Nærliggende hoteller i Akershus Festning

Finn på kart
Hoteller i Akershus Festning

Akershus FestningFra  kr623

Anbefalte hoteller i nærheten av Akershus Festning

 • Clarion Collection Bastion
  Frakr1.223Per natt

  Clarion Collection Bastionstars

  Oslo, Oslo , Skippergata 7 - Kart
  0.52 km fra Akershus Festning
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1474 anmeldelser fra reisendeBasert på 1474 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1996. Eiendommen består av 99 rom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Resepsjonen er døgnåpen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Dette hotellet tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Scandic Victoria
  Frakr1.079Per natt

  Scandic Victoriastars

  Oslo, Oslo , Rosenkrantz gate 13 - Kart
  0.55 km fra Akershus Festning
  4,1/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1141 anmeldelser fra reisendeBasert på 1141 anmeldelser fra reisende

  Dette klassiske og utvidede hotellet byr på en svært sentral plassering ved skøytebanen i Spikersuppa, nære andre sightseeingmål og interessante steder som Akershus Festning og det livlige området Aker Brygge. Det finnes en rekke offentlige transportmidler i nærheten, inkludert undergrunnsstasjonen Nationaltheatret som er kun 5 minutter unna. Hotellets gjesterom gir et sjarmerende og moderne inntrykk, som forsterkes av det naturlige lyset som omgir dem og den gode plassen. De som bor på dette hotellet vil virkelig sette pris på den hyggelige og varme atmosfæren til stedets barer og restauranter. Forretningsreisende kan også ha i bakhodet at det tilbyr en rekke godt utstyrte møterom.

  Se mer
 • Best Western Plus City Hotel
  Frakr1.422Per natt

  Best Western Plus City Hotelstars

  Oslo, Oslo , Kirkegata 30 - Kart
  0.67 km fra Akershus Festning
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 159 anmeldelser fra reisendeBasert på 159 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Oslo. Med sin beliggenhet innen 50 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes totalt 21 rom på stedet. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2013. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i fellesområdene på Best Western Plus City Hotel. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Comfort Borsparken
  Frakr1.183Per natt

  Comfort Borsparkenstars

  Oslo, Oslo , Tollbugaten 4 - Kart
  0.69 km fra Akershus Festning
  3,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2241 anmeldelser fra reisendeBasert på 2241 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Oslo. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Totalt 248 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Comfort Borsparken. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2007. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert takket være internettilgang (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Comfort Borsparken tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Kjæledyr er tillatt påComfort Borsparken. Det finnes parkeringsmuligheter på Comfort Borsparken. Noen av tjenestene til Comfort Borsparken kan koste ekstra.

  Se mer
 • Karl Johan Hotell
  Frakr1.192Per natt

  Karl Johan Hotellstars

  Oslo, Oslo , Karl johans gate 33 - Kart
  0.73 km fra Akershus Festning
  4,0/5
  Kundeomtalerav 60 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 902 anmeldelser fra reisendeBasert på 902 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger på Karl Johans gate, 50 meter fra kjøpesenteret Paleet og 100 meter fra Stortinget. Her er du i gangavstand fra museer, attraksjoner, butikker, barer og restauranter. Det er 300 meter til Slottet, og 350 meter til turistsenteret, Nationaltheatret og offentlig transport. Oslofjorden er 400 meter unna, og det er 500 meter til Slottsparken. Oslo sentralbanestasjon er én kilometer unna, og bussterminalen er 1.3 kilometer fra hotellet. Den Norske Opera og Ballett er 1.5 kilometer fra hotellet. Tryvann Vinterpark er 13.5 kilometer fra hotellet, og det er 43 kilometer til Drammen og 50 kilometer til Oslo lufthavn Gardermoen.Dette sjarmerende og familievennlige byhotellet ligger i en bygning fra 1800-tallet, og har til sammen 114 rom. Hotellet passer ypperlig for turister og forretningsreisende. Hotellet har et lobbyområde med døgnåpen resepsjon, safe og heis. Gjester kan benytte seg av hotellets frokostsal og konferansefasiliteter, som inkluderer fem møterom. Det er gratis trådløst internett og klesvask på hotellet (mot tilleggsgebyr).Alle rom har eget bad med dusj/badekar og hårføner, i tillegg til dobbeltseng. Rommene har telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang, minibar/kjøleskap og kaffemaskin. Rommene har også strykejern/strykebrett og selvstyrt oppvarming.Gjester kan velge sin frokost fra en buffet.

  Se mer
 • Comfort Hotel Karl Johan
  Frakr1.183Per natt

  Comfort Hotel Karl Johanstars

  Oslo, Oslo , Karl johans gate 12 12 - Kart
  0.74 km fra Akershus Festning
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 762 anmeldelser fra reisendeBasert på 762 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet er i Oslo.

  Se mer
 • Scandic Karl Johan
  Frakr1.159Per natt

  Scandic Karl Johanstars

  Oslo, Oslo , Arbeidergata 4 - Kart
  0.76 km fra Akershus Festning
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 598 anmeldelser fra reisendeBasert på 598 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Oslo. Gjester vil finne flyplassen innen 3. 7 kilometer. Hotellet består av totalt 108 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble bygget i 1993. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan gjester benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Scandic Karl Johan. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Grand Hotel Oslo by Scandic
  Frakr2.035Per natt

  Grand Hotel Oslo by Scandicstars

  Oslo, Oslo , Karl johans 31 31 - Kart
  0.77 km fra Akershus Festning
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 672 anmeldelser fra reisendeBasert på 672 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Oslo. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger innen 1. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Kunder vil finne flyplassen innen 37. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 500 meters gåavstand fra havnen. Totalt antall rom er 283. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Fellesområdene påGrand Hotel Oslo by Scandic er tilrettelagt for rullestolbrukere. Hotellet tillater kun små kjæledyr. Besøkende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette hotellet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Overnattingsstedet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Comfort Hotel Xpress Central Station
  Frakr1.156Per natt

  Comfort Hotel Xpress Central Stationstars

  Oslo, Oslo , Fred olsens gate 11 11 - Kart
  0.79 km fra Akershus Festning
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 810 anmeldelser fra reisendeBasert på 810 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet er i Oslo.

  Se mer
 • Scandic Grensen
  Frakr1.128Per natt

  Scandic Grensenstars

  Oslo, Oslo , Grensen 20 - Kart
  0.82 km fra Akershus Festning
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 596 anmeldelser fra reisendeBasert på 596 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet er i Oslo. Gjester vil finne flyplassen innen 3. 7 kilometer. Totalt antall gjesteværelser er 96. Denne eiendommen ble bygget i 2010. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Scandic Grensen ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  27  Hoteller i Akershus Festning
Side  1  av  3
 

Nærliggende hoteller i  Akershus Festning

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler