Hoteller i Cancun and vicinity

Finn på kart
Hoteller i Cancun and vicinity

Cancun and vicinityFra  kr173

Anbefalte hoteller Cancun and vicinity

 • Flamingo Cancun Resort
  Frakr1.291Per natt

  Flamingo Cancun Resortstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km 11 zona hotelera 1.5 lt 16 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3291 anmeldelser fra reisendeBasert på 3291 anmeldelser fra reisende

  Plassert langs de hvite sandstrendene har det vennlige Flamingo Cancun Resort en flott beliggenhet i hotellsonen til det populære ferieanlegget i Cancún. Rommene tilbyr fantastisk utsikt over det turkise vannet til Det karibiske hav i øst og den avstengte lagunen, Nichupté, i vest. Kjøpesenteret Flamingo er kun få meter unna og Cancún internasjonale flyplass kan nås innen 20 minutter med bil.

  Se mer
 • Seadust Cancun Family Resort
  Frakr2.385Per natt

  Seadust Cancun Family Resortstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km. 17 lote 52-04 hotel zone lt 52-04 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1355 anmeldelser fra reisendeBasert på 1355 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Hotel zone, er dette sofistikerte hotellet optimalt for familier. De viktigste underholdningsstedene er 8. 0 kilometer fra hotellet. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra hotellet. Innen 500 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 5 kilometer fra hotellet. Reisende vil finne flyplassen innen 14. 6 kilometer. Totalt antall gjesteværelser er 505. Dette overnattingsstedet ble bygget i 2006. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Noen gjesteværelser kan tilby babyseng til de aller minste. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 4 handicapvennlig soverom. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Behøver man å virkelig slappe av kan alle de overnattende benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. Reisende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på hotellet. De som velger å overnatte her vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Stedets restaurant byr på et utsøkt kjøkken og fenomenal service. Alle som bor her kan benytte sports- og fritidsaktivitetene på stedet. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Noen av tjenestene til Seadust Cancun Family Resort kan koste ekstra.

  Se mer
 • Sotavento
  Frakr530Per natt

  Sotaventostars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Calle pescador no. d-8-3 zona hotelera km.4 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 557 anmeldelser fra reisendeBasert på 557 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Hotel zone. Med sin beliggenhet innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 5 kilometer fra innkvarteringen. Offentlige transportforbindelser er 4. 0 kilometer unna. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra innkvarteringen. Besøkende vil finne flyplassen innen 500 meter. Eiendommen består av totalt 90 rom. Sotavento ble totalrenovert i 2015. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Alle de overnattende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Sotavento tilbyr ikke babysenger. Alle baderommene på Sotavento er handicapvennlige. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det finnes en parkeringsplass. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra hotellet. Sotavento tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Sotavento kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Grand Oasis Palm - All Inclusive
  Frakr2.044Per natt

  Grand Oasis Palm - All Inclusivestars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcán km4.5 sección c lote 1 - Kart
  2,0/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4141 anmeldelser fra reisendeBasert på 4141 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Hotel zone, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Overnattingsstedet består av totalt 835 koselige soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2011. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Grand Oasis Palm - All Inclusive. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Alle som bor her kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Reisende vil fryde seg over maten som serveres på eiendommen. Kunder kan kose seg med stedets underholdningstilbud. Gjester kan oppleve uforglemmelige øyeblikk ved å benytte de spennende sports- og fritidsfasilitetene på denne eiendommen. Besøkende kan fråtse i den lekre maten som serveres på eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Oasis Palm
  Frakr1.770Per natt

  Oasis Palmstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km 4.5 seccion c zona htl. lote 1 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3202 anmeldelser fra reisendeBasert på 3202 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Hotel zone, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste stranden ligger rett utenfor innkvarteringen. Det finnes totalt 470 rom på Oasis Palm. Oasis Palm ble totalrenovert i 2011. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Oasis Palm. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Gjester kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Kunder kan unne seg litt ekstra godt i eiendommens wellnessavdeling. Alle de overnattende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på hotellet. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Det er sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på Oasis Palm. Spisestedene tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter og fristende drikke. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Beach House Dos Playas by Faranda Hotels
  Frakr976Per natt

  Beach House Dos Playas by Faranda Hotelsstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd.kukulkan km 6.5 zona hotelera - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2072 anmeldelser fra reisendeBasert på 2072 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Hotel zone. Beliggende innen 6. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 1. 5 kilometer fra eiendommen. Det nærmeste offentlige transportmiddelet er 6. 5 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 20 meter fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Totalt antall rom er 130. Beach House Dos Playas by Faranda Hotels ble komplett oppusset i 2006. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på Beach House Dos Playas by Faranda Hotels. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Beach House Dos Playas by Faranda Hotels. Alle som bor her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Beach House Dos Playas by Faranda Hotels. Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på denne eiendommen gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Panama Jack Resorts Cancun
  Frakr2.446Per natt

  Panama Jack Resorts Cancunstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km. 11.5 zona hotelera 0 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 9147 anmeldelser fra reisendeBasert på 9147 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Hotel zone. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 7. 0 kilometer fra hotellet. Eiendommen ligger innen 5 meter fra nærmeste strand. Det finnes totalt 487 gjesteværelser på Panama Jack Resorts Cancun. Denne eiendommen ble sist renovert i 2006. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Panama Jack Resorts Cancun. Fellesområdene påPanama Jack Resorts Cancun er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Panama Jack Resorts Cancun. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Panama Jack Resorts Cancun. De som ønsker et avslappende avbrekk fra hverdagen kan benytte seg av stedets innbydende helse- og wellnessfasiliteter. Alle som bor her vil fryde seg over maten som serveres på overnattingsstedet. Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på hotellet kan alle overnattende forvente seg et morsomt opphold. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Et utvalg av smakfulle delikatesser serveres på dette sjarmerende overnattingsstedet. Panama Jack Resorts Cancun kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Grand Oasis Cancun
  Frakr2.078Per natt

  Grand Oasis Cancunstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcán km. 16.5 zona hotelera lt45-47 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Hotel zone, og er spesielt utformet for familier. Totalt 499 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Grand Oasis Cancun. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2011. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Grand Oasis Cancun tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. De som velger å overnatte her kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. Grand Oasis Cancun byr på et variert utvalg av spisested. Kunder vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. Besøkende kan trene eller holde seg i aktivitet under oppholdet takket være stedets store tilbud i sports- og fritidsaktivitetene. Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Casa Maya Cancun
  Frakr2.052Per natt

  Casa Maya Cancunstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd.kukulkan km.5,5 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1588 anmeldelser fra reisendeBasert på 1588 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Hotel zone, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 5. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 5 kilometer fra hotellet. Eiendommen ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 8. 0 kilometer. Det finnes totalt 210 rom på Casa Maya Cancun. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2005. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Alle som bor her vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Reisende kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. Overnattingsstedet tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Det tilbys et fullt program med organiserte aktiviteter for sportsentusiaster og gjester som ønsker et aktivt opphold. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hyatt Zilara Cancun
  Frakr3.976Per natt

  Hyatt Zilara Cancunstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd kukulcan km 11.5 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6884 anmeldelser fra reisendeBasert på 6884 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet kun for voksne ligger i Hotel zone. De viktigste underholdningsstedene er 1. 8 kilometer fra innkvarteringen. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 17. 7 kilometer fra innkvarteringen. Innen 15 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 20. 6 kilometer. De 308 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellets byggeår dateres tilbake til 2007. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Resepsjonen er døgnåpen. Det er beklageligvis ingen rom hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Dette hotellet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede gjesteværelser for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Hyatt Zilara Cancun. Gjester kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Gjester kan benytte seg av helse- og wellnessavdelingen på eiendommen. De som velger å overnatte her kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  108  Hoteller i Cancun and vicinity
Side  1  av  11
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The coastal city of Cancun is in the south-east of the Mexican state of Quintana Roo. Being on the Yucatan Peninsula, Cancun has a coastline on the Caribbean Sea. It is an internationally famous tourist resort, widely considered to be a heaven of excellent beaches lapped by a clear blue sea. The beaches on offer range from the popular crowd pleasers to the hidden little gems, in coves and bays far from the noise and stress of city life. All are ideal for snorkeling, and other popular ways to pass the time here are jet-skiing and swimming with dolphins. The Cancun Interactive Aquarium is a very popular attraction. It shows visitors marine life and allows them to interact with it. Another reason why so many visitors come to Cancun every year is its historical legacy. There are several Mayan sights close at hand, while there are some still waiting for the most adventurous explorers to uncover them in the jungle. The centre of Cancun is a alive with fun and activity, with countless restaurants, shops, business centres and night clubs on offer. You will have a dream holiday in Cancun, it won’t disappoint you.

Interessepunkter

Mest populære soner i Cancun and vicinity

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her