Hoteller i Oslo

Finn på kart
Hoteller i Oslo

OsloFra  kr494

Anbefalte hoteller Oslo

 • Grand Hotel Oslo by Scandic
  Frakr2.269Per natt

  Grand Hotel Oslo by Scandicstars

  Oslo, Oslo , Karl johans gate 31 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 725 anmeldelser fra reisendeBasert på 725 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Oslo. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det nærmeste offentlige transportmiddelet er 1. 0 kilometer fra innkvarteringen. Kunder vil finne flyplassen innen 37. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 500 meter fra havnen. Det finnes totalt 283 gjesteværelser på stedet. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Fellesområdene påGrand Hotel Oslo by Scandic er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr inntil 5 kg er tillatt på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Grand Hotel Oslo by Scandic. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Thon Opera
  Frakr1.801Per natt

  Thon Operastars

  Oslo, Oslo , Dronning eufemias, gate 4 4 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2768 anmeldelser fra reisendeBasert på 2768 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Oslo. Beliggende innen 25 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Hotellet er innen 15. 0 kilometer fra løypene. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Innkvarteringen ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 49. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 200 meter fra havnen. Hotellet består av totalt 480 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2015. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan de som velger å overnatte her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Thon Opera tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Alle soverommene på Thon Opera er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Denne eiendommen er sertifisert av internasjonale og velkjente Environmental Management Systems som ISO/EMAS og/eller bærer et Sustainable Tourism-sertifikat tildelt av Global Sustainable Tourism Council (GSTC). Thon Opera legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Eiendommen tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Alle som bor her kan benytte seg av muligheten til å prøve ut det spennende retter servert på stedets restauranter. Thon Opera kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Scandic St. Olavs Plass
  Frakr1.760Per natt

  Scandic St. Olavs Plassstars

  Oslo, Oslo , St. olavs plass 1 n-0165 1 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 758 anmeldelser fra reisendeBasert på 758 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Oslo sentrum, kun få meter fra Karl Johans gate. I nærområdet finner du alle slags typer nattklubber, barer, jazzkjellere og kafeer, i tillegg til en rekke butikker. Transportknutepunktet Nationaltheatret ligger kun få minutters gange fra hotellet.Dette hotellet ble åpnet i 2000, og består av 237 rom, hvorav ti er suiter, fordelt på sju etasjer. Hotellet har en foaje med resepsjon, heiser og safe. Hotellet har også flere rom for konferanser, møter og tilstelninger, en kafé, en bar og to a la carte-restauranter. De som kommer med bil, kan benytte seg av hotellets parkeringsplass og garasjefasiliteter.De innbydende rommene er smakfullt innredet, og har eget bad med hårføner. Rommene har også telefon, minibar, safe, sentralstyrt air condition og sentralfyring.Hotellet har en badstue og en velutstyrt treningsstudio.Gjester kan spise frokost og lunsj fra hotellets rikholdige buffet. Lunsj og middag kan også bestilles a la carte.

  Se mer
 • Scandic Holberg
  Frakr1.571Per natt

  Scandic Holbergstars

  Oslo, Oslo , Holbergs plass 1 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 710 anmeldelser fra reisendeBasert på 710 anmeldelser fra reisende

  Scandic Holberg ligger sentralt i Oslo, en kort gåtur fra butikkene i Karl Johansgate, Slottet, Aker Brygge og byens museer. Hotellet vårt har en hyggelig atmosfære og moderne, smakfullt innredede rom. Det er perfekt både for forretningsreisende og besøkende på ferie. Buss- og jernbanestasjonen, flytog og flybuss er rett i nærheten. Oslo tilbyr mange spennende og interessante aktiviteter. Daglig arrangeres turer på Oslofjorden, og på bare en dag kan du oppleve fjorden og fjellene rundt. En stor frokost serveres i restauranten vår. Der serveres også lunsj og middag på forespørsel. Nyt en kaffe, noe godt å drikke, eller en aperitiff mens du slapper av i lobbybaren før middag.

  Se mer
 • Scandic Helsfyr
  Frakr1.380Per natt

  Scandic Helsfyrstars

  Oslo, Oslo , Innspurten 7 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 699 anmeldelser fra reisendeBasert på 699 anmeldelser fra reisende

  Vi har en ideell beliggenhet, kun 5 minutters gange til både flybussen og Helsfyr T-banestasjon. Det er gratis parkering utenfor hotellet for dem som ankommer med bil. Foruten forretninger, hvorfor ikke nyte byen og et besøk til nærliggende Munchmuseet eller ta T-banen til Oslo og dra på shopping på Karl Johans gate eller Aker Brygge? Vi har lagt stor vekt på å gjøre dette hotellet tilgjengelig og bekvemt for alle, med og uten spesielle behov.Vår moderne restaurant serverer frokost, lunsj og middag. Hvorfor ikke prøve vår tradisjonelle pub Hov Inn kro, der du kan nyte alt fra smørbrød til noe fra à la carte-menyen. . Vi har også et moderne treningsrom på hotellet, hvor du kan holde deg i form under oppholdet og deretter slappe av i vår badstue. Som gjest har du tilgang til gratis WiFi.

  Se mer
 • Scandic Vulkan
  Frakr1.466Per natt

  Scandic Vulkanstars

  Oslo, Oslo , Maridalsveien 13 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 894 anmeldelser fra reisendeBasert på 894 anmeldelser fra reisende

  Vulkan-området i Oslos nordlige del er et av byens livlige områder og oser av kreativitet. Herfra er det heller ikke langt til Grünerløkka med alle sine kafeer, barer og parker. Dette moderne hotellet ligger flott til like ved Akerselva, bare 500 meter fra Motstandsmuseet og 15 minutters gange fra internasjonal shopping på Karl Johans gate. Til Oslo Lufthavn Gardermoen er det 48 kilometer.

  Se mer
 • Scandic Solli
  Frakr1.239Per natt

  Scandic Sollistars

  Oslo, Oslo , Parkveien 68 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1298 anmeldelser fra reisendeBasert på 1298 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet tar vare på miljøet, og ligger på en fredelig sidegate i hjertet av Oslo, mellom Slottet og havnen. Det ligger kun få minutter fra Nationaltheatret og mange av byens største severdigheter. Det er offentlig transport like ved hotellet.Dette komfortable hotellet ble bygget i 1932, og består av 87 rom fordelt på seks etasjer. Hotellet har også resepsjon, bar og a la carte-restaurant med air condition og røykfri avdeling. Gjester kan benytte seg av hotellets parkeringsgarasje (mot gebyr).Rommene er smakfullt innredet, og har eg bad med dusj, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, skrivebord og sitteområde, i tillegg til dobbeltseng, minibar/kjøleskap, buksepresse, strykejern og safe.Hotellet har badstue, solarium (mot gebyr) og eget treningsstudio.

  Se mer
 • Scandic Sjolyst
  Frakr1.478Per natt

  Scandic Sjolyststars

  Oslo, Oslo , sjolyst plass 5 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 641 anmeldelser fra reisendeBasert på 641 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet på Skøyen har en sentral beliggenhet i forhold til Oslo-sentrum og offentlige transportmuligheter ligger like i nærheten av hotellet (150 meter til nærmeste busstopp), noe som gir gjestene enkel adgang til hele hovedstadsområdet. Til Oslo Lufthavn Gardermoen er det 45 kilometer. Det moderne hotellet kan by på sjarmerende interiør og design og lobbyen har en innbydende og avslappende atmosfære. Gjesterommene er vakkert innredet med alle moderne fasiliteter og bekvemmeligheter. På hotellet finnes også et treningsstudio for de aktive og en restaurant som serverer fristende matretter.

  Se mer
 • Scandic Fornebu
  Frakr1.176Per natt

  Scandic Fornebustars

  Oslo, Oslo , Martin linges vei 2 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1012 anmeldelser fra reisendeBasert på 1012 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Oslo. Gjester vil finne flyplassen innen 42. 5 kilometer. Med bare 2 soverom er dette overnattingsstedet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Scandic Fornebu tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Overnattingsstedet tillater kun små kjæledyr. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene.

  Se mer
 • Scandic Holmenkollen Park
  Frakr1.348Per natt

  Scandic Holmenkollen Parkstars

  Oslo, Oslo , kongeveien 26 n-0787 oslo 26 - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1479 anmeldelser fra reisendeBasert på 1479 anmeldelser fra reisende

  Dette oppskalerte hotellet kan skilte med en hovedplassering i Oslo, med utsikt over Oslofjorden og byens skyline. Hotellets plassering gir enkel tilgang til byens viktigste severdigheter, slik som Holmenkollbakken og Nordmarka som ligger i områdene rundt. Gjestene kan benytte seg av en mengde nære aktiviteter. I tillegg til shopping, spisetilbud og livlig underholdning. Dette delikate hotellet ønsker gjestene velkommen med sin imponerende arkitektonisk stil, som reflekterer sin rike arv fra fortiden. Gjesterommene er vakkert utsmykket, her kobles tradisjoner med moderne elementer. Hotellet byr gjestene på et antall eksemplariske fasiliteter, og dekker behovene til alle typer reisende med høyeste nivå av fortreffelighet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  71  Hoteller i Oslo
Side  1  av  8
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Oslo er en storby og hovedstad i Norge. Den ligger på toppen av Oslofjorden, omgitt av skog og åser. Byen har alt fra skogkledde grønne områder til et stort utvalg av restauranter og butikker og enda skøyter områder. Her kan du finne den imponerende National Theatre, Universitetet, en utrolig 50 museer og mye mer i tillegg! Oslofjorden yrer av båter og skip av alle slag: fritidsbåt, fiskebåter, cruiseskip, ferger og båter som tar besøkende til de nærliggende øyene. Oslo har et vell av steder som kan interessere turister. I tillegg til sine mange museer den har parker, interessante bygninger og et spennende utvalg av butikker for enhver smak. Byen er et viktig internasjonalt senter for vintersport som: ski, snowboard, skøyter og andre. Skistedet Tryvann er byens største og viktigste, men det er mange flere. Oslo er et viktig sted, med alle bekvemmeligheter og muligheter for å gjøre turen til en fantastisk opplevelse.

Interessepunkter

Mest populære soner i Oslo

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler