Nærliggende hoteller i Karl Johans Gate

Finn på kart
Hoteller i Karl Johans Gate

Karl Johans GateFra  kr573

Anbefalte hoteller i nærheten av Karl Johans Gate

 • Grand Hotel Oslo by Scandic
  Frakr2.050Per natt

  Grand Hotel Oslo by Scandicstars

  Oslo, Oslo , Karl johans gate 31 - Kart
  0.11 km fra Karl Johans Gate
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 725 anmeldelser fra reisendeBasert på 725 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Oslo. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det nærmeste offentlige transportmiddelet er 1. 0 kilometer fra innkvarteringen. Kunder vil finne flyplassen innen 37. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 500 meter fra havnen. Det finnes totalt 283 gjesteværelser på stedet. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Fellesområdene påGrand Hotel Oslo by Scandic er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr inntil 5 kg er tillatt på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Grand Hotel Oslo by Scandic. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Scandic Grensen
  Frakr839Per natt

  Scandic Grensenstars

  Oslo, Oslo , Grensen 20 - Kart
  0.13 km fra Karl Johans Gate
   

  Dette enkle hotellet er i Oslo. Totalt 96 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Scandic Grensen. Eiendommen ble bygget i 2010. Scandic Grensen tilbyr trådløs internettforbindelse. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Karl Johan Hotell, Sure Hotel Collection by BW
  Frakr1.443Per natt
  0.17 km fra Karl Johans Gate
  4,0/5
  Kundeomtalerav 60 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 937 anmeldelser fra reisendeBasert på 937 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger på Karl Johans gate, 50 meter fra kjøpesenteret Paleet og 100 meter fra Stortinget. Her er du i gangavstand fra museer, attraksjoner, butikker, barer og restauranter. Det er 300 meter til Slottet, og 350 meter til turistsenteret, Nationaltheatret og offentlig transport. Oslofjorden er 400 meter unna, og det er 500 meter til Slottsparken. Oslo sentralbanestasjon er én kilometer unna, og bussterminalen er 1.3 kilometer fra hotellet. Den Norske Opera og Ballett er 1.5 kilometer fra hotellet. Tryvann Vinterpark er 13.5 kilometer fra hotellet, og det er 43 kilometer til Drammen og 50 kilometer til Oslo lufthavn Gardermoen.Dette sjarmerende og familievennlige byhotellet ligger i en bygning fra 1800-tallet, og har til sammen 114 rom. Hotellet passer ypperlig for turister og forretningsreisende. Hotellet har et lobbyområde med døgnåpen resepsjon, safe og heis. Gjester kan benytte seg av hotellets frokostsal og konferansefasiliteter, som inkluderer fem møterom. Det er gratis trådløst internett og klesvask på hotellet (mot tilleggsgebyr).Alle rom har eget bad med dusj/badekar og hårføner, i tillegg til dobbeltseng. Rommene har telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang, minibar/kjøleskap og kaffemaskin. Rommene har også strykejern/strykebrett og selvstyrt oppvarming.Gjester kan velge sin frokost fra en buffet.

  Se mer
 • Scandic Karl Johan
  Frakr998Per natt

  Scandic Karl Johanstars

  Oslo, Oslo , Arbeidergata 4 - Kart
  0.18 km fra Karl Johans Gate
  4,3/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 644 anmeldelser fra reisendeBasert på 644 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Oslo. Besøkende vil finne flyplassen innen 3. 7 kilometer. Hotellet består av totalt 108 koselige gjesteværelser. Scandic Karl Johan ble bygget i 1993. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan besøkende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Thon hotel Cecil
  Frakr1.410Per natt

  Thon hotel Cecilstars

  Oslo, Oslo , Stortingsgt. 8 8 - Kart
  0.2 km fra Karl Johans Gate
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 686 anmeldelser fra reisendeBasert på 686 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Oslo. Det finnes totalt 156 soverom på Thon hotel Cecil. Dette hotellet ble totalrenovert i 2019. Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Thon hotel Cecil har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Thon hotel Cecil inkluderer en gjestegarasje. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Thon Bristol Oslo
  Frakr1.775Per natt

  Thon Bristol Oslostars

  Oslo, Oslo , Kristian iv's gate 7 7 - Kart
  0.22 km fra Karl Johans Gate
  4,3/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1602 anmeldelser fra reisendeBasert på 1602 anmeldelser fra reisende

  Hotel Bristol ligger midt i Oslo Sentrum. Det er kort vei fra hotellet til shopping, Karl Johans gate, Slottet, museum, Aker Brygge og de fleste andre attraksjonene i Oslo. Du kan vente deg høy standard på et av Oslos mest tradisjonsrike hotell. Hotellet har  251 rom - alle er røykfrie

  Se mer
 • First Hotel Millennium
  Frakr772Per natt

  First Hotel Millenniumstars

  Oslo, Oslo , Tollbugata 25 - Kart
  0.23 km fra Karl Johans Gate
  3,8/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1109 anmeldelser fra reisendeBasert på 1109 anmeldelser fra reisende

  First Hotel Millennium er perfekt hvis du ønsker å bo i Oslo sentrum, i nærheten av byens attraksjoner og landemerker, og med tilgang til alle former for offentlig transport. Hotellet samarbeider også med et parkeringshus i nærheten, og hotellets gjester får en nedsatt pris.Hotellet ligger mellom Oslo sentralstasjon og Aker Brygge, med Karl Johans Gate og rådhuset rett rundt hjørnet. Nyt deilig mat og drikke blant utallige kafeer og restauranter, og opplev et stort utvalg av eksklusive butikker.First Hotel Millennium tilbyr store, moderne rom i skandinavisk stil, egnet for både fritids- og forretningsreisende. Hotellet samarbeider også med flere bankett- og konferansesteder i nærheten hvis du planlegger et møte eller et større arrangement i Oslo sentrum.

  Se mer
 • Scandic Victoria
  Frakr898Per natt

  Scandic Victoriastars

  Oslo, Oslo , Rosenkrantz gate 13 - Kart
  0.26 km fra Karl Johans Gate
  4,0/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1261 anmeldelser fra reisendeBasert på 1261 anmeldelser fra reisende

  Dette klassiske og utvidede hotellet byr på en svært sentral plassering ved skøytebanen i Spikersuppa, nære andre sightseeingmål og interessante steder som Akershus Festning og det livlige området Aker Brygge. Det finnes en rekke offentlige transportmidler i nærheten, inkludert undergrunnsstasjonen Nationaltheatret som er kun 5 minutter unna. Hotellets gjesterom gir et sjarmerende og moderne inntrykk, som forsterkes av det naturlige lyset som omgir dem og den gode plassen. De som bor på dette hotellet vil virkelig sette pris på den hyggelige og varme atmosfæren til stedets barer og restauranter. Forretningsreisende kan også ha i bakhodet at det tilbyr en rekke godt utstyrte møterom.

  Se mer
 • Thon Hotel Rosenkrantz Oslo
  Frakr1.710Per natt

  Thon Hotel Rosenkrantz Oslostars

  Oslo, Oslo , Rosenkrantz gate 1 - Kart
  0.26 km fra Karl Johans Gate
  4,4/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1693 anmeldelser fra reisendeBasert på 1693 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Oslo. Beliggende i sentrum, kan innkvarteringen lett nås til fots fra mange interessante steder. Reisende kan nå offentlige transportforbindelser 1. 0 kilometer unna. Det finnes totalt 151 rom på stedet. Denne eiendommen ble restaurert i 2015. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at alle de overnattende kan nyte alle deler av oppholdet.

  Se mer
 • Comfort Hotel Karl Johan
  Frakr906Per natt

  Comfort Hotel Karl Johanstars

  Oslo, Oslo , Karl johans gate 12 12 - Kart
  0.32 km fra Karl Johans Gate
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 802 anmeldelser fra reisendeBasert på 802 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Oslo. Besøkende kan benytte Wi-Fi-forbindelsen i fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Hvorfor ikke medbringe dine firbeinte familiemedlemmer til dette overnattingsstedet?Alle som bor her kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Comfort Hotel Karl Johan kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  53  Hoteller i Karl Johans Gate
Side  1  av  6
 

Nærliggende hoteller i  Karl Johans Gate

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler