Hoteller i Bergen

Finn på kart
Hoteller i Bergen

BergenFra  kr1.010

Anbefalte hoteller Bergen

 • Scandic Bergen City
  Frakr1.111Per natt

  Scandic Bergen Citystars

  Bergen, Bergen , hakonsgt.2, 5015 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 958 anmeldelser fra reisendeBasert på 958 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Bergen. Med sin beliggenhet innen 400 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Det finnes totalt 254 rom på Scandic Bergen City. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2009. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Både store og små kjæledyr tillates på Scandic Bergen City. Dette overnattingsstedet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Scandic Neptun
  Frakr1.086Per natt

  Scandic Neptunstars

  Bergen, Bergen , Valkendorfsgate 8 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1175 anmeldelser fra reisendeBasert på 1175 anmeldelser fra reisende

  Opplev en flott beliggenhet hjertet av Bergen sentrum. Dette hotellet er nære de mange attraksjonene byen har å tilby. Hotellet er plassert kun en kort distanse fra Bryggen. En rekke butikker, underholdningsmuligheter og restauranter finnes i nærområdet. Dette herlige stedet appellerer til kresne ferie- og forretningsreisende. Stedet kan skilte med elegante, smakfullt designede rom. Disse er vakkert møbler, og godt utstyrt med moderne bekvemmeligheter. Med to restauranter og en bar, oppfyller dette hotellet gjestenes matbehov. Forretningsreisende vil sette pris på bekvemmelighetene som konferanserommet har å tilby.

  Se mer
 • Scandic Byparken
  Frakr1.159Per natt

  Scandic Byparkenstars

  Bergen, Bergen , Christiesgate 5-7 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1120 anmeldelser fra reisendeBasert på 1120 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Bergen, er dette flotte hotellet optimalt for familier. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 9. 0 kilometer fra hotellet. Innen 100 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra hotellet. Kunder vil finne flyplassen innen 17. 7 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 1000 meters gåavstand fra havnen. Totalt antall gjesteværelser er 159. Scandic Byparken ble komplett oppusset i 2014. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Scandic Byparken har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. De som ikke kan reise bort uten kjæledyrene sine vil sette pris på at disse kan medbringes på overnattingsstedet. Alle de overnattende kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Noen av tjenestene til Scandic Byparken kan koste ekstra.

  Se mer
 • Scandic Ornen
  Frakr1.376Per natt

  Scandic Ornenstars

  Bergen, Bergen , Lars hilles gate 18 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1665 anmeldelser fra reisendeBasert på 1665 anmeldelser fra reisende

  Stort konferansehotell med kapasitet til 400 gjester. Hotellet er sentralt plassert nær Bystasjonen i Bergen, i nærheten av Grieghallen og kulturattraksjoner. Fra Roast restaurant og skybar i 13. etasje kan du nyte en fantastisk utsikt.Scandic Ørnen har store og komfortable rom, inkludert tilgjengelighetsrom. Hotellet har store konferansefasiliteter, moderne utstyr, 16 møterom og en kapasitet på opp til 400 gjester. Restauranten Roast er populær både blant våre gjester og byens lokalbefolkning. Bergens eneste skybar ligger i 13. etasje, med fantastisk utsikt over byen og fjellene rundt. I 9. etasje finner du vårt moderne treningsrom med varierte treningsmuligheter og hos FitFactory i hotellets 1. etasje kan du bestille time med personlig trener.Scandic Ørnen ligger sentralt plassert i byens kulturakse, med kort avstand til Bystasjonen, Grieghallen, KODE - Kunstmuseene i Bergen og Ber

  Se mer
 • Scandic Flesland Airport
  Frakr1.278Per natt

  Scandic Flesland Airportstars

  Bergen, Bergen , Lønningsveien 9 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 314 anmeldelser fra reisendeBasert på 314 anmeldelser fra reisende

  Scandic Flesland Airport åpner April 2017, hotellet tilbyr 300 moderne rom blir designet med komfort, fleksibilitet og funksjonalitet i tankene. Hotellet legger vekt på god tilgjengelighet og vil være praktisk tilrettelagt for alle - fra forretningsreisende til barnefamilier. 30 av hotellets rom blir tilgjengelighetsrom.Hotellet får 25 møterom med stor fleksibilitet, hvorav de 2 største vil være på hele 1045 kvm og 500 kvm. Alle møterom blir utstyrt med den nyeste teknologi og vil kunne dekke ethvert møtebehov - alt fra mindre styremøter og dagsmøter til større kongresser og eventer. Hotellets restaurant vil tilby frokost, lunsj og middag i hyggelige omgivelser. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen inn, om du overnatter eller ei, til å prøve vår spennende restaurant Popolo, et konsept bygget på de italienske Osteriane. Hotellets lobbybar vil tilby et rikholdig utvalg av god drikke.Buss, taxi og Bybanen vil du finne i umiddelbar nærhet til hotellinngangen, og gode parkeringsmuligheter blir å finne i hotellets egen garasje. Som gjest hos oss har du alltid gratis WiFi på hotellrommet og i hotellets fellesarealer. Du trener også gratis i vårt velutstyrte treningsrom.

  Se mer
 • Scandic Kokstad
  Frakr1.122Per natt

  Scandic Kokstadstars

  Bergen, Bergen , Kokstadflaten 2, po box 109 5257 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 51 anmeldelser fra reisendeBasert på 51 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Bergen. Overnattingsstedet rommer 197 koselige soverom. Denne eiendommen ble oppusset 2000. Alle de overnattende kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Resepsjonen er døgnåpen. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Scandic Kokstad. Fellesområdene påScandic Kokstad er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det er mulig for gjester å medbringe kjæledyr på eiendommen. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Clarion Hotel Admiral
  Frakr1.603Per natt

  Clarion Hotel Admiralstars

  Bergen, Bergen , C sundts gate 9 - Kart
  2,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1487 anmeldelser fra reisendeBasert på 1487 anmeldelser fra reisende

  Med utsikt over Bergens havn og Bryggen, ligger dette moderne byhotellet i et tidligere pakkhus og varehus fra tidlig 1900-tallet. Herfra kan gjestene nyte pittoresk utsikt over Bergens fiskemarked, Fløien og Ulrikken. Hotellets restaurant tilbyr lokale spesialiteter med påvirkning fra Manhattan, og gjestene kan nyte en sunn frokostbuffet om morgenen med organiske alternativer. Hotellet tilbyr også rabatt for tilgang til treningssenter, beliggende en kort spasertur fra hotellet. Hver rom har kabel- eller satellitt-TV og gratis Wi-Fi samt trendy, moderne innredning og store vinduer. Enten du reiser til Bergen i forbindelse med jobb eller fritid, tilbyr dette hotellet komfortable rom og en deilig, sentral beliggenhet for et hyggelig opphold.

  Se mer
 • Best Western Plus Hotell Hordaheimen
  Frakr1.179Per natt

  Best Western Plus Hotell Hordaheimenstars

  Bergen, Bergen , C. sundtsgt. 18 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 570 anmeldelser fra reisendeBasert på 570 anmeldelser fra reisende

  Et av Bergens eldste hoteller ligger midt i sentrum av byen, nær den historiske havnen med hansabryggen. Det ble bygget i 1918 i jugendstil og har beholdt mange av sine opprinnelige trekk, men de er nå blandet med moderne møbler og innredning. Bergen lufthavn Flesland ligger 24 km unna. Det røykfrie hotellet har døgnåpen resepsjon, valutaveksling, gratis WiFi, møterom, restaurant, bar, medisinsk assistanse, vaskeritjeneste og parkering på stedet (mot betaling).

  Se mer
 • Clarion Collection Havnekontoret
  Frakr1.792Per natt

  Clarion Collection Havnekontoretstars

  Bergen, Bergen , Slottsgaten 1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1456 anmeldelser fra reisendeBasert på 1456 anmeldelser fra reisende

  Dette gode hotellet ligger ideelt til i Bergen. Hotellet tilbyr en flott beliggenhet fra hvor man kan utforske de mange attraksjonene og interessepunktene som byen har å tilby. Shoppingmuligheter, spisealternativer og underholdningssteder finnes i nærheten. Dette hotellet er et godt valg for både forretnings- og fritidsreisende, og tilbyr nærhet til offentlige transportforbindelser. Hotellet ligger i en historisk bygning fra 1920. Ved å kombinere tradisjonelle elementer og moderne innvirkninger, innehar dette hotellet egenskaper fra gamle dager samtidig som det omfavner moderne komfort. Hotellet består av stilfulle gjesterom. Eksemplariske fasiliteter er tilgjengelige for enhver reisendes komfort.

  Se mer
 • Clarion Hotel Bergen Airport
  Frakr1.657Per natt

  Clarion Hotel Bergen Airportstars

  Bergen, Bergen , Flyplassveien 555 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 962 anmeldelser fra reisendeBasert på 962 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Bergen. Hotellet rommer 200 koselige soverom. Både forretningsreisende og ferierende kommer til å sette pris på stedets internettforbindelse. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  16  Hoteller i Bergen
Side  1  av  2
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Bergen is a city on the southwest coast of Norway and it is the country's second largest city. It is the capital of the county of Hordaland. The city is set in a valley formed by the Seven Mountains, very popular in the area. The place has many charming streets and little alleyways, and a lovely old town where you can see some of the attractive regional architecture, museums, art galleries, concerts and many shops. The area has some splendid natural attractions. For example, you can get to know some of the seven mountains and enjoy the incredible views from the summits. It is a wonderful place to relax in the peace and silence of nature. Furthermore, the city is the gateway to the beautiful Norwegian fjords. If you want to see some of the city's sites, go to the Fish Market and the historic quayside of Bryggen, which dates to the Hanseatic period. Bergen is a beautiful city and an important centre, full of cultural attractions, a number of museums and art galleries and it is one of the few cities that features on UNESCO's World Heritage list.

Mest populære soner i Bergen

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler