Nærliggende hoteller i Munch-museet

Finn på kart
Hoteller i Munch-museet

Munch-museetFra  kr747

Anbefalte hoteller i nærheten av Munch-museet

 • Best Western Kampen
  Frakr1.456Per natt

  Best Western Kampenstars

  Oslo, Oslo , Kjollberggt 29 - Kart
  0.39 km fra Munch-museet
  3,4/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 529 anmeldelser fra reisendeBasert på 529 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger kun fem minutters gange fra Oslo sentralbanestasjon, og i nærheten av Botanisk hage, Tøyenbadet og en rekke sportsfasiliteter.Dette moderne byhotellet ble bygget i 2008, og har til sammen 88 rom. Hotellet er helt røykfritt, og dette gjelder også fellesområdene. Hotellets lobby har døgnåpen resepsjon. Hotellet har også safe, heis, TV-stue, bar og frokostsal. Mot et tilleggsgebyr kan gjester få sine klær vasket og benytte seg av parkeringsplass og garasje.Alle rommene er moderne, og er nylig blitt designet. Rommene har dobbeltsenger, telefon, flatskjerm-TV, safe, DVD-spiller, internettilgang, vaskemaskin, strykejern og strykebrett. Rommene har også et lite kjøkken med ovn, komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap og kaffetrakter. I tillegg har alle rom dusj, hårføner og selvstyrt oppvarming. De fleste rommene har egen balkong og solstoler.Hotellet serverer en kald frokostbuffet.

  Se mer
 • Anker Hostel
  Frakr862Per natt

  Anker Hostelstars

  Oslo, Oslo , Storgata 53h 55 - Kart
  0.97 km fra Munch-museet
  3,2/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 987 anmeldelser fra reisendeBasert på 987 anmeldelser fra reisende

  Dette komplekset ligger i Oslo sentrum, mellom Karl Johans gate og det trendy området Grünerløkka. Dersom gjester ønsker å komme seg bort fra byens tjas og mas, kan du gå langs Akerselva, som renner forbi herberget. Oslo sentrum, med sine butikker, er om lag seks minutters gange fra hotellet. Lillestrøm er en 15 minutters kjøretur unna.Dette moderne herberget er åpent året rundt, og har til sammen 50 rom med 250 senger. Lobbyen har døgnåpen resepsjon, garderobe og heis. Det er også frisørsalong, TV-stue, lekeplass for barn og kafé, bar, pub, diskotek og frokostsal på herberget. Gjester kan benytte seg av herbergets konferansefasiliteter, trådløse internett og parkeringsplass (mot gebyr).Alle rom har eget bad med toalett og dusj. Gjester må kun dele bad med dem de deler rom med. Gjester må ta med sitt eget sengetøy, eller leie det i resepsjonen. Soveposer er ikke tillett av hygieniske årsaker. Alle rom har sentralfyring.Gjester kan trene i treningsstudioet, eller spille minigolf (begge deler mot gebyr).

  Se mer
 • Thon Hotel Spectrum
  Frakr2.037Per natt

  Thon Hotel Spectrumstars

  Oslo, Oslo , Brugt. 7 7 - Kart
  1.15 km fra Munch-museet
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 208 anmeldelser fra reisendeBasert på 208 anmeldelser fra reisende

  Fra sin hovedplassering i Oslo er dette delikate hotellet nær busstasjonen, sentralstasjonen og ekspressreise til flyplassen. Gjestene finner en mengde attraksjoner og severdigheter like i nærheten. Rett ved hotellet ligger Oslo Spektrum, Oslo City Gunerius kjøpesenter, Karl Johans gate og en mengde utmerkede restauranter. Hotellet har vakkert dekorerte gjesterom. De har myke, skarpe, hvite toner som fullføres med vibrerende doser med rødt. Gjesterommene byr på et avslappende miljø hvor man kan slappe fullstendig av på slutten av dagen. Hotellets delikate frokostbuffet vil garantert gi gjestene en god start på en lang dags sightseeing.

  Se mer
 • Anker Apartment
  Frakr866Per natt

  Anker Apartmentstars

  Oslo, Oslo , Kobenhavngata 10 - Kart
  1.22 km fra Munch-museet
  3,7/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 450 anmeldelser fra reisendeBasert på 450 anmeldelser fra reisende

  Handlegatene Thorvald Meyers gate og Parkveien er begge i gåavstand fra dette behagelige hotellet. Den vakre Sofienbergparken er kun 400 meter unna. Dette hotellet ligger på livlige Grünerløkka i Oslo, et område som tidligere pleide å være et arbeiderklasseområde, men som i dag er Oslos mest varierte og bohemske kvartal med mangfoldige butikker og koselige barer. Lokalbefolkningen kommer hit for å lete etter spesielle tilbud og underholdning. Hotellet komplimenterer de praktiske og interessante omgivelsene med komfortabel innkvartering og moderne tjenester. Hotellet inneholder totalt 80 lyse leiligheter utstyrt med internettilgang og andre nødvendige fasiliteter.

  Se mer
 • Clarion Collection Hotel Folketeateret
  Frakr1.347Per natt

  Clarion Collection Hotel Folketeateretstars

  Oslo, Oslo , Storgata 21 - 23 - Kart
  1.41 km fra Munch-museet
  3,4/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1879 anmeldelser fra reisendeBasert på 1879 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har en ideell plassering med gåavstand til sentralstasjonen med ekspresstog til flyplassen. Det ligger også kun minutter fra Karl Johans gate, byens hovedgate. Andre interessante steder i nærheten til dette Oslo-hotellet er Nasjonalgalleriet og Kon-Tiki-museet. Fra sin plass i hjertet av Skandinavia tilbyr Oslo et bredt utvalg kulturelle opplevelser. De er koblet med fantastiske naturopplevelser og unike severdigheter. En rekke spesialbutikker og sjarmerende butikker finnes i nærheten. Hotellets gjester kan enkelt nå og oppleve alt hva denne levende byen har å by på. I tillegg kan de nyte en komfortabel innkvartering og den oppmerksomme servicen ved dette behagelige etablissementet.

  Se mer
 • Comfort Hotel Xpress
  Frakr747Per natt

  Comfort Hotel Xpressstars

  Oslo, Oslo , Mollergata 26 - Kart
  1.44 km fra Munch-museet
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2213 anmeldelser fra reisendeBasert på 2213 anmeldelser fra reisende

  Dette hyggelige og behagelige hotellet har en flott beliggenhet på Youngstorget, et steinkast fra alt som skjer i byen med stilige butikker og livlige nattklubber for de yngre. Noen interessante steder som Aker brygge og Oslo sentralstasjon for de som må reise til andre destinasjoner i området kan lett nås fra hotellet. Dette økovennlige hotellet vil tilfredsstille alle gjester som er miljøbevisste og ønsker å redusere innvirkningen, da dette kan ses i hotellets atmosfære og stil. Gjesterommene er stilige, men inkluderer kun standard og nødvendige fasiliteter og ikke luksusartikler som minibar og rengjøring hver dag. Det finnes takterrasse hvor gjestene kan slappe av mens de nyter den vakre utsikten. I tillegg kan gjestene trene i treningsrommet.

  Se mer
 • Scandic Byporten
  Frakr1.758Per natt

  Scandic Byportenstars

  Oslo, Oslo , Jernbanetorget 6 - Kart
  1.47 km fra Munch-museet
  4,1/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1399 anmeldelser fra reisendeBasert på 1399 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Oslo, og har direkte adgang til Oslo sentralbanestasjon. Hotellets praktiske beliggenhet gjør det til et godt utgangspunkt for å utforske alle deler av hovedstaden. Berømte Karl Johans gate ligger like foran hotellet. Det er en 45 minutters togreise til Oslo lufthavn, eller 20 minutter med taxi.Dette hotellet har til sammen 240 rom og suiter, fordelt på seks etasjer. Hotellet har også resepsjon, kafé og heis. I lobbyen er det offentlig internett og trådløst internett. Hotellet har også en koselig bar og en restaurant med røykfri avdeling. Gjester kan også benytte seg av hotellets konferanse- og bankettsaler.De smakfulle rommene har eget bad med hårføner, telefon, buksepresse og strykejern/strykebrett. De koselige rommene har minibar, satellitt-/kabel-TV med betalingskanaler, radio og internettilgang. Superior-rom har to enkeltsenger eller en stor dobbeltseng. Rommene har også kaffemaskin og sofa. De elegante suitene har to atskilte rom og kaffemaskin. Det finnes også rom som er tilrettelagt for personer med nedsatt funksjonsevne. Noen rom er røykfrie.

  Se mer
 • Scandic Vulkan
  Frakr1.643Per natt

  Scandic Vulkanstars

  Oslo, Oslo , Maridalsveien 13 - Kart
  1.47 km fra Munch-museet
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 872 anmeldelser fra reisendeBasert på 872 anmeldelser fra reisende

  Vulkan-området i Oslos nordlige del er et av byens livlige områder og oser av kreativitet. Herfra er det heller ikke langt til Grünerløkka med alle sine kafeer, barer og parker. Dette moderne hotellet ligger flott til like ved Akerselva, bare 500 meter fra Motstandsmuseet og 15 minutters gange fra internasjonal shopping på Karl Johans gate. Til Oslo Lufthavn Gardermoen er det 48 kilometer.

  Se mer
 • Thon Opera
  Frakr2.214Per natt

  Thon Operastars

  Oslo, Oslo , Dronning eufemias, gate 4 4 - Kart
  1.48 km fra Munch-museet
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2725 anmeldelser fra reisendeBasert på 2725 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Oslo. Beliggende innen 25 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Hotellet er innen 15. 0 kilometer fra løypene. Hotellet kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra innkvarteringen. Gjester vil finne flyplassen innen 49. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 200 meters gåavstand fra havnen. Totalt antall soverom er 480. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2015. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Dette overnattingsstedet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 13 handicapvennlige rom. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Forpliktet til å føre en miljøvennlig praksis er dette overnattingsstedet internasjonalt anerkjent av Environmental Management Systems som ISO/EMAS og/eller bærer av Sustainable Tourism-sertifikatet tildelt av Global Sustainable Tourism Council (GSTC). Besøkende kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. Gjester behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På hotellet finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Clarion Hotel The Hub
  Frakr1.553Per natt

  Clarion Hotel The Hubstars

  Oslo, Oslo , Biskop gunnerusgate 3 - Kart
  1.51 km fra Munch-museet
  1,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet ligger flott til i sentrum av Oslo, et steinkast fra Karl Johans gate og i kort avstand fra byens viktigste severdigheter, inkludert Stortinget, operaen og slottet. I umiddelbar nærhet vil besøkende også finne mange barer, restauranter, butikker og praktiske, offentlige transportforbindelser. De lyse og velinnredete gjesterommene er ideelt møblert for et avslappet opphold, enten gjestene reiser i forbindelse med jobb eller fritid. Stedet har også mange nyttige tjenester og fasiliteter som vil få gjestene til å nyte sitt opphold enda mer og få dem til å ville komme tilbake til dette hotellet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  33  Hoteller i Munch-museet
Side  1  av  4
 

Nærliggende hoteller i  Munch-museet

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler