Nærliggende hoteller i Karl Johans Gate

Finn på kart
Hoteller i Karl Johans Gate

Karl Johans GateFra  kr747

Anbefalte hoteller i nærheten av Karl Johans Gate

 • Scandic Grensen
  Frakr834Per natt

  Scandic Grensenstars

  Oslo, Oslo , Grensen 20 - Kart
  0.12 km fra Karl Johans Gate
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 619 anmeldelser fra reisendeBasert på 619 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet ligger i Oslo. Kunder vil finne flyplassen innen 3. 7 kilometer. Totalt antall gjesteværelser er 96. Scandic Grensen ble bygget i 2010. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Scandic Grensen tilbyr ikke babysenger. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Grand Hotel Oslo by Scandic
  Frakr2.805Per natt

  Grand Hotel Oslo by Scandicstars

  Oslo, Oslo , Karl johans 31 31 - Kart
  0.12 km fra Karl Johans Gate
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 703 anmeldelser fra reisendeBasert på 703 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Oslo. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger innen 1. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Kunder vil finne flyplassen innen 37. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 500 meters gåavstand fra havnen. Eiendommen består av totalt 283 rom. Grand Hotel Oslo by Scandic tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Grand Hotel Oslo by Scandic. Alle de overnattende kan slappe av og lade batteriene i stedets helse- og wellnessavdeling. Eiendommen tilbyr businessfasiliteter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Karl Johan Hotell
  Frakr1.658Per natt

  Karl Johan Hotellstars

  Oslo, Oslo , Karl johans gate 33 - Kart
  0.17 km fra Karl Johans Gate
  4,0/5
  Kundeomtalerav 60 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 926 anmeldelser fra reisendeBasert på 926 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger på Karl Johans gate, 50 meter fra kjøpesenteret Paleet og 100 meter fra Stortinget. Her er du i gangavstand fra museer, attraksjoner, butikker, barer og restauranter. Det er 300 meter til Slottet, og 350 meter til turistsenteret, Nationaltheatret og offentlig transport. Oslofjorden er 400 meter unna, og det er 500 meter til Slottsparken. Oslo sentralbanestasjon er én kilometer unna, og bussterminalen er 1.3 kilometer fra hotellet. Den Norske Opera og Ballett er 1.5 kilometer fra hotellet. Tryvann Vinterpark er 13.5 kilometer fra hotellet, og det er 43 kilometer til Drammen og 50 kilometer til Oslo lufthavn Gardermoen.Dette sjarmerende og familievennlige byhotellet ligger i en bygning fra 1800-tallet, og har til sammen 114 rom. Hotellet passer ypperlig for turister og forretningsreisende. Hotellet har et lobbyområde med døgnåpen resepsjon, safe og heis. Gjester kan benytte seg av hotellets frokostsal og konferansefasiliteter, som inkluderer fem møterom. Det er gratis trådløst internett og klesvask på hotellet (mot tilleggsgebyr).Alle rom har eget bad med dusj/badekar og hårføner, i tillegg til dobbeltseng. Rommene har telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang, minibar/kjøleskap og kaffemaskin. Rommene har også strykejern/strykebrett og selvstyrt oppvarming.Gjester kan velge sin frokost fra en buffet.

  Se mer
 • Scandic Karl Johan
  Frakr1.276Per natt

  Scandic Karl Johanstars

  Oslo, Oslo , Arbeidergata 4 - Kart
  0.18 km fra Karl Johans Gate
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 633 anmeldelser fra reisendeBasert på 633 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Oslo. Reisende vil finne flyplassen innen 3. 7 kilometer. Det finnes totalt 108 gjesteværelser på Scandic Karl Johan. Scandic Karl Johan ble bygget i 1993. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Scandic Karl Johan tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Scandic Karl Johan. Dette er ikke et dyrevennlig hotell.

  Se mer
 • Thon hotel Cecil
  Frakr1.574Per natt

  Thon hotel Cecilstars

  Oslo, Oslo , Stortingsgt. 8 8 - Kart
  0.2 km fra Karl Johans Gate
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 650 anmeldelser fra reisendeBasert på 650 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Oslo. Hotellet rommer 156 koselige gjesteværelser. Dette hotellet ble restaurert i 2019. I tillegg finnes Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Fellesområdene påThon hotel Cecil er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Thon hotel Cecil. For å gjøre oppholdet enklere kan kunder benytte garasjefasilitetene. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Best Western Plus City Hotel
  Frakr2.310Per natt

  Best Western Plus City Hotelstars

  Oslo, Oslo , Kirkegata 30 - Kart
  0.29 km fra Karl Johans Gate
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 167 anmeldelser fra reisendeBasert på 167 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Oslo. Med sin beliggenhet innen 50 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes totalt 21 rom på stedet. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2013. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i fellesområdene på Best Western Plus City Hotel. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Comfort Hotel Karl Johan
  Frakr1.295Per natt

  Comfort Hotel Karl Johanstars

  Oslo, Oslo , Karl johans gate 12 12 - Kart
  0.32 km fra Karl Johans Gate
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 789 anmeldelser fra reisendeBasert på 789 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet er i Oslo.

  Se mer
 • Thon Hotel Astoria
  Frakr1.516Per natt

  Thon Hotel Astoriastars

  Oslo, Oslo , Dronningens gate 21 - Kart
  0.4 km fra Karl Johans Gate
  3,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1167 anmeldelser fra reisendeBasert på 1167 anmeldelser fra reisende

  Hotellet regnes som Oslos mest sentrale. Dette sjarmerende etablissementet er plassert nære byens hovedgate, Karl Johan. Hotellet er plassert kun få meters gangavstand fra Oslo Sentralstasjon, noe som gir enkelt tilgang til andre områder som kan utforskes. Kun en kort distanse fra hotellet ligger en myriade shoppingdistrikter, turistattraksjoner, restauranter og barer. Gjester på dette hotellet befinner seg i et ideelt utgangspunkt fra hvor de kan utforske byens mirakler. Dette sjarmerende hotellet ønsker gjestene velkomne med varme og førsteklasses service. Gjesterommene er vakkert dekorerte, med sine beroligende farger og snev av puls. Rommene byr på et avslappende miljø hvor man kan slappe fullstendig av ved slutten på dagen.

  Se mer
 • Clarion Collection Hotel Savoy
  Frakr1.322Per natt

  Clarion Collection Hotel Savoystars

  Oslo, Oslo , Universitetsgaten 11 - Kart
  0.4 km fra Karl Johans Gate
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 720 anmeldelser fra reisendeBasert på 720 anmeldelser fra reisende

  Dette Oslo-hotellet er ideelt plassert nær Nasjonalgalleriet og mange andre populære attraksjoner, slik som Det nasjonale kunstmuseet og Det kongelige slott. Gjestene kan også besøke Det norske kulturmuseet, Vigelandsmuseet og butikken Christiania GlasMagasin. Et bredt utvalg av shoppingmuligheter og spisesteder er plassert kun få minutter fra hotellet. Dette 93-roms Oslo-hotellet tilbyr aviser alle hverdager, samt internettilgang. Forretningsreisende vil sette pris på muligheten til å kopiere og sende faks. Øvrige fasiliteter inkluderer valutaveksling og vaskerifasiliteter. Alle gjesterommene er utstyrt med hårføner, arbeidspult og kabel-TV. Noen rom har strykejern, strykebrett og buksepresse. Blant innkvarteringsenhetene finnes også suiter.

  Se mer
 • Thon Munch
  Frakr1.261Per natt

  Thon Munchstars

  Oslo, Oslo , Munchsgt.5, p.b. 6709 5 - Kart
  0.42 km fra Karl Johans Gate
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1146 anmeldelser fra reisendeBasert på 1146 anmeldelser fra reisende

  Med sin plass i hjertet av St. Hanshaugen, er dette hotellet det ideelle utgangspunktet for å oppdage Oslo. Med utgangspunkt midt i den spennende byen, kombinerer stedet komfortabel innkvartering med en utmerket plasseringer. Her er det tilgang til byens største attraksjoner. Dette moderne hotellet er i nærheten av populære steder som Deichmanske Bibliotek, Nasjonalgalleriet og Det Norske Teatret. I tillegg har alle gjesterommene en rekke goder, slik som gratis internettilgang og satellitt/kabel-TV. Hotellets rekreasjonstilbud gir dessuten gjestene nok å gjøre under oppholdet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  36  Hoteller i Karl Johans Gate
Side  1  av  4
 

Nærliggende hoteller i  Karl Johans Gate

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler