Nærliggende hoteller i Grünerløkka

Finn på kart
Hoteller i Grünerløkka

GrünerløkkaFra  kr619

Anbefalte hoteller i nærheten av Grünerløkka

 • Anker Apartment
  Frakr618Per natt

  Anker Apartmentstars

  Oslo, Oslo , Kobenhavngata 10 - Kart
  0.48 km fra Grünerløkka
  3,7/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 448 anmeldelser fra reisendeBasert på 448 anmeldelser fra reisende

  Handlegatene Thorvald Meyers gate og Parkveien er begge i gåavstand fra dette behagelige hotellet. Den vakre Sofienbergparken er kun 400 meter unna. Dette hotellet ligger på livlige Grünerløkka i Oslo, et område som tidligere pleide å være et arbeiderklasseområde, men som i dag er Oslos mest varierte og bohemske kvartal med mangfoldige butikker og koselige barer. Lokalbefolkningen kommer hit for å lete etter spesielle tilbud og underholdning. Hotellet komplimenterer de praktiske og interessante omgivelsene med komfortabel innkvartering og moderne tjenester. Hotellet inneholder totalt 80 lyse leiligheter utstyrt med internettilgang og andre nødvendige fasiliteter.

  Se mer
 • Scandic Vulkan
  Frakr1.150Per natt

  Scandic Vulkanstars

  Oslo, Oslo , Maridalsveien 13 - Kart
  0.57 km fra Grünerløkka
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 850 anmeldelser fra reisendeBasert på 850 anmeldelser fra reisende

  Vulkan-området i Oslos nordlige del er et av byens livlige områder og oser av kreativitet. Herfra er det heller ikke langt til Grünerløkka med alle sine kafeer, barer og parker. Dette moderne hotellet ligger flott til like ved Akerselva, bare 500 meter fra Motstandsmuseet og 15 minutters gange fra internasjonal shopping på Karl Johans gate. Til Oslo Lufthavn Gardermoen er det 48 kilometer.

  Se mer
 • Anker Hotel
  Frakr996Per natt

  Anker Hotelstars

  Oslo, Oslo , Storgata 55 - Kart
  0.85 km fra Grünerløkka
  3,9/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1631 anmeldelser fra reisendeBasert på 1631 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i Oslo sentrum, mellom Karl Johans gate og den trendy bydelen Grünerløkka.Dette hotellet består av til sammen 264 rom fordelt på 13 etasjer. Hotellet har resepsjon, bar og åtte konferansesaler. Gjester kan parkere på parkeringsplassen eller i garasjen mot et gebyr.Rommene har eget bad, trådløst internett, telefon og TV. Rommene ble pusset opp i 2007.

  Se mer
 • Anker Hostel
  Frakr718Per natt

  Anker Hostelstars

  Oslo, Oslo , Storgata 53h 55 - Kart
  0.91 km fra Grünerløkka
  3,2/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 978 anmeldelser fra reisendeBasert på 978 anmeldelser fra reisende

  Dette komplekset ligger i Oslo sentrum, mellom Karl Johans gate og det trendy området Grünerløkka. Dersom gjester ønsker å komme seg bort fra byens tjas og mas, kan du gå langs Akerselva, som renner forbi herberget. Oslo sentrum, med sine butikker, er om lag seks minutters gange fra hotellet. Lillestrøm er en 15 minutters kjøretur unna.Dette moderne herberget er åpent året rundt, og har til sammen 50 rom med 250 senger. Lobbyen har døgnåpen resepsjon, garderobe og heis. Det er også frisørsalong, TV-stue, lekeplass for barn og kafé, bar, pub, diskotek og frokostsal på herberget. Gjester kan benytte seg av herbergets konferansefasiliteter, trådløse internett og parkeringsplass (mot gebyr).Alle rom har eget bad med toalett og dusj. Gjester må kun dele bad med dem de deler rom med. Gjester må ta med sitt eget sengetøy, eller leie det i resepsjonen. Soveposer er ikke tillett av hygieniske årsaker. Alle rom har sentralfyring.Gjester kan trene i treningsstudioet, eller spille minigolf (begge deler mot gebyr).

  Se mer
 • Comfort Hotel Xpress
  Frakr797Per natt

  Comfort Hotel Xpressstars

  Oslo, Oslo , Mollergata 26 - Kart
  1.12 km fra Grünerløkka
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2206 anmeldelser fra reisendeBasert på 2206 anmeldelser fra reisende

  Dette hyggelige og behagelige hotellet har en flott beliggenhet på Youngstorget, et steinkast fra alt som skjer i byen med stilige butikker og livlige nattklubber for de yngre. Noen interessante steder som Aker brygge og Oslo sentralstasjon for de som må reise til andre destinasjoner i området kan lett nås fra hotellet. Dette økovennlige hotellet vil tilfredsstille alle gjester som er miljøbevisste og ønsker å redusere innvirkningen, da dette kan ses i hotellets atmosfære og stil. Gjesterommene er stilige, men inkluderer kun standard og nødvendige fasiliteter og ikke luksusartikler som minibar og rengjøring hver dag. Det finnes takterrasse hvor gjestene kan slappe av mens de nyter den vakre utsikten. I tillegg kan gjestene trene i treningsrommet.

  Se mer
 • Thon Hotel Spectrum
  Frakr2.148Per natt

  Thon Hotel Spectrumstars

  Oslo, Oslo , Brugt. 7 7 - Kart
  1.27 km fra Grünerløkka
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 172 anmeldelser fra reisendeBasert på 172 anmeldelser fra reisende

  Fra sin hovedplassering i Oslo er dette delikate hotellet nær busstasjonen, sentralstasjonen og ekspressreise til flyplassen. Gjestene finner en mengde attraksjoner og severdigheter like i nærheten. Rett ved hotellet ligger Oslo Spektrum, Oslo City Gunerius kjøpesenter, Karl Johans gate og en mengde utmerkede restauranter. Hotellet har vakkert dekorerte gjesterom. De har myke, skarpe, hvite toner som fullføres med vibrerende doser med rødt. Gjesterommene byr på et avslappende miljø hvor man kan slappe fullstendig av på slutten av dagen. Hotellets delikate frokostbuffet vil garantert gi gjestene en god start på en lang dags sightseeing.

  Se mer
 • Thon Munch
  Frakr1.255Per natt

  Thon Munchstars

  Oslo, Oslo , Munchsgt.5, p.b. 6709 5 - Kart
  1.32 km fra Grünerløkka
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1135 anmeldelser fra reisendeBasert på 1135 anmeldelser fra reisende

  Med sin plass i hjertet av St. Hanshaugen, er dette hotellet det ideelle utgangspunktet for å oppdage Oslo. Med utgangspunkt midt i den spennende byen, kombinerer stedet komfortabel innkvartering med en utmerket plasseringer. Her er det tilgang til byens største attraksjoner. Dette moderne hotellet er i nærheten av populære steder som Deichmanske Bibliotek, Nasjonalgalleriet og Det Norske Teatret. I tillegg har alle gjesterommene en rekke goder, slik som gratis internettilgang og satellitt/kabel-TV. Hotellets rekreasjonstilbud gir dessuten gjestene nok å gjøre under oppholdet.

  Se mer
 • Scandic St. Olavs Plass
  Frakr1.116Per natt

  Scandic St. Olavs Plassstars

  Oslo, Oslo , St. olavs plass 1 n-0165 1 - Kart
  1.34 km fra Grünerløkka
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 696 anmeldelser fra reisendeBasert på 696 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Oslo sentrum, kun få meter fra Karl Johans gate. I nærområdet finner du alle slags typer nattklubber, barer, jazzkjellere og kafeer, i tillegg til en rekke butikker. Transportknutepunktet Nationaltheatret ligger kun få minutters gange fra hotellet.Dette hotellet ble åpnet i 2000, og består av 237 rom, hvorav ti er suiter, fordelt på sju etasjer. Hotellet har en foaje med resepsjon, heiser og safe. Hotellet har også flere rom for konferanser, møter og tilstelninger, en kafé, en bar og to a la carte-restauranter. De som kommer med bil, kan benytte seg av hotellets parkeringsplass og garasjefasiliteter.De innbydende rommene er smakfullt innredet, og har eget bad med hårføner. Rommene har også telefon, minibar, safe, sentralstyrt air condition og sentralfyring.Hotellet har en badstue og en velutstyrt treningsstudio.Gjester kan spise frokost og lunsj fra hotellets rikholdige buffet. Lunsj og middag kan også bestilles a la carte.

  Se mer
 • Clarion Collection Hotel Folketeateret
  Frakr1.610Per natt

  Clarion Collection Hotel Folketeateretstars

  Oslo, Oslo , Storgata 21 - 23 - Kart
  1.36 km fra Grünerløkka
  3,4/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1864 anmeldelser fra reisendeBasert på 1864 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har en ideell plassering med gåavstand til sentralstasjonen med ekspresstog til flyplassen. Det ligger også kun minutter fra Karl Johans gate, byens hovedgate. Andre interessante steder i nærheten til dette Oslo-hotellet er Nasjonalgalleriet og Kon-Tiki-museet. Fra sin plass i hjertet av Skandinavia tilbyr Oslo et bredt utvalg kulturelle opplevelser. De er koblet med fantastiske naturopplevelser og unike severdigheter. En rekke spesialbutikker og sjarmerende butikker finnes i nærheten. Hotellets gjester kan enkelt nå og oppleve alt hva denne levende byen har å by på. I tillegg kan de nyte en komfortabel innkvartering og den oppmerksomme servicen ved dette behagelige etablissementet.

  Se mer
 • Clarion Collection Hotel Savoy
  Frakr1.523Per natt

  Clarion Collection Hotel Savoystars

  Oslo, Oslo , Universitetsgaten 11 - Kart
  1.5 km fra Grünerløkka
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 714 anmeldelser fra reisendeBasert på 714 anmeldelser fra reisende

  Dette Oslo-hotellet er ideelt plassert nær Nasjonalgalleriet og mange andre populære attraksjoner, slik som Det nasjonale kunstmuseet og Det kongelige slott. Gjestene kan også besøke Det norske kulturmuseet, Vigelandsmuseet og butikken Christiania GlasMagasin. Et bredt utvalg av shoppingmuligheter og spisesteder er plassert kun få minutter fra hotellet. Dette 93-roms Oslo-hotellet tilbyr aviser alle hverdager, samt internettilgang. Forretningsreisende vil sette pris på muligheten til å kopiere og sende faks. Øvrige fasiliteter inkluderer valutaveksling og vaskerifasiliteter. Alle gjesterommene er utstyrt med hårføner, arbeidspult og kabel-TV. Noen rom har strykejern, strykebrett og buksepresse. Blant innkvarteringsenhetene finnes også suiter.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  32  Hoteller i Grünerløkka
Side  1  av  4
 

Nærliggende hoteller i  Grünerløkka

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler