Nærliggende hoteller i Grünerløkka

Finn på kart
Hoteller i Grünerløkka

GrünerløkkaFra  kr649

Anbefalte hoteller i nærheten av Grünerløkka

 • Frogner House Apartments - Helgesens Gate 1
  Frakr1.345Per natt
  0.21 km fra Grünerløkka
   

  Dette sjarmerende hotellet er i Oslo. Alle som bor her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Frogner House Apartments - Helgesens Gate 1 og et av dets 14 soverom. De som bor på hotellet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Frogner House Apartments - Helgesens Gate 1 tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • PS:HOTEL BY NORDIC CHOICE
  Frakr793Per natt

  PS:HOTEL BY NORDIC CHOICEstars

  Oslo, Oslo , Vulkan 22 - Kart
  0.57 km fra Grünerløkka
   

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Oslo. PS:HOTEL BY NORDIC CHOICE består av totalt 31 soverom. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2011. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Anker Hotel
  Frakr648Per natt

  Anker Hotelstars

  Oslo, Oslo , Storgata 55 - Kart
  0.85 km fra Grünerløkka
  3,9/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1673 anmeldelser fra reisendeBasert på 1673 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i Oslo sentrum, mellom Karl Johans gate og den trendy bydelen Grünerløkka.Dette hotellet består av til sammen 264 rom fordelt på 13 etasjer. Hotellet har resepsjon, bar og åtte konferansesaler. Gjester kan parkere på parkeringsplassen eller i garasjen mot et gebyr.Rommene har eget bad, trådløst internett, telefon og TV. Rommene ble pusset opp i 2007.

  Se mer
 • Comfort Hotel Xpress Youngstorget
  Frakr714Per natt

  Comfort Hotel Xpress Youngstorgetstars

  Oslo, Oslo , Mollergata 26 - Kart
  1.12 km fra Grünerløkka
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2216 anmeldelser fra reisendeBasert på 2216 anmeldelser fra reisende

  Dette hyggelige og behagelige hotellet har en flott beliggenhet på Youngstorget, et steinkast fra alt som skjer i byen med stilige butikker og livlige nattklubber for de yngre. Noen interessante steder som Aker brygge og Oslo sentralstasjon for de som må reise til andre destinasjoner i området kan lett nås fra hotellet. Dette økovennlige hotellet vil tilfredsstille alle gjester som er miljøbevisste og ønsker å redusere innvirkningen, da dette kan ses i hotellets atmosfære og stil. Gjesterommene er stilige, men inkluderer kun standard og nødvendige fasiliteter og ikke luksusartikler som minibar og rengjøring hver dag. Det finnes takterrasse hvor gjestene kan slappe av mens de nyter den vakre utsikten. I tillegg kan gjestene trene i treningsrommet.

  Se mer
 • Clarion Collection Hotel Folketeateret
  Frakr1.458Per natt

  Clarion Collection Hotel Folketeateretstars

  Oslo, Oslo , Storgata 21 - 23 - Kart
  1.36 km fra Grünerløkka
  3,4/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1891 anmeldelser fra reisendeBasert på 1891 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har en ideell plassering med gåavstand til sentralstasjonen med ekspresstog til flyplassen. Det ligger også kun minutter fra Karl Johans gate, byens hovedgate. Andre interessante steder i nærheten til dette Oslo-hotellet er Nasjonalgalleriet og Kon-Tiki-museet. Fra sin plass i hjertet av Skandinavia tilbyr Oslo et bredt utvalg kulturelle opplevelser. De er koblet med fantastiske naturopplevelser og unike severdigheter. En rekke spesialbutikker og sjarmerende butikker finnes i nærheten. Hotellets gjester kan enkelt nå og oppleve alt hva denne levende byen har å by på. I tillegg kan de nyte en komfortabel innkvartering og den oppmerksomme servicen ved dette behagelige etablissementet.

  Se mer
 • Radisson Blu Plaza Oslo
  Frakr1.274Per natt

  Radisson Blu Plaza OslostarsGreenProgram Icon

  Oslo, Oslo , sonje henies plass 3 p.o. box 9206 3 - Kart
  1.43 km fra Grünerløkka
  4,6/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4381 anmeldelser fra reisendeBasert på 4381 anmeldelser fra reisende

  Med sine 37 etasjer og fantastiske utsikt over Oslo og Oslofjorden er Radisson Blu Plaza Hotel Nord Europas høyeste og Norges største hotell.Beliggende i bysentrum, nærmeste nabo til Oslos storarena, Oslo Spektrum, og byens handelsstrøkAlle 676 gjesterom og suiter har trådløs internett tilgang i tillegg til kablet oppkoblingsmuligheterFra 1. januar 2008 er alle 676 gjesterom på Radisson Blu Plaza Hotel røykfrieHotellet har 2 restauranter og 3 barer, fra vår fremragende a la carte restaurant i 34. etasje "34" Restaurant & Bar, til de mer uformelle Galway Bay og LobbyBar i 1. etasje. Her er noe for enhver smak!Våre gjester har gratis adgang til sauna og basseng i 34. og 35. etasjeNyt velvære i 3 etasjer. Hotellet har treningsstudio med svømmebasseng og badstu tilgjengelig for gjester. Treniongsstudioet, med utstyr fra Technogym befinner seg 114 meter over bakken med en  fantastisk utsikt over Oslo by. Tren ved soloppgang eller solnedgang -treningestudioet er åpent fra 06.00 til 23.00 hver dag.Plaza Panorama på toppen av hotellet, tilbyr noe av det beste innen konferansefasiliteter i Oslo byNær Flytoget

  Se mer
 • Clarion Collection Hotel Savoy
  Frakr1.141Per natt

  Clarion Collection Hotel Savoystars

  Oslo, Oslo , Universitetsgaten 11 - Kart
  1.5 km fra Grünerløkka
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 725 anmeldelser fra reisendeBasert på 725 anmeldelser fra reisende

  Dette Oslo-hotellet er ideelt plassert nær Nasjonalgalleriet og mange andre populære attraksjoner, slik som Det nasjonale kunstmuseet og Det kongelige slott. Gjestene kan også besøke Det norske kulturmuseet, Vigelandsmuseet og butikken Christiania GlasMagasin. Et bredt utvalg av shoppingmuligheter og spisesteder er plassert kun få minutter fra hotellet. Dette 93-roms Oslo-hotellet tilbyr aviser alle hverdager, samt internettilgang. Forretningsreisende vil sette pris på muligheten til å kopiere og sende faks. Øvrige fasiliteter inkluderer valutaveksling og vaskerifasiliteter. Alle gjesterommene er utstyrt med hårføner, arbeidspult og kabel-TV. Noen rom har strykejern, strykebrett og buksepresse. Blant innkvarteringsenhetene finnes også suiter.

  Se mer
 • Clarion Hotel The Hub
  Frakr1.397Per natt

  Clarion Hotel The Hubstars

  Oslo, Oslo , Biskop gunnerusgate 3 - Kart
  1.52 km fra Grünerløkka
  1,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet ligger flott til i sentrum av Oslo, et steinkast fra Karl Johans gate og i kort avstand fra byens viktigste severdigheter, inkludert Stortinget, operaen og slottet. I umiddelbar nærhet vil besøkende også finne mange barer, restauranter, butikker og praktiske, offentlige transportforbindelser. De lyse og velinnredete gjesterommene er ideelt møblert for et avslappet opphold, enten gjestene reiser i forbindelse med jobb eller fritid. Stedet har også mange nyttige tjenester og fasiliteter som vil få gjestene til å nyte sitt opphold enda mer og få dem til å ville komme tilbake til dette hotellet.

  Se mer
 • Radisson Blu Scandinavia Hotel
  Frakr1.633Per natt

  Radisson Blu Scandinavia Hotelstars

  Oslo, Oslo , Holbergs gate 30 30 - Kart
  1.6 km fra Grünerløkka
  2,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2747 anmeldelser fra reisendeBasert på 2747 anmeldelser fra reisende

  Dette 22-etasjers hotellet i Oslo har en perfekt beliggenhet kun 500 meter fra Karl Johans Gate, byens hovedgate og i kort gangavstand fra Nationaltheatret stasjon. Reisende har enkel tilgang til førsteklasses shoppingområder, viktige forretningsstrøk, kjente attraksjoner samt den majestetiske Oslofjorden. Hotellets designerrom og suiter er utstyrt med elegante møbler, og mange av disse har flott utsikt over byen og fjorden. Nyt gratis tilgang til Lagoon som inkluderer svømmebasseng og et treningsrom internt i hotellet. Fra Summit bar i hotellets 21. etasje kan man gjennom panoramavinduer oppleve byens beste utsikt over Oslo og Oslofjorden, med noe godt i glasset! Ønsker du et lett måltid eller en middag, ønskes du velkommen av Enzo Restaurant & Bar. Fleksible og funksjonelle konferanselokaler tilbys både til bedrifter og private arrangementer. Hotellet har 497 rom og suiter fordelt på 22 etasjer. De fleste rommene har utsikt til Oslofjorden eller Holmenkollen. Gratis trådløs høyhastighets Internett er tilgjengelig for boende gjester. Alle gjester har gratis adgang til Lagoon med svømmebasseng, trimrom og badstuer.I hotellets 21. etasje finner du Summit bar, som kombinerer slående utsikt med utmerkede cocktails. Intime ENZO Bar & Restaurant serverer en meny som er inspirert av Middelhavet. Store møte- og arrangementfasiliteter med plass til inntil 1200 gjester og befinner seg på ett plan i bakkenivå. Hotellet er sertifisert med Greenkey, som bekrefter at hotellet oppfyller strenge miljømessige krav mht. energi- og vannkonservering, samt kjemikalie- og avfallshåndtering.

  Se mer
 • Comfort Hotel Karl Johan
  Frakr1.001Per natt

  Comfort Hotel Karl Johanstars

  Oslo, Oslo , Karl johans gate 12 12 - Kart
  1.66 km fra Grünerløkka
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 802 anmeldelser fra reisendeBasert på 802 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Oslo. Besøkende kan benytte Wi-Fi-forbindelsen i fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Hvorfor ikke medbringe dine firbeinte familiemedlemmer til dette overnattingsstedet?Alle som bor her kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Comfort Hotel Karl Johan kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  22  Hoteller i Grünerløkka
Side  1  av  3
 

Nærliggende hoteller i  Grünerløkka

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler