Hoteller i Amsterdam

Finn på kart
Hoteller i Amsterdam

AmsterdamFra  kr203

Anbefalte hoteller Amsterdam

 • NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
  Frakr2.965Per natt
  4,0/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2317 anmeldelser fra reisendeBasert på 2317 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne og førsteklasses hotellet ligger i hjertet av Amsterdam, like ved Damplassen og vis-a-vis det kongelige slott. Det er mange shopping- og underholdningssteder i nærheten av hotellet, og det er kun få minutters gange til den historiske gamlebyen, hvor du finner mange museer og teatre.Dette hotellet ble bygget i 1996, og består av 468 rom fordelt på seks etasjer. Hotellet har frisørsalong, en koselig bar og en utsøkt a la carte-restaurant.De luksuriøse rommene har eget bad med hårføner, telefon, minibar, kjøleskap og safe.Gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio.A la carte-restauranten Reflet serverer lekre franske retter. Hotellet huser også Wynand Fockink Distillery, som stammer fra 1679, og har kan gjester smake og kjøpe fantastisk gin og likør.

  Se mer
 • Europa '92
  Frakr1.148Per natt

  Europa '92stars

  Amsterdam city, Amsterdam , Eerste constantijn huygensstraat 103-107 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 352 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 741 anmeldelser fra reisendeBasert på 741 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellets sentrale beliggenhet, i nærheten av Leidesplein og Hooftstraat, er utmerket. I nærområdet er det mange butikker, restauranter, barer, nattklubber og til og med en golfbane. Offentlige transportmidler er et steinkast unna, og det er kun 30 kilometer til nærmeste strand.Dette hotellet ble bygget i 1937 og renovert i 2003, og består av en hovedbygning og en nabobygning, begge på fire etasjer. Hotellet har til sammen 47 rom - 26 dobbeltrom, åtte enkeltrom og to suiter. Den innbydende lobbyen har døgnåpen resepsjon, safe og valutavekslingskontor. Hotellet har også heis, kafé, trådløst internett og garasje. Andre tilbud på hotellet er klesvask og medisinsk assistanse.De stilfulle rommene har bad, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, dobbeltseng og safe. Rommene har også vegg-til-vegg-teppe og sentralfyring.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • Omega Hotel
  Frakr1.416Per natt

  Omega Hotelstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Jacob obrechtstraat 31-33 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 104 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 297 anmeldelser fra reisendeBasert på 297 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Amsterdam. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Besøkende vil finne flyplassen innen 13. 0 kilometer. De 32 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Omega Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Omega Hotel tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Omega Hotel tilbyr ikke babysenger. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Die Port Van Cleve
  Frakr1.830Per natt

  Die Port Van Clevestars

  Amsterdam city, Amsterdam , Nieuwezijds voorburgwal 176-180 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 45 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2031 anmeldelser fra reisendeBasert på 2031 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i den praktfulle gamlebyen i Amsterdam. Det er mange shoppingsteder, som kjøpesenteret Magna Plaza, og underholdningssteder, barer, puber og nattklubber i umiddelbar nærhet. Offentlig transport stanser like utenfor hotellet.Dette hotellet ligger i en bygning som ble bygget i 1870, og som en gang huset bryggeriet Heineken. Hotellet har et brasserie som er berømt for sine biffer, og en typisk nederlandsk bar. Hotellet har også en foaje med døgnåpen resepsjon, a la carte-restaurant, konferansesal og internett, room service og klesvask.Alle de komfortable rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, internett, safe, sentralfyring og vegg-til-vegg-tepper.Gjester kan forsyne seg fra hotellets frokostbuffet.

  Se mer
 • Park Hotel Amsterdam
  Frakr1.968Per natt

  Park Hotel AmsterdamstarsGreenProgram Icon

  Amsterdam city, Amsterdam , Stadhouderskade 25 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2896 anmeldelser fra reisendeBasert på 2896 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er homovennlig, og ligger i Amsterdam. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Innen 100 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Besøkende vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Det finnes totalt 189 gjesteværelser på Park Hotel Amsterdam. Selvom dette hotellet ble bygget i 1895 har det gjennomgått en oppussing i 2009. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Noen rom kan tilby babyseng til de aller minste. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Park Hotel Amsterdam ønsker ikke kjæledyr velkommen. Dette overnattingsstedet tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Dette overnattingsstedet har forpliktet seg til å overholde en miljøvennlig praksis. Besøkende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Amsterdam Tropen
  Frakr1.178Per natt

  Amsterdam Tropenstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Linnaeusstraat 2c - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 944 anmeldelser fra reisendeBasert på 944 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Amsterdam. Totalt 80 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Amsterdam Tropen. Amsterdam Tropen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen soverom kan tilby babyseng til de aller minste. Kjæledyr er ikke tillatt på Amsterdam Tropen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Alle de overnattende vil fryde seg over maten som serveres på eiendommen. Amsterdam Tropen tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Amsterdam Tropen kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Monet Garden Hotel Amsterdam
  Frakr1.899Per natt

  Monet Garden Hotel Amsterdamstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Valkenburgerstraat 76 76 - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er i Amsterdam. Totalt antall rom er 30. Monet Garden Hotel Amsterdam tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet.

  Se mer
 • De L’Europe Amsterdam – Leading Hotel of the World
  Frakr3.627Per natt
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1658 anmeldelser fra reisendeBasert på 1658 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Amsterdam. Det finnes totalt 111 soverom på De L’Europe Amsterdam – Leading Hotel of the World. De L’Europe Amsterdam – Leading Hotel of the World stammer fra 1896 og ble totalrenovert i 2011. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Alle baderommene på De L’Europe Amsterdam – Leading Hotel of the World er handicapvennlige. Dette dyrevennlige overnattingsstedet aksepterer kjæledyr i alle størrelser. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Alle som bor her kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Besøkende vil sette pris på helse- og velværefasilitetene på De L’Europe Amsterdam – Leading Hotel of the World. De L’Europe Amsterdam – Leading Hotel of the World byr på et variert utvalg av spisested. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på overnattingsstedet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Dutch Design Hotel Artemis
  Frakr980Per natt

  Dutch Design Hotel Artemisstars

  Amsterdam city, Amsterdam , John m. keynesplein 2 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1613 anmeldelser fra reisendeBasert på 1613 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en praktisk beliggenhet, like ved forretningsstrøket i Amsterdam. 300 meter fra hotellet finner du flere offentlige transportmidler. Det er en rekke shoppingsteder om lag én kilometer fra hotellet, og det er også flere barer, puber og nattklubber i nærheten (innen om lag åtte kilometers radius).Dette hotellet ble bygget i 2005, og har 256 rom fordelt på åtte etasjer. Hotellet har også en foaje med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingskontor, heis og kafé. Hotellet har også bar, pub, TV-rom, konferansefasiliteter og internetterminal. De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass (mot gebyr), og hotellet tilbyr også room service og klesvask.De hyggelige rommene har bad, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio og internettilgang. Rommene har også minibar, kjøleskap, vegg-til-vegg-teppe, sentralfyring og safe.

  Se mer
 • Grand Hotel Amrâth Amsterdam
  Frakr2.277Per natt

  Grand Hotel Amrâth Amsterdamstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Prins hendrikkade 108 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4253 anmeldelser fra reisendeBasert på 4253 anmeldelser fra reisende

  Like ved en av kanalene som gjorde den nederlandske hovedstaden berømt ligger Grand Hotel Amrâth Amsterdam. Det er et utmerket luksushotell som kan skilte med en praktisk og sentral beliggenhet nær hjertet av byen. Her blandes fantastiske Art Nouveau-elementer med moderne, førsteklasses fasiliteter og tjenester i jugendstil på profesjonelt vis. Sentralstasjonen ligger kun 5 minutter unna, mens Dam-plassen med det kongelige slottet og Madame Tussauds nås til fots på bare 10 minutter. Rembrandtplein-torget med sine mange restauranter, kafeer og barer ligger innen gangavstand. Et perfekt sted å utforske denne flotte byen fra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  161  Hoteller i Amsterdam
Side  1  av  17
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Amsterdam, som ligger i provinsen Nord-Holland, er hovedstaden i Nederland. Det er landets største by, og det er av stor betydning økonomisk og kulturelt. Byen er den mest folkerike delen av den store nederlandske storbyområdet som kalles Randstad. Amsterdam er kjent for sine flotte kanaler og sin fantastiske 16. og 17. århundre arkitektur. Byen har også noen fine museer der du kan se verker av store kunstnere som Rembrandt og van Gogh. Og så hvis du liker kulturelle aktiviteter så bør du ikke gå glipp av Rijksmuseum, som har en stor samling av kunstverk, inkludert mange av viktige lokale kunstnere fra det 17. århundre. En annen svært populær museum er dedikert til en av verdens mest kjente kunstnere, Vincent van Gogh. Et annet must er Rembrandthuis Museum, som ligger i huset hvor Rembrandt bodde og hvor han malte noen av hans mest berømte malerier. Amsterdam har et livlig natteliv og et vell av nattklubber, barer og restauranter for enhver smak. Det er en veldig liberal, tolerant by og en stor sosial og kulturelle sentrum.

Interessepunkter

Mest populære soner i Amsterdam

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler