Hoteller i Gardermoen

Finn på kart
 • Scandic Gardermoen
  Frakr978Per natt

  Scandic Gardermoenstars

  Gardermoen, Oslo , Jessheimvegen 467 - Kart
   

  Beliggende i Oslo gardermoen er dette hotellet det perfekte utgangspunktet for både forretnings- og feriereisende. Hotell ble bygget i 1998. Det finnes totalt 135 rom på stedet. Eiendommen består av 6 enkeltrom, 114 dobbeltrom, 2 handikapvennlige rom. , 8 firemannsrom og 7 superior rom. Hotell ligger i hjertet av byen. Gjester kan enkelt spasere til sentralbanestasjonen. I gåavstand finner gjestene flere buss- og metrostopp. Hotell ligger et par minutter unna flyplassen. Golfspillere kan glede seg over at den nærmeste golfbanen ligger like ved. Hotell ligger noen få skritt unna havnen. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West
  Frakr1.028Per natt
  4,0/5
  Kundeomtalerav 98 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 622 anmeldelser fra reisendeBasert på 622 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er rundt 3 km fra nærmeste buss- og togstasjon. Den er også kun 3 km fra Oslo flyplass. Dette hotellet er glimrende for korte stopp, samt som møtepunkt for forretningsforbindelser. Gjestene kan spise og drikke i kafeen, baren og restauranten. Konferansesenteret er utformet for effektive møter og konstruktivt arbeid. Hvert rom har eget bad med dusj og hårføner. Gjestene kan nyte en god natts søvn i deres dobbel- eller king size-seng. Fasiliteter på rommet inkluderer satelitt/kabel-TV og WIFI. Det finnes også te- og kaffefasiliteter og eksternt renseri. Gjestene kan trene i hotellets treningsrom og ta seg en gåtur i området. Ullensaker golfklubb er rundt 6 km unna.

  Se mer
 • Comfort Hotel RunWay
  Frakr936Per natt

  Comfort Hotel RunWaystars

  Gardermoen, Oslo , Hans gaarders veg 27 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1293 anmeldelser fra reisendeBasert på 1293 anmeldelser fra reisende

  Det moderne hotellet byr på en strategisk plassering ved siden av Oslo Lufthavn. Norges hovedstad med sine severdigheter som Munchmuseet, Slottet, Kulturhistorisk museum, Vigelandparken, Naturhistorisk museum og den legendarisk skibakken Holmenkollen kan nås innen kjøredistanse. Dette stilige hotellet kan skilte med et moderne interiørdesign. De romslige rommene og suitene er vel utstyrt, og byr på gratis WIFI samt flatskjerm-TV. Forretningsgjester vil sette pris på de fantastiske konferansefasilitetene. Gjestene kan få en oppkvikkende treningsøkt på det døgnåpne treningssenteret, eller slappe av i saunaen. Hotellet byr på gratis full frokost, og en døgnåpen restaurant. For ekstra bekvemmelighet finnes en flyplasstransport fra tidlig morgen til sen kveld. Et perfekt valg for alle gjester som ønsker å oppholde seg nære flyplassen eller ved mellomlanding.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Gardermoen

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler