Nærliggende hoteller i Karl Johans Gate

Finn på kart
Hoteller i Karl Johans Gate

Karl Johans GateFra  kr619

Anbefalte hoteller i nærheten av Karl Johans Gate

 • Scandic Grensen
  Frakr1.033Per natt

  Scandic Grensenstars

  Oslo, Oslo , Grensen 20 - Kart
  0.12 km fra Karl Johans Gate
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 603 anmeldelser fra reisendeBasert på 603 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet ligger i Oslo. Kunder vil finne flyplassen innen 3. 7 kilometer. Totalt antall gjesteværelser er 96. Scandic Grensen ble bygget i 2010. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Scandic Grensen tilbyr ikke babysenger. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Grand Hotel Oslo by Scandic
  Frakr2.142Per natt

  Grand Hotel Oslo by Scandicstars

  Oslo, Oslo , Karl johans 31 31 - Kart
  0.12 km fra Karl Johans Gate
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 689 anmeldelser fra reisendeBasert på 689 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Oslo. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det er offentlige transportforbindelser 1. 0 kilometer unna. Kunder vil finne flyplassen innen 37. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 500 meter fra havnen. Grand Hotel Oslo by Scandic består av totalt 283 rom. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Små kjæledyr er tillatt på Grand Hotel Oslo by Scandic. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Grand Hotel Oslo by Scandic tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for alle overnattende som gjerne ønsker å lade batteriene. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på denne eiendommen. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Karl Johan Hotell
  Frakr1.291Per natt

  Karl Johan Hotellstars

  Oslo, Oslo , Karl johans gate 33 - Kart
  0.17 km fra Karl Johans Gate
  4,0/5
  Kundeomtalerav 60 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 915 anmeldelser fra reisendeBasert på 915 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger på Karl Johans gate, 50 meter fra kjøpesenteret Paleet og 100 meter fra Stortinget. Her er du i gangavstand fra museer, attraksjoner, butikker, barer og restauranter. Det er 300 meter til Slottet, og 350 meter til turistsenteret, Nationaltheatret og offentlig transport. Oslofjorden er 400 meter unna, og det er 500 meter til Slottsparken. Oslo sentralbanestasjon er én kilometer unna, og bussterminalen er 1.3 kilometer fra hotellet. Den Norske Opera og Ballett er 1.5 kilometer fra hotellet. Tryvann Vinterpark er 13.5 kilometer fra hotellet, og det er 43 kilometer til Drammen og 50 kilometer til Oslo lufthavn Gardermoen.Dette sjarmerende og familievennlige byhotellet ligger i en bygning fra 1800-tallet, og har til sammen 114 rom. Hotellet passer ypperlig for turister og forretningsreisende. Hotellet har et lobbyområde med døgnåpen resepsjon, safe og heis. Gjester kan benytte seg av hotellets frokostsal og konferansefasiliteter, som inkluderer fem møterom. Det er gratis trådløst internett og klesvask på hotellet (mot tilleggsgebyr).Alle rom har eget bad med dusj/badekar og hårføner, i tillegg til dobbeltseng. Rommene har telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang, minibar/kjøleskap og kaffemaskin. Rommene har også strykejern/strykebrett og selvstyrt oppvarming.Gjester kan velge sin frokost fra en buffet.

  Se mer
 • Scandic Karl Johan
  Frakr1.104Per natt

  Scandic Karl Johanstars

  Oslo, Oslo , Arbeidergata 4 - Kart
  0.18 km fra Karl Johans Gate
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 608 anmeldelser fra reisendeBasert på 608 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Oslo. Reisende vil finne flyplassen innen 3. 7 kilometer. Det finnes totalt 108 gjesteværelser på Scandic Karl Johan. Scandic Karl Johan ble bygget i 1993. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Scandic Karl Johan tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Scandic Karl Johan. Dette er ikke et dyrevennlig hotell.

  Se mer
 • Scandic Victoria
  Frakr1.228Per natt

  Scandic Victoriastars

  Oslo, Oslo , Rosenkrantz gate 13 - Kart
  0.26 km fra Karl Johans Gate
  4,1/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1180 anmeldelser fra reisendeBasert på 1180 anmeldelser fra reisende

  Dette klassiske og utvidede hotellet byr på en svært sentral plassering ved skøytebanen i Spikersuppa, nære andre sightseeingmål og interessante steder som Akershus Festning og det livlige området Aker Brygge. Det finnes en rekke offentlige transportmidler i nærheten, inkludert undergrunnsstasjonen Nationaltheatret som er kun 5 minutter unna. Hotellets gjesterom gir et sjarmerende og moderne inntrykk, som forsterkes av det naturlige lyset som omgir dem og den gode plassen. De som bor på dette hotellet vil virkelig sette pris på den hyggelige og varme atmosfæren til stedets barer og restauranter. Forretningsreisende kan også ha i bakhodet at det tilbyr en rekke godt utstyrte møterom.

  Se mer
 • Hotel Christiania Teater
  Frakr1.959Per natt

  Hotel Christiania Teaterstars

  Oslo, Oslo , Stortingsgata 16 - Kart
  0.3 km fra Karl Johans Gate
  4,1/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 820 anmeldelser fra reisendeBasert på 820 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable boutiquehotellet ligger i Oslo. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil finne flyplassen kun noen få skritt unna. Stedet teller totalt 102 innbydende rom. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Fellesområdene påHotel Christiania Teater er tilrettelagt for rullestolbrukere. Små kjæledyr kan medbringes på eiendommen. Alle som bor her kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på overnattingsstedet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Comfort Hotel Karl Johan
  Frakr1.141Per natt

  Comfort Hotel Karl Johanstars

  Oslo, Oslo , Karl johans gate 12 12 - Kart
  0.32 km fra Karl Johans Gate
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 773 anmeldelser fra reisendeBasert på 773 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet er i Oslo.

  Se mer
 • Thon Hotel Astoria
  Frakr1.788Per natt

  Thon Hotel Astoriastars

  Oslo, Oslo , Dronningens gate 21 - Kart
  0.4 km fra Karl Johans Gate
  3,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1150 anmeldelser fra reisendeBasert på 1150 anmeldelser fra reisende

  Hotellet regnes som Oslos mest sentrale. Dette sjarmerende etablissementet er plassert nære byens hovedgate, Karl Johan. Hotellet er plassert kun få meters gangavstand fra Oslo Sentralstasjon, noe som gir enkelt tilgang til andre områder som kan utforskes. Kun en kort distanse fra hotellet ligger en myriade shoppingdistrikter, turistattraksjoner, restauranter og barer. Gjester på dette hotellet befinner seg i et ideelt utgangspunkt fra hvor de kan utforske byens mirakler. Dette sjarmerende hotellet ønsker gjestene velkomne med varme og førsteklasses service. Gjesterommene er vakkert dekorerte, med sine beroligende farger og snev av puls. Rommene byr på et avslappende miljø hvor man kan slappe fullstendig av ved slutten på dagen.

  Se mer
 • Clarion Collection Hotel Savoy
  Frakr1.523Per natt

  Clarion Collection Hotel Savoystars

  Oslo, Oslo , Universitetsgaten 11 - Kart
  0.4 km fra Karl Johans Gate
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 714 anmeldelser fra reisendeBasert på 714 anmeldelser fra reisende

  Dette Oslo-hotellet er ideelt plassert nær Nasjonalgalleriet og mange andre populære attraksjoner, slik som Det nasjonale kunstmuseet og Det kongelige slott. Gjestene kan også besøke Det norske kulturmuseet, Vigelandsmuseet og butikken Christiania GlasMagasin. Et bredt utvalg av shoppingmuligheter og spisesteder er plassert kun få minutter fra hotellet. Dette 93-roms Oslo-hotellet tilbyr aviser alle hverdager, samt internettilgang. Forretningsreisende vil sette pris på muligheten til å kopiere og sende faks. Øvrige fasiliteter inkluderer valutaveksling og vaskerifasiliteter. Alle gjesterommene er utstyrt med hårføner, arbeidspult og kabel-TV. Noen rom har strykejern, strykebrett og buksepresse. Blant innkvarteringsenhetene finnes også suiter.

  Se mer
 • Thon Munch
  Frakr1.255Per natt

  Thon Munchstars

  Oslo, Oslo , Munchsgt.5, p.b. 6709 5 - Kart
  0.42 km fra Karl Johans Gate
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1135 anmeldelser fra reisendeBasert på 1135 anmeldelser fra reisende

  Med sin plass i hjertet av St. Hanshaugen, er dette hotellet det ideelle utgangspunktet for å oppdage Oslo. Med utgangspunkt midt i den spennende byen, kombinerer stedet komfortabel innkvartering med en utmerket plasseringer. Her er det tilgang til byens største attraksjoner. Dette moderne hotellet er i nærheten av populære steder som Deichmanske Bibliotek, Nasjonalgalleriet og Det Norske Teatret. I tillegg har alle gjesterommene en rekke goder, slik som gratis internettilgang og satellitt/kabel-TV. Hotellets rekreasjonstilbud gir dessuten gjestene nok å gjøre under oppholdet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  31  Hoteller i Karl Johans Gate
Side  1  av  4
 

Nærliggende hoteller i  Karl Johans Gate

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler