Nærliggende hoteller i Aker Brygge - Tjuvholmen

Finn på kart
Hoteller i Aker Brygge - Tjuvholmen

Aker Brygge - TjuvholmenFra  kr747

Anbefalte hoteller i nærheten av Aker Brygge - Tjuvholmen

 • Scandic Solli
  Frakr1.197Per natt

  Scandic Sollistars

  Oslo, Oslo , Parkveien 68 - Kart
  0.58 km fra Aker Brygge - Tjuvholmen
  3,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1269 anmeldelser fra reisendeBasert på 1269 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet tar vare på miljøet, og ligger på en fredelig sidegate i hjertet av Oslo, mellom Slottet og havnen. Det ligger kun få minutter fra Nationaltheatret og mange av byens største severdigheter. Det er offentlig transport like ved hotellet.Dette komfortable hotellet ble bygget i 1932, og består av 87 rom fordelt på seks etasjer. Hotellet har også resepsjon, bar og a la carte-restaurant med air condition og røykfri avdeling. Gjester kan benytte seg av hotellets parkeringsgarasje (mot gebyr).Rommene er smakfullt innredet, og har eg bad med dusj, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, skrivebord og sitteområde, i tillegg til dobbeltseng, minibar/kjøleskap, buksepresse, strykejern og safe.Hotellet har badstue, solarium (mot gebyr) og eget treningsstudio.

  Se mer
 • Frogner House Apartments - Arbinsgate 3
  Frakr9.171Per natt
  0.66 km fra Aker Brygge - Tjuvholmen
   

  Dette komfortable hotellet er i Oslo. Totalt 29 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Frogner House Apartments - Arbinsgate 3. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Frogner House Apartments - Arbinsgate 3 tilbyr døgnåpen resepsjon. Alle som bor her kan be om at deres gjesteværelse utstyres med babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på Frogner House Apartments - Arbinsgate 3.

  Se mer
 • Thon hotel Cecil
  Frakr1.574Per natt

  Thon hotel Cecilstars

  Oslo, Oslo , Stortingsgt. 8 8 - Kart
  0.86 km fra Aker Brygge - Tjuvholmen
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 650 anmeldelser fra reisendeBasert på 650 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Oslo. Hotellet rommer 156 koselige gjesteværelser. Dette hotellet ble restaurert i 2019. I tillegg finnes Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Fellesområdene påThon hotel Cecil er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Thon hotel Cecil. For å gjøre oppholdet enklere kan kunder benytte garasjefasilitetene. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Frogner House Apartments - Colbjornsens Gate 3
  Frakr9.171Per natt
  0.91 km fra Aker Brygge - Tjuvholmen
   

  Dette flotte leilighetshotellet ligger i Oslo. Totalt antall soverom er 25. Alle de overnattende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Alle baderommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter.

  Se mer
 • Karl Johan Hotell
  Frakr1.658Per natt

  Karl Johan Hotellstars

  Oslo, Oslo , Karl johans gate 33 - Kart
  0.95 km fra Aker Brygge - Tjuvholmen
  4,0/5
  Kundeomtalerav 60 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 926 anmeldelser fra reisendeBasert på 926 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger på Karl Johans gate, 50 meter fra kjøpesenteret Paleet og 100 meter fra Stortinget. Her er du i gangavstand fra museer, attraksjoner, butikker, barer og restauranter. Det er 300 meter til Slottet, og 350 meter til turistsenteret, Nationaltheatret og offentlig transport. Oslofjorden er 400 meter unna, og det er 500 meter til Slottsparken. Oslo sentralbanestasjon er én kilometer unna, og bussterminalen er 1.3 kilometer fra hotellet. Den Norske Opera og Ballett er 1.5 kilometer fra hotellet. Tryvann Vinterpark er 13.5 kilometer fra hotellet, og det er 43 kilometer til Drammen og 50 kilometer til Oslo lufthavn Gardermoen.Dette sjarmerende og familievennlige byhotellet ligger i en bygning fra 1800-tallet, og har til sammen 114 rom. Hotellet passer ypperlig for turister og forretningsreisende. Hotellet har et lobbyområde med døgnåpen resepsjon, safe og heis. Gjester kan benytte seg av hotellets frokostsal og konferansefasiliteter, som inkluderer fem møterom. Det er gratis trådløst internett og klesvask på hotellet (mot tilleggsgebyr).Alle rom har eget bad med dusj/badekar og hårføner, i tillegg til dobbeltseng. Rommene har telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang, minibar/kjøleskap og kaffemaskin. Rommene har også strykejern/strykebrett og selvstyrt oppvarming.Gjester kan velge sin frokost fra en buffet.

  Se mer
 • Frogner House Apartments - Skovveien 8
  Frakr1.039Per natt
  0.95 km fra Aker Brygge - Tjuvholmen
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 743 anmeldelser fra reisendeBasert på 743 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende leiligheten er i Oslo. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, tillater leiligheten lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 260 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Leiligheten ligger innen 1. 2 kilometer fra havnen. Totalt 57 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Reisende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Dette overnattingsstedet har ingen døgnåpen resepsjon. Noen soverom kan tilby babyseng til de aller minste. Frogner House Apartments - Skovveien 8 ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Scandic Karl Johan
  Frakr1.276Per natt

  Scandic Karl Johanstars

  Oslo, Oslo , Arbeidergata 4 - Kart
  0.97 km fra Aker Brygge - Tjuvholmen
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 633 anmeldelser fra reisendeBasert på 633 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Oslo. Reisende vil finne flyplassen innen 3. 7 kilometer. Det finnes totalt 108 gjesteværelser på Scandic Karl Johan. Scandic Karl Johan ble bygget i 1993. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Scandic Karl Johan tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Scandic Karl Johan. Dette er ikke et dyrevennlig hotell.

  Se mer
 • Clarion Collection Gabelshus
  Frakr1.834Per natt

  Clarion Collection Gabelshusstars

  Oslo, Oslo , Gabels gate 16 - Kart
  1.02 km fra Aker Brygge - Tjuvholmen
  3,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1000 anmeldelser fra reisendeBasert på 1000 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Oslo. Gjester kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Det finnes totalt 113 soverom på stedet. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-forbindelsen i fellesområdene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Kjæledyr er ikke tillatt på Clarion Collection Gabelshus.

  Se mer
 • Grand Hotel Oslo by Scandic
  Frakr2.805Per natt

  Grand Hotel Oslo by Scandicstars

  Oslo, Oslo , Karl johans 31 31 - Kart
  1.02 km fra Aker Brygge - Tjuvholmen
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 703 anmeldelser fra reisendeBasert på 703 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Oslo. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger innen 1. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Kunder vil finne flyplassen innen 37. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 500 meters gåavstand fra havnen. Eiendommen består av totalt 283 rom. Grand Hotel Oslo by Scandic tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Grand Hotel Oslo by Scandic. Alle de overnattende kan slappe av og lade batteriene i stedets helse- og wellnessavdeling. Eiendommen tilbyr businessfasiliteter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Scandic Grensen
  Frakr834Per natt

  Scandic Grensenstars

  Oslo, Oslo , Grensen 20 - Kart
  1.09 km fra Aker Brygge - Tjuvholmen
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 619 anmeldelser fra reisendeBasert på 619 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet ligger i Oslo. Kunder vil finne flyplassen innen 3. 7 kilometer. Totalt antall gjesteværelser er 96. Scandic Grensen ble bygget i 2010. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Scandic Grensen tilbyr ikke babysenger. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  36  Hoteller i Aker Brygge - Tjuvholmen
Side  1  av  4
 

Nærliggende hoteller i  Aker Brygge - Tjuvholmen

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler