Nærliggende hoteller i Fram Museum ( Frammuseet)

Finn på kart
Hoteller i Fram Museum ( Frammuseet)

Fram Museum ( Frammuseet)Fra  kr649

Anbefalte hoteller i nærheten av Fram Museum ( Frammuseet)

 • Clarion Collection Gabelshus
  Frakr1.111Per natt

  Clarion Collection Gabelshusstars

  Oslo, Oslo , Gabels gate 16 - Kart
  1.2 km fra Fram Museum ( Frammuseet)
  3,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1010 anmeldelser fra reisendeBasert på 1010 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Oslo. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. De 113 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Clarion Collection Gabelshus tilbyr ikke babysenger. Clarion Collection Gabelshus ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Frogner House Apartments Bygdøy Alle
  Frakr841Per natt

  Frogner House Apartments Bygdøy Allestars

  Oslo, Oslo , Bygdøy alle 53 - Kart
  1.62 km fra Fram Museum ( Frammuseet)
   

  Denne sjarmerende leiligheten ligger i Oslo. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Besøkende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Innen 20 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Frogner House Apartments Bygdøy Alle består av totalt 62 soverom. Frogner House Apartments Bygdøy Alle ble konstruert i 1896. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Frogner House Apartments Bygdøy Alle tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Frogner House Apartments - Skovveien 8
  Frakr946Per natt
  1.67 km fra Fram Museum ( Frammuseet)
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 751 anmeldelser fra reisendeBasert på 751 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten er i Oslo. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 260 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen ligger innen 1. 2 kilometer fra havnen. Totalt 57 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Frogner House Apartments - Skovveien 8. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Frogner House Apartments - Skovveien 8 er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Frogner House Apartments - Skovveien 8 ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Frogner House Apartments - Huitfeldts Gate 19
  Frakr1.376Per natt
  1.71 km fra Fram Museum ( Frammuseet)
   

  Dette sjarmerende hotellet er i Oslo. Det finnes totalt 37 soverom på Frogner House Apartments - Huitfeldts Gate 19. Frogner House Apartments - Huitfeldts Gate 19 tilbyr trådløs internettforbindelse. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Frogner House Apartments - Odins Gate 10
  Frakr1.206Per natt
  1.76 km fra Fram Museum ( Frammuseet)
   

  Dette flotte hotellet er i Oslo. Stedet teller totalt 16 innbydende rom. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Dette hotellet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Frogner House Apartments - Odins Gate 10 tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Frogner House Apartments - Colbjornsens Gate 3
  Frakr1.033Per natt
  1.91 km fra Fram Museum ( Frammuseet)
   

  Dette komfortable leilighetshotellet ligger i Oslo. Med sin beliggenhet innen 600 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 200 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen rommer 25 koselige soverom. Frogner House Apartments - Colbjornsens Gate 3 tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Denne eiendommen tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Alle de overnattende kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Frogner House Apartments - Arbinsgate 3
  Frakr878Per natt
  1.94 km fra Fram Museum ( Frammuseet)
   

  Dette komfortable hotellet er i Oslo. Totalt antall gjesteværelser er 29. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. De som velger å overnatte her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom.

  Se mer
 • Park Inn Oslo
  Frakr828Per natt

  Park Inn OslostarsGreenProgram Icon

  Oslo, Oslo , Ovre slottsgate 2c 2c - Kart
  2.42 km fra Fram Museum ( Frammuseet)
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1253 anmeldelser fra reisendeBasert på 1253 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Oslo. Det finnes totalt 118 gjesteværelser på Park Inn Oslo. Denne eiendommen ble etablert i 2010. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom.

  Se mer
 • Karl Johan Hotel, Sure Hotel Collection by Best W.
  Frakr1.355Per natt
  2.43 km fra Fram Museum ( Frammuseet)
  4,0/5
  Kundeomtalerav 60 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 937 anmeldelser fra reisendeBasert på 937 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger på Karl Johans gate, 50 meter fra kjøpesenteret Paleet og 100 meter fra Stortinget. Her er du i gangavstand fra museer, attraksjoner, butikker, barer og restauranter. Det er 300 meter til Slottet, og 350 meter til turistsenteret, Nationaltheatret og offentlig transport. Oslofjorden er 400 meter unna, og det er 500 meter til Slottsparken. Oslo sentralbanestasjon er én kilometer unna, og bussterminalen er 1.3 kilometer fra hotellet. Den Norske Opera og Ballett er 1.5 kilometer fra hotellet. Tryvann Vinterpark er 13.5 kilometer fra hotellet, og det er 43 kilometer til Drammen og 50 kilometer til Oslo lufthavn Gardermoen.Dette sjarmerende og familievennlige byhotellet ligger i en bygning fra 1800-tallet, og har til sammen 114 rom. Hotellet passer ypperlig for turister og forretningsreisende. Hotellet har et lobbyområde med døgnåpen resepsjon, safe og heis. Gjester kan benytte seg av hotellets frokostsal og konferansefasiliteter, som inkluderer fem møterom. Det er gratis trådløst internett og klesvask på hotellet (mot tilleggsgebyr).Alle rom har eget bad med dusj/badekar og hårføner, i tillegg til dobbeltseng. Rommene har telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang, minibar/kjøleskap og kaffemaskin. Rommene har også strykejern/strykebrett og selvstyrt oppvarming.Gjester kan velge sin frokost fra en buffet.

  Se mer
 • Radisson Blu Scandinavia Hotel
  Frakr1.633Per natt

  Radisson Blu Scandinavia Hotelstars

  Oslo, Oslo , Holbergs gate 30 30 - Kart
  2.5 km fra Fram Museum ( Frammuseet)
  2,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2747 anmeldelser fra reisendeBasert på 2747 anmeldelser fra reisende

  Dette 22-etasjers hotellet i Oslo har en perfekt beliggenhet kun 500 meter fra Karl Johans Gate, byens hovedgate og i kort gangavstand fra Nationaltheatret stasjon. Reisende har enkel tilgang til førsteklasses shoppingområder, viktige forretningsstrøk, kjente attraksjoner samt den majestetiske Oslofjorden. Hotellets designerrom og suiter er utstyrt med elegante møbler, og mange av disse har flott utsikt over byen og fjorden. Nyt gratis tilgang til Lagoon som inkluderer svømmebasseng og et treningsrom internt i hotellet. Fra Summit bar i hotellets 21. etasje kan man gjennom panoramavinduer oppleve byens beste utsikt over Oslo og Oslofjorden, med noe godt i glasset! Ønsker du et lett måltid eller en middag, ønskes du velkommen av Enzo Restaurant & Bar. Fleksible og funksjonelle konferanselokaler tilbys både til bedrifter og private arrangementer. Hotellet har 497 rom og suiter fordelt på 22 etasjer. De fleste rommene har utsikt til Oslofjorden eller Holmenkollen. Gratis trådløs høyhastighets Internett er tilgjengelig for boende gjester. Alle gjester har gratis adgang til Lagoon med svømmebasseng, trimrom og badstuer.I hotellets 21. etasje finner du Summit bar, som kombinerer slående utsikt med utmerkede cocktails. Intime ENZO Bar & Restaurant serverer en meny som er inspirert av Middelhavet. Store møte- og arrangementfasiliteter med plass til inntil 1200 gjester og befinner seg på ett plan i bakkenivå. Hotellet er sertifisert med Greenkey, som bekrefter at hotellet oppfyller strenge miljømessige krav mht. energi- og vannkonservering, samt kjemikalie- og avfallshåndtering.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  17  Hoteller i Fram Museum ( Frammuseet)
Side  1  av  2
 

Nærliggende hoteller i  Fram Museum ( Frammuseet)

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler