Nærliggende hoteller i Munch-museet

Finn på kart
Hoteller i Munch-museet

Munch-museetFra  kr573

Anbefalte hoteller i nærheten av Munch-museet

 • Best Western Kampen
  Frakr1.107Per natt

  Best Western Kampenstars

  Oslo, Oslo , Kjollberggt 29 - Kart
  0.39 km fra Munch-museet
  3,4/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 533 anmeldelser fra reisendeBasert på 533 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger kun fem minutters gange fra Oslo sentralbanestasjon, og i nærheten av Botanisk hage, Tøyenbadet og en rekke sportsfasiliteter.Dette moderne byhotellet ble bygget i 2008, og har til sammen 88 rom. Hotellet er helt røykfritt, og dette gjelder også fellesområdene. Hotellets lobby har døgnåpen resepsjon. Hotellet har også safe, heis, TV-stue, bar og frokostsal. Mot et tilleggsgebyr kan gjester få sine klær vasket og benytte seg av parkeringsplass og garasje.Alle rommene er moderne, og er nylig blitt designet. Rommene har dobbeltsenger, telefon, flatskjerm-TV, safe, DVD-spiller, internettilgang, vaskemaskin, strykejern og strykebrett. Rommene har også et lite kjøkken med ovn, komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap og kaffetrakter. I tillegg har alle rom dusj, hårføner og selvstyrt oppvarming. De fleste rommene har egen balkong og solstoler.Hotellet serverer en kald frokostbuffet.

  Se mer
 • Anker Hotel
  Frakr896Per natt

  Anker Hotelstars

  Oslo, Oslo , Storgata 55 - Kart
  0.94 km fra Munch-museet
  3,9/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1673 anmeldelser fra reisendeBasert på 1673 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i Oslo sentrum, mellom Karl Johans gate og den trendy bydelen Grünerløkka.Dette hotellet består av til sammen 264 rom fordelt på 13 etasjer. Hotellet har resepsjon, bar og åtte konferansesaler. Gjester kan parkere på parkeringsplassen eller i garasjen mot et gebyr.Rommene har eget bad, trådløst internett, telefon og TV. Rommene ble pusset opp i 2007.

  Se mer
 • Anker Hostel
  Frakr1.634Per natt

  Anker Hostelstars

  Oslo, Oslo , Storgata 53h - Kart
  0.97 km fra Munch-museet
  3,2/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 999 anmeldelser fra reisendeBasert på 999 anmeldelser fra reisende

  Dette komplekset ligger i Oslo sentrum, mellom Karl Johans gate og det trendy området Grünerløkka. Dersom gjester ønsker å komme seg bort fra byens tjas og mas, kan du gå langs Akerselva, som renner forbi herberget. Oslo sentrum, med sine butikker, er om lag seks minutters gange fra hotellet. Lillestrøm er en 15 minutters kjøretur unna.Dette moderne herberget er åpent året rundt, og har til sammen 50 rom med 250 senger. Lobbyen har døgnåpen resepsjon, garderobe og heis. Det er også frisørsalong, TV-stue, lekeplass for barn og kafé, bar, pub, diskotek og frokostsal på herberget. Gjester kan benytte seg av herbergets konferansefasiliteter, trådløse internett og parkeringsplass (mot gebyr).Alle rom har eget bad med toalett og dusj. Gjester må kun dele bad med dem de deler rom med. Gjester må ta med sitt eget sengetøy, eller leie det i resepsjonen. Soveposer er ikke tillett av hygieniske årsaker. Alle rom har sentralfyring.Gjester kan trene i treningsstudioet, eller spille minigolf (begge deler mot gebyr).

  Se mer
 • Thon Hotel Spectrum
  Frakr1.245Per natt

  Thon Hotel Spectrumstars

  Oslo, Oslo , Brugt. 7 7 - Kart
  1.15 km fra Munch-museet
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 238 anmeldelser fra reisendeBasert på 238 anmeldelser fra reisende

  Fra sin hovedplassering i Oslo er dette delikate hotellet nær busstasjonen, sentralstasjonen og ekspressreise til flyplassen. Gjestene finner en mengde attraksjoner og severdigheter like i nærheten. Rett ved hotellet ligger Oslo Spektrum, Oslo City Gunerius kjøpesenter, Karl Johans gate og en mengde utmerkede restauranter. Hotellet har vakkert dekorerte gjesterom. De har myke, skarpe, hvite toner som fullføres med vibrerende doser med rødt. Gjesterommene byr på et avslappende miljø hvor man kan slappe fullstendig av på slutten av dagen. Hotellets delikate frokostbuffet vil garantert gi gjestene en god start på en lang dags sightseeing.

  Se mer
 • Anker Apartment
  Frakr620Per natt

  Anker Apartmentstars

  Oslo, Oslo , Kobenhavngata 10 - Kart
  1.22 km fra Munch-museet
  3,7/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 453 anmeldelser fra reisendeBasert på 453 anmeldelser fra reisende

  Handlegatene Thorvald Meyers gate og Parkveien er begge i gåavstand fra dette behagelige hotellet. Den vakre Sofienbergparken er kun 400 meter unna. Dette hotellet ligger på livlige Grünerløkka i Oslo, et område som tidligere pleide å være et arbeiderklasseområde, men som i dag er Oslos mest varierte og bohemske kvartal med mangfoldige butikker og koselige barer. Lokalbefolkningen kommer hit for å lete etter spesielle tilbud og underholdning. Hotellet komplimenterer de praktiske og interessante omgivelsene med komfortabel innkvartering og moderne tjenester. Hotellet inneholder totalt 80 lyse leiligheter utstyrt med internettilgang og andre nødvendige fasiliteter.

  Se mer
 • Thon Terminus
  Frakr1.239Per natt

  Thon Terminusstars

  Oslo, Oslo , Stenersgaten 10 - Kart
  1.31 km fra Munch-museet
  3,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1231 anmeldelser fra reisendeBasert på 1231 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende, moderne hotellet ligger i midten av den attraktive byen Oslo. Gjestene kan benytte seg av nære offentlige transportmuligheter, samt shopping, spisesteder og underholdningsområder. Dette byhotellet er kun få skritt unna utstillingshallen Oslo Spektrum, og populære Karl Johans gate. Mindre enn 2 km unna finner besøkende Slottet og Aker Brygge. Hotellet byr på et rikelig utvalg gjesterom og suiter, hvorav alle byr på et stilig utseende og funksjonelle fasiliteter som sikrer et behagelig opphold. De er dekorerte i livlige farger og er veldig lysende. Forretningsreisende kan komme til å ønske å ha et møte i det komplett utstyrte møterommet, mens alle kan oppleve en daglig sunn frokostbuffét.

  Se mer
 • Frogner House Apartments - Helgesens Gate 1
  Frakr1.337Per natt
  1.36 km fra Munch-museet
   

  Dette sjarmerende hotellet er i Oslo. Alle som bor her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Frogner House Apartments - Helgesens Gate 1 og et av dets 14 soverom. De som bor på hotellet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Frogner House Apartments - Helgesens Gate 1 tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Clarion Hotel Oslo
  Frakr1.557Per natt

  Clarion Hotel Oslostars

  Oslo, Oslo , Dronning eufemias gate 15 - Kart
  1.36 km fra Munch-museet
   

  Dette flotte hotellet er i Oslo. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Overnattingsstedet består av totalt 255 rom. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Clarion Hotel Oslo er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr rom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 26 handicapvennlig soverom. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Reisende vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Clarion Collection Hotel Folketeateret
  Frakr1.145Per natt

  Clarion Collection Hotel Folketeateretstars

  Oslo, Oslo , Storgata 21 - 23 - Kart
  1.41 km fra Munch-museet
  3,4/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1891 anmeldelser fra reisendeBasert på 1891 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har en ideell plassering med gåavstand til sentralstasjonen med ekspresstog til flyplassen. Det ligger også kun minutter fra Karl Johans gate, byens hovedgate. Andre interessante steder i nærheten til dette Oslo-hotellet er Nasjonalgalleriet og Kon-Tiki-museet. Fra sin plass i hjertet av Skandinavia tilbyr Oslo et bredt utvalg kulturelle opplevelser. De er koblet med fantastiske naturopplevelser og unike severdigheter. En rekke spesialbutikker og sjarmerende butikker finnes i nærheten. Hotellets gjester kan enkelt nå og oppleve alt hva denne levende byen har å by på. I tillegg kan de nyte en komfortabel innkvartering og den oppmerksomme servicen ved dette behagelige etablissementet.

  Se mer
 • Comfort Hotel Xpress Youngstorget
  Frakr638Per natt

  Comfort Hotel Xpress Youngstorgetstars

  Oslo, Oslo , Mollergata 26 - Kart
  1.44 km fra Munch-museet
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2216 anmeldelser fra reisendeBasert på 2216 anmeldelser fra reisende

  Dette hyggelige og behagelige hotellet har en flott beliggenhet på Youngstorget, et steinkast fra alt som skjer i byen med stilige butikker og livlige nattklubber for de yngre. Noen interessante steder som Aker brygge og Oslo sentralstasjon for de som må reise til andre destinasjoner i området kan lett nås fra hotellet. Dette økovennlige hotellet vil tilfredsstille alle gjester som er miljøbevisste og ønsker å redusere innvirkningen, da dette kan ses i hotellets atmosfære og stil. Gjesterommene er stilige, men inkluderer kun standard og nødvendige fasiliteter og ikke luksusartikler som minibar og rengjøring hver dag. Det finnes takterrasse hvor gjestene kan slappe av mens de nyter den vakre utsikten. I tillegg kan gjestene trene i treningsrommet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  50  Hoteller i Munch-museet
Side  1  av  5
 

Nærliggende hoteller i  Munch-museet

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler