Nærliggende hoteller i Aker Brygge - Tjuvholmen

Finn på kart
Hoteller i Aker Brygge - Tjuvholmen

Aker Brygge - TjuvholmenFra  kr623

Anbefalte hoteller i nærheten av Aker Brygge - Tjuvholmen

 • Scandic Solli
  Frakr1.243Per natt

  Scandic Sollistars

  Oslo, Oslo , Parkveien 68 - Kart
  0.58 km fra Aker Brygge - Tjuvholmen
  3,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1229 anmeldelser fra reisendeBasert på 1229 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet tar vare på miljøet, og ligger på en fredelig sidegate i hjertet av Oslo, mellom Slottet og havnen. Det ligger kun få minutter fra Nationaltheatret og mange av byens største severdigheter. Det er offentlig transport like ved hotellet.Dette komfortable hotellet ble bygget i 1932, og består av 87 rom fordelt på seks etasjer. Hotellet har også resepsjon, bar og a la carte-restaurant med air condition og røykfri avdeling. Gjester kan benytte seg av hotellets parkeringsgarasje (mot gebyr).Rommene er smakfullt innredet, og har eg bad med dusj, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, skrivebord og sitteområde, i tillegg til dobbeltseng, minibar/kjøleskap, buksepresse, strykejern og safe.Hotellet har badstue, solarium (mot gebyr) og eget treningsstudio.

  Se mer
 • Scandic Victoria
  Frakr1.079Per natt

  Scandic Victoriastars

  Oslo, Oslo , Rosenkrantz gate 13 - Kart
  0.79 km fra Aker Brygge - Tjuvholmen
  4,1/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1141 anmeldelser fra reisendeBasert på 1141 anmeldelser fra reisende

  Dette klassiske og utvidede hotellet byr på en svært sentral plassering ved skøytebanen i Spikersuppa, nære andre sightseeingmål og interessante steder som Akershus Festning og det livlige området Aker Brygge. Det finnes en rekke offentlige transportmidler i nærheten, inkludert undergrunnsstasjonen Nationaltheatret som er kun 5 minutter unna. Hotellets gjesterom gir et sjarmerende og moderne inntrykk, som forsterkes av det naturlige lyset som omgir dem og den gode plassen. De som bor på dette hotellet vil virkelig sette pris på den hyggelige og varme atmosfæren til stedets barer og restauranter. Forretningsreisende kan også ha i bakhodet at det tilbyr en rekke godt utstyrte møterom.

  Se mer
 • Karl Johan Hotell
  Frakr1.192Per natt

  Karl Johan Hotellstars

  Oslo, Oslo , Karl johans gate 33 - Kart
  0.95 km fra Aker Brygge - Tjuvholmen
  4,0/5
  Kundeomtalerav 60 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 902 anmeldelser fra reisendeBasert på 902 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger på Karl Johans gate, 50 meter fra kjøpesenteret Paleet og 100 meter fra Stortinget. Her er du i gangavstand fra museer, attraksjoner, butikker, barer og restauranter. Det er 300 meter til Slottet, og 350 meter til turistsenteret, Nationaltheatret og offentlig transport. Oslofjorden er 400 meter unna, og det er 500 meter til Slottsparken. Oslo sentralbanestasjon er én kilometer unna, og bussterminalen er 1.3 kilometer fra hotellet. Den Norske Opera og Ballett er 1.5 kilometer fra hotellet. Tryvann Vinterpark er 13.5 kilometer fra hotellet, og det er 43 kilometer til Drammen og 50 kilometer til Oslo lufthavn Gardermoen.Dette sjarmerende og familievennlige byhotellet ligger i en bygning fra 1800-tallet, og har til sammen 114 rom. Hotellet passer ypperlig for turister og forretningsreisende. Hotellet har et lobbyområde med døgnåpen resepsjon, safe og heis. Gjester kan benytte seg av hotellets frokostsal og konferansefasiliteter, som inkluderer fem møterom. Det er gratis trådløst internett og klesvask på hotellet (mot tilleggsgebyr).Alle rom har eget bad med dusj/badekar og hårføner, i tillegg til dobbeltseng. Rommene har telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang, minibar/kjøleskap og kaffemaskin. Rommene har også strykejern/strykebrett og selvstyrt oppvarming.Gjester kan velge sin frokost fra en buffet.

  Se mer
 • Scandic Karl Johan
  Frakr1.159Per natt

  Scandic Karl Johanstars

  Oslo, Oslo , Arbeidergata 4 - Kart
  0.97 km fra Aker Brygge - Tjuvholmen
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 598 anmeldelser fra reisendeBasert på 598 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Oslo. Gjester vil finne flyplassen innen 3. 7 kilometer. Hotellet består av totalt 108 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble bygget i 1993. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan gjester benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Scandic Karl Johan. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Clarion Collection Gabelshus
  Frakr1.553Per natt

  Clarion Collection Gabelshusstars

  Oslo, Oslo , Gabels gate 16 - Kart
  1.02 km fra Aker Brygge - Tjuvholmen
  3,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 980 anmeldelser fra reisendeBasert på 980 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Oslo. Gjester kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Det finnes totalt 113 soverom på stedet. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-forbindelsen i fellesområdene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Kjæledyr er ikke tillatt på Clarion Collection Gabelshus.

  Se mer
 • Grand Hotel Oslo by Scandic
  Frakr2.035Per natt

  Grand Hotel Oslo by Scandicstars

  Oslo, Oslo , Karl johans 31 31 - Kart
  1.02 km fra Aker Brygge - Tjuvholmen
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 672 anmeldelser fra reisendeBasert på 672 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Oslo. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger innen 1. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Kunder vil finne flyplassen innen 37. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 500 meters gåavstand fra havnen. Totalt antall rom er 283. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Fellesområdene påGrand Hotel Oslo by Scandic er tilrettelagt for rullestolbrukere. Hotellet tillater kun små kjæledyr. Besøkende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette hotellet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Overnattingsstedet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Scandic Grensen
  Frakr1.128Per natt

  Scandic Grensenstars

  Oslo, Oslo , Grensen 20 - Kart
  1.09 km fra Aker Brygge - Tjuvholmen
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 596 anmeldelser fra reisendeBasert på 596 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet er i Oslo. Gjester vil finne flyplassen innen 3. 7 kilometer. Totalt antall gjesteværelser er 96. Denne eiendommen ble bygget i 2010. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Scandic Grensen ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Clarion Collection Hotel Savoy
  Frakr1.528Per natt

  Clarion Collection Hotel Savoystars

  Oslo, Oslo , Universitetsgaten 11 - Kart
  1.15 km fra Aker Brygge - Tjuvholmen
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 708 anmeldelser fra reisendeBasert på 708 anmeldelser fra reisende

  Dette Oslo-hotellet er ideelt plassert nær Nasjonalgalleriet og mange andre populære attraksjoner, slik som Det nasjonale kunstmuseet og Det kongelige slott. Gjestene kan også besøke Det norske kulturmuseet, Vigelandsmuseet og butikken Christiania GlasMagasin. Et bredt utvalg av shoppingmuligheter og spisesteder er plassert kun få minutter fra hotellet. Dette 93-roms Oslo-hotellet tilbyr aviser alle hverdager, samt internettilgang. Forretningsreisende vil sette pris på muligheten til å kopiere og sende faks. Øvrige fasiliteter inkluderer valutaveksling og vaskerifasiliteter. Alle gjesterommene er utstyrt med hårføner, arbeidspult og kabel-TV. Noen rom har strykejern, strykebrett og buksepresse. Blant innkvarteringsenhetene finnes også suiter.

  Se mer
 • Clarion Collection Bastion
  Frakr1.223Per natt

  Clarion Collection Bastionstars

  Oslo, Oslo , Skippergata 7 - Kart
  1.15 km fra Aker Brygge - Tjuvholmen
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1474 anmeldelser fra reisendeBasert på 1474 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1996. Eiendommen består av 99 rom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Resepsjonen er døgnåpen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Dette hotellet tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Best Western Plus City Hotel
  Frakr1.422Per natt

  Best Western Plus City Hotelstars

  Oslo, Oslo , Kirkegata 30 - Kart
  1.16 km fra Aker Brygge - Tjuvholmen
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 159 anmeldelser fra reisendeBasert på 159 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Oslo. Med sin beliggenhet innen 50 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes totalt 21 rom på stedet. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2013. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i fellesområdene på Best Western Plus City Hotel. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  27  Hoteller i Aker Brygge - Tjuvholmen
Side  1  av  3
 

Nærliggende hoteller i  Aker Brygge - Tjuvholmen

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler