  3
 

Nærliggende hoteller i  Naturhistorisk museum

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler