Nærliggende hoteller i Grünerløkka

Finn på kart
Hoteller i Grünerløkka

GrünerløkkaFra  kr623

Anbefalte hoteller i nærheten av Grünerløkka

 • Anker Apartment
  Frakr650Per natt

  Anker Apartmentstars

  Oslo, Oslo , Kobenhavngata 10 - Kart
  0.48 km fra Grünerløkka
  3,7/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 444 anmeldelser fra reisendeBasert på 444 anmeldelser fra reisende

  Handlegatene Thorvald Meyers gate og Parkveien er begge i gåavstand fra dette behagelige hotellet. Den vakre Sofienbergparken er kun 400 meter unna. Dette hotellet ligger på livlige Grünerløkka i Oslo, et område som tidligere pleide å være et arbeiderklasseområde, men som i dag er Oslos mest varierte og bohemske kvartal med mangfoldige butikker og koselige barer. Lokalbefolkningen kommer hit for å lete etter spesielle tilbud og underholdning. Hotellet komplimenterer de praktiske og interessante omgivelsene med komfortabel innkvartering og moderne tjenester. Hotellet inneholder totalt 80 lyse leiligheter utstyrt med internettilgang og andre nødvendige fasiliteter.

  Se mer
 • Scandic Vulkan
  Frakr1.216Per natt

  Scandic Vulkanstars

  Oslo, Oslo , Maridalsveien 13 - Kart
  0.57 km fra Grünerløkka
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 826 anmeldelser fra reisendeBasert på 826 anmeldelser fra reisende

  Vulkan-området i Oslos nordlige del er et av byens livlige områder og oser av kreativitet. Herfra er det heller ikke langt til Grünerløkka med alle sine kafeer, barer og parker. Dette moderne hotellet ligger flott til like ved Akerselva, bare 500 meter fra Motstandsmuseet og 15 minutters gange fra internasjonal shopping på Karl Johans gate. Til Oslo Lufthavn Gardermoen er det 48 kilometer.

  Se mer
 • Anker Hotel
  Frakr1.196Per natt

  Anker Hotelstars

  Oslo, Oslo , Storgata 55 - Kart
  0.85 km fra Grünerløkka
  3,9/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1612 anmeldelser fra reisendeBasert på 1612 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i Oslo sentrum, mellom Karl Johans gate og den trendy bydelen Grünerløkka.Dette hotellet består av til sammen 264 rom fordelt på 13 etasjer. Hotellet har resepsjon, bar og åtte konferansesaler. Gjester kan parkere på parkeringsplassen eller i garasjen mot et gebyr.Rommene har eget bad, trådløst internett, telefon og TV. Rommene ble pusset opp i 2007.

  Se mer
 • Anker Hostel
  Frakr718Per natt

  Anker Hostelstars

  Oslo, Oslo , Storgata 53h 55 - Kart
  0.91 km fra Grünerløkka
  3,2/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 972 anmeldelser fra reisendeBasert på 972 anmeldelser fra reisende

  Dette komplekset ligger i Oslo sentrum, mellom Karl Johans gate og det trendy området Grünerløkka. Dersom gjester ønsker å komme seg bort fra byens tjas og mas, kan du gå langs Akerselva, som renner forbi herberget. Oslo sentrum, med sine butikker, er om lag seks minutters gange fra hotellet. Lillestrøm er en 15 minutters kjøretur unna.Dette moderne herberget er åpent året rundt, og har til sammen 50 rom med 250 senger. Lobbyen har døgnåpen resepsjon, garderobe og heis. Det er også frisørsalong, TV-stue, lekeplass for barn og kafé, bar, pub, diskotek og frokostsal på herberget. Gjester kan benytte seg av herbergets konferansefasiliteter, trådløse internett og parkeringsplass (mot gebyr).Alle rom har eget bad med toalett og dusj. Gjester må kun dele bad med dem de deler rom med. Gjester må ta med sitt eget sengetøy, eller leie det i resepsjonen. Soveposer er ikke tillett av hygieniske årsaker. Alle rom har sentralfyring.Gjester kan trene i treningsstudioet, eller spille minigolf (begge deler mot gebyr).

  Se mer
 • Comfort Hotel Xpress
  Frakr1.229Per natt

  Comfort Hotel Xpressstars

  Oslo, Oslo , Mollergata 26 - Kart
  1.12 km fra Grünerløkka
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2198 anmeldelser fra reisendeBasert på 2198 anmeldelser fra reisende

  Dette hyggelige og behagelige hotellet har en flott beliggenhet på Youngstorget, et steinkast fra alt som skjer i byen med stilige butikker og livlige nattklubber for de yngre. Noen interessante steder som Aker brygge og Oslo sentralstasjon for de som må reise til andre destinasjoner i området kan lett nås fra hotellet. Dette økovennlige hotellet vil tilfredsstille alle gjester som er miljøbevisste og ønsker å redusere innvirkningen, da dette kan ses i hotellets atmosfære og stil. Gjesterommene er stilige, men inkluderer kun standard og nødvendige fasiliteter og ikke luksusartikler som minibar og rengjøring hver dag. Det finnes takterrasse hvor gjestene kan slappe av mens de nyter den vakre utsikten. I tillegg kan gjestene trene i treningsrommet.

  Se mer
 • Thon Munch
  Frakr1.533Per natt

  Thon Munchstars

  Oslo, Oslo , Munchsgt.5, p.b. 6709 5 - Kart
  1.32 km fra Grünerløkka
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1123 anmeldelser fra reisendeBasert på 1123 anmeldelser fra reisende

  Med sin plass i hjertet av St. Hanshaugen, er dette hotellet det ideelle utgangspunktet for å oppdage Oslo. Med utgangspunkt midt i den spennende byen, kombinerer stedet komfortabel innkvartering med en utmerket plasseringer. Her er det tilgang til byens største attraksjoner. Dette moderne hotellet er i nærheten av populære steder som Deichmanske Bibliotek, Nasjonalgalleriet og Det Norske Teatret. I tillegg har alle gjesterommene en rekke goder, slik som gratis internettilgang og satellitt/kabel-TV. Hotellets rekreasjonstilbud gir dessuten gjestene nok å gjøre under oppholdet.

  Se mer
 • Scandic St. Olavs Plass
  Frakr1.231Per natt

  Scandic St. Olavs Plassstars

  Oslo, Oslo , St. olavs plass 1 n-0165 1 - Kart
  1.34 km fra Grünerløkka
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 675 anmeldelser fra reisendeBasert på 675 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Oslo sentrum, kun få meter fra Karl Johans gate. I nærområdet finner du alle slags typer nattklubber, barer, jazzkjellere og kafeer, i tillegg til en rekke butikker. Transportknutepunktet Nationaltheatret ligger kun få minutters gange fra hotellet.Dette hotellet ble åpnet i 2000, og består av 237 rom, hvorav ti er suiter, fordelt på sju etasjer. Hotellet har en foaje med resepsjon, heiser og safe. Hotellet har også flere rom for konferanser, møter og tilstelninger, en kafé, en bar og to a la carte-restauranter. De som kommer med bil, kan benytte seg av hotellets parkeringsplass og garasjefasiliteter.De innbydende rommene er smakfullt innredet, og har eget bad med hårføner. Rommene har også telefon, minibar, safe, sentralstyrt air condition og sentralfyring.Hotellet har en badstue og en velutstyrt treningsstudio.Gjester kan spise frokost og lunsj fra hotellets rikholdige buffet. Lunsj og middag kan også bestilles a la carte.

  Se mer
 • Clarion Collection Hotel Folketeateret
  Frakr1.473Per natt

  Clarion Collection Hotel Folketeateretstars

  Oslo, Oslo , Storgata 21 - 23 - Kart
  1.36 km fra Grünerløkka
  3,4/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1837 anmeldelser fra reisendeBasert på 1837 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har en ideell plassering med gåavstand til sentralstasjonen med ekspresstog til flyplassen. Det ligger også kun minutter fra Karl Johans gate, byens hovedgate. Andre interessante steder i nærheten til dette Oslo-hotellet er Nasjonalgalleriet og Kon-Tiki-museet. Fra sin plass i hjertet av Skandinavia tilbyr Oslo et bredt utvalg kulturelle opplevelser. De er koblet med fantastiske naturopplevelser og unike severdigheter. En rekke spesialbutikker og sjarmerende butikker finnes i nærheten. Hotellets gjester kan enkelt nå og oppleve alt hva denne levende byen har å by på. I tillegg kan de nyte en komfortabel innkvartering og den oppmerksomme servicen ved dette behagelige etablissementet.

  Se mer
 • Clarion Collection Hotel Savoy
  Frakr1.528Per natt

  Clarion Collection Hotel Savoystars

  Oslo, Oslo , Universitetsgaten 11 - Kart
  1.5 km fra Grünerløkka
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 708 anmeldelser fra reisendeBasert på 708 anmeldelser fra reisende

  Dette Oslo-hotellet er ideelt plassert nær Nasjonalgalleriet og mange andre populære attraksjoner, slik som Det nasjonale kunstmuseet og Det kongelige slott. Gjestene kan også besøke Det norske kulturmuseet, Vigelandsmuseet og butikken Christiania GlasMagasin. Et bredt utvalg av shoppingmuligheter og spisesteder er plassert kun få minutter fra hotellet. Dette 93-roms Oslo-hotellet tilbyr aviser alle hverdager, samt internettilgang. Forretningsreisende vil sette pris på muligheten til å kopiere og sende faks. Øvrige fasiliteter inkluderer valutaveksling og vaskerifasiliteter. Alle gjesterommene er utstyrt med hårføner, arbeidspult og kabel-TV. Noen rom har strykejern, strykebrett og buksepresse. Blant innkvarteringsenhetene finnes også suiter.

  Se mer
 • Scandic Byporten
  Frakr1.597Per natt

  Scandic Byportenstars

  Oslo, Oslo , Jernbanetorget 6 - Kart
  1.52 km fra Grünerløkka
  4,1/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1335 anmeldelser fra reisendeBasert på 1335 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Oslo, og har direkte adgang til Oslo sentralbanestasjon. Hotellets praktiske beliggenhet gjør det til et godt utgangspunkt for å utforske alle deler av hovedstaden. Berømte Karl Johans gate ligger like foran hotellet. Det er en 45 minutters togreise til Oslo lufthavn, eller 20 minutter med taxi.Dette hotellet har til sammen 240 rom og suiter, fordelt på seks etasjer. Hotellet har også resepsjon, kafé og heis. I lobbyen er det offentlig internett og trådløst internett. Hotellet har også en koselig bar og en restaurant med røykfri avdeling. Gjester kan også benytte seg av hotellets konferanse- og bankettsaler.De smakfulle rommene har eget bad med hårføner, telefon, buksepresse og strykejern/strykebrett. De koselige rommene har minibar, satellitt-/kabel-TV med betalingskanaler, radio og internettilgang. Superior-rom har to enkeltsenger eller en stor dobbeltseng. Rommene har også kaffemaskin og sofa. De elegante suitene har to atskilte rom og kaffemaskin. Det finnes også rom som er tilrettelagt for personer med nedsatt funksjonsevne. Noen rom er røykfrie.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  28  Hoteller i Grünerløkka
Side  1  av  3
 

Nærliggende hoteller i  Grünerløkka

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler