3-stjerners hoteller i Oslo

Finn på kart
3-stjerners hoteller i Oslo

3-stjerners hoteller i OsloFra  kr564

Anbefalte 3-stjerners hoteller i Oslo

 • Anker Hotel
  Frakr881Per natt

  Anker Hotelstars

  Oslo, Oslo , Storgata 55 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1673 anmeldelser fra reisendeBasert på 1673 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i Oslo sentrum, mellom Karl Johans gate og den trendy bydelen Grünerløkka.Dette hotellet består av til sammen 264 rom fordelt på 13 etasjer. Hotellet har resepsjon, bar og åtte konferansesaler. Gjester kan parkere på parkeringsplassen eller i garasjen mot et gebyr.Rommene har eget bad, trådløst internett, telefon og TV. Rommene ble pusset opp i 2007.

  Se mer
 • Scandic Byporten
  Frakr932Per natt

  Scandic Byportenstars

  Oslo, Oslo , Jernbanetorget 6 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1433 anmeldelser fra reisendeBasert på 1433 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Oslo, og har direkte adgang til Oslo sentralbanestasjon. Hotellets praktiske beliggenhet gjør det til et godt utgangspunkt for å utforske alle deler av hovedstaden. Berømte Karl Johans gate ligger like foran hotellet. Det er en 45 minutters togreise til Oslo lufthavn, eller 20 minutter med taxi.Dette hotellet har til sammen 240 rom og suiter, fordelt på seks etasjer. Hotellet har også resepsjon, kafé og heis. I lobbyen er det offentlig internett og trådløst internett. Hotellet har også en koselig bar og en restaurant med røykfri avdeling. Gjester kan også benytte seg av hotellets konferanse- og bankettsaler.De smakfulle rommene har eget bad med hårføner, telefon, buksepresse og strykejern/strykebrett. De koselige rommene har minibar, satellitt-/kabel-TV med betalingskanaler, radio og internettilgang. Superior-rom har to enkeltsenger eller en stor dobbeltseng. Rommene har også kaffemaskin og sofa. De elegante suitene har to atskilte rom og kaffemaskin. Det finnes også rom som er tilrettelagt for personer med nedsatt funksjonsevne. Noen rom er røykfrie.

  Se mer
 • Scandic Sjolyst
  Frakr854Per natt

  Scandic Sjolyststars

  Oslo, Oslo , sjolyst plass 5 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 641 anmeldelser fra reisendeBasert på 641 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet på Skøyen har en sentral beliggenhet i forhold til Oslo-sentrum og offentlige transportmuligheter ligger like i nærheten av hotellet (150 meter til nærmeste busstopp), noe som gir gjestene enkel adgang til hele hovedstadsområdet. Til Oslo Lufthavn Gardermoen er det 45 kilometer. Det moderne hotellet kan by på sjarmerende interiør og design og lobbyen har en innbydende og avslappende atmosfære. Gjesterommene er vakkert innredet med alle moderne fasiliteter og bekvemmeligheter. På hotellet finnes også et treningsstudio for de aktive og en restaurant som serverer fristende matretter.

  Se mer
 • Scandic Holmenkollen Park
  Frakr1.030Per natt

  Scandic Holmenkollen Parkstars

  Oslo, Oslo , kongeveien 26 n-0787 oslo 26 - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1479 anmeldelser fra reisendeBasert på 1479 anmeldelser fra reisende

  Dette oppskalerte hotellet kan skilte med en hovedplassering i Oslo, med utsikt over Oslofjorden og byens skyline. Hotellets plassering gir enkel tilgang til byens viktigste severdigheter, slik som Holmenkollbakken og Nordmarka som ligger i områdene rundt. Gjestene kan benytte seg av en mengde nære aktiviteter. I tillegg til shopping, spisetilbud og livlig underholdning. Dette delikate hotellet ønsker gjestene velkommen med sin imponerende arkitektonisk stil, som reflekterer sin rike arv fra fortiden. Gjesterommene er vakkert utsmykket, her kobles tradisjoner med moderne elementer. Hotellet byr gjestene på et antall eksemplariske fasiliteter, og dekker behovene til alle typer reisende med høyeste nivå av fortreffelighet.

  Se mer
 • Scandic Solli
  Frakr783Per natt

  Scandic Sollistars

  Oslo, Oslo , Parkveien 68 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1298 anmeldelser fra reisendeBasert på 1298 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet tar vare på miljøet, og ligger på en fredelig sidegate i hjertet av Oslo, mellom Slottet og havnen. Det ligger kun få minutter fra Nationaltheatret og mange av byens største severdigheter. Det er offentlig transport like ved hotellet.Dette komfortable hotellet ble bygget i 1932, og består av 87 rom fordelt på seks etasjer. Hotellet har også resepsjon, bar og a la carte-restaurant med air condition og røykfri avdeling. Gjester kan benytte seg av hotellets parkeringsgarasje (mot gebyr).Rommene er smakfullt innredet, og har eg bad med dusj, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, skrivebord og sitteområde, i tillegg til dobbeltseng, minibar/kjøleskap, buksepresse, strykejern og safe.Hotellet har badstue, solarium (mot gebyr) og eget treningsstudio.

  Se mer
 • Scandic Karl Johan
  Frakr981Per natt

  Scandic Karl Johanstars

  Oslo, Oslo , Arbeidergata 4 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 644 anmeldelser fra reisendeBasert på 644 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Oslo. Besøkende vil finne flyplassen innen 3. 7 kilometer. Hotellet består av totalt 108 koselige gjesteværelser. Scandic Karl Johan ble bygget i 1993. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan besøkende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Scandic Helsfyr
  Frakr1.185Per natt

  Scandic HelsfyrstarsGreenProgram Icon

  Oslo, Oslo , Innspurten 7 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 699 anmeldelser fra reisendeBasert på 699 anmeldelser fra reisende

  Vi har en ideell beliggenhet, kun 5 minutters gange til både flybussen og Helsfyr T-banestasjon. Det er gratis parkering utenfor hotellet for dem som ankommer med bil. Foruten forretninger, hvorfor ikke nyte byen og et besøk til nærliggende Munchmuseet eller ta T-banen til Oslo og dra på shopping på Karl Johans gate eller Aker Brygge? Vi har lagt stor vekt på å gjøre dette hotellet tilgjengelig og bekvemt for alle, med og uten spesielle behov.Vår moderne restaurant serverer frokost, lunsj og middag. Hvorfor ikke prøve vår tradisjonelle pub Hov Inn kro, der du kan nyte alt fra smørbrød til noe fra à la carte-menyen. . Vi har også et moderne treningsrom på hotellet, hvor du kan holde deg i form under oppholdet og deretter slappe av i vår badstue. Som gjest har du tilgang til gratis WiFi.

  Se mer
 • Frogner House Apartments - Skovveien 8
  Frakr782Per natt
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 751 anmeldelser fra reisendeBasert på 751 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten er i Oslo. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 260 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen ligger innen 1. 2 kilometer fra havnen. Totalt 57 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Frogner House Apartments - Skovveien 8. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Frogner House Apartments - Skovveien 8 er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Frogner House Apartments - Skovveien 8 ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Scandic Gardermoen
  Frakr837Per natt

  Scandic Gardermoenstars

  Gardermoen, Oslo , Jessheimvegen 467 - Kart
   

  Beliggende i Oslo gardermoen er dette hotellet det perfekte utgangspunktet for både forretnings- og feriereisende. Hotell ble bygget i 1998. Det finnes totalt 135 rom på stedet. Eiendommen består av 6 enkeltrom, 114 dobbeltrom, 2 handikapvennlige rom. , 8 firemannsrom og 7 superior rom. Hotell ligger i hjertet av byen. Gjester kan enkelt spasere til sentralbanestasjonen. I gåavstand finner gjestene flere buss- og metrostopp. Hotell ligger et par minutter unna flyplassen. Golfspillere kan glede seg over at den nærmeste golfbanen ligger like ved. Hotell ligger noen få skritt unna havnen. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Frogner House Apartments - Arbinsgate 3
  Frakr814Per natt
   

  Dette komfortable hotellet er i Oslo. Totalt antall gjesteværelser er 29. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. De som velger å overnatte her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  50  Hoteller i Oslo
Side  1  av  5
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her